Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) susivokiau, kad šiandien dar nesisveikinau, tai va taisau klaidą :rolleyes:

Nekalbadieniai man truputį, sunkus labai laikotarpis, tai tiesiog reikia viską išgyventi, reikia nepalūžti. Nelaidoju dar žmogaus, tikrai ne, bet kai egzistuoja tik, o nebegyvena, tai tik laiko klausimas kada reikės atsisveikinti. Aš net šito rašyti normaliai negaliu, nes skaudu. Labai skaudu.

Giega, wooow :bigsmile: kokia nereali naujiena! koks pirkinys :bigsmile:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 09 spalio 2019 - 12:20

Sveikos :) susivokiau, kad šiandien dar nesisveikinau, tai va taisau klaidą :rolleyes:

Nekalbadieniai man truputį, sunkus labai laikotarpis, tai tiesiog reikia viską išgyventi, reikia nepalūžti. Nelaidoju dar žmogaus, tikrai ne, bet kai egzistuoja tik, o nebegyvena, tai tik laiko klausimas kada reikės atsisveikinti. Aš net šito rašyti normaliai negaliu, nes skaudu. Labai skaudu.

Giega, wooow :bigsmile: kokia nereali naujiena! koks pirkinys :bigsmile:​ 

Laikykis  :4u:​ 

Atsakyti
Dabar rašysimės į eilę pas tave Giega į kurortus smile.gif smile.gif visos patapsim geriausiomis tau draugėmis biggrin.gif nebeatsiginsi... smile.gif atvaryk pas mane kavos kąąą????

aišk juokauju... smile.gif

BigBang sveikatos mažiukei. Na kaip šiandien pvz karšta per pietus kai sailutė išlindo - lauke laksčiau tai su mano plona pūkine striukyte ir vilnoniu šaliku tikrai buvo žiauriai per karšta. O vakar buvo per šalta....tai kaip nesusirgt, ypač mažiems,,,,

Vogue neturiu o pasakyt...taip radom taip paliksim, tik sunkiausias (ne)laukimas. O tai dar sąmoningas senelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 spalio 2019 - 12:47

V-rine, jau nebesikelia ir nebešneka, bet tikrai tikiu, kad sąmoningas, kad girdi. Kaip viskas greit gali pasikeisti, dar prieš savaitę pajuokavom, sako mane seselės jaunuoliu vadina, tai visas apsipatenkinęs buvo...o va kaip pablogėjo. Bet aišku, tai nėra iš giedro dangaus, gydytoja perspėjus buvo, kad progresuoti gali labai greitai. Bet baigiu su tokiom negatyviom mintim, atsiprašau :4u: 

BigBang, tikiuos, kad mažylei geriau :4u:​ 

Atsakyti

Labas  :4u: 

Voque - stipriai apkabinu, laikykis. Ir niekad nepamiršk, kad čia gali dalintis absoliučiai viskuo. Ar negatyvios, ar pozityvios mintys, ar rimtumai, ar apie orą :4u:  :friends: 

BigBang - sveikatos mažiukei  :4u: Tvarkotės tą butą, kurį turėjot ir išnuomoję buvot?  :) Savaime suprantama, kad norisi atskirai nuo tėvų gyvent. Mes kažkada kalbėjom, kad jei grįžtumę dabar Lietuvon, tai tik ne pas mamą užpečky. Nors mano tėvai turi ir kambarį laisvą, priimtų tikrai, bet jau mes patys morališkai negalėtumę taip. Aišku čia viskas nuo žmonių ir situacijų priklauso  :) 

giega - kokia puiki naujiena, sveikinimai  :yahoo:  :4u: Papasakok daugiau, jei gali / nori, kaip sugalvojot Ispanijoj, kodėl butą, ar brangus preliminariai malonumas, kas įeina į visus popierizmus ir t.t. Nu žodžiu paatvirauk ar čia, ar FB, kai netingėsi ir norėsi  :) 

mickute - smagu, kad įkalbėjai kompaniją kartu lėkt pasibūt. Tu man tokia atrodai kompanijos siela, kai norisi vis su kažkuo pasibūt, tai bus labai linksma įtariu jums ten  :yahoo: 

