Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 01, 16:52)
Lietuviai megdavo zudytis ir kryziuociu laikais, ta pastebejo to metu metrastininkai. Kas buvo anksciau - niekas nezino.

Toliau is pirsto lauztas teiginys, kad skurdas vienodai veikia tiek vyrus tiek moteris.

Logikos nerasta.
Tai kai kuriu bobu galvoje patriarchalizmas, vyrai cia ni prie ko.

Gal cia tu turejai omenyje feminizma ar bent matriarchalizma? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugsėjo 2017 - 15:58

Ubuntu, 

1. Man del pinigu dirbti nereikia. Bet dirbu irgo ne del begalines meiles darbui ar kazkokios savirealizacijos. As i darba einu, nes: a) man patinka eiti i darba, socializuotis, bendrauti su suaugusiais zmonem, tam tikra prasme visai gerai ten praleidziu laika b) neisivaizduoju ka veikciau kiaura diena namie, nes viena mokykloj, kitas darzeli c) man labai patinka tureri savo pinigu ir ka noriu ta perku d) jau rasiau, ka galvoju apie nedirbanciu moteru finansini sauguma ateityje ir atsakomybes jausma uz vaikus.

2. Mano vaikai palikti darzelyje nebliauna. Gal reikia moket issirinkti normalu darzeli ? :)

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 09 01, 17:03)
Bet dirbu irgo ne del begalines meiles darbui ar kazkokios savirealizacijos.

As i darba einu, nes: a) man patinka eiti i darba, socializuotis, bendrauti su suaugusiais zmonem, tam tikra prasme visai gerai ten praleidziu laika b) neisivaizduoju ka veikciau kiaura diena namie, nes viena mokykloj, kitas darzeli c) man labai patinka tureri savo pinigu ir ka noriu ta perku d) jau rasiau, ka galvoju apie nedirbanciu moteru finansini sauguma ateityje ir atsakomybes jausma uz vaikus.</p><p>

O man patinka mano darbas... labai... Turbūt net tą Ubuntu siūlytą milijardą į sąskaitą gavusi nieku gyvu dabartinio darbo ir šiuo metu jo teikiamų galimybių ir nerealiai mane vežančių patirčių neatsisakyčiau.

Žinoma, ir kitas čia išvardintas priežastis sau galiu laisvai pritaikyti. Ir vaikas į darželį eidamas neverkia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 09 01, 16:20)
O man patinka mano darbas... labai... Turbūt net tą Ubuntu siūlytą milijardą į sąskaitą gavusi nieku gyvu dabartinio darbo ir šiuo metu jo teikiamų galimybių ir nerealiai mane vežančių patirčių neatsisakyčiau.

Na jei i metus pasidaro koks 10 milijonu is darbo tai jau sis tas nors "nerealiomis patirtimis" jau nepavadinciau turint milijarda, Va jei i metus pavyksta pasidaryt koki 100 milijonu, tada - kitas reikalas. Ir prie turimo milijardo atrodo neprastai

O jei ne - tai tiesiog nusisnekat, mastot kaip valkatos laimeje aukso puoda, toliau gyvensit skyleje apsirede drapanomis, nes dar visai geros.

Kaip Ostapas Benderis sake - tokiems pinigai nereikalingi, nes neturi fantazijos. Fantazija tik dirbti nesuvokiant to prasmes
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 01, 16:42)
Man ji visai netrenkta.
Ji issako savo subjektyvę nuomonę,  kaip ir VISOS KITOMS cia esancios.
Bet,  kad yra via kelios,  kurios žūt būti turi buti teisesnės už  teises (ar 'teisias'?)  biggrin.gif ,  tai cia jo,  cia jau is dainos zodziu neisimsi...vargšai jų vyrai ir vaikai  biggrin.gif

Staltiesę keliukas ir vėliava į rankas.
Bet paskaityti įdomu, kad pažiūrėti kuri už kurią yra "-esnė". Einu aš savo šaltinį pasitelkusi grindis išplausiu, kol diedulis, semdamasis iš mano šaltinio, skalbinius lanksto.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 01, 17:30)
Na jei i metus pasidaro koks 10 milijonu is darbo tai jau sis tas nors "nerealiomis patirtimis" jau nepavadinciau turint milijarda, Va jei i metus pavyksta pasidaryt koki 100 milijonu, tada - kitas reikalas. Ir prie turimo milijardo atrodo neprastai

O jei ne - tai tiesiog nusisnekat, mastot kaip valkatos laimeje aukso puoda, toliau gyvensit skyleje apsirede drapanomis, nes dar visai geros.

