QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 02, 18:52)
Na vieni tuokiasi pagyventi kartu kol bus gerai, o kiti visam laikui.
Taigi po to negalima apsigalvoti "uzsimaniau skirtis",, nes bus kaip su tuo daiktu, kur buvoo parasyta, kad neardomas.
neardomas tai neardomas, jei su kuvalda sudazysi, tai nereikia kaltinti gamintoju, reikia kalttinti ka ne ta nusipirkai.
Bobos daznai mano, kad gali lauzyti joms nepatinkancias taisykles, bet isivaizduoja, kad joms naudingos taisykles bus toliau gerbiamos.
Va ir ne!
Sveiki atvykee i pasauli be taisykliu, kuri pacios pasirinkot.
Zodis degradas tokiame pasaulyje neturi prasmes.
Mano PASIRINKTAM PASAULYJE, gyvena padorus zmones, nevengiantys atsakomybes uz savo veiksmus.
Mano pasaulyje niekas nieko neprievartauja, nei fiziskai nei dvasiskai.
Labai dziaugiuosi savo gyvenimu, labai tikiuosi salimais gyvenantys jauciasi lygiai taip pat laimingi kaip ir as su jais. Mes kartu ne per prievarta, ne del isipareogojimu, o todel kad vienas kita mylime, mums gera kartu, ir liudna kai vieno is seimos nario nera salia, bet visada turime vilti vel buti kratu, susitikimai dziugina, suteikia pilnatve. Visi musu vaikai besalygiskai ras vietos TEVU sirdyse, ir po seimos stogu.
Tai mano pasirinkimas ir ne tik, tai mano ir mano artimuju sukurti santikiai, paremti geranoriskumu, meile. Jei kas nores pasitraukti is musu rato, niekas jam nekersys, neskaudins. Atsiradus poreikiui padesim. Ir visai nesvarbu, kad zmogaus nera salia, mums svarbu kad mylimas zmogus butu laimingu ir visai nesvarbu, kad ne su mumis.
Mano mama naslaite isaugino visiskai svetima moteriske. Man neteko garbe jos pazinoti, ji mire iki mano gimimo, o brolis ja pazinojo. Tos moteriskes nera daugiau kaip 60 metu, bet ji iki siol gyva, mano mamos, brolio, mano, musu vaiku, anuku sirdyse. Si moteris bent jau sioje zemeje gyvens tol kol mano seimos nariai ja atsimins. O tu, Idomucia, muslele kazkokia cia buvo, cia isnyko, abejoju ar tavo vaikai, anukai atsimins pagiezinga reproduktoriu. O va savo motina-mociute kuri juos viena isaugino jie atsimins ilgai... Va tai yra tavo paties rankomis sukurtas pragaras zemeje.
O gvaltavoti, kompleksuotas, nuo tavo malones priklausomas bobas, daug proto ir gabumu nereikia. Tu gi tik su tokiomis esi stiprus ir galingas.