aha ir bijo kad nuogas ar be makijazo pamatys
Papildyta:
supratau, ka rasei, bet ka jau nuo 2-3 m vaikas gali mamos 12 val nematyt?tai kaip tada auginiams cia gaunasi? kas ta vaika tada augina?
jau rasiau kodel as dirbu ir kada pradejau dirbti ir nedirbu as po 12 val. Jei buciau zinojusi ka zinau dabar , kia buvau jauna, ga is vis kitoks visas gyvenimas butu buveso dabar kol aks dar prisivirta kose riekia srebti , ir save pamazu tobulinti.
Skysti tie, kurie nsugeba seimos islaikyti.
Keliom valandom ir po 12 val yra skirtumas ar ne? ir dar vaiko amzius svarbus ar palieka leliuk aar 5 m vaika ar ne? Vaikas iki 3m prisirisa prie vieno zmogaus labiausiai , tai prisiris prie to,kuris ji realiai priziuri , maitina, keicia pampersus, aukleje, negali to daryti, jeigu dirbi ar ne?. Jei jis mato mama tik po kelias valandas kartais, ar savaitgaliais, jam ji jam bus kas? Kuo vyresnis vaikas tuo jis sugeba ilgiau buti vienas be mamos.
1. Maxes pardavejos nedirba 12 val. per para 7 dienas per savaite. Jei atidirba 12 val., tai turi poros dienu iseigines ir pan. Taip kad nematau dideles bedos, jei pora dienu vaikas su mociute, darzeli ar teciu pabuna, o paskui su mama.
2. Zinok, mano abu vaikai augo su auklem, bet puikiai skiria kuri ju mama. O tai kad iki siol prisimena musu aukle, su ja susiskambina, aplanko nematau visiskai jokios travedijos.
*Koks geris, jei vyrai negali uzdirbti tiek, kad islaikytu seima?
** O man tai atvirksicai, kai nedirbau ir turejau daug laisvo laiko, dazniausiai mano dirbancios drauges neturedavo laiko niekam tik darbai ir namai. Taip pirmais metais, kai vaikai mazi retai iseidavai is namu be ju, bet man ir nesinorejo. O su vaikais tai labai laisvai gali visur keliauti ir su draugem susitikti.
O idomu kaip pati auginai vaikus? ar neauginai? ar po spektaklius ir kavines pirmais metai svaiksciojai, tai kas tada vaikus priziurejo? nes kai nedirbi ir augini vaikus tai laisvo laiko tikrai daugiau , nei kai dar priedo ir i darba reikia eiti
Butent kur iseidavau viena - tai i seminarus, kurie man budavo aktualus ir susitikti su zmonem, padiskutuoti idomiom temom.
O viena be seimos gana retai iseinu, nes kazkaip nera poreikio, nueinam kartasi su draugem i naktini kluba, i restorana, su bendradarbiais kazkur papietauti. Gal jau senatve, man siaip dabar idomiau masaza nueiti pasidryti, ar siaip amie ramiai kina paziureti
* Jei ka as dirbu ne todel, kad vyras mazai uzdirba. Ir patikek tokiu moteru irgi yra nemazai.
** O as tai ir kai nedirbau, ir kai dirbu sugebu savo laika susiplanuoti taip, kad ir pasportuoti nueinu, ir i teatra, ir su vuru dviese iseinam ir vaikams dar laiko tikrai atsiranda. Tiesiog gal reikia moket viska planuoti ir deliotis