Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 01, 18:21)
Tobulas pavyzdys. smile.gif Tikrai musulmonisku saliu gyvenimo lygis yra siekiamybe europieciams.Tau dar ju suvokimas apie moters vieta prie sirdies butu.
</p>

aha tiek tesupratai is vis o teksto unsure.gif
manai Lietuva turtingesne uz Turkija ar kokia Sirija (buvo)?juk kalbejai apie biudzeta?
Man labai prie sirdies, labai garziai jie moka su moterimis bendrauti ir meiluziai geri mirksiukas.gif Nu aisku tu vel ieskosi asocialiu pavzydziu lotuliukas.gif ir lyginsi lietuvi inteligenta su kriminalu musulmonu lotuliukas.gif

ps apie pensija tai as jos is vis nesitikiu gauti ir planuoju taip gyvenima, kad nereitku priklasyti nuo pensijos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 01, 18:26)
Tiek, kiek gerų pasirinksi. Žinau ne vieną šeimą, kur viskas ok, vyra snei šantažuoja, nei įžeidinėja, nei dar ką daro, jei moteris nedirba ar uždirba ženkliai mažiau.
Kuo daugiau moteris nenatūrali su vyru, įsivaizduoja kažką iš savęs kuo nėra, su visokiom atskirom erdvėm, tuo ir vyras jai šaltesnis bei blogesnis. Tada ir tiek pat uždirbimas nepadės.

Butent. isivaizuoja pasidazys, prisipuos po kavines su draugem pavaikscios , tures savu pinigu i rkakziap vyras labiau myles.... unsure.gif
Tai koks tas vyras turi buti, kad santazuotu...
Stai pvz geras salia gretutine tema, praso moteris patarimo, o viska taip daro pagal vyra ir is tiek vyrui neidomi, nepadeda tas spaklius nei niekas, jei vidus tuscias...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 01 rugsėjo 2017 - 17:32
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 01, 15:09)
Vaikai dalyvauja tevu gyvenimuose pilnai, taigi nepertraukiamai lavinami ir ugdomi su jais kalbama.

Skaitau Jūsų benefisą šioje temoje laiks nuo laiko, į įvairius Jūsų kliedesius reaguot net noro nekyla, bet dėl Jūsų pareiškimų apie vaikų ugdymą ankstesniais laikais visgi pasisakysiu, "pramušo".
Mano istorinė atmintis, pagrįsta senelių ir prosenelių pasakojimais, siekia 20 a. pradžią Suvalkijoje ir, šiek tiek, Žemaitijoje. Mano močiučių ir vienos promočiutės pasakojimuose apie giminę "vaikutis" reikšdavo anksti mirusį šeimos narį - pavyzdžiui, kadangi mano močiutės iš mamos pusės giminėje šeimos vardas buvo Antanas, močiutė ir jos broliai/sesuo pasakojo bent apie du "vaikučius Antanus" (gal jų buvo ir daugiau, bet laidotuvių nuotraukas, kiek pamenu, mačiau tik dviejų, vieno darytą prieš I pasaulinį karą). Kalbant apie vaikų statusą šeimoje, vyresnės kartos mano giminės dažnai sakydavo, kad "vaiko vieta prie pečiaus", t.y. niekas su jais nei kalbedavosi, nei ugdydavo, nes dauguma iš tų vaikų vistiek buvo pasmerkti mirti. Man tiesiog pasisekė, kad mano seneliai iš mamos pusės buvo išsilavinę žmonės ir mamai įdiegė tuo metu modernias vaikų auklėjimo teorijas, ir nors mano tėvai visgi laikėsi sovietmečiu galiojusių tradicijų ir, eidami į svečius, mane palikdavo namuose, namuose ši "vaiko vieta prie pečiaus" teorija niekuomet nebuvo taikoma.
Atsakyti

Ai, Ubuntu, nebenoriu diskutuoti. Tu vistiek geriau zinai ir kaip ten tom moterim dirbti ir del ko dirbti, ir kaip vaikus augint, ir kas jiems gerai ir kas blogai. Jei bet ka pasakai, kas tavo teorijos neatitinka, viska suvarai, nes tik tu viena teisi gali buti ir kiti variantai negalimi. Zodziu, tiek to, nebesigincyjam :)

