Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Vogue,sveikatos seneliui 4u.gif

Sestad drauges gimke,tsi tokie ir planai-baluavot biggrin.gif
Atsakyti

Kokio nuostabumo šiandien oras :bigsmile: popiet pakviečiau SB kavos mieste atsigerti, tai lauke pasedėjom, grynam ore pabuvom - kaifas :bigsmile: dar rytoj lyg šilta, o nuo šeštadienio apsiniaukę ir lietingi orai bus, tai savaitgalio planai neaiškūs :ax: kvietė rytoj MB tėvai atlėkti, bet kažkaip nieko nesinori, bus matyt ką sugalvosim. 

Namus sugalvojau grįžusi apsitvarkyti, dabar arbatinuosi ir skaityti žadu :) dar noriu užsisakyti kokių knygų, reikia akcijų pasidairyti, nes kosminės knygų kainos, naujesnės po 17Eu :unsure: 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Pagaliau penktadienis !!!!!

Atsakyti
Labas rytas,
gražus penktadienio rytas smile.gif
galėtų šeštad bent iki pietų nelyti, reikia obuolius būtinai surinkti....

dieve dieve- dar tik 9 val o jau valgyt noriu...ir be saldainių nieko neturiu. Gi privalgysiu anų tai kas bus....
Atsakyti

Labukas

Kai visada-penktad daugiausiai darbo..
Na ka,einu ziuret kaip cia patogiau viska apvaziuot..
Atsakyti

Labas rytas :) penktadienis gražus, saulėtas, lekiu į paštą, dar pora reikalų susitvarkyt, o tuomet jau lauks kava ir maistas :rolleyes: planai įprasti, vakare tik reikės nulėkti į ligoninę senelio aplankyti, o grįžę gal šiaip kokį filmą pažiūrėsim ar serialą, neplanuojam kažkaip nieko :)​ 

Atsakyti

Labas, mielosios! Pasiilgot? Grįžau  :wub: Atpratau kažkaip nuo tų didelių bendravimų internetuose, sunku grįžt atgal  :D 

Nežinau net, ką čia pasakot. Trumpai - atostogos buvo nuostabios  :wub: Puikūs orai, puikus miestas, nuostabūs įspūdžiai. Prisivaikščiojom, prisižiūrėjom visko, prisivalgėm visko, pasigrožėjom, atšvenčiau gimtadienį ir grįžom namo. Po kelionės tiesiai į kursus panirau - turėjau intensyvius trijų dienų kursus, kurių pabaigoj laikiau egzaminą. Išlaikiau, tai esu dabar kvalifikuota princesė  :D  :D Šitą laikiausi http://www.bka.lt/co...Foundation.html , tai dėl pavadinimo sakiau negaliu būti princas, todėl esu PRINCEsė  :rolleyes:  :D 

Vakar grįžau jau į darbą, tai tokia rami diena buvo, nelabai ką dirbu kol kas, kol į ritmą normaliai negrįžau. Šį kartą organizmas sunkiau pernešė kelionę ir laiko skirtumą, liga irgi nepridėjo pliuso jokio  :rolleyes: Vyras kelionės pradžioj susirgo, aš į kelionės pabaigą susirgau stipriai.

Daugiau kaip ir nieko ypatingo, nieko įdomaus. Šiandien su draugais susitiksim pasibūt, paminėt gimtadienį mano, rytoj ryte gali tekt padirbėt šiek tiek, o po pietų lėksim draugo gimtadienį paminėt į kažkokį užsiėmimą, norėjo jis labai išbandyt. Sekmadienį būsim namie, tvarkysimės kuopsimės, pirksim maistą, žiūrėsim serialus. Ilsėsimės žodžiu  :D 

Voque - laikykis  :4u: ​ :friends: 

Atsakyti

Aišku, kad pasiilgom, Almost, kaip kitaip :wub: aš tik įsivaizduoti bandau kokio gerumo buvo atostogos ir kokie įspūdžiai po jų :) labiau pažintinė ši kelionė buvo ar tokia atsipalaidavimo ir neskubėjimo viską pamatyti? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Aišku, kad pasiilgom, Almost, kaip kitaip :wub: aš tik įsivaizduoti bandau kokio gerumo buvo atostogos ir kokie įspūdžiai po jų :) labiau pažintinė ši kelionė buvo ar tokia atsipalaidavimo ir neskubėjimo viską pamatyti? :mirksiukas:​ 

:wub: 

Uoj, buvo absoliučiai pažintinė kelionė. Tik ne ten atsipalaiduot ir neskubėt  :blink:  :D Kasdien po ~20km praeidavom, labai daug vaikščiojom tikrai, labai daug pamatėm. Kone nuolat judesy nuo ankstaus ryto iki vakaro. Kelias dienas grįžom namo po pietų pailsėt, nes abu be sveikatos buvom, bet daugiau tik atsikeli ir varai  :) Sakėm būtinai norim žiemą nuvykti ten, pamatyt visus tuos Kalėdinius papuošimus, miestą švenčių spindesy  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Sakėm būtinai norim žiemą nuvykti ten, pamatyt visus tuos Kalėdinius papuošimus, miestą švenčių spindesy  :wub:  :wub:

Jooo įspūdinga turėtų būti :rolleyes:  :bigsmile: aš apskritai labai norėčiau prieš šventes nulėkti į kokią didelę kalėdinę mugę :bigsmile: aišku ir pas mus daug kur jų vyksta, bet va į kokią kitą šalį būtų liuks :bigsmile: 

Atsakyti

ALmost grizo  :wub:  :wub:  :wub: jau is nuotrauku matesi  nuostabus vaizdai. o realiai pamatyti tai visai kas kita  :wub:  :wub:   zinok pasiilgau taves, net sapnavau viena nakti- kad as vaizuoju masina ir priesais tave su vyru matau masinoje, kazkaip priesais, bet tu taip ilindus i savo telefa, galvos nepakeli, manes net nepastebi. bet uz tai tave tai ryskiai  maciau  :bigsmile: 

As jau po visu darbu. ir kaip visada penktadieniais uzsuku i LIDa apsipirkti, tada  ramiai valandele pasivaikstineju , pasirankioju ko man reikia, o vakaras ir vel siltas,  bet jau tik tiesiai namo, tai va jau pries pusvalandi namie, kol viska sukaisiojau i saldytuva  :P   dabar galiu neskubedama sau ramiai vakarieniauti prie teliko 

Atsakyti
As ir jau po darbu namie.. Buciau gerokai anksciau baigus,bet kazkas nutiko ir policija uzdare gatve.. O toks laikas,kai baigias mokyklos,tai moment susidare kamsciai...
Depe siandien uz dyka dalino fish and chips-kepta zuvi su bulvytem.. Cia uz gera darba biggrin.gif Tai va mb buvo ka pavalgyt,nes as nemegstu tos aliejuj virtos zuvies paniruotej.. As issikepiau lasisos grynos mirksiukas.gif
Atsakyti