Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 09 04, 12:16)
As gi rasiau, kad man patinka tave erzinti biggrin.gif  4u.gif .
O darbai visokie be isimties reikalingi - ir papildu bei kosmetikos platintojai ir slaugytojai ir valytojai ir prezidentai. Ir kas blogai papildus platint? Tik nereikia nusikalbeti tada, kad esi darbdavys, o visa kita ok biggrin.gif .
Ka tu cia gasdini? Kazkam naujiiena, kad namie turiu ligoni?

Tai vat kas platina, į tą ir kreipkis, o kam man čia jų platinimą pripaišinėji, kai aš nieko neplatinu, o tik domiuosi?
Nu ir ok, ir būsi amžina slaugytoja dabar. Pati prisiprašei.
Žodžiu, eik slaugyt ligonių čia nepezėjus nesąmonių.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 04, 12:18)

Jus niekaip nesuvokiat vieno dalykelio, kad ir sioje temoje BRUKDAMA SAVO SEIMOS, POZIURIO I VAIKA, MEILE MODELI. Kad zmones skirtingi, ju poreikiai skirtingi, pagaliau ju meile skirtinga. Zmones glumina, vercia priesintis jusu mintims, ne jusu asmenines izvalgos-poziuris, o taip kaip jus tai patiekiat. Pagarba nebutinai pasirieske vien normatyvines leksikos naudojimu. TArkim mudvieju meile vaikui labai skiriasi. Jus greiciausiai esate is tu mamyciu, kuri geriausiai zino ko vaikui reikia, ir kaip vaikas turi galvoti, daryti... Elgiates panasiai kaip sioje diskusioje. Zinot kodel zmones tampa jums priesiski, ne todel kad jie gyvenime pagiezingi, o todel kad jusu minciu raiskos budas agresyvus-brukantis, bandote graduoti, laipsniuoti, kabinejate etiketes, taip menkindama kitu ir aukstindama savo pasirinkima. Ties pasakius, as nesuprantu, kam jums to reikia, negi manotes kad taip skirstydama zmones jusu pozicija bus teisingesne, svarense? Taigi, neveltui sakoma "Smurtas pagimdo smurta".

Kokie teisingi zodziai.
Atsakyti

nunu ir kaip greitai begtum? ir kas butu paskui, kai pasivytu? biggrin.gifEsi realiai ismeginusi? ir koks stiprumo smugis turi buti bent isivaizudoji, kad vyrui skaudetu? ir jei nepataikysi , jei jo realkcija greitesne bus, jie dazniau treniruojasi deja i rjei jau puola jie daznai pasiruose ir atgaliniam smugiui, jau geriau proteliu naudotis, ne jega, jei neesi super istreniravsusi smugiu ir koju biggrin.gif

Greitai begu, sportavau visa vaikyste ir paauglyste labai labai daug, dabar reguliariai. Esu. Ziurint kur taikai. I tarpkoji labai veiksminga, i adomo obuoli taip pat, bet galima rimtai suzaloti. Tu niekada nesi macius video kaip moterys apsigina nuo uzpuoliku? Dalis vyru dazniau treniruojiesi, butent del tokiu tradiciniu mamyciu ir teveliu, kaip tu. Bet kita dalis, ypac tie, kurie moteris uzpuldineja, galvoja kad by default, ta vista nesigins. Proteliu visada reikia naudotis ir ziuret, kas aplink.

Tu tiek uzsiblokavus ties "mergaites rozines, berniukai zydri", kad net negali pagalvoti, jog mergaitei gali buti i nauda koki kovos mena palankyti. Is karto priestarauji viskam, kas griauna tavo suvokima apie moteris, ne tik apie mustyne skalbant, bet apskritai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 04 rugsėjo 2017 - 11:32
QUOTE(Moonte @ 2017 09 02, 15:38)

Kaip jau minejau, man nepriimtinos manipuliacijos motinystes jausmais, sutiekiant jam kazkiokio mistinio MOTINISKUMO.

Dabar apie neva samoninga situaciju vengima, kurios sukelia neigiamas emocijas, kurias siukstu demosntruoti vyrui, nes busi nemylinti ji zmona, bloga motina ir t.t.
As nezinau kaip kitos, rasau ka pati jauciu ir matau aplinkui. Venk nevengus,

Vel eiline veidmainyste, sventeiviskumas. Pinigai fui, fui, kaip tai nedvasinga.