Atsakyti

manai Lietuva turtingesne uz Turkija ar kokia Sirija (buvo)?juk kalbejai apie biudzeta?
Man labai prie sirdies, labai garziai jie moka su moterimis bendrauti ir meiluziai geri mirksiukas.gifNu aisku tu vel ieskosi asocialiu pavzydziu lotuliukas.gifir lyginsi lietuvi inteligenta su kriminalu musulmonu lotuliukas.gif

ps apie pensija tai as jos is vis nesitikiu gauti ir planuoju taip gyvenima, kad nereitku priklasyti nuo pensijos mirksiukas.gif
Papildyta:
* Butent. isivaizuoja pasidazys, prisipuos po kavines su draugem pavaikscios , tures savu pinigu i rkakziap vyras labiau myles.... unsure.gif
Stai pvz geras salia gretutine tema, praso moteris patarimo, o viska taip daro pagal vyra ir is tiek vyrui neidomi, nepadeda tas spaklius nei niekas, jei vidus tuscias...

As tavo visu minciu seniai nekomentuoju, nes beviltiska.

Man nereikai ieskoti asocialiu pavyzdziu. Labai daug musulmonu aplink, ir mokslu daktaru ir duonos pardaveju. Susidariau nuomone is patirties, jei ka. O lietuviu irgi yra mastanciu kaip ISIS. Tik ne ta pati skale.

Palygink pragyvenimo lygi Turkijoje, Sirijoje ir LT.

Visos Lietuvoje gali nesitiketi gauti pensija? As irgi nesitikiu, bet turi sutikti, kad didelei daliai LT moteru 300 euru pensijos geriau nei nieko.

* cia tu taip isivaizduoji? Nes mes tai ne. Man toks jausmas, kad tavo gyvenime buvo daug dalyku, kuriu gailiesi. Sakei daug dazeisi, slopinai prigimti, pykais su vyru, sirgai. Ir dabar bandai visas tas klaidas "istaisyti" kitus moralizuodama.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 01, 18:45)
cia tu taip isivaizduoji? Nes mes tai ne. Man toks jausmas, kad tavo gyvenime buvo daug dalyku, kuriu gailiesi. Sakei daug dazeisi, slopinai prigimti, pykais su vyru, sirgai. Ir dabar bandai visas tas klaidas "istaisyti" kitus moralizuodama.
</p><p></p>

nepataikei smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2017 09 01, 18:37)
Skaitau Jūsų benefisą šioje temoje laiks nuo laiko, į įvairius Jūsų kliedesius reaguot net noro nekyla, bet dėl Jūsų pareiškimų apie vaikų ugdymą ankstesniais laikais visgi pasisakysiu, "pramušo".

Nu ne visi buvo asocialus, kaip ir dabar ne visi tokie , paskaitykit benthmm idetas nuorodas pei vaiku auklejima senoveje. smile.gif
o siaip ka pacitavot tai buvo apie laukines gentis. mirksiukas.gif
gera mintis buvo Bibliojje" turi akis, bet nemato; turi ausis, tačiau negirdi;"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 01 rugsėjo 2017 - 17:58

Reikia,
Jei suaugusi moteris nesugalvoja, kaip gyventi nedirbant su ja kazkas negerai. Jei jai stoga rauna nuo savu vaiku jai irgi kazkas negerai su psichika. Matomai seima sukurta ne is meiles.
Niekas juk neuzdaro tuose namusoe. Viskas tas pats, kaip ir einant i darba tik i darba nereikia turi papildomas 8 val per diena daryti sau maloniems dalykams, nereikia anksti keltis su zadintuvu ir nereikai niekur skubet kas diena, maziua prasedi masinoj, taigi dar laiko daugiiau lieka, gali skaityt knygas, studijuot,aks idomu, lankyt iv uzsiemimus, bendraut su kitom moterim , eit su vaikais pasivaiskciot i kavines, i parkus, pire juros ir t.t. nu fantazija atpalaiduokit biggrin.gif

Tai taip ir nepasakysi, kur ir kiek vyru uzdirba bent 3000 eur? A? Nes kol kas tik garsios deklaracijos ir svaiciojimai. Kokios **** kavines ir uzsienimai turint daug vaiku ir dirbant tik vyrui? 3000 eur bent gauna? Zinok pas mus ministrai maziau uzdirba.

Atsakyti

Man labai prie sirdies, labai garziai jie moka su moterimis bendrauti ir meiluziai geri mirksiukas.gifNu aisku tu vel ieskosi asocialiu pavzydziu lotuliukas.gifir lyginsi lietuvi inteligenta su kriminalu musulmonu lotuliukas.gif

Papildyta:
Butent. isivaizuoja pasidazys, prisipuos po kavines su draugem pavaikscios , tures savu pinigu i rkakziap vyras labiau myles.... unsure.gif

E...o is kur tu zinai, kad jie geresni meiluziai?

