Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai, 16 tema

QUOTE(FIEDZIA @ 2018 01 15, 12:35)

Pridėta:

Atsakyti
O kiek tokiu idealiu sklypu yra, kad sklypo forma, uzstatymo ribos ir ivaziavimas atitiktu sia schema.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2018 01 22, 18:13)
O kiek tokiu idealiu sklypu yra, kad sklypo forma, uzstatymo ribos ir ivaziavimas atitiktu sia schema.

Hm, negi įsivaizduojat, kad kažkas jums juos sukaičiuos smile.gif Atsidarot Aruodas.lt ir ieškot, skaičiuojat... Aš tokį radau...
Atsakyti
Ir aš.
Ir dar viena žinau, kam reikia....

QUOTE(Giords @ 2018 01 23, 15:16)
Hm, negi įsivaizduojat, kad kažkas jums juos sukaičiuos  smile.gif Atsidarot Aruodas.lt ir ieškot, skaičiuojat... Aš tokį radau...

Atsakyti
Neradau labiau tinkamos temos, todėl paklausiu čia: kokį avansą dera mokėti architektui ir per kelis etapus sumokami visi suderėti pinigai? Aišku, kad man norisi pradžioj mokėti mažiau, o didžiąją dalį sumokėti tik pabaigus projektą ir gavus statybos leidimą... Bet kaip būna realybėje?
Atsakyti
25 proc mokejau pradzioj. Likusius - atsiimant popierius ir leidima. cia rimtai UAB...

QUOTE(silainiai @ 2018 02 22, 20:29)
Neradau labiau tinkamos temos, todėl paklausiu čia: kokį avansą dera mokėti architektui ir per kelis etapus sumokami visi suderėti pinigai? Aišku, kad man norisi pradžioj mokėti mažiau, o didžiąją dalį sumokėti tik pabaigus projektą ir gavus statybos leidimą... Bet kaip būna realybėje?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2018 02 22, 21:07)
25 proc mokejau pradzioj. Likusius - atsiimant popierius ir leidima. cia rimtai UAB...
Aš irgi panašiai.
Atsakyti

labas!
prašau patarimų dėl išplanavimo, ką keistumėt ir kodėl?
langai ir durys kol kas nėra aktualu

https://drive.google...iew?usp=sharing

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raminta Olševskienė: 11 kovo 2018 - 17:08
Nelabai radau kur klausti tai bandysiu cia.

Kaip dabar yra su statyba ukio budu. Internete pilna straipsniu kad technines prieziuros nebereikia. O kaip su statybos vadovu jis privalomas ar ne ? Pranesant apie statybu pradzia radau kad vadovo lyg ir nereikia tureti.

Tai dabar supratau kad uztenka apsidrausti ir gali statyti, ar vis delto blogai supratau ?
Atsakyti
QUOTE(sauliusz @ 2018 03 25, 21:58)
Nelabai radau kur klausti tai bandysiu cia.

Kaip dabar yra su statyba ukio budu. Internete pilna straipsniu kad technines prieziuros nebereikia. O kaip su statybos vadovu jis privalomas ar ne ? Pranesant apie statybu pradzia radau kad vadovo lyg ir nereikia tureti.

Tai dabar supratau kad uztenka apsidrausti ir gali statyti, ar vis delto blogai supratau ?

Privalomas ir draudimas, ir statybų vadovas. Techninė priežiūra neprivaloma.
Atsakyti

Sveikos, gal galit kas nors pasiūlyti architektą Kaune už prieinamą kainą? Reikėtų visko iki statybų leidimo. 

Planuojam namą iki 180 m2. Būtų įdomu sužinoti kur ir kiek Jums kainavo viskas :)

Atsakyti
truputį ne į tema: atliko metalinis garažas nuo statybų, kaina tikrai pigiau, nei skelbimuose. Veiksmas Vilniaus raj. Vaivadiškės, galiu išardyti, jei reiks. Tel. 8 687 44066 Evaldas
Atsakyti