Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas iš ryto su kava  :) 

mickute - jau tuoj tuoj, jau turbūt ir jūros, saulės kvapą užuodi dienos pabaigoj  :D  :D Pailsėsi pagaliau, nusipelnėt abudu su vyru tikrai  :wub:  :4u: 

giega - aš įsivaizduoju, kad nesmagu, kai darbo nėr, o jo tikrai labai reikia, ypač šiuo momentu  :unsure: 

Smagūs rūpestėliai jūsų dėl naujo būsto įrengimo. Kada sekantį kartą važiuosit? Gal jau kiek ilgėliau būsit?

Kaip šeimyna laikosi Tavo (dukra, sūnus)?  :4u: 

Voque - kaip Tu laikais?  :4u: 

Mouette - mokslinčiau Tu mūsų. Kokie savaitgalio planai? Kokie švenčių planai, gal kažkur pakeliaut lėksit?  :) 

V-Rine - kaip Tavo dukrai mokslai sekasi? Kada jau tos ilgosios šventinės atostogos prasideda?

BigBang - aš vakar pagaliau pasiėmiau "Lemtingą laišką" namie, o darbe "Fashionopolis" pradėjau skaityt. Abi kol kas labai sudomino  :) 

Aš tai net ir nežinau, ką čia pasakot.

Savaitgalį labai smagiai praleidom. Penktadienį atskrido draugai, pasitikom juos oro uoste, nuvažiavom pas kitus draugus (kur jie liko nakvot tam savaitgaliui, nes pas mus nėra pakankamai vietos). Pasibuvom, grįžom su vyru namo apie 3val ryto.

Šeštadienį iš pat ryto lėkėm atgal pas juos, pusryčių pagamino draugas. Paskui važiavom į miestą - mes panos mergaitiškai po parduotuves prasiėjom, į L'Aduree užsukom paskanaut, pasilepint. Vyrai į barą, paskui kino pažiūrėt. Vakare vėl visi susitikom vakarienės ir grįžom pas draugus. Pasibuvom, pavakarojom, namo vėl jau po vidurnakčio grįžom.

Sekmadienį iš ryto vėl pusryčių pas draugus, paskui ėjom pramogaut. Pirmiausia į tokius kaip užduočių kambarius - yra 28 skirtingi kambariai, kuriuose visokios užduotys padarytos, įvertintos taškais pagal sunkumą. Komandinės varžybos gaunasi, nes laimi daugiausiai taškų surinkusi komanda  :) Užduotys būna loginės, fizinės ir įgūdžių. Tai mes šešiese sudarėm dvi komandas - merginos prieš vaikinus. Panos laimėjom  :D Labai smagiai laiką praleidom, tikrai norėčiau pakartot, nes per 1,5val tikrai ne viską spėji praeit ir ne visus kambarius įveikt. Paskui važiavom į miestą, papietavom, prasiėjom dar šiek tiek per kelias parduotuves ir nuvažiavom į kitą pramogą. Žaidėm virtualios realybės žaidimą, zombius šaudėm. Mes keturies jau trečią kartą buvom, o draugai mūsų tik pirmą. Bet labai visiems patiko  :) Tada grįžom pas draugus, susirinkom šmutkes savo (vyras pavėluotai gimtadienio proga kaljaną gavo, dar ten visokių lauktuvių atvežė) ir važiavom namo.

Pirmadienį visiškai nepailsėję jautėmės, tikrai ir miego trūkumas, ir tas išmėtytas valgymas, gėrimai jautėsi. Tai tokie iki šiol meh abudu. 

Darbe žiauriai daug veiklos, daug mokymų. Pas mus visada prieškalėdinis laikotarpis labai darbingas būna. 

Namie irgi veiklos sočiai - reikia ir dovanų ieškot, ir ruoštis visokiems vakarėliams, planuotis laiką. Žodžiu. Nežinau ar čia tik man visko per akis, ar ir kitiems taip  :D  :D 

Kalbant apie šventes - papasakokit, kas kam ką dovanot planuojat, ko pačios prašot / norit gauti? Esu šįmet visiškai be idėjų, o sveikint tiek daug svarbių norisi  :wub: 

Atsakyti

Sveikos :) praskriejo pusdienis nerealiai greit, dar net kavos negėriau, tai tik dabar prisėdau bent pasilabinti :)

Almost, oho kokį fainą ir puikų laiką savaitgalį turėjot :bigsmile: įdomiai susiskaitė ta virtualios realybės pramoga, įdomu turėjo būti tikrai :bigsmile:

O aš laikausi neblogai, manau, kad gan neblogai :huh2:

kaip Tu pati laikasi? ar atsigauni po truputį?

Mickute, kažin ar kepsi tokį, nes mano pyragas be įprastų miltų, cukraus ir pan :) su riešutų sviestu/avižomis/klevų sirupu :rolleyes:

Dėl dovanų tai perkam vis po truputį, kažkuo labai ypatingu neturiu kuo pasidalinti. Tai ir bilietai į spektaklius, knygos, grožio priemonės, virtuviniai prietaisai, darbo kalendoriai ir t.t :)​ na visos dovanos labai apgalvotos, kitos pirktos, nes patys artimieji buvo užsiprašę :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 20 lapkričio 2019 - 13:36

Jau grizau, pasivazinejau iki Akropolio, pas padruske lekiau i  kelioniu agentura, pasiemiau  visus popierius kelionei, paankstino  skrydi viena valanda, reiskia greiciau  atsidursim prie juros 1 valanda  :lol:  :lol: dar biskeli prasivaiksciojau iki stoties turgaus, tokia nostalgija paprasciausiai, jau keli metai  nebuvus, pazioplinejau, tiek kad nelabai ko reikia, tai i autika ir namo, dar pakeliui prekes pasiemiau ,  grizus is karto i virtuve, o tai jau kaip ir pietus priklauso :ax:  :ax:

Mickute, kažin ar kepsi tokį, nes mano pyragas be įprastų miltų, cukraus ir pan :) su riešutų sviestu/avižomis/klevų sirupu :rolleyes:

nei vieno produkto neturiu :P apart moliugo :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 lapkričio 2019 - 14:41

Labas iš ryto su kava  :)

mickute - jau tuoj tuoj, jau turbūt ir jūros, saulės kvapą užuodi dienos pabaigoj  :D  :D Pailsėsi pagaliau, nusipelnėt abudu su vyru tikrai  :wub:  :4u:

neblogas tavo savaitgalis   :mirksiukas:  :ax: 

o patikek kaip viska uzuodziu  :lol: tikrai ilgai lauktos atostogos  :ax: o dar siandien toks oras fui- ir salta, ir vejas, tai  tik ir norisi kuo greiciau  lekti kur silta  :wub: 

Atsakyti

Ir pas mus labai vėjuota, žvarbus oras, brrr :huh2: lėkiau iki turgelio obuolių, tai o vaikyti, nušaliau visas rankas :) 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2019 11 20, 08:56)
giega</strong> -
Smagūs rūpestėliai jūsų dėl naujo būsto įrengimo. Kada sekantį kartą važiuosit? Gal jau kiek ilgėliau būsit?</p><p>Kaip šeimyna laikosi Tavo (dukra, sūnus)? 

Su laiku viskas susipirks,bet pradziai,bet elementariu daiktu reikia biggrin.gif
Sekanti karta turbut jau tik po nauju metu.Dar nenuplanave..O gal net ir ant paciu nauju metu,jei rasim pigius bilietus mirksiukas.gif Ilgiau but nelabai iseina..As dar susiderinu su darbu,o nuo MB priklauso daugiau zmoniu..Jis nevaziuoja,kitiems labai sudetinga iki darbo nusigaut..Tai kol kas uzteks ir savaitgaliu,o vasara,kai jau silta bus ir maudytis bus galima gal ir ilgesniam laikui nuleksim mirksiukas.gif

Seimyna gerai biggrin.gif Dirba,pramogauja biggrin.gif Irgi planuojas nukelt i Ispanija,kai jau viskas gatava bus biggrin.gif

O as jau po darbu mirksiukas.gif Jetus jetus,koks bardakas namie...Na dar paaugs mazoji koki pusmeti,metus ir iskraustysiu jos zaislus i laisva kambari biggrin.gif Dabar dar vis tiek nemoka viena zaist...Tai grizti po darbo ir issigasti biggrin.gif
Atsakyti

Aš dar darbuojuos, pasikavinau, bet spėju nebebūsiu ilgai, užteks :) 

Man šiandien grynai ketvirtadienis, net nesuprantu kaip gali būti trečiadienis :D bet aš eilinį kartą skubu gyventi :hmm:​ 

Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

Aš jus darbe paskaitau, bet šiandien nebuvo kada atrašyt. Tai va atvariau nagučius susitvarkyti tai per telefoną pabandžiau ateit ir veikia. Nežinau nuo ko čia priklauso veikti ar ne  :hmm: 

Almost - nerealus tavo savaitgalis  :wub: skaičiau tavo postą ir tarsi jaučiau visą tą energiją :wub: tu kokį viską vaizdžiai aprašyti  :4u: 

Dėl dovanų - mažiukei tai roges planuojam pirkti :) tikiuosi sniego sulauksime  :D  dar uzsakiau medinius vavardinius zaisliukus draugams į UK ir į Vokietiją išsiųsti :) prie jų dar zadam vilnonių kojinių pripirkt :) daugiau dar nežinau :) 

Mickute tai kada jūsų skrydis?  :4u: 

Giega - fainai dabar kai turesit vietą atostogoms. Nereikės ieškot viešbučių  :wub: 

Oras jau vėsta, reikia pirkti striukę žieminę. Net nežinau ar pardej kokioj ieškot ar į kokią bazę lėkt  :hmm:​ 

Atsakyti

Mickute tai kada jūsų skrydis?  :4u:

penktadieni 10.25 h   :ax:​     o turejo buti 11.40

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 lapkričio 2019 - 20:32
QUOTE(BigBang @ 2019 11 20, 17:28)
<p>Giega - fainai dabar kai turesit vietą atostogoms. Nereikės ieškot viešbučių 

Na tikrai nevaziuosiu tik ten atostogaut biggrin.gif Nors dar nesugalvojom kitu metu atostogu...

Bigbang,ziurekis pas mus kazka,juk daug pardziu siuncia i LT mirksiukas.gif O penktad prasides ispardavimai-black friday mirksiukas.gif

Kepu varskes apkepa vakarienei mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Vakarykstis varskes apkepas jau toks valgyklinis gavos biggrin.gif Na bet susivalge.. Net nezinau ko ten neisejo mano nuostabusis purusis varskes apkepas..

Na ka,ketvirtadienis,padirbam,pasortuojam ir bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytelis

ALe tvarkingai kaip i darba  prabudineju vis  :ax:  bet siandien ar prasivarciau, telika paziurejau ir po 7  pavyko uzmigti  :D​ 

Vakarykstis varskes apkepas jau toks valgyklinis gavos biggrin.gifNa bet susivalge.. Net nezinau ko ten neisejo mano nuostabusis purusis varskes apkepas..

Man tik karta buvo toks ne visai  dakepes  :P  bet ir tai suejo  :D  jau kai grisiu, tai tikrai kepsiu, nes jau  kaip ir pasiilgau  

Atsakyti