Atsakyti

nepataikei smile.gif
Papildyta:
Nu ne visi buvo asocialus, kaip ir dabar ne visi tokie , paskaitykit benthmm idetas nuorodas pei vaiku auklejima senoveje. smile.gif
o siaip ka pacitavot tai buvo apie laukines gentis. mirksiukas.gif
gera mintis buvo Bibliojje" turi akis, bet nemato; turi ausis, tačiau negirdi;"

Nedaryk sau gedos. Vaiko savoka isvis palyginti neseniai atsirado. Ugteldavo ir pypindavo dirbti, kuo neturtingesni, tuo daugiau. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 01, 19:11)
Ugteldavo ir pypindavo dirbti, kuo neturtingesni, tuo daugiau. </p><p></p>

ir kas tame blogai?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 01, 19:07)
E...o is kur tu zinai, kad jie geresni meiluziai?</p>

zinau ir sakiau geri, nesakiau geresni mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 01, 19:06)
Tai taip ir nepasakysi, kur ir kiek vyru uzdirba bent 3000 eur? A? Nes kol kas tik garsios deklaracijos ir svaiciojimai. Kokios **** kavines ir uzsienimai turint daug vaiku ir dirbant tik vyrui? 3000 eur bent gauna? Zinok pas mus ministrai maziau uzdirba.</p>

prie ko cia ie 3 t ir kam ta statistika, vaziuosi ten vyro ieskoti? biggrin.gif Airijoje siaip labai daug milijonieriu atvaryk mirksiukas.gif Kokios kokios paprastos, kai nepreki brangiu tusu ar udru gali i kavine nueti ;lol: ar i seminarus kokius, nesikeik taip netinka graziai moteriai mirksiukas.gif O dar sakai netruksta tau moteriskumo bigsmile.gif
Atsakyti

ir kas tame blogai?
Papildyta:
zinau ir sakiau geri, nesakiau geresni mirksiukas.gif
Papildyta:
prie ko cia ie 3 t ir kam ta statistika, vaziuosi ten vyro ieskoti? biggrin.gifAirijoje siaip labai daug milijonieriu atvaryk mirksiukas.gifKokios kokios paprastos, kai nepreki brangiu tusu ar udru gali i kavine nueti ;lol: ar i seminarus kokius, nesikeik taip netinka graziai moteriai mirksiukas.gifO dar sakai netruksta tau moteriskumo bigsmile.gif

Aa didelis geris 6 metu zasis ganyt.

Tai is kur zinai kad geri?

kaip tai prie ko? Skaiciuoju, kiek reiktu minimaliai, kad galeciau nedirbt. Tai vadinas ner 3000? Tai ir nesvaik apie kokybiska gyvenima nedirbant. 

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 09 01, 18:37)

Mano istorinė atmintis,

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dar viena...temos dalyvė
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 01, 19:08)
Skaiciuoju, kiek reiktu minimaliai, kad galeciau nedirbt. Tai vadinas ner 3000? Tai ir nesvaik apie kokybiska gyvenima nedirbant. 

Gal nusileisk ant zemes? Kai busi 20 metu jaunesne uz vyra ir pagrindinis dienos rupestis bus, tai, kad vyras vakare patirtu palaima, tada galesim pakalbet apie biudzeta 3000+

O dabar... pilna ukrainieciu moteru su kur kas realistiskesniais lukesciais, jos bus laimingos ir su vyru kuris uzdirba 1000+

tarp kitko dauguma vokieciu ar britu tada butu ubagai.
Nors ten vidutinis atlginimas yra 1800-1900 euru, toli iki 3000, bet nepamirsit, kad ten kainuoja bustas ir kiti dalykai, tai lieka visai nedaug.

Lietuvoje zmones ryskiai pindeja, kainos jau kyla neadekvaciai ir po tokiu dalyku paprastai buna krize kur kainos vel sminga. Nes kai lietuve moteris pradeda postringauti apie sumas kurios neblogos vakaru salygomis tai jau gero nezada.

Paskaitykit dar ta pasakecia apie auksine zuvele ir boba prie suskilusios geldos, kai kas jau iki princesiu pakilo, prisiminkit ta suskilusia gelda
Atsakyti