Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

Manau kad tikrai imanoma. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mija28 @ 2006 09 06, 13:22)
O iš kitos pusės ar jis negalėtų duot manęs į teismą, kad turėtų teises į vaiką? Bet argi taip būna?................ blink.gif

Taip, vaiko tėvas (gimus vaikui) gali paduoti ieškinį teismui, kad būtų nustatyta tėvystė. Su visomis iš to išplaukiančiomis tėvo teisėmis ir pareigomis. Ar taip būna? Gyvenime visko būna.
Atsakyti
O iš kitos pusės ar jis negalėtų duot manęs į teismą, kad turėtų teises į vaiką? Bet argi taip būna?................ blink.gif

Buna, bet tai priklauso nuo tetuko ar jam l. jau reikalingas tas vaikelis.
Atsakyti
QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 07:29)
Sveikos mergaitės,
Gal kuri esat susidūrus ir galėtumėt patarti. Šį mėnesį turiu gimdyti, su lėlytės tėčiu nusprendžiau negyventi, esam nesusituokę, jis užsienyje, as lt. Jam kaip ir reiktų vaikelio ir jis duotų pavardę ir taip toliau. Tačiau aš noriu vaiką registruoti savo pavarde ir tėvo nenurodyti. Ką aš prarandu tokiu atveju be alimentų?

Prarandi tėtuką biggrin.gif O alimentai tau ką neesminis dalykas? Mums tai pinigėliai visiškai nemaišo, anaiptol, aš net patenkinta, kad man juos moka: visų pirma - tai į kišenę, o ne iš jo; antra - jis prisimins visą gyvenimą, kad būna ir tokių bobų, kurios pakrato kišenes, trečia - tai jam skaudu, o man džiugu biggrin.gif

QUOTE(deimute20 @ 2006 09 02, 07:44)
Panelytes gal zinot ar galima pakeisti vaikelio pavarde, jam duota tevo, bet noreciau, kad butu mano. Ar imanoma taip padaryti??? rolleyes.gif

O kodėl nori pakeisti? Tegul turi (aišku, jei ji nėra baisi). Ne visada yra blogai turėti tėvo pavardę, būna tokių atvejų kai tikrai ji praverčia. Patikėk....
O jei nori pakeisti, turi kreiptis į teismą.

QUOTE(leliux @ 2006 09 02, 21:08)
aisku, nueik,ir advokatas tau viska profesionaliai isaiskins.

drinks_cheers.gif

Ačiu aš taip ir maniau, ačiū. Taip pat manau, jei jau įvyktu stebuklas ir aš norėčiau gyventi su savo vaiko tėvu,  jo pavardę  galima bet kada duot. Arba būtų jau taip blogai ir reikėtų man alimentų, aš bet kurią dieną galiu jį paduot į teismą tėvystės nustatymui. O iš kitos pusės ar jis negalėtų duot manęs į teismą, kad turėtų teises į vaiką? Bet argi taip būna?................ blink.gif

Žinoma, tu bet kada gali prisiteisti ir alimentus ir pavardę. Tačiau tą patį gali padaryti ir jis. Įstatymai visiems vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 09 06, 20:22)
O alimentai tau ką neesminis dalykas? Mums tai pinigėliai visiškai nemaišo, anaiptol, aš net patenkinta, kad man juos moka: visų pirma - tai į kišenę, o ne iš jo; antra - jis prisimins visą gyvenimą, kad būna ir tokių bobų, kurios pakrato kišenes, trečia - tai jam skaudu, o man džiugu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Na, poli, tu cia kaip pirstu i aki. Butent del siu priezasciu as nusprendziau irodineti tevyste ir prisiteisti alimentus ax.gif
Kita karta toks erelis, pries guldamas i lova, bus priverstas galva pagalvoti. Smagumelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 09 06, 21:00)
drinks_cheers.gif
Na, poli, tu cia kaip pirstu i aki. Butent del siu priezasciu as nusprendziau irodineti tevyste ir prisiteisti alimentus ax.gif
Kita karta toks erelis, pries guldamas i lova, bus priverstas galva pagalvoti. Smagumelis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

na ir maladiec thumbup.gif ner cia ko nuo atsakomybes nusiplauti bigsmile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

