QUOTE(Monteverte @ 2017 09 08, 22:08)
Nesusireikšmink taip stipriai, tu nematomas man narys ir dėjusi aš ant tavo gyvenimo, ne taip kaip tu ant mano. Bet kadangi tu mano nematai, tai aš tavojo po detalę irgi nenagrinėsiu
ir viso šeimos portreto nebandysiu dėlioti, tikrai tam laiko neeikvosiu, nors tu manai, kad eikvočiau turbūt
Man užteko paprasto žvilgtelėjimo,
kad nėra pas jus tobulo šeimos modelio, sutarimo, pilna frustracijos, priešgyniavimų, pykčių ir pan. Tai ir sakau, kai savo išsiauklėsi, auklėk tada mane ar ką nors kitą
O desertui ir geram savaitgaliui galiu dar žodelį tarti, su vyru bent kol kas tvarkoje pas jumis
Taip ir galvojau, savam stiliuje.

Prisišneki, o paskui-man nerūpi, aš nežiūrėsiu, nenagrinėsiu, laiko neeikvosiu.

Taigi ne apie šeimą, ne apie vyrą, o apie vaiką klausiau-kas blogai su auklėjimu, kame bėdos? Matai, jei tu būtum perlipusi per asmeniškumus ir pasakius atvirkščiai, kad kaip tik viskas gerai, tai nors netikiu, kad tu ten ką matai, bet vistiek būtų kažkaip kilusi mintis, kad o gal tikrai mato. Bet tu bandei spėti, pamatei, kad stipriai nepataikei, apsišaukei, tada pradėjai vyniotis, kad ,,šeimos portreto nebandysiu dėlioti'' ir t.t. Juk pati suprati, kaip pro šalį. Ir aišku, kad forume aš to niekaip neįrodysiu, tuo tu ir naudojiesi, bet man tai ir nesvarbu, svarbu, kad aš pati žinau, kaip yra ir kaip tu apsišaukei.

Žiūrėtoja tu.

Šitą temą baigiu, ji man per daug brangi, kad kalbėčiau su menkvertėm, dabar gali sakyti, kad va pabėgau, jau tu kaip dėjai, kaip pasakei ir t.t.
O aš negaliu tavęs nudžiuginti dėl tavo vyro, nemyli tavęs, palikti nori, mėsą valgo pasislėpęs, meilužę turi ir ji man kotletus kepa, atsibodai ir tu jam ir tavo orai, sapnai ir ciucikas, juk pati supranti normalios šeimos nori.
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 09, 23:56)
O del pensijos tai is vis juokinga dirbti stazui, nu nezinau kiek jo riekia Lietuvoje
Airijoje uztenka 10m bazinei pensijai, o jei nori duagiau mokekis pats i pensiju fonda arba kaip airiai daro nusiperka antra nama ir ji nuomoja, tai patikimiau

.
Ane? Teko girdėti, kai kaimo močiutė džiaugėsi jog anūkui labai gerai užsienyje, ten užtenka dirbti tik 10 m. ir jau gauna pensiją ir gyvena ,,kaip ponas''. Na čia gi emigrantų pasakos likusiems artimiesiems. Tie 10 m. tai pirmiausia tik suteikia teisę į bazinę pensiją, o ta bazinė pensija tokia maža, kad tik ant duonos kažin ar užtektų.
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 10, 23:47)
Man ta tavo Aimeje žemiau plintuso,
aš apie ją iš viso negalvoju (prisimenu kai pati man į akis lenda ir mane cituoja) ir tikrai
negaišiu laiko jai dar išėjus po forumo ir nedėliosiu viso jos astrologinio ar dar kokio nors portreto

Alio, čia tik forumas. Pasikartosiu, tiek į tavo gyvenimą,
tiek į jos tik minutei žvilgtelėjau šiaip sau ir tiek. Juk jūs ne realūs žmonės mano aplinkoje, kad sukčiau dėl jūsų galvą
Vajė, taip negalvoji, kad net pastebi kada aš rašau, kada tau atsakau, kad ,,pabėgu'', kada ,,vėl išlendu''. Net į mano gyvenimą turi laiko žiūrėti. Ir taip, taip, tikrai tau nerūpi.

Va tu man tai nerūpi, nes man net minutėlės laiko gaila tau, nežiūriu net šiaip sau.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!