V-Rine - aš irgi kaip giegos vaikai gana anksti nustojau su tėvais keliaut. Aišku ir dirbau, kai jie keliaudavo, ir nors norėdavosi, bet kažkaip nesinorėjo tėvams dar papildomos finansinės naštos kraut, kai jau suaugus ir šį bei tą dirbu. Mano brolis dar keliauja su jais beveik visur, sausį 18m jam bus. Bet mūsų ir situacija biškį kita - aš 17m. jau mokyklą baigiau, studijuot pradėjau  :D Jis tai paskutiniuos metuose dabar, todėl vis dar kaip ir priklausomas nuo tėvų  :) 

Aišku jei vis dar gali sau leist ir nori dukra kartu lėkt, tai super, tegul tik varo visur šeima  :wub: 

Aš tai neturiu daug ko ir pasipasakot. Darbuojuos, visokios veiklos nemažai turiu. Namie bordakynas, nėr įkvėpimo tvarkytis, net rūbų į spintą susidėt nesinori. Kažkoks ruduo užklupęs  :D Vis planuojamės tai tą, tai aną. Kitąmet iškart nuo pat sausio daug visokių progų, kelionių, tai dėliojamės planus ir tiek žinių  :) Viskas tas pats, nieko sprogstančio absoliučiai neturiu ką papasakot.

Skanios kavos, kas dar gers - aš va ką tik pabaigiau  :) Lekiu darbuotis :) 

Atsakyti

Mažiukė pietų miegelio miega. Nulėkiau greit iki parduotuvės, dabar sėdžiu ant foteliuko ir ilsiuosi. Atsikels - temperatūros matavimai, nosies valymai, bandymas įkišti kažkokio maisto, skysčio... Žodžiu bus ką veikti.

Taip Almost​ tą patį butuką. Mažai ten vietos, bet kaip nors kuri laiką pabusim :)

Atsakyti
o aš va dar ką noriu pasakyt:

STAČIAI NEBETURIU KO Į DARBĄ APSIREGT
siaubas .
Nes megztinių ale ten šiltesnių palaidinių dar neišsitraukiau, tingiu ieškot, vasarinius supakavau, tai liko 3 bliuskos gal spintoj.
pernykščių savų pirštinių tai vėl nerandu... knisu visur, o turėju būt dar kokios dvejos ir naujos...tai vakar vyras jau pagailėjęs sako tai gal geriau naujas nusipirk nes kas vakarą po spintas duodies ieškodama smile.gif
Aš sakau negaliu- principas neleidžia..
pamenu pernai taip savų pirštinių neradau gal kokį mėnesį, šiemet vėl...košmaras ta sezono kaita....

Giega, kavos užlėksi? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tik ka grizau..Vel visa diena graziausias oras,o tik grizau ir lyt pradejo biggrin.gif

Vogue 4u.gif 4u.gif Zinau,praejau,sunku..

Big bang 4u.gif Sveikateles.O kaip mazoji siaip valgo?Musiske tai niekad neatsisakys valgio biggrin.gif

V-rine,paziurek kokioj striukej ar palte,gal liko nuo pavasario biggrin.gif As taip karta radau,kai irgi visus namus isvertus buvau,nors siaip pirstines visada vienoj vietoj buna..

NA ka,apie ta buta...Cia didzioji dalis uosvienes,musu tik mizeris,na ir dokai musu..Nenuomuosim,nes kaip ir neapsimoka..NA uzdirbtum ant bilietu,bet biznio tai nelabai ten gautusi biggrin.gif Viso kainuos virs 60000.Miestelis Torrevieja,nuo Alikantes apie pusvalandi vaziavimo.Cia issirinkom,nes pigiau..PAcioj Alikantej kainos tik nuo 100000 prasideda...Aisku as noreciau kokioj Tenerifej,bet ten is vis nebeikandamos kainos..
Ten butas,kad maziau prieziuros butu.Nes paimsi koki nama su baseinais,tai moket ten uz valymus ir tt.PAts namas lygtai 5m senumo..

