QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 31, 20:24)
Ar tikrai? Valgyt įdėsiu, šalia pasėdėsiu, kol vaikas planšetę minko, tai bus labai cool, kokybiškas dėmesys, nieko daugiau nereik

nei pokalbių, nei pasivaikščiojimų, nei žaidimų kartu, užtenka pamaitint ir šalia pasėdėt ir gerai yra
NU aisku visko reikia, siaip snekejau apie mazus vaikus, ir snekejom apie ta laika,akd mama daug laiko skiria buiciai maisto darymui, tavrkymuisi, tai ir pasakiau, kad nors tuo momentu mama neskiria tesioginio demesio vaikui, jam uztenka,akd ji yra salia. Tu sek diskusija, pagauk minti, pries komentuodama .
O plansetes is vis ikimokyklinio amziaus vaikams kam?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 31, 22:02)
Netiesa. Iki metu vaikui butinas vienas pagrindinus zmogus. Ne iki 3. </p>
aha o nuo 1 m tiesiog tampa toks labai savarankiskas

pasakei atrodo metu laiko vaiko neesi maciusi
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 31, 19:29)
Taip sutinku ka rasai, tik ne vien profesineje veikloje zmones gali tobuleti.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 31, 16:11)
O pagal tave uz viska vyras moka? Galima dalintis islaidomis, bet nebutinai skaiciuoti centas i centa ir restorane atskirai moketi. Yra visokiu budu, pvz. bendra banko saskaita. Tiesa pasakius, dar nemaciau tokios poros, kuri kartu gyventu, bet bare kiekvienas is savos pinigines moketu.
</p><p>Siaip LT vidutinis atlyginimas yra apie 900 euru. Tad didzioji dalis seimu gyvena dalindamiesi islaidomis. Nematau cia kazko ispudingo.
</p><p>Likes tekstas makalyne, nesuprantu apie ka tu, kodel, is kur istraukei, kaip tai susije, tai nekomentuosiu.
</p><p></p><p></p>
Taip dauguma ir dalinasi saskaitas, bet nesidalina visu pinigu, o bare moka paeilliui, ypac kol nevede. Dabar juk tai madinga, kaip sakai juk ne viduramziai, kad vyras visada moketu ar ne?
O suprantu tu ne Lietuvoje, tai kam pvz imi is Lietuvos? vid atlyginimas siaip ten 650 e, o jus dar aiskinot kaip ten gerai gyventi

Koks geris, jei vyrai negali uzdirbti tiek, kad islaikytu seima?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 31, 15:01)
Kiek man teko sutikti, tai visai nedirbančios moterys realiai būna užsikuitusios buityje ir vaikų auginime. Apie jokias karjeras, tobulėjimus, laiko sau, mėgstamas veiklas net kalbos nėra. Netgi namų tvarkytoją dažniausia turi tie, kurie abu dirba arba kaip taisyklė dirbanti moteris ją samdo.

Jei jau moteris namuose, tai savaime suprantama, kad ji skalbs, virs, vežios vaikus po būrelius, poliklinikas ir t.t., nes vyras neturi laiko. Iš savo praktikos, jei tokią nedirbančią draugę pakviesi į kavinę, spektaklį tikėkis, kad ji negalės, nes būtinai kažkas atsitiks ir buitinės pusės, tai vaiką parsivežti reikia, tai pietus padaryt, tai paskambino vaikas, kad kokią aprangą pamiršo, tai negali, nes tą dieną vyras grįžta anksčiau, tai namuose reikia būti, valgyt paduot ir t.t. ir per savo ilgametį darbinį kursų, seminarų lankymą, nei karto neteko sutikti nedirbančios moters, kuri atėjo pasitobulinti, nusipirko pati kurus, nes tai įdomu, aktualu, nori žinių.
O man tai atvirksicai, kai nedirbau ir turejau daug laisvo laiko, dazniausiai mano dirbancios drauges neturedavo laiko niekam tik darbai ir namai. Taip pirmais metais, kai vaikai mazi retai iseidavai is namu be ju, bet man ir nesinorejo. O su vaikais tai labai laisvai gali visur keliauti ir su draugem susitikti.
O idomu kaip pati auginai vaikus? ar neauginai? ar po spektaklius ir kavines pirmais metai svaiksciojai, tai kas tada vaikus priziurejo? nes kai nedirbi ir augini vaikus tai laisvo laiko tikrai daugiau , nei kai dar priedo ir i darba reikia eiti
Butent kur iseidavau viena - tai i seminarus, kurie man budavo aktualus ir susitikti su zmonem, padiskutuoti idomiom temom.
O viena be seimos gana retai iseinu, nes kazkaip nera poreikio, nueinam kartasi su draugem i naktini kluba, i restorana, su bendradarbiais kazkur papietauti. Gal jau senatve

, man siaip dabar idomiau masaza nueiti pasidryti, ar siaip amie ramiai kina paziureti