Arsiai nesutinku, kai moteriai priskiriama vaginos, ar inkubatoriaus vaidmuo, kai vyrui brukamas bankomato vaidmuo.

Visi mano pazinoti vyrai, su kuriais turiu emocines sasajas yra NORAMALUS zmones, nei kiek nenusileidziantys man, pagal jauciamu jausmu amplitude.

Kas ten dar buvo prirasyta. Atsiminiau. Cia buvo bandoma aiskinti, kad kiauseta moteris butinai pasirinks popadini vyra. Ir bandoma aiskinti, kad tos kurios negali susirasti sekmingo t.y. normalaus vyro, todel ir priestarauja, nenori apsiriboti vien seima, nes neturi salygu.

SM personazas, as ji sukramtyciau ir isspjauciau per viena minute, gal ir tiek neuztruks., man neidomus silpni, kompleksuoti vyrai.
Ir dar viena, bent jau mane gluminanti fraze. PADARYTI ZMOGU LAIMINGU.. Va del sios priezasties, tie geri norai virsta tikru tikriausia kankine. Ne veltui sakoma gerais norais pragaro keliai gristi.

O ar moterys ne pacios tai daro sau?

Kas kur kada rase, kad negalima rodyti vyrui savo emociju?Kodel vengima blogu emociju supranat, kaip negalejima ju is vis jausti ar juo labiau slepima? Slepimas nieko gero neduos, nes tos emocijos niekur nedings, O vengimas - tai yra samoningas nejimas , ten kur ju gausi. Niekas nekalba, kad gyvenime ju is vis patirti negalima doh.gif

Velgi is kur pasidaaret sitokias isvadas. Pinigai paprasciausiasi daiktas irankis, jie nei dvasingi, nei nedvasingi. Renkames tai ko mums reikia gyvenime, kas svarbiausia ir tada skaiciuojam kiek pinigu turim patenkinti savo reikmem ir tada darom kompromisus, as pvz geriau neisiu valgyt i restoranus kelis metus, nepirksiu brangiu batu , rubu, kosmetikos, bet busiu su savo vaikais namie, kitiem svarbu kitkas ir tiek.

Vel kas sake, kitaip? ar kas nors isivaiduoja, kad vyrai nejaucia kazkokiu emociju? blink.gif

nebuvo taip parasyta smile.gif visaip buna gyvenime. Ir taip daznai buna,kad moterys dirba tikrai ne del kakzokiu saviraisku, o del pingu, nes vyrai nesugeba islaikyti vieni seimu arba toms moterims kiti prioritetai svarbiau, ju poreikiai didesni.

velgi isvartot kaip norit, niekas nesake, kad reikia padaryti kita laiminga, sakiau,kad induisai turi priesaika, per vestuves, kad stengsis suteikti vienas kitam laime, stengsis darti vienas kita laimingu, (nezinau tikros formuluotes) tai nereiskia kad padarys, tai tik reiskia, kad darys malonius gerus dalykus vienas kitam, o ne vien bus kartu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 04, 12:24)
Tai vat kas platina, į tą ir kreipkis, o kam man čia jų platinimą pripaišinėji, kai aš nieko neplatinu, o tik domiuosi?
Nu ir ok, ir būsi amžina slaugytoja dabar. Pati prisiprašei.
Žodžiu, eik slaugyt ligonių čia nepezėjus nesąmonių.

As i sarlatanus niekada nesikreipiu. Man papildai " is po prekystalio", be realiu medicininiu isvadu tolygus sarlatanu selpimui.
Slaugytojos irgi profesija, jei ka, mokslus reikia baigt. Mano drauge slaugos namuose dirba, tai zinok alga normalia gauna, jai nera laiko kaip pvz tau ar ubuntei dienu dienas visame forume ir alfoj mirk.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 04, 12:29)
<p>Greitai begu, sportavau visa vaikyste ir paauglyste labai labai daug, dabar reguliariai. Esu. Ziurint kur taikai. I tarpkoji labai veiksminga, i adomo obuoli taip pat, bet galima rimtai suzaloti. Tu niekada nesi macius video kaip moterys apsigina nuo uzpuoliku? Dalis vyru dazniau treniruojiesi, butent del tokiu tradiciniu mamyciu ir teveliu, kaip tu. Bet kita dalis, ypac tie, kurie moteris uzpuldineja, galvoja kad by default, ta vista nesigins. Proteliu visada reikia naudotis ir ziuret, kas aplink.
</p>

