Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

Cia auksine taisykle galioja, kad vyrai myli savo vaikus tol, kol myli ju mama.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau sužinot, kur reikia kreiptis dėl vienišos mamaos pašalpos ir koks jos dydis? Čia kalbu apie išsiskyrusias mamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azuri: 21 lapkričio 2006 - 13:55
QUOTE(azuri @ 2006 11 21, 13:55)
Sveikutės 4u.gif
Norėjau sužinot, kur reikia kreiptis dėl vienišos mamaos pašalpos ir koks jos dydis? Čia kalbu apie išsiskyrusias mamas

Na gal nors čia pataikysiu į temą... Nėra tokios - "vienišos mamos" pašalpos. Jei jūsų pajamos mažos ir jūs patenkate į socialiai remtinų statusą galite prašyti vienkartinės pašalpos savivaldybėje arba seniūnijoje.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 11 21, 14:05)
Na gal nors čia pataikysiu į temą... Nėra tokios - "vienišos mamos" pašalpos. Jei jūsų pajamos mažos ir jūs patenkate į socialiai remtinų statusą galite prašyti vienkartinės pašalpos savivaldybėje arba seniūnijoje.

Pajamos nėra mažos, tai taip išeina, kad nieks man nepriklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(azuri @ 2006 11 21, 14:10)
Pajamos nėra mažos, tai taip išeina, kad nieks man nepriklauso g.gif

Jums - ne. Vaikui priklauso alimentai iš tėvo, jei vaikas liks su jumis. Alimentus nustatysite tarpusavio susitarimu arba juos paskirs teismas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 11 21, 10:13)
Pasiūlykite jiems auginti vaikus. Tuomet žinos kiek kainuoja. O gal jiems patiks? Gal ne vien pinigais tas vaikų auginimas matuojamas? Tik nepulkit manęs, pinigai yra pinigai, retai kam jų užtenka.

Tas džiaugsmas, laimė, pilnatvės jausmas auginant vaiką neišmatuojamas jokiais pinigais wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 11 21, 10:13)
Pasiūlykite jiems auginti vaikus. Tuomet žinos kiek kainuoja. O gal jiems patiks? Gal ne vien pinigais tas vaikų auginimas matuojamas? Tik nepulkit manęs, pinigai yra pinigai, retai kam jų užtenka.

Aš sutinku, kad ne pinigais viskas matuojama, bet sutik - pinigai viską gali. Kaip pvz. pateiksiu, kad ir nepagydomą ligą. Čia galima sakyti, jei ji nepagydoma, tai ir tavo pinigai nepadės. Bet....Turint pinigų gali gauti geresnę priežiūrą, palengvinti kančias, įgyti daiktus kurie yra būtini (pvz. vėžimėlis), kad ir vaistukus geresnius, kad kelerius metus pratemptų, o gal net ir nupirkti donorą. O jei pinigų nėr.....Nėr ko ir kalbėt. Čia aš per daug giliai įlindau. Duokdie, kad niekam neprireiktų sužinoti pinigų galios. Bet be pinigų tu esi niekas, juk norisi kad vaikas gauti visko ko geriausio: gero maisto, vitaminų, rūbelių, žaisliukų ir t.t. Net meilę gali nupirkti už pinigus. Sutik. Tu gali bet kaip stipriai mylėti vaiką, bet jei nėr pinigų, tai tas ne gyvenimas. Gal aš ir esu didelė materialistė, bet aš žiūriu realiai į gyvenimą. Vaiką galima užauginti ir už 1000 Lt. į savaitę ir už 100 Lt. į mėnesį, tik klausimas - kuris iš jų bus laimingesnis?
Įsivažiavau. Tiek to. Svarbiausia bendraukim su vaikais, išklausykim juos, kad ir kaip būtumę pavargę ar sergantys, nerodykim jiems savo blogų emocijų, laikykime juos už žmones ir vaikas jus tikrai mylės ir atsivers.
Atsakyti
sveikutes, norejau jusu paklausti, jei as dabar( 2men. nestumo) gaunu ant popieriaus 600lt, ir tarkim dabar pakelus atlyginima iki 1000lt, ar tai pades man gauti didesnius pinigelius isejus dekretinems?
Atsakyti
QUOTE(melisa @ 2006 12 03, 22:26)
sveikutes, norejau jusu paklausti, jei as dabar( 2men. nestumo) gaunu ant popieriaus 600lt, ir tarkim dabar pakelus atlyginima iki 1000lt, ar tai pades man gauti didesnius pinigelius isejus dekretinems?

Tikrai taip, kuo daugiau uzdirbi tuo daugiau ir gausi.
Atsakyti
QUOTE(melisa @ 2006 12 03, 21:26)

QUOTE(Viesulas @ 2006 12 03, 21:35)
Tikrai taip, kuo daugiau uzdirbi tuo daugiau ir gausi.

Melisa, neklausyk sito kvesos Viesulo, nueik i forumo skyreli "Socialiniu reikalu labirintuose" ir ten uzklausk, tai tau tiksliai pasakys, nes tos ismokos skaiciuojamos pagal tam tikrus ketvircius.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 12 03, 23:41)
Melisa, neklausyk sito kvesos Viesulo, nueik i forumo skyreli "Socialiniu reikalu labirintuose" ir ten uzklausk, tai tau tiksliai pasakys, nes tos ismokos skaiciuojamos pagal tam tikrus ketvircius.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Bo skaičiuojama pagal prieš tai buvusį ketvirtį. Tai gaunasi, kad gimdymo "biuletenis" pagal pirmus pastojimo mėnesius, o vaiko priežiūros iki metų pagal kitą ketvirtį. Užtat, jei pastoji ant ketvirčių ribos, išeidama dekretinių gali "pasikoreaguoti". blush2.gif blush2.gif Sunku paaiškinti. Socialinės aiškiau paaiškins blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes visos! smile.gif Ir as vienisa mamyte... 4u.gif T.y. kolkas nestuke.gif smile.gif
Atsakyti