Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Nu jo, Voque , nepasiseke cia tavo vyriokui  :B 

As po darbu namie, ilsiuosi, filma  dar paziuresiu

Atsakyti

Labas rytelis

O mes     i miska raunames   :P  kaimyna prigriebiam, dar viena draugeli, tai  dar nutarsim  i katra puse vaizuosim. nes kiek ziurejom, vis dar grybai nesibaigia  :D 

Atsakyti
Labukas

Geru,sveiku grybu 4u.gif I kuria puse nuvaret?
Su tevais toki velyva rudeni mes i Varena visada vaziuodavom mirksiukas.gif

Pabudau kaip i darba.. Tai va dar lovoj skaitineju.. Bet tuoj kilt reiks,eisim su mb i gyma biggrin.gif Yra tokia dviraciu aerobika,labai faina mirksiukas.gif
Paskui i centriuka-bankai,maistines , gal i kina mirksiukas.gif Vakarui planu jokiu neturim.. Jei nieko nesugalvosim,tai oatys sau vyno atsidarysim ir pavakarosim mirksiukas.gif
Atsakyti

Jau namie, nuvarem i Prienu miska, kaimynas vare su savo masina, nenorejo toli vyriokas vaziuoti,o man tai svarbu miskas. siaip tai kelmuciu gerai pasniojau  :P  situos tai jau tikrai marinuosiu. labai skanu bus ziema. aisku  dar kazkiek ir pasidziovinsiu  ir vel pavalgymui bus  :P  bet jei ne kelmuciai, tai nelabai kas sakyciau sitam miske. kazkiek silkabaravykiu radom, as  tik vieninteli   baravyka radau, biskeli prisedau atsipusti ir dabar jau varau grybukus darinetis  :P​ 

Atsakyti

Vsio- grybai dziusta, kiti puode, eina sau kiek tu kelmuciu tilpo i ta kasika   :oh:  kadangi be kotuku, tai tos galvutes susispaude, aisku as jau svarias dejau, tai beliko tik pjaustyti, tai gal kokie 7 litrai nukostu  :ax:  dabar jau pakeiciau vandeni, o marinavima rytdienai paliksiu, dar  valgymui  apsivirsiu, o tai jau tingiu baisiai, noriu  ko greiciau kojas istiesti 

Atsakyti

Labas vakaras :)

Dēl dovanų tai visur pasuoju. Šiemet su niekuo nesikelsiu. Neturiu nei laiko galvot nei pirkt nei siust. Žodžiu - nepykite :) 

R's - galėsiu jai parasyt ir paklausti ar uzbegs pas mus, bet ir fb kažkaip nematau jos tiek kiek anksčiau. 

Voque - na visada ateina balta po juodo 😘 viskas bus gerai. 

Giega - Šaunuolė dėl sporto :) aš neprisiverciu :/ 

Pas mane viskas gerai. Šis savaitgalis labai toks naminis :D retai taip būna. Apsitvarkiau, dabar vyno isipyliau, vyras sidro ir va vakarojam su mobiliakais :) 

Pradėjau skaityti knygas, toks geris! Aš visgi pasirinkciau knyga vietoj filmo.. gerai mintis atitraukti nuo kasdienybės :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Oi koks geras ir iiiiilgas rytas  :D  issimiegojau kiek tilpo  :P  tada ir kava su sumustiniais i lova atkeliavo,  visi 3 paziurejom telika, kol Mb  vel uzsnudo, tai as jau atsikeliau, palikau abu Pukius toliau miegoti  :D  nes as jau ilgiau nepajegiu guleti, ne man, darbu kalnas  laukia- grybus marinuoti reikia, valgyt prisigaminti, namie bardakas  :P  dar nuvaziuosi i Panemunes kapines, ten diedukai    palaidoti,  reikia biskeli aptvarkyti, tai aisku dar pakeliui i  parde. ta va tokia diena ir nusimato  :B​ 

Atsakyti
Labukas

Mes irgi ilgiau pamiegojom mirksiukas.gif Blynu pusryciams iskepiau mirksiukas.gif Dabar as atvariau lazeriu,mb namus tvarko biggrin.gif paskui iki vienos urmines maistines,pas uosviene ir pas draugus uzlekt reiks mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas :)

Vaikas miega, eisiu jos drabužėlius perrinkti ir pasiruosiu viską Lazanijai. Mmmm skanumelis :)

Atsakyti
Nors makaronus megstu,lazanoja nelabai man..

Nupirkau zuvies,beliau issikepsim mirksiukas.gif Dabar sriuba verda,uzkasim ir varysim i trasa biggrin.gif
Atsakyti

oi nusikaliau jau per diena  :P  pasivazinejau 3 valandas- ir draugei prekes  nuveziau, ir Maximoje apsipirkau, kapus sutvarkiau, dar grisdama i IKI uzsukau pakeliui, nes ten kapu zvakems didesne nuolaida, tai kad jau zvakemis apsirupinau, uzteks ir ne tik Velynems. Ir maisto neblogai pasiprekinau grizau jau puse 2, tai biskeli pailsejau ir aisku i virtuve . na ir gaminau gaminau   :D gerai, kad MB pries tai ir bulves nuskuto ir morkas sutarkavo ir lasinukus supjauste, jau vis man greiciau. vel primarmulinau maisto kelioms dienoms, tada jau griebiau  kelmucius marinuoti. nei daug nei mazai- 10 litru marinuotu  :wub:  jau  tada istiesiau kojas,  pagulejau pusvalanduka, atrodo, kad visai atsikelt negaliu  :D  ai niekis, praeis  :P​  keliausiu anksti i lovyte, ten dar telika paspoksosiu

Labas :)

Vaikas miega, eisiu jos drabužėlius perrinkti ir pasiruosiu viską Lazanijai. Mmmm skanumelis :)

Ir man skanu lazanija  :P 

Atsakyti

Sveikos :) nesijungiau savaitgalį, ilsėjausi nuo interneto, o ir kažkaip laiko nebuvo, nors atrodo kažko ypatingo neveikiau :rolleyes: 

Vakar pas MB tėvus pavakarojom, smagiai pasibuvom, senokai matemės, tai jau tik po vidurnakčio grįžom, greit laikas pralekė :wub: 
Šiandien ilgai miegojom ir visą dieną namuose tvarkinėjausi, valgyt gaminau, na tokia visiškai sekmadieniška ir namūdiška diena. Oras baisulinis, lietingas, vėjuotas, iki parduotuvės reikėjo nulėkti, tai o vaikyti :D ruduo rudenėlis parodė tikrąjį veidą :B 

Atsakyti