QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 07:29)
Sveikos mergaitės,
Gal kuri esat susidūrus ir galėtumėt patarti. Šį mėnesį turiu gimdyti, su lėlytės tėčiu nusprendžiau negyventi, esam nesusituokę, jis užsienyje, as lt. Jam kaip ir reiktų vaikelio ir jis duotų pavardę ir taip toliau. Tačiau aš noriu vaiką registruoti savo pavarde ir tėvo nenurodyti. Ką aš prarandu tokiu atveju be alimentų?
na mano nuomone , jei tikrai nesiruošiat kartu gyventi , tai tikrai geriau duokm savo pavardę....bus ramiau...tuo labiau juk visą gyvenimą viena nebūsi , o va kai surasi savo žmogų ir jis norės vaikeliui duot savo pavardę , va tadu turėsi bėdų ...turėsi gaut sutikimą tikrojo tėvelio + dar turėsi jį surats ir sutvarkyt popierizmą....ir kažkaip dar yra su vaiko išvažiavimu į užsienį...nžn gal jau ir pasikeitus tvarka , bet ansčiau tai tikrai reikdavo tėvo patvirtinimo , kad išleidžia vaiką ....nu vien žo ...manau duok savo pavardę....jei ne paslaptis kur tėvelis gyvena ir kokia tautybė ?
QUOTE(deimute20 @ 2006 09 02, 07:44)
Panelytes gal zinot ar galima pakeisti vaikelio pavarde, jam duota tevo, bet noreciau, kad butu mano. Ar imanoma taip padaryti???
tikrai įmanoma jei tik tėvas duos sutikimą