Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Montekrista @ 2017 09 12, 14:05)
Tu ne tik beraštė, bet dar ir nemokytina! Sakiau tau, žodis NESI rašomas su viena e!!!!!</p>

Tuoj tėkš nuorodą tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 12, 14:11)
Taip, taip, "kiek teko buti" ir gyventi nuolat yra du skirtingi dalykai. Esu ne karta laukus padavejo pvz 25 min ir galu gale atsistojus isejau.
</p><p>Tu LT laikai pasaulio skyle, zmones laikai pavydziais, apgavikais, nemandagiais, del to is kiekvienos mazos problemos darai istorija, globalias isvadas apie visa tauta, narstai, perpasakoji, zmoniu poelgius matai kaip piktybinius. Hiperbolizuoji ir kabinejiesi, todel viskas taip juodai ir atrodo.
</p>

ne nelaikau.
ir vel tas etikeciu klijavimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai ,akd ne as vadinu lietvius pavzydziais, jau keliau sptraipnsi taip apie lietuvius kalbama nuo 19 am. Pati pritari, kad zmones nekulkturingai elgesi, ar jau nepritari? Ir taip daug meluoja, gal ne? Lietuvoje korupcijos nera, neikas moeksciu nenusliapia, neikas neiko neapgaudineja.
vat butent jus daznai megstat viska perspausti, jei as pasakau veina dalyka, jums reikai padauginti kazkaip .
Man neatrodo vsikas juodai, bet jums to neina suprasti, nes matot tik juoda ir blata, nes reikia gi etiketes tinkamas prikabinti ar ne?
Atsakyti

Gervuogine, prašytume ant scenos. Sakete, kad puse jusu namu bibliotekos knygų yra apie psichologija. Labai noreciau isgirsti jusu analizes apie zmones, kurie visomis isgalemis bando pagrazinti savo gyvenima kitu akyse. Kas tai?

Dar viena. Bandai prisikabint, kad prisikabint ? :)  

Atsakyti

ne nelaikau.
ir vel tas etikeciu klijavimas biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Tai ,akd ne as vadinu lietvius pavzydziais, jau keliau sptraipnsi taip apie lietuvius kalbama nuo 19 am. Pati pritari, kad zmones nekulkturingai elgesi, ar jau nepritari? Ir taip daug meluoja, gal ne? Lietuvoje korupcijos nera, neikas moeksciu nenusliapia, neikas neiko neapgaudineja.
vat butent jus daznai megstat viska perspausti, jei as pasakau veina dalyka, jums reikai padauginti kazkaip .
Man neatrodo vsikas juodai, bet jums to neina suprasti, nes matot tik juoda ir blata, nes reikia gi etiketes tinkamas prikabinti ar ne?

LT nera iprasta parduotuveje dekoti pardavejai du kartus. Cia pvz as padekoju 2, tada linkiu geros dienos. Tai taip, tas mandagumo lygis skiriasi, bet matai, tu lietuve, as lietuve. Kol nebuvom isvaziave, gi ir elgemes pagal LT normas.

Bel velgi, as atskiriu, kur yra mandagumas ir kur yra kazkoks piktybinis kenkimas. Tu matai ta piktybiskuma labai daznai ir as tikrai su tavim nesutinku, nes nematau jo, melavimo irgi. Nu neapgaudineja manes, nestumdo, per galva nelipa. Maziau sypsosi ir dekoja - taip, bet ir tai keiciasi.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 13:56)
Koki vezima? gal jums tie vezimai vaidenasi, man tai netinkamas aptarnavmas ir tiek. Paprasciausiai jei gyvenciau Lt neiciau daugiau i tokia vieta ir viskas.
As kazkodel abejoju ,akd Prancuzijoj resoranuose( nemaisyti su mcdonaldu) aptarnavimas toks pats kaip Lietuvoje, labai abejoju, kiek teko buti Prancuzijoje, ten labai grazus aptarnavimas. Nors dabar aisku gal privaziave daug pabegeliu...
Airijoje geriau, daug geriau aptarnauja ir duag kulturingiau elgesi, taip grubiai gal 10 k kulturingiau zmones elgiasi bendrai paeimus, tai sakau per daug prie gero pripratau smile.gif

