Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(Monalyza @ 2006 08 31, 09:09)
Labai dekui mergaites, tik cia ne man  smile.gif
Mano sesutei. Bet labai gaila jos ir norisi padet, kad butu kuo geriau kiek tai imanoma.

O as savo seseri idarbinau 5men. nestuke.gif ir gauna ji pinigelius thumbup.gif
Atsakyti
Na ji jau beveik susirado kas idarbintu.
Bet gal galit tiksliai pasakyt. kaip ten su tom vaiko auginimo ismokom ir tais 7 men isdirbtais. Ji stazo neturi visiskai. Dabar 2 men nestumas. Tai Faktiskai dirbti galetu tik 4 men. O ar skaiciuojas tos 126 dienos irgi prie stazo?
Tikiuosi aiskiai paklausiau
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2006 09 01, 09:28)
Na ji jau beveik susirado kas idarbintu.
Bet gal galit tiksliai pasakyt. kaip ten su tom vaiko auginimo ismokom ir tais 7 men isdirbtais. Ji stazo neturi visiskai. Dabar 2 men nestumas. Tai Faktiskai dirbti galetu tik 4 men. O ar skaiciuojas tos 126 dienos irgi prie stazo?
Tikiuosi aiskiai paklausiau

Viskas skaiciuojas mirksiukas.gif

O ji eis pati dirbti ar tik knygute idarbins g.gif
Atsakyti
KNYGUTE AISKU,
BET SUNKIAI SEKAS PAIESKOS KAS APSIIMTU IDARBINT. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2006 09 01, 12:51)
KNYGUTE AISKU,
BET SUNKIAI SEKAS PAIESKOS KAS APSIIMTU IDARBINT.  g.gif

Tikrai verta pabandyti isidarbinti, juk ir tie 400 Lt per menesi yra geriau negu nieko. O kur ji ieskosi to knygeles idarbinimo?? Per pazistamus??
Butinai paskiau parasyk, kaip sekesi tavo sesutei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Gal kuri esat susidūrus ir galėtumėt patarti. Šį mėnesį turiu gimdyti, su lėlytės tėčiu nusprendžiau negyventi, esam nesusituokę, jis užsienyje, as lt. Jam kaip ir reiktų vaikelio ir jis duotų pavardę ir taip toliau. Tačiau aš noriu vaiką registruoti savo pavarde ir tėvo nenurodyti. Ką aš prarandu tokiu atveju be alimentų?
Atsakyti
Panelytes gal zinot ar galima pakeisti vaikelio pavarde, jam duota tevo, bet noreciau, kad butu mano. Ar imanoma taip padaryti??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 07:29)
Sveikos mergaitės,
Gal kuri esat susidūrus ir galėtumėt patarti. Šį mėnesį turiu gimdyti, su lėlytės tėčiu nusprendžiau negyventi, esam nesusituokę, jis užsienyje, as lt. Jam kaip ir reiktų vaikelio ir jis duotų pavardę ir taip toliau. Tačiau aš noriu vaiką registruoti savo pavarde ir tėvo nenurodyti. Ką aš prarandu tokiu atveju be alimentų?

Jei kalba apie pinigus, tai lyg ir nieko daugiau neprarandi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 07:29)
Sveikos mergaitės,

na mano nuomone , jei tikrai nesiruošiat kartu gyventi , tai tikrai geriau duokm savo pavardę....bus ramiau...tuo labiau juk visą gyvenimą viena nebūsi , o va kai surasi savo žmogų ir jis norės vaikeliui duot savo pavardę , va tadu turėsi bėdų ...turėsi gaut sutikimą tikrojo tėvelio + dar turėsi jį surats ir sutvarkyt popierizmą....ir kažkaip dar yra su vaiko išvažiavimu į užsienį...nžn gal jau ir pasikeitus tvarka , bet ansčiau tai tikrai reikdavo tėvo patvirtinimo , kad išleidžia vaiką ....nu vien žo ...manau duok savo pavardę....jei ne paslaptis kur tėvelis gyvena ir kokia tautybė ?

QUOTE(deimute20 @ 2006 09 02, 07:44)
Panelytes gal zinot ar galima pakeisti vaikelio pavarde, jam duota tevo, bet noreciau, kad butu mano. Ar imanoma taip padaryti??? rolleyes.gif

tikrai įmanoma jei tik tėvas duos sutikimą smile.gif
Atsakyti
Mūsų tėtis lietuvis, tik kitur gyvena. Ir jei įrašysiu jį liudijime, jis tikrai niekada neleis pakeisti nei pavardės, nieko. Jam vaikelio labai reikia. Bet aš visada maniau, kad teisę duot vaikui pavardę reik užsitarnaut........ Ir niekad negali žinot, ar mokėjęs alimentus, jis senatvėj nereikalaus mano vaiko jį išlaikyt. Ir iš vis, kam man kažkokie saitai su juo....
Bet aš vis dar galvoju gal man eit su kokiu advokatu dėl to pasitart?
Atsakyti
QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 19:57)
Mūsų tėtis lietuvis, tik kitur gyvena. Ir jei įrašysiu jį liudijime, jis tikrai niekada neleis pakeisti nei pavardės, nieko. Jam vaikelio labai reikia. Bet aš visada maniau, kad teisę duot vaikui pavardę reik užsitarnaut........ Ir niekad negali žinot, ar mokėjęs alimentus,  jis senatvėj nereikalaus mano vaiko jį išlaikyt. Ir iš vis, kam man kažkokie saitai su juo.... 

aisku, nueik,ir advokatas tau viska profesionaliai isaiskins. bet jei jau tokia situacija, manau, neverta duot jo pavardes
Atsakyti
QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 19:57)
Mūsų tėtis lietuvis, tik kitur gyvena. Ir jei įrašysiu jį liudijime, jis tikrai niekada neleis pakeisti nei pavardės, nieko. Jam vaikelio labai reikia. Bet aš visada maniau, kad teisę duot vaikui pavardę reik užsitarnaut........ Ir niekad negali žinot, ar mokėjęs alimentus,  jis senatvėj nereikalaus mano vaiko jį išlaikyt. Ir iš vis, kam man kažkokie saitai su juo.... 

advokatas pasakys tą patį ką ir aš tau galiu pasakyt...aš buvau pas advokatą ir parašiau jau viską praeitam savo poste mirksiukas.gif tikrai neverta turėti su juo kokių tais saitu jei nebūsit kartu...kam tau papildomos problemos ????????? o jų patikėk atsiras ne viena laikui bėgant .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 02 rugsėjo 2006 - 21:03