Kaip Ostapas Benderis sake - tokiems pinigai nereikalingi, nes neturi fantazijos. Fantazija tik dirbti nesuvokiant to prasmes

Jūs per šitiek metų taip ir nesugebėjot pakilti iš ubago mentaliteto. O galia... Juokinga mano patirtį ir prioritetus vertinti per Jūsų prioritetų sąrašą.

O dabar man belieka apsiverkti ir nuleidus galvą išeiti... angel_sadangel.gif

Pirma Jūsų pastraipa akivaizdžiai rodo, kam iš mūsų labiausiai fantazijos trūksta 4u.gif Bet kiekvienam savo, kaip jau ne kartą minėjau. Jei Jūs laimingas savo suvokime, tai ir gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 09 01, 17:03)
<p>Ubuntu, </p><p></p><p>1. Man del pinigu dirbti nereikia. Bet dirbu irgo ne del begalines meiles darbui ar kazkokios savirealizacijos. As i darba einu, nes: a) man patinka eiti i darba, socializuotis, bendrauti su suaugusiais zmonem, tam tikra prasme visai gerai ten praleidziu laika b) neisivaizduoju ka veikciau kiaura diena namie, nes viena mokykloj, kitas darzeli c) man labai patinka tureri savo pinigu ir ka noriu ta perku d) jau rasiau, ka galvoju apie nedirbanciu moteru finansini sauguma ateityje ir atsakomybes jausma uz vaikus.</p><p></p><p>2. Mano vaikai palikti darzelyje nebliauna. Gal reikia moket issirinkti normalu darzeli ? smile.gif</p><p></p><p></p>

Mano vyro pinigai yra mano pinigai ir ka noriu ta uz juos perku. Bet as dirbu pirmiausia del pinigu, tik pasirinkau darba, kuris man tikria idomus ir patinka, sunkus ir isbandau savo galimybiu ribas, idomu. O bendrauti su suaugusiais ir idomiai tai itkai nebutina i darba eiti. Oi jei tureciau daug pinigu tikrai isivaizudoju ka veikciau ir be darbo biggrin.gif O del savo saugumo visai nesijaudinu, stai nedirbau beveik 10 m be problemu radau darba ir ne viena, paskui periskvalifikavau ir dabar vel dirbu smile.gif

Tai kur bliaus, juk saket su auklem palikot labai maziukus, jau darzelis jiems iprasta rutina, jiems iprasta nebuti su mama. ir tai neverkia ten vaikai istisai kol juos ipratina, kad kitaip nebus, sako ir suo kariamas pripranta, o paskui siaip liudna buna kartais, bet kai nezinai kaip gali buti kitaip tai neisiamonini visko....
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 01, 16:04)

</p></div></blockquote><p>Tu geriau grizk i realybe.
</p><p>1. Kurioje salyje didzioji dalis gyventoju gali kokybiskai gyventi is vienos algos? Monake? Dar kur?
</p><p>2. Ne 19 a. todel, zmones skiriasi. Ka darys moteris be stazo, be patirties po skyrybu? Kaip vaikus islaikys? Is kur pensija gaus?
</p><p>3. Kiek vyru nesinaudotu situacija, kad moteris priklausoma nuo jo?
</p><p>4. Kaip beveik visu moteru bedarbyste paveiktu salies ekonomika? LT kas mokyklose, darzeliuose, maximose dirbtu? Vyrai, ar ne? Daug biudzeto valstybe surinktu?
</p><p></p><p></p>