Beda yra tik tavyje, nes esu tiesiog isitikinus, kad nuejai i kazkokia pigia uzkandine, kur pica uzsakei is foto ant sienos ir dabar cia reki, kad tave apgavo. Tau turbut nesuvok8ama net, kad meniu galima paprasyti, pasidometi. Arba tu ant tiek skupi turbut, kad negali nueiti i normalia picerija ar kavine, kur atsisedus uz staliuko, tau padaveja atnes normalu meniu, kuriame bus parasyta is ko ta pica susideda.
Ar tu buvau Vilniuj , Kaune pagrindinese gatvese restoranuose ar kavinese? Speju, kad ne, uztat tau visur vaidenasi ubagynas ir apgavystes.

Kiek mano pazistamu yra emigrave, tai pastebejau tik tuek, kad kurie LT buvo issilavine ir kazko pasieke, tie gyvena tenai dirbdami gera, svaru, gerai apmokama darba. Tokie grizta i LT ir mato, kaip gyvenimas cia gereja. O tokie nelabai issilavine, nieko cia nepasieje, isvaziave dirba kokiam fabrike, valytoja pan profesija, sedi ten, kritikuoja ta Lietuva, pilni pagiezos. Lyg ta Lietuva butu kalta, kad jie dundukai yra ir negalejo cia pragyvent. Aisku uzdirba daugiau, nei pvz Maximos kasininke, tai atvaziave cia atostogu vaizduojasi " iz griazi v kniazi" ir aplink del savo nuoskaudu vien blogi temato. Ubunte grynai antras variantas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 12, 13:57)
<p>Nemanau, kad nuodeme. Manau paleistuve vadinama laisvo elgesio moteris, turinti daug partneriu ir nematau jokiu sasaju su baznycia. Cia tau kazkaip religija isipaise prie paleistuvavimo ir as nezinau kodel. Tokie izeidimai daugiau pasako apie ta, kuris ta zodi vartoja, o ne apie ta, kuriam skirtas.</p>
<p>O siaip tai yra daugiau zodiu, kurie skirti izeidimui, kaip pvz durne, debile, k***e ir daune. Tu gi nelaikai debilizmo nuodeme, bet turbut suvoki, kad cia zodis skirtas izeidimui.</p>
<p> </p>
<p>Del endometriozes, tai KT sumazina tikimybe, kad ji isbujos. Endometriozes zidiniai traukiasi, kai moteris neserga menesinemis, arba menesines negausios. Todel padeda KT, hormonai sukeliantys dirbtine menopauze (bevaikems ju neduoda, nes gali nebeatsistatyti) ir nestumas (kaip zinia, sergant endo, sunku pastoti). Nei vienas is situ budu negarantuos, kad endo nustos vystytis, bet daugumai tikrai sumazeja zidiniu kiekis arba, endo neprogresuoja, arba progresuoja labai letai. Endo galutinai sustos, kai bus tikra menopauze, bet jei iki to laiko bus susidare saaugu, endo zidiniai ant slapimo pusles, zarnu sieneliu ir pan, tai skausmai moteriai vistiek liks, todel visais budais reikia vengti endo progresavimo. Tokie dalykai negriztami.</p>

Tai vat butent, gal tas nesusisnekejimas ir ateina is skritingo pirminio suvokimo?
As juk ir nevartojau zodzio paleistuve ar ne? ivardijau santykius, kurie butent pagal musu daugumos religija yra paleistuvavimas, todel ir klausiu jau n kartu, jei jus nesilaikot tos religijos, tai jums tai negalioja, jums tai nera paleistuvavimas, nes jus negyvenat tomis sampratomis. Ikeliau ir nuoroda su platesni paaiskinima tu terminu ir ka sako baznyci atuo klausimu.

O kaip manai is kur atejo toks supratimas, kad paleistu ve moteris, kurii turi daug parnteriu ir kodel tai izeidimas pagal tave? Kitusoe kulturuose tai privalumas, daug partneriu. Idomu, jei kaip sakai tai nesurista su religija, tai su kuo tai surista?

