Toliau is pirsto lauztas teiginys, kad skurdas vienodai veikia tiek vyrus tiek moteris.
Logikos nerasta.
Tai kai kuriu bobu galvoje patriarchalizmas, vyrai cia ni prie ko.
Gal cia tu turejai omenyje feminizma ar bent matriarchalizma?

Ubuntu,
1. Man del pinigu dirbti nereikia. Bet dirbu irgo ne del begalines meiles darbui ar kazkokios savirealizacijos. As i darba einu, nes: a) man patinka eiti i darba, socializuotis, bendrauti su suaugusiais zmonem, tam tikra prasme visai gerai ten praleidziu laika b) neisivaizduoju ka veikciau kiaura diena namie, nes viena mokykloj, kitas darzeli c) man labai patinka tureri savo pinigu ir ka noriu ta perku d) jau rasiau, ka galvoju apie nedirbanciu moteru finansini sauguma ateityje ir atsakomybes jausma uz vaikus.
2. Mano vaikai palikti darzelyje nebliauna. Gal reikia moket issirinkti normalu darzeli ?
Mano vyro pinigai yra mano pinigai ir ka noriu ta uz juos perku. Bet as dirbu pirmiausia del pinigu, tik pasirinkau darba, kuris man tikria idomus ir patinka, sunkus ir isbandau savo galimybiu ribas, idomu. O bendrauti su suaugusiais ir idomiai tai itkai nebutina i darba eiti. Oi jei tureciau daug pinigu tikrai isivaizudoju ka veikciau ir be darbo
O del savo saugumo visai nesijaudinu, stai nedirbau beveik 10 m be problemu radau darba ir ne viena, paskui periskvalifikavau ir dabar vel dirbu
Tai kur bliaus, juk saket su auklem palikot labai maziukus, jau darzelis jiems iprasta rutina, jiems iprasta nebuti su mama. ir tai neverkia ten vaikai istisai kol juos ipratina, kad kitaip nebus, sako ir suo kariamas pripranta, o paskui siaip liudna buna kartais, bet kai nezinai kaip gali buti kitaip tai neisiamonini visko....
Papildyta:
As tai realybeje as sneku is patirties o tu?, tu man geriau atsakyk, ar turi vaiku?
Tai, tau reikia,kad dauguma galetu pragyventi kazkiap tada tik tu taip rysiesi gyventi? Lietuvoje, Airijoje , Ispanijoje Uk, Vokietijoje galima pragyventi is vienos algos. Cia is realiu seimu. Kaip susidelioji prioritetus taip ir turi, kiekvienas pasirenka kas kaip kam geriau aisku.
Ka as dariau be stazo, susiradau darbanuo 40 m pilnai uztenka to stazo iki 66
o dar ir iki pirmo bus siek tiek stazo.
O tai butinai susirasti toki kuris naudosis? kam toks vyras is vis?Tai toks jei negerbia savo vaiku mamos, kol ji augin avaiksu, galvoji gerbs jei ji dar priedo dirbs?
Vou aukosi savo vaiksu, kad tik maximose butu kas dirba??logika? man zinok visiskai netrukdytu,akd visi pc uzsidarytu ir liktu mazos parduotuveles. Dar gali paziureti i musulmoniskas salis, kur dauguma darbu dirba vyrai ir o stebukle salys kazkaip gyvena nebankrutuojaPriedo ,kas neledzia eiti moteriai dirbti paauginus vaikus? keli metai tikrai esminio jokio skirtumo niekam nepadrys, tik vaikam geriau bus, aisku jei neesi asociali ir vaikais rupinsies.
Tiesa dabar didesne problema ne mamos auginancios vaiksu, o bedarbiai, va jiem kiek pasalpu issvaistoma, sveikiems zmonems, bevaikiams , pijokams ir t.t.
Man atrodo pas tave tiek daug baimiu suristu su vaiku gimimu, kad tokiu veju prisigalvoji apie biudzetus ir visokius kitus dalykus
Tobulas pavyzdys. Tikrai musulmonisku saliu gyvenimo lygis yra siekiamybe europieciams.Tau dar ju suvokimas apie moters vieta prie sirdies butu.