Tai saunu, as neesu labai stipri ir greita smile.gif ir neesu studijavusi uzpuoliku psichologijos, ka galvoja, ir taip neesu maciusi tikru uzpuolimu video, kur moterys kazkaip apsigina, nei gyvai neesu maciusi. O paciai teko apsiginti, bet uzteko pokalbio.
Nesupratau paryskinto sakinio.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 04, 10:14)

Kaip rusai pasakytu -  lūkavyš,  oj lūkavyš
Bišky  pasakas diletantėms pasekei

Netruputelio.

Jau buvai apie tai rasiusi. Buvau neisimtis, kaip dauguma jaunu mamu buvau maksimaliste, turejau galimybe, tad sunus augo namuose, tarp suaugusiu zmoniu. Panasiai kaip as, skirtumas, kad as lankiau darzeli, turejau didesnes galimybe bendrauti su bendraamziais. Sunui gi buvo sudetingiau, jis bendravo tik su mano seimos, draugu rato vaikais. Nepaslaptis, kad savo aplinka mes formuojame patys, kokie mes tokia ir aplinka. Taigi, iki 6 metu sunus nebuvo susidures nei su fiziniu, nei su emociniu smurtu. Nemaza dalis cia esanciu pavadintu 6 metu berniuka "botaniku", nevyrisku ir t.t.. Ubuntu***, etikeciu gi daug yra mirksiukas.gif

Anuomet salia musu atsikrauste seima. Sunus susidraugavo su berniuku. Po kazkokio laiko tarpo, grizo namuo snopuodamas. I klausima, kas atsitiko, atsake "Kad "draugas" neturejo argumentu". Taigi, mano dvasingo auklejimo rezultatas buvo akivaizdus, vaikas uzaugintas siltnamio salygomis, nezinantis realijos, kuri egzistuoja anapus sienos nera paruostas gyvenimui. Vietoj mokyklos, sunus nuejo i darzeli, tam kad per vienerius metus adaptuosi. Neslepsiu jam buvo sunku, o kaip buvo man sunku stebeti viska, suvokiant kad as, jo mama, prisidejau prie to. Sunus mano palaikomas iveike sia situacija. Iveikimas, tai nereiskia, kad jis susitapatino, tapo smurtautoju, ne. Tiesiog jis ismoko deramai reaguoti i smurta, jis jau jo nesokiravo, kaip pradzioje. Neuzilgo i seima, susitvarkes su savo priklausomybes grizo tevas. Kuris pats budamas rytu kovos menu praktikuotojas, nusivede ir sunu kartu, uzsiime bendra veikla. Labai dziaugiuosi,kad vyro isikisimas, padejo sunui iki galo suvokti save pati smurto pasaulyje. Musu seimos vyrai puikiausiai galetu fiziskai susidoroti su bet kokiu agresoriumi, bet iki siol jiems neteko panaudoti fizines jegos. Jie mieliau renkasi argumentu kalba.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 04, 12:29)
Dalis vyru dazniau treniruojiesi, butent del tokiu tradiciniu mamyciu ir teveliu, kaip tu.

Tau viskas gerai siandien su galva? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 09 04, 12:39)
Netruputelio.

