Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

QUOTE(*Voque* @ 2019 11 18, 12:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72546569" data-time="1574076689"><div><p>Dar noriu paziuret ka is patalu nelabai naudojamu turiu,isvezciau i Ispanija..Iasku ir ten galiu nupirkt,bet jei namie pilna,tai kam pirkinet</p></div></blockquote><p>Oi kokie malonūs rūpesčiai bigsmile.gif Jūs ilgesniam laikui ar savaitgaliui išlekiat? mirksiukas.gif </p>

Dabar tik savaitgaliui.. Po visu svenciu gal ir ilgesniam laikui nuleksim mirksiukas.gifb biski su darbu sunku susiderint.. Jis vienas vairuojantis,nuo jo priklauso 5 zmones,kuriuos jis i darba nuveza.. tai jei mb neina,visi patenka i labai keblia padeti.. Ir dabar mb nedirbs penktad.. Is pradziu jis galvojo gris su traukiniu,nes dirba kitam mieste,o masina paliks kitiems,nu bet nieks teisiu neturi biggrin.gif Tai dabar 5 zmones tures grizt traukiniais,o mb vienas su darbine masina parleks biggrin.gif
Atsakyti

Labukas mergaites, 

savaitgaliais kazkaip cia neuzbegu. Per telefona labai sunkiai kazkodel man SM krauna, tai susinervinu ir visai neinu. Va darbe radus laisva minutele parasau :) 

Sestadieni buvom gimtadienyje, smagiai pasibuvom, po to namo gryzom pietu pamiegojom abi ir ilsejomes. O sekmadienis visiskai nuobodi, niuri ir tingi namie diena buvo. Vakare dar MB nupirko kebabu, tai prikirtom :D 

Darbo diena jau i pabaiga, ne daug liko ir namuciu keliausim :) 

Atsakyti
Uzejo ir musu mazajai oziukai biggrin.gif Nesideda sriukes ir viskas.. Plesia,klykia.. I lauka eit nori,apsirengt ne..
Atsakyti

savaitgaliais kazkaip cia neuzbegu. Per telefona labai sunkiai kazkodel man SM krauna, tai susinervinu ir visai neinu.

Man grynai tas pats, kažin kodėl :hmm: 

Kavinuosi darbe, bet reikės neužilgo namo lėkti, virsiu trintą moliūgų/pomidorų sriubą su kokosų pienu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Savaitgalis, kaip įprastai, buvo skirtas mokymuisi, tad nieko nepapasakosiu. :D Šįryt (nes penktadienį nespėjau), vykau pasidaryti tyrimų. Birželį buvo radę kraujyje padidėjusį rodiklį, kuris rodo, kad galimai esu kažkam alergiška. Darėm dabar pakartotinį, pažiūrėti, ar vis dar nepakito. Tai, visgi tas pats rodiklis per aukštas, tai bandysiu pakliūti pas alergologą ir žiūrėsim, kas man ten yra, nes neturiu minčių. :)

O šiaip va pradėjau savo miego režimą tvarkytis po truputį, ankstinu ėjimą miegoti, nes praeitą sav. gan išsekau, nebegaliu jau naktinėti, kaip seniau. :)

Labai liuks! ir sveikinu su puikiu atsiskaitymu :4u:​ 

Ačiū! :)

Atsakyti

Labas rytas

Valio  :yahoo: paskutine dienele ir atostogos   :clap:  jau vakar koleges krizeno is manes, kad man jau viskas dzin, kad as jau skraidau.  nelabai jau ir dirbosi, mintys tai visai kitur. belieka sia dienele atvargti. o darbu darbu    :oh: grisiu, tai  vel tek papluseti, bet   nors  pora savaiciu atsipusiu   :bigsmile:​ 

Vakar kazkaip uzsikuiciau virtuveje, sumustiaku prisitepiau, kitiems tik pasiruosiau, darbe susitepsiu, dar zele  paskutini suoksni baiginejau, tai  ka jau net tingejau ka nors cia rasyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 19 lapkričio 2019 - 06:05
Labukas

-1 blink.gif Kol masina atsisildziau...

Mickut,o tu dviem savaitem atostogu varai??
as tik savaitgaliui biggrin.gif Ka cia reiks rengtis,nes pas mus rytai salti,o ten +15 biggrin.gif nesinori prisikutit,bet ir salt nesinori biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mickute, o kiek dienų kurortausi? smile.gif

Dar- dėl žėlė sluoksnių.:0 o kitą sluoksnį reikai pilt kai visiškai sustingsta ankstesnis?
Atsakyti

Labukas :) saulėtas ir gražus šis rytas pas mus, reikia butinai ištaikyti valandėlę ir išlekti bent ratą apsukti popiet :rolleyes: o šiaip įprasta diena nusimato, vakare truputį namie noriu apsitvarkyti, vonioje bardakas, taip pat šaldytuvą gal prasivalyti reikėtų :) 

Mickute, kai skaitysi, tai jau tikrai bus atostogų pradžia, su tuo ir sveikinu :4u: 

Mouette, kada nori bandyti eiti miegoti? nes mums irgi sunku su šiuo reikalu, visai esam išsiderinę iš ritmo :huh2: 

Atsakyti

labukas,

vakar knyga skaiciau iki 1 nakties  :fool:  o siandien akys limpa :D Na bet labai nor4jau pabaigti, o ir idomu buvo, Tikrai gera knyga - Ruta Sepetys "Druska Jurai" Rekomenduoju. :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2019 11 19, 12:46)
<p>labukas,</p><p>vakar knyga skaiciau iki 1 nakties  fool.gif  o siandien akys limpa biggrin.gif Na bet labai nor4jau pabaigti, o ir idomu buvo, Tikrai gera knyga - Ruta Sepetys "Druska Jurai" Rekomenduoju. 4u.gif​ </p>

užsirašiau smile.gif
aš vis užsirašau tokias rekomeduojamas smile.gif
reikės eit į biblioteką. Nes jau atsirado noras skaityt...didelį pusmetį nebuvo jo...
Atsakyti

labukas,

vakar knyga skaiciau iki 1 nakties  :fool:  o siandien akys limpa :D Na bet labai nor4jau pabaigti, o ir idomu buvo, Tikrai gera knyga - Ruta Sepetys "Druska Jurai" Rekomenduoju. :4u:​ 

Jungiuosi - ši labai gera. Dar jos "Tarp pilkų debesų" irgi labai patiko. Bet "Nelengvu keliu" jau, deja, ne tokia gera pasirodė. Labai noriu naujausią jos perskaityt "Kuždesių fontanas"

Labas  :) 

Atsakyti