Labas iš ryto su kava
mickute - jau tuoj tuoj, jau turbūt ir jūros, saulės kvapą užuodi dienos pabaigoj
Pailsėsi pagaliau, nusipelnėt abudu su vyru tikrai
giega - aš įsivaizduoju, kad nesmagu, kai darbo nėr, o jo tikrai labai reikia, ypač šiuo momentu
Smagūs rūpestėliai jūsų dėl naujo būsto įrengimo. Kada sekantį kartą važiuosit? Gal jau kiek ilgėliau būsit?
Kaip šeimyna laikosi Tavo (dukra, sūnus)?
Voque - kaip Tu laikais?
Mouette - mokslinčiau Tu mūsų. Kokie savaitgalio planai? Kokie švenčių planai, gal kažkur pakeliaut lėksit?
V-Rine - kaip Tavo dukrai mokslai sekasi? Kada jau tos ilgosios šventinės atostogos prasideda?
BigBang - aš vakar pagaliau pasiėmiau "Lemtingą laišką" namie, o darbe "Fashionopolis" pradėjau skaityt. Abi kol kas labai sudomino
Aš tai net ir nežinau, ką čia pasakot.
Savaitgalį labai smagiai praleidom. Penktadienį atskrido draugai, pasitikom juos oro uoste, nuvažiavom pas kitus draugus (kur jie liko nakvot tam savaitgaliui, nes pas mus nėra pakankamai vietos). Pasibuvom, grįžom su vyru namo apie 3val ryto.
Šeštadienį iš pat ryto lėkėm atgal pas juos, pusryčių pagamino draugas. Paskui važiavom į miestą - mes panos mergaitiškai po parduotuves prasiėjom, į L'Aduree užsukom paskanaut, pasilepint. Vyrai į barą, paskui kino pažiūrėt. Vakare vėl visi susitikom vakarienės ir grįžom pas draugus. Pasibuvom, pavakarojom, namo vėl jau po vidurnakčio grįžom.
Sekmadienį iš ryto vėl pusryčių pas draugus, paskui ėjom pramogaut. Pirmiausia į tokius kaip užduočių kambarius - yra 28 skirtingi kambariai, kuriuose visokios užduotys padarytos, įvertintos taškais pagal sunkumą. Komandinės varžybos gaunasi, nes laimi daugiausiai taškų surinkusi komanda Užduotys būna loginės, fizinės ir įgūdžių. Tai mes šešiese sudarėm dvi komandas - merginos prieš vaikinus. Panos laimėjom
Labai smagiai laiką praleidom, tikrai norėčiau pakartot, nes per 1,5val tikrai ne viską spėji praeit ir ne visus kambarius įveikt. Paskui važiavom į miestą, papietavom, prasiėjom dar šiek tiek per kelias parduotuves ir nuvažiavom į kitą pramogą. Žaidėm virtualios realybės žaidimą, zombius šaudėm. Mes keturies jau trečią kartą buvom, o draugai mūsų tik pirmą. Bet labai visiems patiko
Tada grįžom pas draugus, susirinkom šmutkes savo (vyras pavėluotai gimtadienio proga kaljaną gavo, dar ten visokių lauktuvių atvežė) ir važiavom namo.
Pirmadienį visiškai nepailsėję jautėmės, tikrai ir miego trūkumas, ir tas išmėtytas valgymas, gėrimai jautėsi. Tai tokie iki šiol meh abudu.
Darbe žiauriai daug veiklos, daug mokymų. Pas mus visada prieškalėdinis laikotarpis labai darbingas būna.
Namie irgi veiklos sočiai - reikia ir dovanų ieškot, ir ruoštis visokiems vakarėliams, planuotis laiką. Žodžiu. Nežinau ar čia tik man visko per akis, ar ir kitiems taip
Kalbant apie šventes - papasakokit, kas kam ką dovanot planuojat, ko pačios prašot / norit gauti? Esu šįmet visiškai be idėjų, o sveikint tiek daug svarbių norisi