Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bet butum ismetus,is vis nieko nebutum gavus biggrin.gif O cia vis kapeika biggrin.gif
Visai neskaniu obuoliu neturejom.. bet visokie krituoliai,kurie nesilaikys,maziukai,kuriu nesinires valgyt.. Sueidavo tos sultys biggrin.gif

Gal kokios vaiku atostogos.. kazkaip itartinai gatves tuscios ax.gif Jau antra karta laukiu laiko savo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 07 spalio 2019 - 10:41

Vrine - aha, gryžo rugsėjo viduryje visam laikui :) esam visa šeima kartu 🥰

Darbo pas mus apmažėjo šiom dienom, tai va internete šmirinėju, galvoju užeisiu pas jus vėl :) sakau atėjo ruduo gal ir to laiko užsukti atsiras daugiau :)  

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2019 10 07, 14:04)
<p>Vrine - aha, gryžo rugsėjo viduryje visam laikui smile.gif esam visa šeima kartu 🥰</p><p></p><p>Darbo pas mus apmažėjo šiom dienom, tai va internete šmirinėju, galvoju užeisiu pas jus vėl smile.gif sakau atėjo ruduo gal ir to laiko užsukti atsiras daugiau smile.gif  </p>

ir kaip sekės abiems adaptuotis čia? nebuvo labai sunku?
dirba tavo vyriukas ką ar dar tik pasižiūrinėja?
Atsakyti

Oi kaip mėgstu obuolius, vaje kaip mėgstu, pas MB tėvus tokie skanūs auga, bet šįmet beveik nebuvo, tai perku, o ką dayt :rolleyes: aš kasdien turiu suvalgyti bent po obuolį, kartais net daugiau :) aišku ne visi skanūs, man patys pačiausi tokie sultingi/saldžiarūgščiai, mmm einu jaučiu pasiimt iš spintelės :D​ 

Atsakyti

Giega, kokiam filme buvot? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas vakarelis  :P 

Vakar kazko internetas striginejo, tai ir nesukau sau galvos, galima diena ir be  jo pagyventi.  namie pasikuitinejom, paskui  pietums pas kaimyne  ejom cepaku skanauti, dar vakare padruske buvo uzsukus, na tai kazkaip ir prabego diena.

Labas rytas,
BigBang tikrai 100 metų... o tai jau ir vyras suvisam grįžo? na atsakymo nesitikiu, bet vis tiek smile.gif

Savaitgalis gerai, ir svečių turėjom ir patys svečiuose buvom ir labai daug padariau,,,net obuolius pridaviau iš sodo...nu pardaviau ten į tuos punktus. už 3 maišiokus gavau 5 eu 30 ct smile.gifsmile.gif
dirbau gal 30 min smile.gif
tai dabar nežinau kur juos leisti.... smile.gifbet kainos juokingos kai eurais...bet nepaliksi ant medžių juk- man kai sodas žiemą su obuoliais (ir be lapų) - atrodo tokie tinginiai šeimininkai... O valgymui šitie netinkami- t.y. likutis po gerųjų išskynimo.

Mickute su kompanija visada fainiau smile.gifo dar bilietų , t.y. vietų ten yra- jūs juk per agentūrą kažkokią važiuojat ar savistoviai? je ne paslaptis kokia kaina 1 bilietui?

darbe šalta, nešildo, gerai kad pašildytuvai, bet į koridorių eiti nesinori.... smile.gif

neturiu siemet obuoliu, nei obuolienes neviriau, nei kompoto negaminau. o obuoliu  surio nebandei gaminti? jau kad tiek daug obuoliu turi  :) 

Aisku kad per agentura, biskeli pazistma turiu, kazkada kartu dirbom,  ji jau daug metu  dabar prie kelioniu dirba. tai man biskeli dar nuolaidele padare- man galutine kaina jau su draudimu ir viza 475  eur/asm, tai vat pazistama pasiziurejo ir aisku tam paciam viesbutyje dar  rado laisvu vietu, tiek kad jiems jau  100 euru kiekvienam brangiau gavosi

Pas mus sildyma pajunge nuo penktadienio, bet kazkodel buten miegamajam nesildo, buvo  MB pas kaimyna i 5 auksta nuejes, galvojo, kad vel diedukas nenuorino, bet kazkas ten   negerai, vienu  zodziu  lai pirmininkas rupinasi, o as jau kaip nors gal  nesusalsiu  :P​ 

Atsakyti

Oi kaip mėgstu obuolius, vaje kaip mėgstu, pas MB tėvus tokie skanūs auga, bet šįmet beveik nebuvo, tai perku, o ką dayt :rolleyes: aš kasdien turiu suvalgyti bent po obuolį, kartais net daugiau :) aišku ne visi skanūs, man patys pačiausi tokie sultingi/saldžiarūgščiai, mmm einu jaučiu pasiimt iš spintelės :D​ 

mes ir megstam obuolius. o jau  sultis tai is viso dievinu  :P 

Darbe  vel  uzsakymu pasipyle, tai  vel  ir per pietus dirbam, ir dar valandele lieku po darbo ir jau tada tiesiai i kita darba varau, tokia visa uzimta savaite pas mane nusimato , tai jei nepasivaidensiu, reiskia kazkur darbe uzkritau  :D​ 

Atsakyti

ir kaip sekės abiems adaptuotis čia? nebuvo labai sunku?
dirba tavo vyriukas ką ar dar tik pasižiūrinėja?

Dirba jau :) ten pas kur ir aš :) 

Žinok viskas kol kas gerai :) savas kraštas vistik savas :) 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 10 07, 12:21)
<p><strong>Giega</strong>, kokiam filme buvot? mirksiukas.gif </p>

Ad astra.. Nerekomenduoju biggrin.gif Reklama labai patiko,galvojau bus geras filmas,o toks nuobodus..

obuolius ir as megstu. Dazniausiai Gala perku-jie sultingi ir truputi saldziaruksciai mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas, va naktį vaikui temperatūra pakilo, tai laikau namuose šiandien. Stebėjimo režimas. Numusem temperatūra ir žiūrim filmukus :) 

Atsakyti

Labas rytas :) taip sunkiai kėliausi šįryt, vakar vėlokai užmigau, tai kažkaip trūksta energijos :rolleyes: dar toks apsiniaukęs ir lietingas oras, tai ūpo nerasta :) 

Diena nusimato įprasta, na kažkaip pastaruoju metu visos jos vienodos, ta pati rutina, tai ir atrodo nelabai ką ir pasakoti yra :) 

Atsakyti