Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Mes veliau gal iki Megos leksim, sese kvieci vaikus nuvest i zaidimu kambari ten :) tai jei neapsigalvosim, tai va ten apsilankysim. Dar i darzeli galvojam neleisti kelias dienas, kad pilnai pasveiktu. Siaip gal ir i zaidimu kambari nereiketu vezti, bet jau jai tuose namuose atsibodo labai buti..

Bet ji jau ejo i darzeli ?  cia tik del ligos dabar namie? kaip jai sekesi darzelyje ?

Atsakyti

Bet ji jau ejo i darzeli ?  cia tik del ligos dabar namie? kaip jai sekesi darzelyje ?

Taip. Nuo rugsejo einam i darzeli :) na jau praeita pirmadieni be asaru pasiliko ir va susirgo sekancia diena :) Tai nezinau kaip vel bus po ligos :)

Atsakyti
LAbukas

Musiske po nauju metu prades eit i darzeli po kelias h mirksiukas.gif Siaip labai su vaikais nori but,bet neaisku kaip bus svetimoj vietoj..

Mickut,vakar buvom Gemini Man,nezinau kaip LT isverte,gal Klonas g.gif Nieko toks,bet irgi nestebuklas biggrin.gif Is tikro jau net nepamenu,kada ziurejau tikrai gera filma...Zinot,koks labai patiko filmas-Karalius Arturas,bet jis jau kokiu 2m senumo..
Atsakyti

Giega, Dvynys. Ir pas mus kino teatruose ji jau rodo

Atsakyti

Sveikos :) greit tas savaitgalis pralekė, nelabai ką ir pasakoti turiu. Jis toks visoks, nieko ypatingo neveikėm, tai tokios įprastos dienos ir tiek. Oras lietingas visą savaitgalį, tik šiandien visai nieko tokia diena, nėra šalta😊 galvojau dar išlįsti kažkur prasieiti, bet tvarkinėjuos namuose ir matyt taip užbaigsiu sekmadienį. 

Atsakyti

na ir dar vienas savaitgalis praleke- ir pailsejau ir apsipirkau, siandien dar dzinsus nusipirkau, apie maista net neminesiu  :P  grizus sonine su raugintais kopustais sumeciau i greitpuodi troskintis, super daiktas, negaliu atsidziaugti- mesyte  ir kopusteliai minkstuciai  :P dar spintoje pasidariau tvarka, pasirodo kiek vietos lentynose atsirado  :D  :D  :D vis gailedavau kazka ismesti, o dabar atrinkau bendradarbei maisa visokiu senu paklodziu, uzvalkalu, ranksluosciu, nes  pas ja   yra mazu suniuku,  o lapkricio pradzioje vel nauja vada, tai kaip ji sako- mano vaikams paluciu reikia. na tai ir jai  gerai ir  as ta proga spinta atkrausciau  :)  tai kad toks ramus savaitgalis,  tikrai  pavyko pailseti, ziuresim kaip cia kita savaite bus su tais darbais, nes  ir dar vienas didelis uzsakymas patvirtintas, tiek kad kol mus  medziagos mums paruostos, uztruks dar, tai gal kelias dienas ir laisviau bus, nors viena kolege iseina atostogu, gretos prareteja ir jauciasi labai pas mus jei  skubiai reikia . na bet viskas gerai,  tinka mums viskas, einu  jau ilsetis, paziureisu dar filma, kol nulusiu. labanakt

Atsakyti

Labas rytelis

Pailsejus, su naujomis jegomis i nauja darbu savaite  :P lengvo  visoms pirmadienio  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

Labai lietingas tas pirmadienis...
Pailsejau neblgai,kibsim i naujus darbus biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) lakstymas nuo pačio ryto, nieko nespėju kažkaip, tai tik dabar kavos lekiu gerti, nes labai jau noriu :) po to į ligoninę reikia, vėliau dar nusipirkti keletą smulkmenų ir nors daiktų nesikrausiu dar šiandien, bet rytoj nenoriu jau lakstyti.

Graži labai šiandien diena, saulėtas oras tik vėjas baisulinis ir dar lyg kils, bet ši savaitė bent jau nebe tokia lietinga nusimato :rolleyes:​ 

Atsakyti

Super diena  :wub:  tikra bobu vasara- saulute visa diena, + 20  :bigsmile:  :ax:​ 

Atsakyti
As jau namie.. Oras apainiaukes,bet nebelyja..

Einu batu nusikelt,basankes i palepe sunest.. Gerai butu ir masina apsiplaut,jei nesutingsiu biggrin.gif
Atsakyti

kad jau  ir   po keliu valandu grizinejau namo, termometras rode +18  :P nieko blatno jau nespejau  sivakar  nuveikti, virtuveje pasikuiciau, einu ramiai prie teliko pavakarosiu. bent jau kelios sekancios dienos bus ramesnes darbe  :ax:​ 

Atsakyti