Vat butent isvardinai etiketes ar as nors viena toki vartojau? ar vadinau kuria paleistuve? O jei pasakys zmogus, kad toks ar toks tavo elgesys yra kvailas, nes... ar cia bus izedimas?Tu is vis skiria apie ka as kalbejau ir ka tu dabar sneki? O debilas ir daunas yra diagnoze. Jei zmogus siuos terminus vartoja ne pagal paskirti, tai tik parodo savo bukuma ir tiek.

Tai va ka ir sakau negydo, tik slopina padarinius priezasciu, kuriu vakaru medicina nezino. Taip pat ji negydo ir daug kitu ligu, ka sekmingai isgydo kitos medicinos ir kiti budai, apie tai ir kalbejau. bet tu neigi, nes to negali pripazinti, nes apie tai moksliniai straipsniai nerase ir kodel nepatink atau mano pasakyti dalykai?

jau dejau si Vaistarienes straipnsi apie tai kaip kitaip imanoma gyventi ir gydytis, nesuprantu, kodel zmones kiti to nesuvokia ir nenori suvokti?
http://www.sveikuoli...os-ne-vaistais/
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 14:53)
Beda yra tik tavyje, nes esu tiesiog isitikinus,  kad nuejai i kazkokia pigia uzkandine, kur pica uzsakei is foto ant sienos ir dabar cia reki, kad tave apgavo. Tau turbut nesuvok8ama net, kad meniu galima paprasyti, pasidometi. Arba tu ant tiek skupi turbut, kad negali nueiti i normalia picerija ar kavine, kur atsisedus uz staliuko, tau padaveja atnes normalu meniu, kuriame bus parasyta is ko ta pica susideda.
Ar tu buvau Vilniuj , Kaune pagrindinese gatvese restoranuose ar kavinese? Speju, kad ne, uztat tau visur vaidenasi ubagynas ir apgavystes.
Kiek mano pazistamu yra emigrave, tai pastebejau tik tuek, kad kurie LT buvo issilavine ir kazko pasieke, tie gyvena tenai dirbdami gera, svaru, gerai apmokama darba. Tokie grizta i LT ir mato, kaip gyvenimas cia gereja. O tokie nelabai issilavine, nieko cia nepasieje, isvaziave dirba kokiam fabrike, valytoja pan profesija, sedi ten, kritikuoja ta Lietuva, pilni pagiezos. Lyg ta Lietuva butu kalta, kad jie dundukai yra ir negalejo cia pragyvent. Aisku uzdirba daugiau, nei pvz Maximos kasininke, tai atvaziave cia atostogu vaizduojasi " iz griazi v kniazi" ir aplink del savo nuoskaudu vien blogi temato. Ubunte grynai antras variantas.

ne ne foto , uzrasyto meniu ir tokie pat meniu buvo sudelioti prie prekystalio. Ta kart nejom sedeti kavineje, nes vaziavom maudytis ir siaip labai vengiu kaviniu, labiau megstu namuose gaminta maista, bet kartais kazko vaikai nori tai nuperku smile.gif Tai ir buvo surasyta pica: pomidoru padazas, suris ,pepperoni, ir t.t. kaip dar turetu buti surasyta? kiek kaviniu aplankem niekaip kitaip sudetis nebuvo surasyta smile.gif Kitoj dar buvom veliau, tai paklausiau padavejos sakau pas jus pepperoni desra ar pipirais, ji nezinojo , tai uzsisakem pica su saliami.
Ai tai pritari, kad jei ne Vilnius ir ne Kaunas ir ne pagrindines kavines , tai kitur ubagynas ir apgavystes? biggrin.gif
ka jus man per tiek zinuciu cia kelios bandot irodyti? jei i kavine tai tik vaziuot i Kauna ar Vilniu?