Jau buvai apie tai rasiusi. Buvau neisimtis, kaip dauguma jaunu mamu buvau maksimaliste, turejau galimybe, tad sunus augo namuose, tarp suaugusiu zmoniu. Panasiai kaip as, skirtumas, kad as lankiau darzeli, turejau didesnes galimybe bendrauti su bendraamziais. Sunui gi buvo sudetingiau, jis bendravo  tik su mano seimos, draugu rato vaikais. Nepaslaptis, kad savo aplinka mes formuojame patys, kokie mes tokia ir aplinka. Taigi, iki 6 metu sunus nebuvo susidures nei su fiziniu, nei su emociniu smurtu. Nemaza dalis cia esanciu pavadintu 6 metu berniuka "botaniku", nevyrisku ir t.t.. Ubuntu***, etikeciu gi daug yra  mirksiukas.gif

Anuomet salia musu atsikrauste seima. Sunus susidraugavo su berniuku. Po kazkokio laiko tarpo, grizo namuo snopuodamas. I klausima, kas atsitiko, atsake "Kad "draugas" neturejo argumentu". Taigi, mano dvasingo auklejimo rezultatas buvo akivaizdus, vaikas uzaugintas siltnamio salygomis, nezinantis realijos, kuri egzistuoja anapus sienos nera paruostas gyvenimui. Vietoj mokyklos, sunus nuejo i darzeli, tam kad per vienerius metus adaptuosi. Neslepsiu jam buvo sunku, o kaip buvo man sunku stebeti viska, suvokiant kad as, jo mama, prisidejau prie to. Sunus mano palaikomas iveike sia situacija. Iveikimas, tai nereiskia, kad jis susitapatino, tapo smurtautoju, ne. Tiesiog jis ismoko deramai reaguoti i smurta, jis jau jo nesokiravo, kaip pradzioje. Neuzilgo i seima, susitvarkes su savo priklausomybes grizo tevas. Kuris pats budamas rytu kovos menu praktikuotojas, nusivede ir sunu kartu, uzsiime bendra veikla. Labai dziaugiuosi,kad vyro isikisimas, padejo sunui iki galo suvokti save pati smurto pasaulyje. Musu seimos vyrai puikiausiai galetu fiziskai susidoroti su bet kokiu agresoriumi, bet iki siol jiems neteko panaudoti fizines jegos. Jie mieliau renkasi argumentu kalba.

Tu zinai, kad as neskaitau paklodziu. Words do not teach.

Tu savo seima statai, kaip pavydi visada. Nereiketu. Nereiketu didziuosos tuo, kad vyras isejo ir paskui sugrizo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 04, 12:34)
As i sarlatanus niekada nesikreipiu. Man papildai " is po prekystalio", be realiu medicininiu isvadu tolygus sarlatanu selpimui.
Slaugytojos irgi profesija, jei ka, mokslus reikia baigt. Mano drauge slaugos namuose dirba, tai zinok alga normalia gauna, jai nera laiko kaip pvz tau ar ubuntei dienu dienas visame forume ir alfoj mirk.

O kam čia įdomu į ką ir kur tu kreipiesi bei kur tavo draugė dirba? biggrin.gif Nesusireikšmink ir nemeluok, slaugytoja tai tu, eik ir dirbk, nepliurpus čia nesąmonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 04, 12:18)
O kodel Jus pastoviai iskiriat vyrus. O moterims reikia buti istizelmes, nesirupinti savo kunu, nes tai yra nedvasinga?
O kaip supatarlem? "Sveikam kune, sveika dvasia", "Kunas yra sielos indas".
O kas yra geresne.

Atsklesiu paslapti, vienas is mano darbu aspektu analizuoti ir kurti tokias schemutes. Taigi, gal apsieikime be apibendrinimu, ka as sugebu ko ne.
Na taip, kaip as besiblaskyciau, man teisintis, koreguti savo nuomones nereikia, kaip jums. Nekeliu pretenziju oponentams, kad mane ne taip suprato. Bet tiek to.

Jus niekaip nesuvokiat vieno dalykelio, kad ir sioje temoje BRUKDAMA SAVO SEIMOS, POZIURIO I VAIKA, MEILE MODELI. Kad zmones skirtingi, ju poreikiai skirtingi, pagaliau ju meile skirtinga. Zmones glumina, vercia priesintis jusu mintims, ne jusu asmenines izvalgos-poziuris, o taip kaip jus tai patiekiat. Pagarba nebutinai pasirieske vien normatyvines leksikos naudojimu. TArkim mudvieju meile vaikui labai skiriasi. Jus greiciausiai esate is tu mamyciu, kuri geriausiai zino ko vaikui reikia, ir kaip vaikas turi galvoti, daryti... Elgiates panasiai kaip sioje diskusioje. Zinot kodel zmones tampa jums priesiski, ne todel kad jie gyvenime pagiezingi, o todel kad jusu minciu raiskos budas agresyvus-brukantis, bandote graduoti, laipsniuoti, kabinejate etiketes, taip menkindama kitu ir aukstindama savo pasirinkima. Ties pasakius, as nesuprantu, kam jums to reikia, negi manotes kad taip skirstydama zmones jusu pozicija bus teisingesne, svarense? Taigi, neveltui sakoma "Smurtas pagimdo smurta".