As tai realybeje as sneku is patirties o tu?, tu man geriau atsakyk, ar turi vaiku?
Tai, tau reikia,kad dauguma galetu pragyventi kazkiap tada tik tu taip rysiesi gyventi? Lietuvoje, Airijoje , Ispanijoje Uk, Vokietijoje galima pragyventi is vienos algos. Cia is realiu seimu. Kaip susidelioji prioritetus taip ir turi, kiekvienas pasirenka kas kaip kam geriau aisku.
Ka as dariau be stazo, susiradau darba smile.gif nuo 40 m pilnai uztenka to stazo iki 66 smile.gif o dar ir iki pirmo bus siek tiek stazo.
O tai butinai susirasti toki kuris naudosis? kam toks vyras is vis?Tai toks jei negerbia savo vaiku mamos, kol ji augin avaiksu, galvoji gerbs jei ji dar priedo dirbs?
Vou aukosi savo vaiksu, kad tik maximose butu kas dirba??logika? man zinok visiskai netrukdytu,akd visi pc uzsidarytu ir liktu mazos parduotuveles. Dar gali paziureti i musulmoniskas salis, kur dauguma darbu dirba vyrai ir o stebukle salys kazkaip gyvena nebankrutuoja biggrin.gif Priedo ,kas neledzia eiti moteriai dirbti paauginus vaikus? keli metai tikrai esminio jokio skirtumo niekam nepadrys, tik vaikam geriau bus, aisku jei neesi asociali ir vaikais rupinsies. biggrin.gif Tiesa dabar didesne problema ne mamos auginancios vaiksu, o bedarbiai, va jiem kiek pasalpu issvaistoma, sveikiems zmonems, bevaikiams , pijokams ir t.t.

Man atrodo pas tave tiek daug baimiu suristu su vaiku gimimu, kad tokiu veju prisigalvoji apie biudzetus ir visokius kitus dalykus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 01, 10:38)
Tai aš ir sakau, kad pavydžiu, gi nesiginu.  biggrin.gif Labiausiai tai orų ir sapnų žinojimo.  4u.gif

Meluoji. Labiausiai tai grožio pavydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 01, 15:52)

<p>as ir sneku ne apie asocialius atvejus. Nebutina buti asociale, kad tau stoga rautu namie bunant 3 metus.

Reikia,
Jei suaugusi moteris nesugalvoja, kaip gyventi nedirbant su ja kazkas negerai. Jei jai stoga rauna nuo savu vaiku jai irgi kazkas negerai su psichika. Matomai seima sukurta ne is meiles.
Niekas juk neuzdaro tuose namusoe. Viskas tas pats, kaip ir einant i darba tik i darba nereikia turi papildomas 8 val per diena daryti sau maloniems dalykams, nereikia anksti keltis su zadintuvu ir nereikai niekur skubet kas diena, maziua prasedi masinoj, taigi dar laiko daugiiau lieka, gali skaityt knygas, studijuot,aks idomu, lankyt iv uzsiemimus, bendraut su kitom moterim , eit su vaikais pasivaiskciot i kavines, i parkus, pire juros ir t.t. nu fantazija atpalaiduokit biggrin.gif
Atsakyti

Mano vyro pinigai yra mano pinigai ir ka noriu ta uz juos perku. Bet as dirbu pirmiausia del pinigu, tik pasirinkau darba, kuris man tikria idomus ir patinka, sunkus ir isbandau savo galimybiu ribas, idomu. O bendrauti su suaugusiais ir idomiai tai itkai nebutina i darba eiti. Oi jei tureciau daug pinigu tikrai isivaizudoju ka veikciau ir be darbo biggrin.gifO del savo saugumo visai nesijaudinu, stai nedirbau beveik 10 m be problemu radau darba ir ne viena, paskui periskvalifikavau ir dabar vel dirbu smile.gif