Kodel tu taip skirstai ir nuvertini zmones??? cia ir su aukstaisiais valytojom dirba ir dziaugiasi ypac , jei nesenai atvyke is po Lietuvos ir be ausktuju gerose pareiguose dirba ir kas? koks tau skirtumas ka zmogus dirba, jsi nuo to prastesnis pasidaro?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 12, 14:16)

Papildyta:

Tai vat, dėl to man ir pavydi, nes pačios valios neturi bigsmile.gif
O apie tą asmenį seniai žinau, šaunuolis vyrukas smile.gif

Vakar drauge fb pasidalino zinomo zmogaus atsisveikinimu su sese. Esme tokia, kad tai moterei sove i galva tapti vegetare, paskui vegane. Po keliu metu jai atrado vezi. Organizmas buvo ant tiek nusilpes nuo negavimo normaliu maistiniu medziagu, kad nesugebejo visiskai kovoti su liga. Net i ligonine gydytojai nebegulde, iskart i reanimacija. Ten ir uzgeso.
Tai tas vyras vakar siule nepamesti sceikos nuovokos, netiketi ala autoritetais, o maitintis tuom, kuom yra pritaikytas zmogaus organizmas.
Atsakyti

Tai va ka ir sakau negydo, tik slopina padarinius priezasciu, kuriu vakaru medicina nezino. Taip pat ji negydo ir daug kitu ligu, ka sekmingai isgydo kitos medicinos ir kiti budai, apie tai ir kalbejau. bet tu neigi, nes to negali pripazinti, nes apie tai moksliniai straipsniai nerase ir kodel nepatink atau mano pasakyti dalykai?

jau dejau si Vaistarienes straipnsi apie tai kaip kitaip imanoma gyventi ir gydytis, nesuprantu, kodel zmones kiti to nesuvokia ir nenori suvokti?
http://www.sveikuoli...os-ne-vaistais/

Vadinti moteris paleistuve, ar sakyti, kad ji paleistuvauja mano galva tas pats. Apskritai tokie terminai man nepriimtini, jeigu ka.

Man labai patiktu surasti koki buda kaip isgydyti endometrioze. Gal netgi pinigu uzsidirbciau, atidaryciau klinika ir gydyciau. Bet as dirbu darba, kuriam mokiausi daugybe metu, todel vertinu profesionalus, suprantu kiek jie zino, ko nezinau as ir jie supranta kiek patys nezino, todel mokosi, lankosi seminaruose, konfose. Visokios visu galu meistres gydancios slapimu, arbatelem ir homeopatija man yra profanes, ju metodai neirodyti, nepatvirtinti ir as tikrai niekada taip nezaisciau su savo sveikata.

O siaip tai niekaip nesuprantu kodel sita tema tave taip jaudina. Sergi endometrioze ir ieskai kaip pasveikti? Gydykis kuo tu tik nori. Endo temoje viena atejus sake, kad sukelia grybeliai, buvo pries KT. Niekas jai KT nebruko, patylejom ir tiek, nes dievazi, jos reikalas. As nesuprantu kodel tu bandai mane vis kazkaip perkalbeti.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:05)
Vakar drauge fb pasidalino zinomo zmogaus atsisveikinimu su sese. Esme tokia, kad tai moterei sove i galva tapti vegetare, paskui vegane. Po keliu metu jai atrado vezi. Organizmas buvo ant tiek nusilpes nuo negavimo normaliu maistiniu medziagu, kad nesugebejo visiskai kovoti su liga. Net i ligonine gydytojai nebegulde, iskart i reanimacija. Ten ir uzgeso.
Tai tas vyras vakar siule nepamesti sceikos nuovokos, netiketi ala autoritetais, o maitintis tuom, kuom yra pritaikytas zmogaus organizmas.

vou pasirodo visi veganai suserga veziu, o tas chirurgas nususnekejo ir melavo sulaukes 103
ir nei vienas mesaedis neserga veziu ir aplamai niekuom neserga. Stai kur atraidimas metinis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 15:02)

