Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) antrą rytą taip sunkiai sekasi išlipti iš lovos, kad vaje vaje, tikrai reikia bandyti anksčiau užmigti, plius rytai dar tokie tamsūs, tai tas tikrai nepadeda :B 

Planai įprasti, vakarop tik labai noriu į pušyną pasivaikščioti, prie jūros galbūt nueiti, reikia džiaugtis dar pakankamai šiltais vakarais :)​ 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Dar viena šaltai gaivi diena mūsų kaime  :wub: Gražus tas ruduo su savo spalvom ir vėsuma  :) 

Vakar darbe traukėm vardus, su kuo keisimės Kalėdų dovanom. Tai jau labai laukiu - turiu idėją žmogui, kurį išsitraukiau, taip smagu  :yahoo: Ir šiaip jau po truputį reikia pradėti planuoti, ieškoti dovanų, kad paskui nebūtų viskas paskutinę minutę ir paskutiniam mėnesiui. Kažkaip turiu tikrai nemažai žmonių, kuriuos labai norisi pasveikinti, tai susidarys ir laiko paieškoms, ir išlaidų tikrai. Bet šventės, smagu lepinti svarbius  :wub: 

Grįžus vakar dar namus išsiurbiau - Dievaži, tikrai negaliu atsidžiaugti mūsų belaidžiu siurbliu. Nors turim jau beveik metus, bet tikrai labai pasiteisinęs daiktas mums buity  :) 

Išsiskalbiau svečių patalus, galėsim vėl nukišt kokiems metams į spintą giliai  :D  :D Ale reikėjo sporto rūbus skalbt, nes nelabai turiu su kuo sportuot jau  :D  :D  :D  :D 

Šiandien darbe turiu kelis susitikimus, bet šiaip ramios dienos nusimato kurį laiką, kuo tikrai nesiskundžiu  :rolleyes: Paskui prieš metų galą jau kaip dės su trenksmu visokie mokymai ir darbai, tai bus man einasaueinasau.

Vakare lėksiu sportuot, labai laukiu. Naują programą gausiu, tai įdomu viskas kaip kokie pratimai ten bus  :) 

Ta gaida einu ruoštis susitikimui pirmam ir linkiu visoms puikios dienos bei skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Ir aš jau rašausi, dėliojuos dovanų idėjas, nes paskutinėms savaitėms tikrai nesinori pasilikti :) jau vieną net nupirkom dovaną, MB tėvams kapsulinį kavos aparatą, kaip tik įsirenginėja terasą, tai bus labai liuks :rolleyes: dar šiais metais grįžta MB sesuo su vyru čia švenčių sutikti, tai toks galvos skausmas, nes net neįsivaizduoju ką padovanoti. 

Atsakyti
Sveikos.
Jūs jau apie dovanas. Vajė smile.gif suprantu kad šiaip bent galvoti/dairytis reiktų pradėt, bet dar kažkaip neina mintys ta linkme smile.gif
visada žadu to nepalikti gruodžiui.... bet visada vis kažkaip nepavyksta smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :) antrą rytą taip sunkiai sekasi išlipti iš lovos, kad vaje vaje, tikrai reikia bandyti anksčiau užmigti, plius rytai dar tokie tamsūs, tai tas tikrai nepadeda :B

nedaug cia jau tau  liko kankintis- savaitgali atsukam laikrodzius ir galesi valanda ilgiau miegoti 

Atsakyti
As jau po darbu mirksiukas.gif Tiek bulviniu blynu uzsimaniau,kad greit kelias bulves su nutribuletu sumaliau-visai gerai gavos mirksiukas.gif Tik biski persudziau ,is meiles sau biggrin.gif

As irgi zadu is anksto dovanas pirkt,nes siemet gerokai daugiau ju reiks.. Parduotuvese ziurineju,renkuos ideju mirksiukas.gif Bet va ar tikrai pradesiu pirkt biggrin.gif biggrin.gif

