Kas kur kada rase, kad negalima rodyti vyrui savo emociju?Kodel vengima blogu emociju supranat, kaip negalejima ju is vis jausti ar juo labiau slepima? Slepimas nieko gero neduos, nes tos emocijos niekur nedings, O vengimas - tai yra samoningas nejimas , ten kur ju gausi. Niekas nekalba, kad gyvenime ju is vis patirti negalima

Velgi is kur pasidaaret sitokias isvadas. Pinigai paprasciausiasi daiktas irankis, jie nei dvasingi, nei nedvasingi. Renkames tai ko mums reikia gyvenime, kas svarbiausia ir tada skaiciuojam kiek pinigu turim patenkinti savo reikmem ir tada darom kompromisus, as pvz geriau neisiu valgyt i restoranus kelis metus, nepirksiu brangiu batu , rubu, kosmetikos, bet busiu su savo vaikais namie, kitiem svarbu kitkas ir tiek.
Vel kas sake, kitaip? ar kas nors isivaiduoja, kad vyrai nejaucia kazkokiu emociju?

nebuvo taip parasyta

velgi isvartot kaip norit, niekas nesake, kad reikia padaryti kita laiminga, sakiau,kad induisai turi priesaika, per vestuves, kad stengsis suteikti vienas kitam laime, stengsis darti vienas kita laimingu, (nezinau tikros formuluotes) tai nereiskia kad padarys, tai tik reiskia, kad darys malonius gerus dalykus vienas kitam, o ne vien bus kartu.
Nesenai pirkau knygyne knygas, turia tokia prilausomybe, megstu skaitydama rankose tureti knyga, o ne plansete. Taigi, apsiskaiciavo kasininke, ir paeme is manes maziau pinigu nei turejo. Grizusi namo suvokiau, grizau i knygina ir sumokejau pinigus. Zinoma, uz ziopluma galima permesti atsakomybe pardavejai, bet ar tai moralu? Lygiai taip pat yr su moterimis, juk nebutina jas engti, smurtauti, jei jos neva leidziasi?
Siaip jusu logika labai tinkama smurtautojams. Isprievartavo mergina, pati kalta, kodel miniaka uzsidejo. Isprievartavo po gimdymo moteri jos pacios vyras, pati kalta, kad toki pasirinko...
Jus man galite pasakyti kam vengti, imituoti gyvenima? As nesuprantu, nes nepreparuoju kaip varliu, nei zmoniu nei gyvenimo. Nesu naivi, tad zinau, kad tas pats zmogus turi tiek geru, tiek negatyviu savybiu, as pati brangute neisimtis. Lygiai taip pat ir su gyvenimu. TArkim as manau yra nieksybe nereaguoti, kai salimais smurtauja degradas (nesvarbu kokios lyties) ir visai nesvarbu kad jis yra ne tavo seimos narys. Esu isitikinusi kad abejingumas yra didziausia yda, kuri sudaro terpe klesteti smurtui. Man tikrai nera zavus tas tariamas moteriskumas pagristas vien demesiu savo gardelui ir abejingumu supanciai aplinkai, kur gyvena lygiai tokie pat vaikai, kuriem reikia MEILES, APIE KURIA CIA PASTOVIAI SVAIGSTAMA.
Jus man apsakykite, is kur jus istraukete kad kazkas kazma privalo? Kodel vyras PRIVALO islaikyti seima? Is kur jus traukaite tuos atavizmus? Bent jau man niekas nieko neprivalo, nei vyras, nei sunus, nei kiti seimos nariai? Dave, aciu, nedave, irgi aciu. As turiu smegenine, turiu rankas, sugebejimus-talenta. AR ne jus cia rasete kad pinigus uzdirbti ne probelma... Pirmyn, kas trukdo uzdirbam.
O ka tai reiskia buti VIEN KARTU? Mano galva i ta savoka ieina labai plati amplitude zmoniu tarpusavo salycio tasku. Kodel jus manotes, kad tai apsiriboja vien fiziniu kontaktu. Ar ne todel kad cia tik jusu santikiai yra dvasingi? Kitaip mastanciu, buvimas kartu apsiriboja vien fiziologija?
RAsiau cia, pakartosiu. Zinot koks mano megstamiausias leidimas su vyru budas. Nekalbant, sedeti kartu prie zidinio, ubegant uz akiu, sedejimo formos ivairios, gerti kava, skaityti knyga, spoksoti i liepsna ir t.t. Kodel nekalban, o todel kad ir nekalbant salia savo zmogaus jautiesi pakyleta, zinai kad ir jam salia taves jauku, kad jis nori buti salia taves, kad jauti, savo artima be zodziu. Suprantat, tai busenai nereikia daryti jokiu manipuliaciju, jokiu ten pastangu, nes tai duotybe.
[URL=Versli keturių vaikų mama: treji metai vaiko priežiūros atostogų yra visiškas nonsensas Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...s.d?id=75597175]KETURIU VAIKU MAMOS IZVALGOS.[/URL]