Papildyta:

ne ne foto , uzrasyto meniu ir tokie pat meniu buvo sudelioti prie prekystalio. Ta kart nejom sedeti kavineje, nes vaziavom maudytis ir siaip labai vengiu kaviniu, labiau megstu namuose gaminta maista, bet kartais kazko vaikai nori tai nuperku smile.gif  Tai ir buvo surasyta pica: pomidoru padazas, suris ,pepperoni, ir t.t. kaip dar turetu buti surasyta? kiek kaviniu aplankem niekaip kitaip sudetis nebuvo surasyta smile.gif Kitoj dar buvom veliau, tai paklausiau padavejos sakau pas jus pepperoni desra ar pipirais, ji nezinojo , tai uzsisakem pica su saliami.
Ai tai pritari, kad jei ne Vilnius ir ne Kaunas ir ne pagrindines kavines , tai kitur ubagynas ir apgavystes?  biggrin.gif
ka jus man per tiek zinuciu cia kelios bandot irodyti? jei i kavine tai tik vaziuot i Kauna ar Vilniu?

Kodel tu taip skirstai ir nuvertini zmones??? cia ir su aukstaisiais valytojom dirba ir dziaugiasi ypac , jei nesenai atvyke is po Lietuvos ir be ausktuju gerose pareiguose dirba ir kas? koks tau skirtumas ka zmogus dirba, jsi nuo to prastesnis pasidaro?

Tai ir sakau, kad tik tu pati ir kalta, kad taupai, esi skupi ir lankaisi alubario tipo uzkandinej. Paskui sauki, kad tave apgavo.

As neskirstau. As tai pastebejau is isvaziavusiu. Pvz viena mano pazistama UK indus plauna ur wc kavinej valo. Cia grizus, dedasi kazkokios kontoros darbuotoja, nors jos rastingumas, zodziu deliojimas ir elenentarios klaidos ( kaip ryskus pavyzdystavo rasliava) ta tikrai neigia biggrin.gif . Bet ne tame esme, gal jai tiesiog geda pripazinti kur dirba, gal nori pasijausti aukstesne. Esme tame, kad tokia wc kuopike, nuvaziavus i kokia Turkija, stato is saves baisiai didele poniute, personala, animatorius, barmenus stroina.

Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 15:08)
vou pasirodo visi veganai suserga veziu, o tas chirurgas nususnekejo ir melavo sulaukes 103
ir nei vienas mesaedis neserga veziu ir aplamai niekuom neserga. Stai kur atraidimas metinis  bigsmile.gif

Kvaisa, visi gali susirgti- tiek mesavalgiai, tieg veganai.
O Gruzijos kalnuose gyvena diedukai po 105 -110 metu sulauke. Kazkada per rusu tv rode. Mesa, ypac aviena, valgo visa gyvenima, su moterimis mylisi ir vyna geria. Aisku gyvena svieziame kalnu ore.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 12, 15:07)
Vadinti moteris paleistuve, ar sakyti, kad ji paleistuvauja mano galva tas pats. Apskritai tokie terminai man nepriimtini, jeigu ka.
</p><p></p><p>Man labai patiktu surasti koki buda kaip isgydyti endometrioze. Gal netgi pinigu uzsidirbciau, atidaryciau klinika ir gydyciau. Bet as dirbu darba, kuriam mokiausi daugybe metu, todel vertinu profesionalus, suprantu kiek jie zino, ko nezinau as ir jie supranta kiek patys nezino, todel mokosi, lankosi seminaruose, konfose. Visokios visu galu meistres gydancios slapimu, arbatelem ir homeopatija man yra profanes, ju metodai neirodyti, nepatvirtinti ir as tikrai niekada taip nezaisciau su savo sveikata.
</p><p>O siaip tai niekaip nesuprantu kodel sita tema tave taip jaudina. Sergi endometrioze ir ieskai kaip pasveikti? Gydykis kuo tu tik nori. Endo temoje viena atejus sake, kad sukelia grybeliai, buvo pries KT. Niekas jai KT nebruko, patylejom ir tiek, nes dievazi, jos reikalas. As nesuprantu kodel tu bandai mane vis kazkaip perkalbeti.
</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Jau n kartu sakiau tai vsisikai ne tas pats, juk jus cia kurios taip geria zinot gramatika ir taisykles lietuviu kalbos, as gi beraste, bet dar skiriu veiksmazodi nuodaiktavardzio...jei butu tas pats, kam tada 2 zodziai?bet tarkim lai bus tas pats pagal tave, kodel del to reikia isizeisti? jei tu ta pasauleziura nesivadovauji, neesi kriscione?

