Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bu jo,pagal tiek,kie tu gamini ir kiek pasakoji,kad tb valgo,tai tikrai jis per kudas biggrin.gif

reiks maziau pasakot, o tai panasu, kad jau apie mus galvojat, kad esam kokie nedaputeliai  :lol:  :lol:  :lol: 

dabar tylesiu, tai galvokit, kad iskrovos dienos prasidejo  :liezuvis:​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Nu ir orelis :) Lyja nuo pat ryto :) 

Atsakyti
Labukas

Ruduo jau.. Pas mus irgi toks saltas rytas,lygtai lyt. bande,nukritonkeli lasai..
Darbo nedaug.. Tik va siuntiniai kazkur pastrige..
Atsakyti

Pas mus irgi darbo labai nedaug, tai va internete bent sitam darbe galima sedet :D 

Atsakyti

Sveikos :) lietinga ir pas mus šiandien diena, vėjuota labai, tai vakar a.a.senelis pasirinko puikią dieną atsisveikinimui, nes buvo labai šilta, saulėta. O šiaip tikrai neturiu ką pasakoti, bandau įsivažiuoti į ritmą, kad mažiau laiko galvojimui būtų. Darbuojuos ir tiek :) 

Mickute, Tu tik pasakok, man visada įdomu paskaityti apie gaminimus :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mus irgi darbo labai nedaug, tai va internete bent sitam darbe galima sedet :D

geras darbas  :P  

Sveikos :) lietinga ir pas mus šiandien diena, vėjuota labai, tai vakar a.a.senelis pasirinko puikią dieną atsisveikinimui, nes buvo labai šilta, saulėta. O šiaip tikrai neturiu ką pasakoti, bandau įsivažiuoti į ritmą, kad mažiau laiko galvojimui būtų. Darbuojuos ir tiek :)

Mickute, Tu tik pasakok, man visada įdomu paskaityti apie gaminimus :rolleyes:​ 

:4u:  :4u: 

Vakar oras tikrai pasaka- vel _20 buvo  :wub:  reikia megautis  toliomis paskutinemis silumos  dienomis  :wub:​ 

Atsakyti
Pas mus tai lijo,tai saule sviete biggrin.gif Bet pakankamai silta..
As jau po darbu mirksiukas.gif Galima ilsetis mirksiukas.gif
Atsakyti

O aš vyno taurę įsipyliau ir tiesiog ilsiuosi :) 

Atsakyti

Labas rytelis

nieko vakare nenuveikiau, miltiniu blynu issikepiau su melyniu uogiene susveitem filma beziuredami. kazkaip  baigiau  ziuret serialus, naujoi neuzkabinau, tai dabar vakarais su MB kartu koki atsisukam, kazka valgyt  pasidarom ir kartu paziurim. oi sorry.... tryse  :D o siaip valio penktadienis. siandien jau   zadintuvas pazadino, nors ir vakar   anksciau miegot nuejau. bent ryt padrybsosiu  :P   MB turi dar prie masinos pasitvarkyti, kita savaite ims iseigine ir bandys technikine prasivaryti, tia kad jis turi ka veikti.  reiskia niekur nevaziuojam. nors laaaabi i miska noreciau, bet deja  teks apseiti be grybu.... eisiu pas drauge, padesiu kieme pasitvarkyti, lapus pagrebti, gal paskui koki saslykiuka issikepsim  :P 

Atsakyti

Labas rytas :) vėl lietingas, niūrus oras, neįdomu visai

Man taip dienos susimaišiusios, kad šiandien visai ne penktadienis, įprasta diena ir tiek. Net nežinau ar noriu kažką veikti, ar ramiai namuose, bus matyt :rolleyes: 

Vakar taip ramiai ir praleidau vakarą, galvojau anksčiau užmigsiu, bet tiek prasivarčiau, kad tikriausiai tik kokią 2val pavyko. O ryte aišku akių neina pramerkt :B 

Atsakyti
Labukas

Darbo nedaug,kita sav is vis tik 3 d dirbsiu.. Bijo brexito visi biggrin.gif
Atsakyti