Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Na siaip pirmai tik sriubos pavalgiau, vel islekiau i kita darba, ten moteriskes italisku pyragu pavaisino,italai  klientai atveze, tai  dar  latte is aparato   pasidariau. dabar grizus tik arbatos karstos. ir mandarinus jau kapoju  :P kotletai bus  pietums i darba :P vel lyja  :B​ 

Atsakyti
Praganiau jogos kilimeli...Visada masinoj budavo,vakar reikejo man jo ir neradau..Jauciu kazkada palikau sporto salej..Siaip ten yra valdisku,bet tokie nuprakaituoti,smirdantys..Reik lipt i palepe pasiimt seno,paskui kokia diena nusipirksiu kita mirksiukas.gif
Tai va,einu sportuot biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Vakar lyjo, nakti pasalo  :P  tai varom dabar  paslidineti  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 12 10, 18:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72564736" data-time="1575985637"><div><p>kas vakarienei? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kaip gyveni? mirksiukas.gif </p><p>Pas mus tai net nežinau, kažkas lengvo, gal salotos kokios ar varškė ax.gif​ </p>

sveikos smile.gif
vienodai gyvenu smile.gif
darbas namai vaikai puodai...
penktadienį eisim į draugo gimkę. Tingiu lyg, be kur dėsies, mes jau taip sąžiningai susitinkam per gimtadienius smile.gif
Vakar kepiau žuvį.
Kai atsigulėm jau vaikas paprašė- ar negalėtum ryt ryte blynų iškept...taip senai kepei. Ir taip užgraužė sąžinė...bet ryte nekepiau vis tiek- kiek te valgys, po sumuštinį tik ryte valgom... bet guliu ir galvoju- nu tikrai galėjau pakepti gi vakare jam, nes žuvies nelabai valgo...
tai va taip.
šiandien virsiu kažkokią vištienos sriubą ir kepsiu kotletus, su bulvėmis greičiausiai aišk...
Atsakyti

Sveikos, damos :) saulė išlindo, tai va ir nuotaika visai kita, kai nelyja be perstojo :) diena įpusėjo, o aš dar be kavos, visai sugedau, tai lekiu taisyti padėties.

Ryte taip pasportavau gerai, kad vaje vaje, didžiuojuos savimi šiandien labai :D kaip Tau, Giega, sportai vakar? :mirksiukas: 

O iš manęs naujienų kaip ir jokių, vakar grįžusi gaminau SB valgyt, aš troškintų kopūstų pavalgiau ir nieko kažkaip neveikėm. Darbo dar truputį turėjau, tai va ir pralekė vakaras :ax:​ 

Atsakyti
Labukas

Blynai labai dazni savaitgalio pusryciai pas mus biggrin.gif Visi megstam mirksiukas.gif

Sportai gerai biggrin.gif Biski nervina,kad pirm antrad ir trec idomios klases,o kitom dienos-lievos..TAi arba darai dideli tarpa,arba eini i neidomias biggrin.gif
Siandien po darbo planavau i parde uzlekt jogos kilimelio,bet paskui pagalvojau,kad jogos iki kitu metu nebebus,o i kitas klases galiu ir savo sena nusinest..Jogai jis irgi tinka,bet man truputi per minkstas rolleyes.gif TAi ir neuzvaziavau..Gal savaitgali_vistiek reiks uosvienei dovanu,gimtadienis sekmadieni.
Atsakyti

Sveikos:) prisiduodu, kad esu. Ši ir kita savaitė kosminės, tai nelabai ką papasakot turiu, kai šitaip užsisukus. :rolleyes: Pasistengsiu užbėgti savaitgalį pabendrauti! :)

Atsakyti

Labas rytelis

Vakar labai jau pavargus buvau, net kompo neatsidariau,anksti i lova susirangiau, greitai ir nuluzau

Atsakyti
Labukas

Brr kaip salta..
Pasimeciau dienose biggrin.gif Ryte galvojau kad jau penktadienis biggrin.gif
Atsakyti

Labukas :) gerai, kad ne man vienai šiandien penktadienis :D nu kas man darosi nesuprantu, skubu gyventi :rolleyes: 

Vakar nebeturėjau laiko kada prisijungti, toks dabar laikotarpis, kad viskas taip greit vyksta, daug reikalų visokių ir panašiai. Namuose vakarais taip pat yra ką veikti, tai va ir lekia dienos :rolleyes: 

Fainas oras šiandien pas mus ir nors labai žvarbus vėjas, šaltoka, bet lyg ir saulė nori pasirodyti, tai visai norėčiau pasivaikščioti šiltai apsirengus :rolleyes: 

Atsakyti
As jau i darbu pabaiga,isokau i langa,turiu kelias min laukt biggrin.gif
Mazoji Lenkijoj,nieks namu nevercia biggrin.gif Tai planuoju generaline tvarka siandien ryt pasidaryt,kad paskui tik dulkes ir grindys prasivalyt reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti

Mazoji Lenkijoj,nieks namu nevercia biggrin.gifTai planuoju generaline tvarka siandien ryt pasidaryt,kad paskui tik dulkes ir grindys prasivalyt reiktu mirksiukas.gif

o kada Jūs lėksit? šventėms tik ar anksčiau? :mirksiukas:​ 

Atsakyti