Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Vaje, kokie indai nerealumo! apskritai man CD Style, ALANDEKO ir kt panašios parduotuvės labai patinka, galėčiau ten pusdienį praleisti :D iš CD Style, tai praeitais metais nuo savojo gavau puodelį su savo vardo raide, labai mylimas :wub: 

Dėl netekčių, tai tikrai gyvenimas juda į priekį ir tiesiog reikia laiko susivokti, kad kitaip nebus, kad reikia tai priimti kaip neišvengiamą dalyką. 

Kas ką įdomesnio gamins šventėms? pas mus rytoj šeimos moterų susitikimas, kasmet turim sugalvoti po 5 patiekalus, tuomet renkamės aptarti ir balsuojam :rolleyes: susidarom meniu, susirašom produktus :) aišku yra TOP patiekalai, kurie kasmet būna, kaip tarkim mieliniai blynai su silke, žuvis drebučiuose, burokėlių salotos :)​ 

Atsakyti

Vaje, kokie indai nerealumo! apskritai man CD Style, ALANDEKO ir kt panašios parduotuvės labai patinka, galėčiau ten pusdienį praleisti :D iš CD Style, tai praeitais metais nuo savojo gavau puodelį su savo vardo raide, labai mylimas :wub:

Dėl netekčių, tai tikrai gyvenimas juda į priekį ir tiesiog reikia laiko susivokti, kad kitaip nebus, kad reikia tai priimti kaip neišvengiamą dalyką. 

Kas ką įdomesnio gamins šventėms? pas mus rytoj šeimos moterų susitikimas, kasmet turim sugalvoti po 5 patiekalus, tuomet renkamės aptarti ir balsuojam :rolleyes: susidarom meniu, susirašom produktus :) aišku yra TOP patiekalai, kurie kasmet būna, kaip tarkim mieliniai blynai su silke, žuvis drebučiuose, burokėlių salotos :)​ 

Aš kaip tik ieškojau skanukams susidėt tokio tipo indelių, bet čia pas mus vietoj nieko gražaus kažkaip neradau, kiek žvalgiausi. Galvojom abu su vyru, kad kiek didesni bus, bet šiaip idealiai - tas giliukas tai puikaus dydžio saldainiams, o į tą su vovere riešutų mums pridėjo, tai sakau va kaip tik ir idėja, kai visus sausainius namie suritinsim - nebepirksim jokių nesąmonių tokių daugiau ir riešutus ar džiovintus vaisius geriau skanausim  :D 

Va va, pritariu tikrai. Bet tuo pačiu nu normalu juk, kad didelė netektis ypač tokio artimo žmogaus tikrai paveikia visus likusius.. Natūralu

Oj, gal galėsi pasidalint paskui idėjom ir receptais trumpai?

Aš tai nežinau, kaip čia bus su Kalėdų vaišėm. Turbūt viską nusipirksim tiesiog, nes visi per Kūčias dirba, tik aš laisva. Tai gal kažką pati pagaminsiu, o gal ne. Nežinau net, nes aš nemėgstu gaminti, mes kažkaip tų tradicijų stipriai nesilaikom (tokie šiaudiniai krikščionys esam, kaip vyras sako). Aišku žuvis bus, bet nežinau dar ar lašiša, ar tiesiog imsim silkės ir karštam patiekalui virtinukų su bulvėm ir grybais. Bus matyt dar, reikės apsitart su draugais  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 12 13, 09:44)
Giega, o tu gauni iš apdovanotųjų siuntinukus irgi? ar čia - teta iš Anglijos bagota ir gali dovanot....smile.gif

GAunu biggrin.gif Tik siemet gal nelabai gausim,nes tik ka laidotuves buvo,issileido daug pinigu...

NA ka,as jau namie mirksiukas.gif MB irgi pakeliui,tik dar vaziuos 2,5h biggrin.gif

Indai grazus,pardej ir as stabtelciau prie ju,gauciau dovanu,irgi neuzpykciau,bet pati nepirkciau biggrin.gif Labai neturiu kur tokiu dalyku det...

Sventem nieko negaminsiu-isvarau i svecius,lai apie mane sokineja biggrin.gif biggrin.gif As apie marcios tevus vasara pasokinejau-ir plova ant lauzo kepiau,ir rakletes gaminom biggrin.gif biggrin.gif

Sugalvojau,kad gal kazkokios naujos sukneles noriu sventem biggrin.gif biggrin.gif Jei rasiu kazka per ryt,tai nusipirksiu,paskui nelabai laiko turesiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 13 gruodžio 2019 - 16:55

Sugalvojau,kad gal kazkokios naujos sukneles noriu sventem biggrin.gifbiggrin.gifJei rasiu kazka per ryt,tai nusipirksiu,paskui nelabai laiko turesiu...