Nepamirškite, kad paaugus vaikui tėvui gali kilti didelis noras su vaiku bendrauti. Ir niekas nėra apsaugotas nuo to, kad kada nors vaikui patiks labiau būti su tėvu nei su jumis. Netaikau specialiai jums, nežinau jūsų istorijos, bet tokią galimybę reikia įvertinti. Na ir bet kokiu atveju vaikas PRIVALĖS rūpintis savo tėvu jam pasenus ar šiaip nebegalinčiam pasirūpinti savimi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 07, 08:54)
Nepamirškite, kad paaugus vaikui tėvui gali kilti didelis noras su vaiku bendrauti. Ir niekas nėra apsaugotas nuo to, kad kada nors vaikui patiks labiau būti su tėvu nei su jumis. Netaikau specialiai jums, nežinau jūsų istorijos, bet tokią galimybę reikia įvertinti. Na ir bet kokiu atveju vaikas PRIVALĖS rūpintis savo tėvu jam pasenus ar šiaip nebegalinčiam pasirūpinti savimi.

Aha, PRIVALES kas menesi nepamirsti i tevo saskaita pervesti po kokius 200 Lt. Nedidele beda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikke: 07 rugsėjo 2006 - 08:45
QUOTE(Medinis @ 2006 09 07, 08:54)

va va ...maniškis kai dar musulmonas , tai nežinai kadu dar jam šautų į galvą mintis , kad jis nori su vaiku būti...o kai pagal Turkijos įstatymus vaikas priklauso tėvui iki 18 metų , tai jau geriau ji niekad neturės jo pavardės ir bus tik mano....aišku ir dabar jis mane galėtų paduot į teismą dėl vaiko priežiūros , užtai ir nenoriu turėt jokių reikalų su juo...nei pykdyti jo , nei ką...man mano ir dukrytės ramybė svarbiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 09 07, 10:14)
va va ...maniškis kai dar musulmonas , tai nežinai kadu dar jam šautų į galvą mintis , kad jis nori su vaiku būti...o kai pagal Turkijos įstatymus vaikas priklauso tėvui iki 18 metų , tai jau geriau ji niekad neturės jo pavardės ir bus tik mano....aišku ir dabar jis mane galėtų paduot į teismą dėl vaiko priežiūros , užtai ir nenoriu turėt jokių reikalų su juo...nei pykdyti jo , nei ką...man mano ir dukrytės ramybė svarbiau  smile.gif

tavo atveju as turbut irgi tyleciau kaip zuvis ir nelisciau i akis tetukui, nes musulmonai, ko gero, patys nenuspejamiausi zmones... unsure.gif

o as saviski visgi paduosiu i teisma. nebijau kad jis pareikalaus islaikymo viena diena. nes nemanau, kad jam tas visu pirma dasiltu... paduosiu ne del pinigu (nes kiek as jau ten ir prisiteisiu, bet visgi geriau, kaip Poli1 sako, kad i kisene, o ne is jos), o tam kad primint kiekviena menesi kai tures pervset siek tiek pinigeliu, kad kazkur pasaulyje yra jo dukra...
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 07, 10:24)

o as saviski visgi paduosiu i teisma. nebijau kad jis pareikalaus islaikymo viena diena. nes nemanau, kad jam tas visu pirma dasiltu... paduosiu ne del pinigu (nes kiek as jau ten ir prisiteisiu, bet visgi geriau, kaip Poli1 sako, kad i kisene, o ne is jos), o tam kad primint kiekviena menesi kai tures pervset siek tiek pinigeliu, kad kazkur pasaulyje yra jo dukra...

nu bet žinai , kaip mano advokatas sakė , su tais teismais daug valakytos , daug pinigų reik sukišt , o vat negali nieko iš to ir nepešti...nors jei taviškis turi legalų darbą , tai gali bandyt...atsipirx kada nors mirksiukas.gif
o beje jis gali atsisakyti darytis DNR tyrimą unsure.gif
Atsakyti