QUOTE(Gervuogine @ 2017 09 09, 16:09)
1. Ne, as tau neaiskinau kaip reikia rasyti. Bandziau paaiskinti, koks bendravimo stilius yra kitiems zmonems nepriimtias ir del ko sulauki tiek kritikos. </p><p></p><p>2. Mes (ne tik as viena) tave supratom, kaip supratom. Tai gal, jei nemazai pasnekosviu tave supranta kazkaip ne taip, cia tavo netinkamos komunikacijos problema ??? Pagalvok, nes as tai susimastyciau, jei mane pastoviai vis ne taip suprastu. </p><p></p><p>3. Sakai, niekaip nerandu?

Matai, kad as net ir neieskojau. Jei tau reikia, pati ir pasieskok, kur pvz. apie paleistuves snekejai.</p><p></p><p>4. Manes asmeniskai tavo pasisakymai tikrai nejaudina. T.y. ramiai galiu pabut ir paleistuve ir bloga motina, dzin. Tiesiog nemegstu labai ribotu asmenybiu, uztai cia ir bandau su tavim diskutuot

Nu ir siaip pasikalt visai faina, ane? </p><p></p>
Nu tu matai. Kaip bebutu keista siuo klausimu musu nuomones sutapo !!!</p><p></p><p>O tai ko tada taip draskaisi, del to buvimo su namie, jei sedejimas kartu rysiu savaime nesusikuria??? Niekada nesusimastei, kad tam tikrais atvejais tie rysiai tvirtesni gali but, kai mama nenukvakusi nuo puodu ir keturiu namu sienu??? </p><p></p>
kaip tai neaiskinai, sakiau kaip rasyti yra ok ir kaip ne ok, su pavyzdziais net, pamirsai. Aiskinai koks bendravimo stilius teisingas ar ne? vadinasi manai, kad tavo bendravimo stilius teisingas ir geras ar ne? Kada suprasit,kad man vienodai jusu kritika? man nereikia aiskinti, kodel, as jos sulaukiu , man ir taip labai aisku viskas
nu matai, bet yra zmoniu ,kurie suprato kitaip ar ne? Deja, as zinau, kad tai ne mano problema. Deja man tas dagumos mazumos argumentas neveikia, o juo labiau forumuose, matai kuo zmogus ismintingesnis kuo jo pasauleziura platesne, tuo maziua mases ji supras, Kristu i svis net nukryziavo...
Nu tai jei dalyvauji forume skaitai, tai nei ieskot nereiktu rastumet nors viena toki pasakyma , deja niekaip nerandant ir niekaip nu niekaip jums nedasyla kuo skiriasi zmogaus veiksmo ivardijimas ir etiktes kllijavimas, jau net graudu...bet va buvo ieskanciu , tik deja irgi nerado..bet vis tiek toliau kartojat kaip poterius savo melus, jums paciom ne graudu del saves

gal save bandot itikinti?????

snekejau apie paleistuvystes, ne paleistuves, jei tau ka tai kadanors gyvenime sakys.
Nejaudina, o tiek skaitai ir komentuoji

nemegsti ribotu asmenybiu ir tikiesi, kad snekedama su manim padarysi mane neribota, kai net nesugebi supratsi ka as sakau, idomus siekis

nu siaip as su nieko nesikapoju, o kas tau smagu nezinau...
oi, deja ne, buvimas su vaiku savaime rysiu nesukuria, bet nebunant kartu tai is vis net neimanoma, nes kudiki reikia maitinti, pereengti, supuoti, nesioti, keisti sauskelnes, su juo bendrauti, sneketi, apkabinti, saugoti, priziureti, ji matyti ir kad jis mama matytu...
Palei viena video kuri idejau gali pati nusistatyti yra tarp taves ir vaiku glaudus, saugus rysys ar ne, ten psichologai atkreipiia demesi i svarbius momentus, kai pelgiasi vaikas po issiskyrimo su mama.
Vat megstat jus mano zinutese praleisti esminius zodzius ir iskreipti prasme, idomu kodel, ir jei neidomu is vis ka rasau, kam skaitai, sakai nenori su manim diskutuoti, o vis tiek diskutuoji? kodel?