taigi yra idejau tau nuoroda klinikos kuri gydo, o ka tu pasakei, nesamone biggrin.gif sakau tau reikia mosklo irodymu, kitaip negali patiketi. Matai nebuna zmones ,kurie pereina visa tradicine emedicina, kuri neisgydo tada iesko kitu budu ir issigydo. Kaip ir Vaistariene pasakojo , mano artimieji issigyde nuo ivairiu ligu. Keista zinai kas, kai neigi tusktancius metu veikiancias metodologijas, pvz kinieciu medicina ir aukstini vakaru, kuriai vos kiek geras 100m su trupuciu, jei imti normalesni gydyma biggrin.gif . Musu vakaru medicina super gera ektriniam atvejams, luziam, operacijom, kai ju reikai ir t.t. bet nuolat keicia savo parodymus, vis nauji ekpermentai vsi kazka naujo pakeicia, nu stabilumo visiskai nera. Kai kineiciai taip pat gydo tukstancius metu. kai vaistazolem zmones irgi gydosi neaisku kiek tusktanciu , o gal ir milijonus metu. Kai normali mityba vien gali daug ligu isgydyti. Bet zmone sisikibe i tabletes. Kiek buvo vaisitniu, polikliniku pires 30m, dabar 10k daugiau ir vis negana...

Neidomi man endometrioze konkreciai, o tik tavo mastymo budas, nebandau taves perkalbeti, apsaugok dieve, bandau suprasti, kodel zmones taip elgiasi kaip tu.
Atsakyti

Jau n kartu sakiau tai vsisikai ne tas pats, juk jus cia kurios taip geria zinot gramatika ir taisykles lietuviu kalbos, as gi beraste, bet dar skiriu veiksmazodi nuodaiktavardzio...jei butu tas pats, kam tada 2 zodziai?bet tarkim lai bus tas pats pagal tave, kodel del to reikia isizeisti? jei tu ta pasauleziura nesivadovauji, neesi kriscione?

taigi yra idejau tau nuoroda klinikos kuri gydo, o ka tu pasakei, nesamone biggrin.gifsakau tau reikia mosklo irodymu, kitaip negali patiketi. Matai nebuna zmones ,kurie pereina visa tradicine emedicina, kuri neisgydo tada iesko kitu budu ir issigydo. Kaip ir Vaistariene pasakojo , mano artimieji issigyde nuo ivairiu ligu. Keista zinai kas, kai neigi tusktancius metu veikiancias metodologijas, pvz kinieciu medicina ir aukstini vakaru, kuriai vos kiek geras 100m su trupuciu, jei imti normalesni gydyma biggrin.gif. Musu vakaru medicina super gera ektriniam atvejams, luziam, operacijom, kai ju reikai ir t.t. bet nuolat keicia savo parodymus, vis nauji ekpermentai vsi kazka naujo pakeicia, nu stabilumo visiskai nera. Kai kineiciai taip pat gydo tukstancius metu. kai vaistazolem zmones irgi gydosi neaisku kiek tusktanciu , o gal ir milijonus metu. Kai normali mityba vien gali daug ligu isgydyti. Bet zmone sisikibe i tabletes. Kiek buvo vaisitniu, polikliniku pires 30m, dabar 10k daugiau ir vis negana...

Neidomi man endometrioze konkreciai, o tik tavo mastymo budas, nebandau taves perkalbeti, apsaugok dieve, bandau suprasti, kodel zmones taip elgiasi kaip tu.

Jezus...apie zodziu daryba ismanai ka nors? Meile ne tada kai mylima? Begimas ne tada kai begama? 

Pzd ir vel NEESI.... tu rimtai beviltiska. 

Atsakyti