Labas
Voque - stipriai apkabinu, laikykis. Ir niekad nepamiršk, kad čia gali dalintis absoliučiai viskuo. Ar negatyvios, ar pozityvios mintys, ar rimtumai, ar apie orą
BigBang - sveikatos mažiukei
Tvarkotės tą butą, kurį turėjot ir išnuomoję buvot?
Savaime suprantama, kad norisi atskirai nuo tėvų gyvent. Mes kažkada kalbėjom, kad jei grįžtumę dabar Lietuvon, tai tik ne pas mamą užpečky. Nors mano tėvai turi ir kambarį laisvą, priimtų tikrai, bet jau mes patys morališkai negalėtumę taip. Aišku čia viskas nuo žmonių ir situacijų priklauso
giega - kokia puiki naujiena, sveikinimai
Papasakok daugiau, jei gali / nori, kaip sugalvojot Ispanijoj, kodėl butą, ar brangus preliminariai malonumas, kas įeina į visus popierizmus ir t.t. Nu žodžiu paatvirauk ar čia, ar FB, kai netingėsi ir norėsi
mickute - smagu, kad įkalbėjai kompaniją kartu lėkt pasibūt. Tu man tokia atrodai kompanijos siela, kai norisi vis su kažkuo pasibūt, tai bus labai linksma įtariu jums ten
V-Rine - aš irgi kaip giegos vaikai gana anksti nustojau su tėvais keliaut. Aišku ir dirbau, kai jie keliaudavo, ir nors norėdavosi, bet kažkaip nesinorėjo tėvams dar papildomos finansinės naštos kraut, kai jau suaugus ir šį bei tą dirbu. Mano brolis dar keliauja su jais beveik visur, sausį 18m jam bus. Bet mūsų ir situacija biškį kita - aš 17m. jau mokyklą baigiau, studijuot pradėjau
Jis tai paskutiniuos metuose dabar, todėl vis dar kaip ir priklausomas nuo tėvų
Aišku jei vis dar gali sau leist ir nori dukra kartu lėkt, tai super, tegul tik varo visur šeima
Aš tai neturiu daug ko ir pasipasakot. Darbuojuos, visokios veiklos nemažai turiu. Namie bordakynas, nėr įkvėpimo tvarkytis, net rūbų į spintą susidėt nesinori. Kažkoks ruduo užklupęs
Vis planuojamės tai tą, tai aną. Kitąmet iškart nuo pat sausio daug visokių progų, kelionių, tai dėliojamės planus ir tiek žinių
Viskas tas pats, nieko sprogstančio absoliučiai neturiu ką papasakot.
Skanios kavos, kas dar gers - aš va ką tik pabaigiau
Lekiu darbuotis