Tai ka parasiau nera poreikis izeisti, jei nestovesite ginybeneje pozoje, ir nevertinsite mano izvalgos kaip ka nors negatyvaus, jus bandancio izeisti, ikasti, viliuosi suprasit savo klaidas. Nezinau kaip kitiems zmonems, bet as negaudau kaifo nuo rietenu. Tai beprasmybe. Na o jei, jums pasirodis mano izvalgos niekinemis. Puiku, nekreipkite demesio, tik veliau eilini karta nesipiktinkite zmoniu reakcija i jusu rasyma. As pvz. nepykstu, kad zmones mano minciu raiskoje erzina karts nuo karto is mano puses islendantis mentorinis toniukas, arogancija. Jie teisus, manyje tai yra ir as uz tai moku savo kaina.

Tai zinoma ir moterims reikia, tik ir sportas ir kuno lavinimas skiriasi, nes patys kunai skiriasi, moterims uztenka daug maziau ir daug ramesnio sporto dazniausiai. Bet kalbejom apie vyrus ir yriska gimine.

Kur kaip as cia sneku daug apie dvasinguma? g.gif ar i svis galima atskirti tai labai zmogaus gyvenima, kuna, dvasia? Taip diskutuoti galim aduag apie pacia medicina. Tik turejau omeny, kad tai ka jei daro, dabar daro geriua, profesionaliau, siek tiek duagiau zino apie mzogaus kuna, pvz naujagymiams nedaro operaciju be narkozes, nesako, akd gime vaikai niieko negirdi ar nemato. geriau padaro cezario pjuvi, mazensis pacientu mirtingumas. O moralines idelmas spretsi jau kita kalba butu. Kia anksciau snekejom apie kt, su didensiu zinojimu atsiranda ir galimybes daugiau padaryti ir nemoraliu bet pelningu porduktu, jei taip galima issireiskti.

as irgi darbe jas darau ir ka? jei jus nesuvoket mano apsakymo kad nuo 60m padaryta schema niekaip neparodo , neatspindi info is ankstesniu laiku, tai nesupratot, ka as galiu padaryti? smile.gif
Gali patisklinti, KAIP AS BRUKU?? AR NUOMONE SISSAKYMAS, JEI JSI NESUTAMPA SU JUSU YRA JAU IS KART BRUKIMAS? AR JUS NEBRUKATE SAVO NUOMONES TADA? cia siaip pamastymui.

deja labai klystate, tai ka apibudinat kaip mane greiciau tinka jums smile.gif As savo vaikams duodu labai daug laisves ka valgyti, ka rengtis, kuo uzsiimti. ka tikrai mazai kas daro aplinkui, Prievarta kol kas yra tik ejimui i mokykla, kartais susitvarkymui , taigi gal pasilikit sau isvadas apie mane, jei nenorit patekti i ta aiskeriagiu bureli biggrin.gif
gal ikelkit mano bent viena uzlipinta kazkam etikete? taip pat nieko neaukstinu, jei jus taip supranat tai tai jusu problema, ne mano smile.gif o mintis as reiskiu taip kokia esu, juk pati sakote visi esam skirtingi ar jau pasidare sunku priimti tuos skirtingus zmones? visi turi reiskti mintis, kaip jums priimtina ar patinka?
Toliau man is tikro visai neidomu, ar tampa kazkas priesiskas man ar ne, taip pat as neturiu jums aiskintis kam man to reikia. As tik issaskau cia savo mintis, izvalgas, pamastymus, kas kaip nori taip reaguoja, kas nori skaito, nenori neskaito, nori atsako, nori ne, niekam nieko nebruku, cia siaip labai laisvas formumas, ta prasme niekas nieko skaityti nevercia biggrin.gif
As nesipiktinu kitu parasomomis mintimis, jei taip butu nematyciau tikslo cia diskutuoti. Tik parasau pastabas, kad jei zmogus isivaizduoja, kad man atraso, bet nesuvoke apie ka as rasiau , patikslinu, jei trumpiau ir tiek, nes kosk tikslas atrasineti kazka man , jei as tokiu minciu nerasiau ar ne? ar nereiktu prima stengtis suprasti parasyta teksta pries ji komentuojat? Man idomiau kitas, kaip zmones kabina kai kas, kaip norima buti ir atrodyti geriesniais nei yra, ir del to vietoj diskusijos pasirenkama keiksmai ir pasisaipymai, nemokejiams diskutuoti irgi idomus , Nu ir keliata buvo idomiu miinciu sioje temoje, kurios padejo kai ka apmastyti pamatyti kakza kitu kampu, gaila, kad mazai tokiu kurie moketu argumentuotai diskutuoti, vietoj leidimosi i asmeniskumus.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 04, 11:44)