Tai kur bliaus, juk saket su auklem palikot labai maziukus, jau darzelis jiems iprasta rutina, jiems iprasta nebuti su mama. ir tai neverkia ten vaikai istisai kol juos ipratina, kad kitaip nebus, sako ir suo kariamas pripranta, o paskui siaip liudna buna kartais, bet kai nezinai kaip gali buti kitaip tai neisiamonini visko....
Papildyta:
As tai realybeje as sneku is patirties o tu?, tu man geriau atsakyk, ar turi vaiku?
Tai, tau reikia,kad dauguma galetu pragyventi kazkiap tada tik tu taip rysiesi gyventi? Lietuvoje, Airijoje , Ispanijoje Uk, Vokietijoje galima pragyventi is vienos algos. Cia is realiu seimu. Kaip susidelioji prioritetus taip ir turi, kiekvienas pasirenka kas kaip kam geriau aisku.
Ka as dariau be stazo, susiradau darba smile.gifnuo 40 m pilnai uztenka to stazo iki 66 smile.gifo dar ir iki pirmo bus siek tiek stazo.
O tai butinai susirasti toki kuris naudosis? kam toks vyras is vis?Tai toks jei negerbia savo vaiku mamos, kol ji augin avaiksu, galvoji gerbs jei ji dar priedo dirbs?
Vou aukosi savo vaiksu, kad tik maximose butu kas dirba??logika? man zinok visiskai netrukdytu,akd visi pc uzsidarytu ir liktu mazos parduotuveles. Dar gali paziureti i musulmoniskas salis, kur dauguma darbu dirba vyrai ir o stebukle salys kazkaip gyvena nebankrutuoja biggrin.gifPriedo ,kas neledzia eiti moteriai dirbti paauginus vaikus? keli metai tikrai esminio jokio skirtumo niekam nepadrys, tik vaikam geriau bus, aisku jei neesi asociali ir vaikais rupinsies. biggrin.gifTiesa dabar didesne problema ne mamos auginancios vaiksu, o bedarbiai, va jiem kiek pasalpu issvaistoma, sveikiems zmonems, bevaikiams , pijokams ir t.t.

Man atrodo pas tave tiek daug baimiu suristu su vaiku gimimu, kad tokiu veju prisigalvoji apie biudzetus ir visokius kitus dalykus doh.gif

Tobulas pavyzdys. :) Tikrai musulmonisku saliu gyvenimo lygis yra siekiamybe europieciams.Tau dar ju suvokimas apie moters vieta prie sirdies butu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 01, 16:09)
<p>O tu bandei dometis del ko LT tiek smurto, depresijos ir savizudybiu? Skaitei pvz kaip aiskinamas vyru savizudybiu bumas? O gi viskas kyla is patriarchalines visuomenes. Is tu stereotipu, kuriuos tu cia jau kelias savaites destai. Vyrai neverkia, vyrai seima islaiko, daug uzdirba, stiprus ir t.t. Smurtas pries moteris irgi susijes tiek su stereotipais apie vyrus, tiek apie moteris. As tau linku nekelsiu, pati moki googlintis, gi zinom. Tai eik ir domekis, nes dabar pati sau priestarauji.</p>

man tik idomu apklause kas tuos nusizudziusius, del ko jie taip padare? g.gif
Kodel tada Airijoje nera tiek savizudybiu, jei ta tokso pirezastys, cia patriarchatine labiau valstybe buvo dar pries 40 m istekejusios moterys negalejo dirbti valstybineje tarnyboje ir turejo dau gkitu apribojimu? Lietuvoje mes jau netsimenam tokiu laiku, jei jie is vis buvo.
Kokius konkreciai steriotipus? kad vyras pradeda viaka, moteris ji isnesioja, zindo, nes turi tam pritaikyta kuna, o kad zindo tai automatiskai patogiau su juo paciai buti? cia tau steriotipai? blink.gif

tai gal smurtas pries moteri suristas su ju glusumu, alkoholizmu ir nebezinojimu kaip seimoje gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 01, 16:04)
Kiek vyru nesinaudotu situacija, kad moteris priklausoma nuo jo?

Tiek, kiek gerų pasirinksi. Žinau ne vieną šeimą, kur viskas ok, vyra snei šantažuoja, nei įžeidinėja, nei dar ką daro, jei moteris nedirba ar uždirba ženkliai mažiau.
Kuo daugiau moteris nenatūrali su vyru, įsivaizduoja kažką iš savęs kuo nėra, su visokiom atskirom erdvėm, tuo ir vyras jai šaltesnis bei blogesnis. Tada ir tiek pat uždirbimas nepadės.
Atsakyti