V-rine,kavos atvaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti

Tik ka grizau..Vel visa diena graziausias oras,o tik grizau ir lyt pradejo biggrin.gif

Vogue 4u.gif4u.gifZinau,praejau,sunku..

Big bang 4u.gifSveikateles.O kaip mazoji siaip valgo?Musiske tai niekad neatsisakys valgio biggrin.gif

V-rine,paziurek kokioj striukej ar palte,gal liko nuo pavasario biggrin.gifAs taip karta radau,kai irgi visus namus isvertus buvau,nors siaip pirstines visada vienoj vietoj buna..

NA ka,apie ta buta...Cia didzioji dalis uosvienes,musu tik mizeris,na ir dokai musu..Nenuomuosim,nes kaip ir neapsimoka..NA uzdirbtum ant bilietu,bet biznio tai nelabai ten gautusi biggrin.gifViso kainuos virs 60000.Miestelis Torrevieja,nuo Alikantes apie pusvalandi vaziavimo.Cia issirinkom,nes pigiau..PAcioj Alikantej kainos tik nuo 100000 prasideda...Aisku as noreciau kokioj Tenerifej,bet ten is vis nebeikandamos kainos..
Ten butas,kad maziau prieziuros butu.Nes paimsi koki nama su baseinais,tai moket ten uz valymus ir tt.PAts namas lygtai 5m senumo..

V-rine,kavos atvaziuosiu biggrin.gif

Šiaip valgi mergina pas mane, bet tik tas kas patinka :) žinau kad patinka makaronai - isviriau su sūriu, suvalge. Kotletukus mėgsta - pusę sukirto. Mėgsta barščius, ir va jų nevalgė vakar... 

Atsakyti
Musiske viska megsta biggrin.gif KAzkada fetos suri isspove ir dar kazka nepatiko..O siiap viskas i trasa eina-alyvuoges,krevetes,BROKOLIAI-vieni is megstamiausiu mirksiukas.gif Uogas visas labai megsta mirksiukas.gif Auginu zemuoges,vis dar yra ju,tai kasdien po kelias uogas nusiskina.Tik jei paciai leidziu,tai tada ratais sukas,kol ir neprinokusias nuskina biggrin.gif
Atsakyti

Na as taip ir pasakiau biggrin.gifTuo labiau,kad abu dirbo ir nebelabai verzes su mumis keliaut.

Del buto tai taip mirksiukas.gifiki men pabaigos reik pasirasyt pirkimo sutarti mirksiukas.gifVieta tokia pencininku kurortas biggrin.gifnu bet kitur neiperkam...Pliazas nuo buto 5 min paeit,yra du druskos ezerai netoli,nuo artimoausio orouosto apie 30 min vaziavimo.. Autobusaa sustoja netoli buto mirksiukas.gifButukas-miegamas ir salionas sujungtas su virtuve,bet labai didele kvadratura-64 mirksiukas.gif

:bigsmile:​  geras 

Atsakyti

Voque , laikykis, zinau ka tai reiskia  :4u: 

zinokit perskaiciau, bet jau tingiu rasyti, grize kazka greit  virtuveje prasisukom su MB, mesos nuo vakar yra, tada kartu atsisukom   filma paziureti, nes jau diena jauciau nuovargi, nors siaip antra diena kaip ir visiskai  fiziskai nesunku darba dariau-  atvirsciai- net subines nepakeldama tokias mazytes  raideles klijavau  :P tiek kad ten sukrapstyti reikia, akys labai itemptos, atrodo kaip smelio pripiltos, tai ir blusinejies visa diena  :P  nu ryt turetumeme pabaigt sita skubu uzsakyma.. viskas, einu  ilsetis 

Atsakyti