Nu jo, Voque , nepasiseke cia tavo vyriokui
As po darbu namie, ilsiuosi, filma dar paziuresiu
Jau namie, nuvarem i Prienu miska, kaimynas vare su savo masina, nenorejo toli vyriokas vaziuoti,o man tai svarbu miskas. siaip tai kelmuciu gerai pasniojau situos tai jau tikrai marinuosiu. labai skanu bus ziema. aisku dar kazkiek ir pasidziovinsiu ir vel pavalgymui bus
bet jei ne kelmuciai, tai nelabai kas sakyciau sitam miske. kazkiek silkabaravykiu radom, as tik vieninteli baravyka radau, biskeli prisedau atsipusti ir dabar jau varau grybukus darinetis
Vsio- grybai dziusta, kiti puode, eina sau kiek tu kelmuciu tilpo i ta kasika kadangi be kotuku, tai tos galvutes susispaude, aisku as jau svarias dejau, tai beliko tik pjaustyti, tai gal kokie 7 litrai nukostu
dabar jau pakeiciau vandeni, o marinavima rytdienai paliksiu, dar valgymui apsivirsiu, o tai jau tingiu baisiai, noriu ko greiciau kojas istiesti
Labas vakaras
Dēl dovanų tai visur pasuoju. Šiemet su niekuo nesikelsiu. Neturiu nei laiko galvot nei pirkt nei siust. Žodžiu - nepykite
R's - galėsiu jai parasyt ir paklausti ar uzbegs pas mus, bet ir fb kažkaip nematau jos tiek kiek anksčiau.
Voque - na visada ateina balta po juodo 😘 viskas bus gerai.
Giega - Šaunuolė dėl sporto aš neprisiverciu :/
Pas mane viskas gerai. Šis savaitgalis labai toks naminis retai taip būna. Apsitvarkiau, dabar vyno isipyliau, vyras sidro ir va vakarojam su mobiliakais
Pradėjau skaityti knygas, toks geris! Aš visgi pasirinkciau knyga vietoj filmo.. gerai mintis atitraukti nuo kasdienybės
Labas rytelis
Oi koks geras ir iiiiilgas rytas issimiegojau kiek tilpo
tada ir kava su sumustiniais i lova atkeliavo, visi 3 paziurejom telika, kol Mb vel uzsnudo, tai as jau atsikeliau, palikau abu Pukius toliau miegoti
nes as jau ilgiau nepajegiu guleti, ne man, darbu kalnas laukia- grybus marinuoti reikia, valgyt prisigaminti, namie bardakas
dar nuvaziuosi i Panemunes kapines, ten diedukai palaidoti, reikia biskeli aptvarkyti, tai aisku dar pakeliui i parde. ta va tokia diena ir nusimato
oi nusikaliau jau per diena pasivazinejau 3 valandas- ir draugei prekes nuveziau, ir Maximoje apsipirkau, kapus sutvarkiau, dar grisdama i IKI uzsukau pakeliui, nes ten kapu zvakems didesne nuolaida, tai kad jau zvakemis apsirupinau, uzteks ir ne tik Velynems. Ir maisto neblogai pasiprekinau grizau jau puse 2, tai biskeli pailsejau ir aisku i virtuve . na ir gaminau gaminau
gerai, kad MB pries tai ir bulves nuskuto ir morkas sutarkavo ir lasinukus supjauste, jau vis man greiciau. vel primarmulinau maisto kelioms dienoms, tada jau griebiau kelmucius marinuoti. nei daug nei mazai- 10 litru marinuotu
jau tada istiesiau kojas, pagulejau pusvalanduka, atrodo, kad visai atsikelt negaliu
ai niekis, praeis
keliausiu anksti i lovyte, ten dar telika paspoksosiu
Labas
Vaikas miega, eisiu jos drabužėlius perrinkti ir pasiruosiu viską Lazanijai. Mmmm skanumelis
Ir man skanu lazanija
Sveikos nesijungiau savaitgalį, ilsėjausi nuo interneto, o ir kažkaip laiko nebuvo, nors atrodo kažko ypatingo neveikiau
Vakar pas MB tėvus pavakarojom, smagiai pasibuvom, senokai matemės, tai jau tik po vidurnakčio grįžom, greit laikas pralekė
Šiandien ilgai miegojom ir visą dieną namuose tvarkinėjausi, valgyt gaminau, na tokia visiškai sekmadieniška ir namūdiška diena. Oras baisulinis, lietingas, vėjuotas, iki parduotuvės reikėjo nulėkti, tai o vaikyti ruduo rudenėlis parodė tikrąjį veidą