Ne, priversti uzsinoreti neimanoma, priversti daryti - galima. Galima priversti uzgniausti savo poreikius, emocijas, ir nesigilinti i save, i savo norus, kas paskui prasiverzia kaip ligos viena diena...
Nu jei gerai mylesis ir gerai elgsis, mokes sugundyti gal ir galima nora myletis sukelti, bet priversti kazkaip uzsinoreti vsisikai neimanoma  biggrin.gif

Zmones tiesiog ispaiksta ir ispindeja. Gali taip degraduoti, kad ne tik uzsinoret myletis bus problema, ne tik i darba atsikelti ir nuejus dirbti bus problema, bet net aplamai islipti is lovos bus zygdarbis.
Viskas salygiska ir zmogus daug sugeba.

Moterys kurios mate realiu vyru gyvenime, nebutinai mylejosi, bet bent jau mate ju aistra ir nora, visos man pareiksdavo, kad pas mane aistros beveik nulis, arba as kazka ijungiu pas save arba aplamai elgiuosi pagal principa: "velnias, jau senai mylejomes, reikia siandien nes dar supyks".
Tai sake skirtumas toks didelis, kad net stulbina.
Na as to pas save nepastebejau, man tai atrode normalu valdyti savo troskimus.

Na o kai jau su vyriska chemija organizme pabaigiau, tai buvo momentas kai tikrai nesupratau, kaip galima uzsinoreti tycia. Nes noro neliko beveik jokio.
Bet po kruopelyte analizavau save, jausmus pojucius ir po truputi vel ismokau kontroliuoti.
Aisku dabar tai sudetingiau, reikia nusiteikti, atsipalaiduoti, nukreipti mintis, bet tai veikia, be problemu.

Kazkodel manau, kad moterys su kuriomis vyrai elgiasi reikliai to ismoksta, nes kur jos dings.
Gal kai kurios tiesiog kankinasi, bet del kvailumo. Galetu ismokti uzsinoreti.
Man irgi niekas nenuolaidziavo, nes tai buvo pasakyta, kad tai mano pareiga ir susijaudinti ir dar kazka sujaudinti. Jei as tai ismokau, tai manau ir kiti zmones gali.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 04, 12:52)
O kam čia įdomu į ką ir kur tu kreipiesi bei kur tavo draugė dirba? biggrin.gif Nesusireikšmink ir nemeluok, slaugytoja tai tu, eik ir dirbk, nepliurpus čia nesąmonių biggrin.gif

Tai kad cia tu viena forume labai susireiksminusi savimi asaba- tau visur vaidenasi, kad tau visi visko pavydi, tau rodosi, kad esi protingiausia, graziausia, tau vaidenasi, kad tavo ciucikas protingesnis uz kitus ir t.t. biggrin.gif
Na taip, turiu namie sena ligoniuka, kuriam reikalinga prieziura, nes viena nesusitvarko, valgyt nepasigamina, iki saldytuvo nenueina. Ir ka?
Tu man neaiskink ka man daryt, grazuole biggrin.gif , o as tau nesakysiu kur tau eit tongue.gif .
Atsakyti