Mb apsosove.. sekm nusipirko batus,o nuo siandien jiems nuolaida.. Gerai kad dar nei dezes neismestos,nei cekiai,tai nunes grazint,o paskui nusipirks su nuolaida biggrin.gif
Atsakyti

As jau po darbu mirksiukas.gifTiek bulviniu blynu uzsimaniau,kad greit kelias bulves su nutribuletu sumaliau-visai gerai gavos mirksiukas.gifTik biski persudziau ,is meiles sau biggrin.gif

As irgi zadu is anksto dovanas pirkt,nes siemet gerokai daugiau ju reiks.. Parduotuvese ziurineju,renkuos ideju mirksiukas.gifBet va ar tikrai pradesiu pirkt biggrin.gifbiggrin.gif

Mb apsosove.. sekm nusipirko batus,o nuo siandien jiems nuolaida.. Gerai kad dar nei dezes neismestos,nei cekiai,tai nunes grazint,o paskui nusipirks su nuolaida biggrin.gif

oi kaip senai blynu bulviniu valgiau  :P  as tai grizus  sau vakarienei ant pagreicio koldunus isimeciau i puoda, labai senai  irgi viriau, daugiau nieko negaminu, dar pietums i darba turiu nuo vakar  :P 

Siemet nezinau kada pradesiu dovanas pirkti. nu zinau - po keliones  :D  :D  :D 

Gerai, kad laiku apsiziurejai del nuolaidos  :ax: 

Atsakyti
O mes cia keisimes dovanelem? Nedaug cia musu belike,bet vis mirksiukas.gif

As turiu kelias idejas-esu sau pirkus tokius serumus,labai neblogi,tai sesei uzsakysiu ir marcios mamai.. Dar zadu nupirkt toki mikrofona mazajai,jei patiks,tai toki pat nupirksiu ir i Lenkija vienai is mergaiciu-o ju 3 biggrin.gif Seses mergaitei greiciausiai kazka is rubu.. Va taip ir surinksiu po biski smile.gif) I Lenkija teks tase didziausia pasiust biggrin.gif
Juk ne tik Kaledos,o dar ir mazosios gimke biggrin.gif
Atsakyti

O mes cia keisimes dovanelem? Nedaug cia musu belike,bet vis mirksiukas.gif

hm  :hmm: tiek musu  cia daug. Giega, as, Almost, Voque. Ar Big Bang su V-rine siemet jungtusi?

Atsakyti
Uzsirasiau i gyma.. nusaukit mane biggrin.gif Skaityk tuos 2m taip ir nesportavau.. o kur dar bulviniai blynai biggrin.gif Gerai kad ryt i darba nereik biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Uzsirasiau i gyma.. nusaukit mane biggrin.gifSkaityk tuos 2m taip ir nesportavau.. o kur dar bulviniai blynai biggrin.gifGerai kad ryt i darba nereik biggrin.gif

gerai gerai - sportuok  :D  :D  :D 

Atsakyti

Labukas

Guliu lovoj,pabudau 6, nors i darba ir nereikia mirksiukas.gif

Reikejo nuo siandien sportuot pradet... Pas vakarykste trenere visada sunkesnes treniruotes buna,nei pas kitas..Maciau nauju treneriu yra,zumbos visokios,tabata.. Va tik joga lygtai 1x savaitej likus..
Is lankytoju,tai tik dvi is anu laiku buvo. Viena lietuve,kol as pasirasinejau sutartis,ji man stepus paruose wub.gif ir angle..
Trenere atpazino mane biggrin.gif Net varda prisimine mirksiukas.gif Tiksliau ji mane G(dzi) vadina biggrin.gif Ot atminti boba(51m) turi biggrin.gif Ji visu vardus atsimene,va nejau du m ir tai atsimine bigsmile.gif

Na ka,reik klibet is lovos.. Buvau prisiplanavus namu tvarkymo biggrin.gif Kazin kazin biggrin.gif
Atsakyti