Žinai daugmaž kokios nori? aš taip pat visai norėčiau kokios, bet tingiu vaikščioti ir matuotis :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 12 13, 16:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72566865" data-time="1576248865"><div><p>Sugalvojau,kad gal kazkokios naujos sukneles noriu sventem vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaJei rasiu kazka per ryt,tai nusipirksiu,paskui nelabai laiko turesiu...</p></div></blockquote><p>Žinai daugmaž kokios nori? aš taip pat visai norėčiau kokios, bet tingiu vaikščioti ir matuotis rolleyes.gif​ </p>

Zinau tik,kad gerai butu ilgom rankovem biggrin.gif Puosni,bet ne visai baline.O nei kur ieskot,nei kur ziuret,net neisivaizduoju biggrin.gif
Ryt vis tiek iki pardziu vaziuosim,tai uzeisiu i viena kita..RAsiu nerasiu,labai nesiplesysiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas

Sveikos!

mickute - kaip Tu, jau grįžai po tų atostogų į relaybę pagaliau?  :D

o taip, grizau - tiek darbu visur  :P  ir vakar grizau visa nusikalus, net kompas neidomus buvo, siryt aisku jau  ankstyva, nors tik dabar issiritau is lovos, kavyte geriu, leksiu po pardes, nes dovanu dar reikia, o kojas dar po vakar skauda  :B  ir tikrai  grizau i realybe- vakar drauge pomidoru puse dezes atidave, tai va dabar  galvoju ka cia su jais daryti  :B - gal net  kelis stiklainiukus su zelatina pasidaryti  :hmm:  :D 

Atsakyti

Šįmet konkrečiai labai prašiau - susiradau šituos du indus ir labai labai sužavėjo jie mane. Tai gavom dovanų būtent juos abu  :wub:

ALmost o va kokia lekstyte turiu   :P aisku cia jau  is mano kaciu kolekcijos 

a2cc991e1542e5a33b9bbb4dee299e8b597.jpg

Atsakyti
LAbukas

As irgi kaip i darba pabudau,biski paskaitinejau,bet paskui vel uzmigau biggrin.gif

Mb isvare pas dantiste.Probleminiai dantys pas ji..Cia visai nesenai nulauze sena,dar LT laikais statyta karunele..O kadangi pas stomotologus gali tik savaitgaliais,tai ilgai tempiasi...Bus 1,5h,kai gris,leksim kur i shopingus.O per ta laika reik man biski apsitvarkyt biggrin.gif Minimaliai-virtuve ir vonia,nes juk viska susitvarkiau vakar uzvakar mirksiukas.gif O pagrindines tvarkdares nera biggrin.gif biggrin.gif Dar pora skalbimu ir viskas biggrin.gif
Atsakyti

Apsiprekinau LIDLe, dar grisdama i SAVA uzsukau, tai  pazioplinejau dovaneliu ir grizau jau beveik puse 12, greitai papietavom, lidle blyneliu su kumpiu ir suriu nusipirkau, dabar idarbinau skalbenke, issiploviau galva, nagus tvarkausi, drosim  su padruske  i miesta egles paziureti   :D​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Ale vakar oras  :oh: dar is namu isejom, visai neblogas, pasidizaugem su drauge, kad nelyja kaip praeita savaitgali. aha. turek. kol  daejom iki Kateros ir pradejo lyti. Rotuses aiksteje dar padruske susiradom, visos pakvaksejom, sutarem , kad dar siemet  reikia vakareli pasidaryti, nu viskas ok, bet ilgiau nesinorejo ten uzsibuti, nes aisku lietsargiu mes neturim, kapisonus tik ant galvu, bet peciai slapi. vienu zodiu parsibeldem pas padruske, toji dar cepaku pasilde, tai pora  valandeliu dar pas ja pabuvau ir tik tada namo parsibeldziau, ai ne,  :ax:  dar pas kaimyne uzsukau, nes toji vis paskambina -  kad paciai nereiktu eit i parde musu praso kad ka parnesti, tai dar pas ta pusvalanduka pabuvau, nu vienu zodziu kol visas apejau  :liezuvis: 

Atsakyti

Sveikos :) va ir tuoj savaitgalio pabaiga, greit pralekia, oi greit :) 

Šiandien tokia namų diena, tvarkymosi daug, gaminimo, tai va dabar prisėdau ir laukiu kol MB pagamins vakarienę :rolleyes: įpylė vyno, tai išvis liuks! 

Vakar meniu aptarėm Kūčioms ir Kalėdoms, pasikavinom pas tėvus, o popiet dar iki kelių parduotuvių su SB važiavom, iki kapinių ir vakarojom namuose :) Va toks tas savaitgalis, nieko ypatingo. 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti