Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 12, 15:36)
Bože bože.. bet aš nesuvokiu, sutrikimas kažkoks pas ją? Nekreipiant dėmesio į kliedesius, tik į rašybą. Nu suprantu, galima paspaust ne tą raidę, ypač rašant telefonu, pasitaiko vienam kitam žodyje, nu bet kad taip painiot raides praktiškai kiekvienam žodyje? Čia jau diagnozė.

As irgi situo labai stebiuosi. Bet tai kad tos sumaisytos raides telefone net ne salimais randasi blink.gif . Man nuosirdziai nesuvokiama kas jai yra su ta rasyba. Jei ji ten paklode paraso, as jau beveik neskaitau, jei trumpesnis tekstas- tai reikia maziausiai du kart perskaityt, kad suprast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 rugsėjo 2017 - 14:44
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 15:29)
atleisk, tik as su gyvais gruzinais esu bendarvusi ir salia gyvenusi, deja turiu kita nuomone apie juos....

A girdi, o pas juos tikrai tokie dideli, kaip eina kalbos?
Atsakyti

Vat būtent, kad nerašė. O ta eilinį kartą prisifantazavo savo ligotoj makaulėj, aš rimtai nesuprantu, ar ji tikrai tokia 2ra, ar tik apsimeta hmm.gifPaskui rėkia, kaip jos niekas nesupranta, žodžius iškraipo, bet eilinį kartą savęs nemato

Yra zmones, kurie pasauli laiko gresminga vieta, kurioje visi bando vieni kitus apgauti, isdurti, apvogti, pazeminti ir pulti. Tai tokie visa tai aplink save ir mato. Ji gerai teksto neperskaite, permete akim ir "izvelge" tai, ko nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:43)
As irgi situo labai stebiuosi. Bet tai kad tos sumaisytos raides telefone net ne salimais randasi blink.gif .

Man nuosirdziai nesuvokiama kas jai yra su ta rasyba. Jei ji ten paklode paraso, as jau beveik neskaitau, jei trumpesnis tekstas- tai reikia maziausiai du kart perskaityt, kad suprast.

Tai va va biggrin.gif

Jeigu jai yra neįmanoma normaliai rašyt gimtąja kalba, tai kaži kaip ji rašo angliškai? biggrin.gif Įtariu, tas pats sh..
Atsakyti
Nu o man labai idomu kas NEGERAI SU GRUZINAIS? Ubuntu, pasidalink!
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:47)
Nu o man labai idomu kas NEGERAI SU GRUZINAIS? Ubuntu, pasidalink!

Jo! Ir kaip ten su tais.. nu pati supranti.. ar dideli?!
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:05)
Vakar drauge fb pasidalino zinomo zmogaus atsisveikinimu su sese. Esme tokia, kad tai moterei sove i galva tapti vegetare, paskui vegane. Po keliu metu jai atrado vezi. Organizmas buvo ant tiek nusilpes nuo negavimo normaliu maistiniu medziagu, kad nesugebejo visiskai kovoti su liga. Net i ligonine gydytojai nebegulde, iskart i reanimacija. Ten ir uzgeso.
Tai tas vyras vakar siule nepamesti sceikos nuovokos, netiketi ala autoritetais, o maitintis tuom, kuom yra pritaikytas zmogaus organizmas.

Tapti vegetaru, o ypač veganu reikia mokėti. Reikia žinoti kaip, kada ir kuo pasipildyti racioną.
Šiaip be abejo, tas pats galioja visiems, ypač kas valgo nesveikiau. Nebūtų tiek ir tokių ligų, jei žmonės suvoktų, kad nepakanka visiems vitaminams ir mineralams šiais laikais gauti vien tik eilinės maisto porcijos pusryčiams, pietums ir vakarienei.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:32)
Nu ir kokia nuomone apie gruzinus?
Atvirai pasakius nebeskaitau as veganu ir vegetaru isvadu. Tai ir to dieduko neskaiciau. Man nebeidomu. Manes niekas neitikins, kad zoles kramsnojantys sveikesni ir protingesni.

Bet tu ir nedacioka biggrin.gif Nu kokias žoles? Tu iš tiesų manai, kad augalinis maistas tai tik žolelės? biggrin.gif
Atsakyti
Šlykscios jūs bobos. Visos.
Fui, šlykštu skaityti. O žargonai pas visas, tai mama niegariuj.
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 09 12, 14:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71795175" data-time="1505213379"><div><p>Gervuogine, prašytume ant scenos. Sakete, kad puse jusu namu bibliotekos knygų yra apie psichologija. Labai noreciau isgirsti jusu analizes apie zmones, kurie visomis isgalemis bando pagrazinti savo gyvenima kitu akyse. Kas tai?</p></div></blockquote><p></p><p>Dar viena. Bandai prisikabint, kad prisikabint ? smile.gif  </p>

Jokiu būdu. Nesikabineju. Tik kadangi sakai, jog esi ziauriai stipri psichologijoje, tai uzdaviau klausima. Bet jei negali atsakyti, tai ir nesigirk nebūtais dalykais...puse bibliotekos mat pas ją .. .O biblioteka is dvieju knygų.. .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 12, 15:43)
Taip, dirbant darba kad ir uz vidutini UK atlyginima, bet vienam seimoje - Monake nepagyvensi.
Bahamuose irgi vargu.
Tai nesuvokiama?  Gal teisingiau ne rasyti, kad "geriau nerado", o kad "geriau neiperka"?
Bet pabuvus LT menesi, tai kazkas darosi... pradedi galvoti apie mirti... O va isvaziuoji, ir jau net Lenkijoje pagereja savijauta, neatrodo viskas taip beprasmiska.
Pradedi galvot, o kas gyvenime svarbiausia? Gall siltas oras ir smeletas papludimys, juros skanestai, saldus vynas...
dar pamirsau saldzius vaisius, o ne tokius puszalius, kaip Vokietijos ar LT prekybcentriuose

vat butent...
Nesenai skaiciau, kad vienas is LIetuvos pavadinimo kildinimas yra siejamas su upeliuko ir pelkynu sistema , pagalvojau rimtai ta savijauta, kaip kad i kokia pelke iklimsti kakzodel....

uzsuk i Airija pasizmonek, labai nuostabi salis ir zmones draugiski, nu aisku dabar daug privaziavusiu lenku , lietuviu, bet ir tie pamazu derinasi, aisku oras ne Ispanija, bet saugumas siais laikais manau irgi svarbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 12, 18:11)
Tapti vegetaru, o ypač veganu reikia mokėti. Reikia žinoti kaip, kada ir kuo pasipildyti racioną.
Šiaip be abejo, tas pats galioja visiems, ypač kas valgo nesveikiau. Nebūtų tiek ir tokių ligų, jei žmonės suvoktų, kad nepakanka visiems vitaminams ir mineralams šiais laikais gauti vien tik eilinės maisto porcijos pusryčiams, pietums ir vakarienei.

Aš irgi taip manau. O vat ubuntu sakė, kad tiesiog užtenka nebevalgyti mėsos biggrin.gif

O tai ką daryt, kad pakaktų?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 12, 15:33)
Nerase ji taip. Rase, kad organizmas nusilpes buvo, nekovojo su liga. Apie vezio priezastis isvis nekalbejo. Ir apie visu veganu sirgima veziu nerase.
</p>

Esme tokia, kad tai moterei sove i galva tapti vegetare, paskui vegane. Po keliu metu jai atrado vezi. Organizmas buvo ant tiek nusilpes nuo negavimo normaliu maistiniu medziagu, kad nesugebejo visiskai kovoti su liga. Net i ligonine gydytojai nebegulde, iskart i reanimacija. Ten ir uzgeso.Tai tas vyras vakar siule nepamesti sceikos nuovokos, netiketi ala autoritetais, o maitintis tuom, kuom yra pritaikytas zmogaus organizmas.
Tikrai??? ka tada reiskia jos postas? cia vegenai ir vegetarai zodziai pamineti siaip sau ne prie ko?
tikria neturejo omeny, kad nuo veganines mitybos zmogus nusilpo, nes ji nera pritaikyta zmogaus organizmui?
Tarkim nenorejo pirtemti veganines mitybos prie vezio priezasciu, bet ar neraso, kad ta mityba nusilpnino moteri ir ji jau pasveikti negalejo? Taip iseitu visi veganai turetu mirinet nuo visokiu ligu, nes ju organizmas toks baisiai issekes ar ne taip? O mesaedziai gyvent islgai , sveiki ir laimingi?
As is vsi nesurpantu kam tokias nesamones rasinet, jai kardiochirurgas ne autoritetas, o kazkoks straipnis apie geriancius gruzinus- autoritetas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 12, 18:26)
Aš irgi taip manau. O vat ubuntu sakė, kad tiesiog užtenka nebevalgyti mėsos biggrin.gif

vel sapnus su realybe maisai?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 12, 15:43)
A girdi, o pas juos tikrai tokie dideli, kaip eina kalbos?

neisivaizudoju, paprasyk, kad parodytu, jei tau tai labai aktualu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:35)
Ne tik kalbos defektu turi, bet ir suvoki teksta isvirksciai.
Tas zmogus minty turejo, kad organizmas nuo veganizmo buvo tiek nualintas, jog visiskai nepasidave menkiausiam gydymui.

nu va ka ir sakau, tai taip iseitu visu veganu organizmai turetu buti taip nusilpe ar ne?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 12, 18:26)

Papildai tau draugai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 rugsėjo 2017 - 17:34