Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis 

Atsakyti
Labukas

QUOTE(mickute7 @ 2019 10 28, 18:59)
Zydukai ir gruzdai skirtingi grybai.
Kiap ir  zvynabudes.

O tai koks zyduku tikras pavadinimas?
O ta zvynabude tai vadinamiejo vokietukai?Tokie,kazkuom i zaliasias musmires panasus,tik kad ne taskuoti?Vnz,toki pavadinima lygtai girdejus,bet nezinau,kaip atrodo biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*Voque* @ 2019 10 28, 19:15)
Oho, tai jau tikrai reikia pradėti rūpintis rolleyes.gif </p>

TAi va biggrin.gif Varom KAledom i Lenkija,ten marcios tevai,20m brolis,sesuo su vyru ir 3 mergaitem mirksiukas.gif JAu uzsakiau tokius serumus mirksiukas.gif

Siaip galiu pasiulyt kam nors dovanu ideja-cia mano pussesere gamina mirksiukas.gif Cia muilai apvelti vilna,neslysta is ranku,kai muilas mazeja,vilna irgi po truputu traukiasi.

https://scontent-lhr...amp;oe=5E1A3342

Ji ir daugiau visokiu veltiniu daro,labai tapkes grazias daro wub.gif pvz
https://scontent-lhr...amp;oe=5E593336
Atsakyti

Labas rytas :) sėdžiu kirpykloj su nudažytais plaukais, gražinuosi :rolleyes: kažkaip šįkart anksti užsirašiau, nes keičiau laiką, tai įterpė. Ketvirtadienį žadu į Vilnių savaitgaliui lėkti, reikia truputį aplinką pakeisti, per daug visko šiuo metu vyksta.

Rytas lietingas ir gan šaltokas, tik 4 laipsniai, pirštines reikės pradėti nešiotis :rolleyes: 

Atsakyti
Na ka,girouosi-butas Ispanijoj jau nupirktas mirksiukas.gif
Ziurineju bilietus lapkricio pabaigai,varysim mirksiukas.gif Reikia apipirkt-indu,patalu,sofas pakeist norim..
Atsakyti

Wooooow :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile: nuoširdūs sveikinimai :bigsmile: nerealiai! :clap:

Atsakyti

Sveikos :)

Pagaliau parsibeldžiau namo, kažkaip prailgo ši diena.. :D Ir labai keista išeiti iš universiteto jau temstant, kai tai tik 16:30, jaučiuosi dar nepasiruošus tamsiajam metų laikui..  :) 

Tai va, o dabar pavakarieniausiu ir vyksiu su mb susitikti, o ryt į universitetą tik 13, tai lafa. :P  :D Ketvirtadienį atšaukė vieną paskaitą, tai irgi teturėsiu tik vieną paskaitą perpiet, tad man jau truputį jaučiasi artėjantis savaitgalis. :D Nepaisant fakto, kad ateinantį pirmadienį turiu kolį.. :D  :D 

Ziurineju bilietus lapkricio pabaigai,varysim mirksiukas.gifReikia apipirkt-indu,patalu,sofas pakeist norim..

:bigsmile: geras! Sveikinu ir aš! Kokiam mieste? :) 

Atsakyti
Aciu uz sveikinimus biggrin.gif

QUOTE(Mouette @ 2019 10 29, 16:30)
Sveikinu ir aš! Kokiam mieste? smile.gif </p><p></p><p></p>

Torrevieja mirksiukas.gif
Atsakyti

Na ka,girouosi-butas Ispanijoj jau nupirktas mirksiukas.gif
Ziurineju bilietus lapkricio pabaigai,varysim mirksiukas.gifReikia apipirkt-indu,patalu,sofas pakeist norim..

SUper !!!! dabar is taves jau priklauso   :D  juk tikrai reikia toki pirkini aplaistyti   :lol:   :lol:

Atsakyti

Giega ryskiai ne grybautoja  :lol:

ZYdukas- pilkoji meskute 

250px-Paxillus.involutus.-.lindsey.jpg

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

O,tikrai nezinojau,kad meskute biggrin.gif biggrin.gif O tai kas ta zvynabude?
Papildyta:
Pasigooglinau-musmires ten biggrin.gif Tikrai nerinkciau biggrin.gif
Atsakyti

Vokietukai- kalpokeliai- vistytes- gudukai 

df9cb8d8baee830768d6f3314705a87041.jpg

Zvynabude , jo, sita panasi tik ne i zaliaja, i ten kazkokia kita mumire,  zinau kad pagal kota palei saknis ten atskirti galima, toks kaip gumbas yra, bet kazkaip  nerizikuoju. uztenka man  ir kitu grybu    :ax:​ 

16962ea81d8db42c67964d0efefdbd11759.jpg

Atsakyti

Labas rytelis

va ir  tikrai jau orai atsalo, vakar vakare kaikur pasirode ir pirmasis sniegas  :)​ 

Atsakyti