Labas rytelis
O tai koks zyduku tikras pavadinimas?
O ta zvynabude tai vadinamiejo vokietukai?Tokie,kazkuom i zaliasias musmires panasus,tik kad ne taskuoti?Vnz,toki pavadinima lygtai girdejus,bet nezinau,kaip atrodo

TAi va

Siaip galiu pasiulyt kam nors dovanu ideja-cia mano pussesere gamina

https://scontent-lhr...amp;oe=5E1A3342
Ji ir daugiau visokiu veltiniu daro,labai tapkes grazias daro

https://scontent-lhr...amp;oe=5E593336
Labas rytas sėdžiu kirpykloj su nudažytais plaukais, gražinuosi
kažkaip šįkart anksti užsirašiau, nes keičiau laiką, tai įterpė. Ketvirtadienį žadu į Vilnių savaitgaliui lėkti, reikia truputį aplinką pakeisti, per daug visko šiuo metu vyksta.
Rytas lietingas ir gan šaltokas, tik 4 laipsniai, pirštines reikės pradėti nešiotis

Ziurineju bilietus lapkricio pabaigai,varysim

Na ka,girouosi-butas Ispanijoj jau nupirktas
Wooooow
nuoširdūs sveikinimai
nerealiai!
Sveikos
Pagaliau parsibeldžiau namo, kažkaip prailgo ši diena.. Ir labai keista išeiti iš universiteto jau temstant, kai tai tik 16:30, jaučiuosi dar nepasiruošus tamsiajam metų laikui..
Tai va, o dabar pavakarieniausiu ir vyksiu su mb susitikti, o ryt į universitetą tik 13, tai lafa.
Ketvirtadienį atšaukė vieną paskaitą, tai irgi teturėsiu tik vieną paskaitą perpiet, tad man jau truputį jaučiasi artėjantis savaitgalis.
Nepaisant fakto, kad ateinantį pirmadienį turiu kolį..
Ziurineju bilietus lapkricio pabaigai,varysimReikia apipirkt-indu,patalu,sofas pakeist norim..
geras! Sveikinu ir aš! Kokiam mieste?

Torrevieja

Ziurineju bilietus lapkricio pabaigai,varysimReikia apipirkt-indu,patalu,sofas pakeist norim..
SUper !!!! dabar is taves jau priklauso juk tikrai reikia toki pirkini aplaistyti
Giega ryskiai ne grybautoja
ZYdukas- pilkoji meskute

O,tikrai nezinojau,kad meskute

Papildyta:
Pasigooglinau-musmires ten

Vokietukai- kalpokeliai- vistytes- gudukai
Zvynabude , jo, sita panasi tik ne i zaliaja, i ten kazkokia kita mumire, zinau kad pagal kota palei saknis ten atskirti galima, toks kaip gumbas yra, bet kazkaip nerizikuoju. uztenka man ir kitu grybu
Labas rytelis
va ir tikrai jau orai atsalo, vakar vakare kaikur pasirode ir pirmasis sniegas