QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 12, 15:31)
Na as jau paaiskinau, kad paleistuve man nesisieja su krikscionybe...Kaip debile irgi..Tai abu zodziai yra izeidimas. As nezinau kaip kitaip tau pasakyti, nes du kartus rasiau, o tu vel apie krikscionybe varai. Bet patikslinu, kad tavo svaidymasis tokiais terminais manes asmeniskai nepaliete. Jeigu koks brangus zmogus taip pasakytu, tada isizeisciau.
</p><p></p><p>Taip, man reikia irodymu ar logiskos priezasties, kad konkretus metodas yra veiksmingas, kitaip as jo nebandysiu, nebent tai butu vienintele iseitis ir jokiu kitu. Jei ne, tai aisku, kad zmogus linkes gydytis metodais, kurie patikrinti, zinomi, isbandyti, irodytas veiksmingumas. Ypac, kai liga yra rizikinga. O persalima galiu gydytis medumi ir arbata.
</p><p>Tos tukstantmeciu metodologijos nepadare tokio perversmo medicinoje ir gyvenimo trukmes skaleje kaip antibu, skiepu isradimas ir visa kita eile vakaru medicinos laimejimu. Labai dziaugiuosi, kad vakaru medicina keicia metodus, tobuleja, iesko. Tai tik parodo, kad jie atviri, mokosi, nebijo paneigti savo paciu teoriju.
</p><p></p>
</p><p></p><p>Taip, man reikia irodymu ar logiskos priezasties, kad konkretus metodas yra veiksmingas, kitaip as jo nebandysiu, nebent tai butu vienintele iseitis ir jokiu kitu. Jei ne, tai aisku, kad zmogus linkes gydytis metodais, kurie patikrinti, zinomi, isbandyti, irodytas veiksmingumas. Ypac, kai liga yra rizikinga. O persalima galiu gydytis medumi ir arbata.
</p><p>Tos tukstantmeciu metodologijos nepadare tokio perversmo medicinoje ir gyvenimo trukmes skaleje kaip antibu, skiepu isradimas ir visa kita eile vakaru medicinos laimejimu. Labai dziaugiuosi, kad vakaru medicina keicia metodus, tobuleja, iesko. Tai tik parodo, kad jie atviri, mokosi, nebijo paneigti savo paciu teoriju.
</p><p></p>
as norejau ,kad pamastytum daugiau ir paanalizuotum, kodel manai, kad sis zodis izeidziantis, jei nesieji jo su krikscionybe, kodel nesieji ? is kur tada ta saprata, kas yra paleistuvavimas, ir kad tai blogai?, jau minejau kituose kulturuose moteris turejusi daug partneriu yra labai vertiniama, yra kulturu, kur moteris turi keleta vyru. Ar per sudetinga pamastyt, kaip ir kodel si savoka kyla is religijos?
Kazkaip man labai abejoniu kelia tavo : patikrinti, zinomi, isbandyti, irodytas veiksmingumas...Kiek metu naudojami KT, kuriuos vartoji? net gamintojai taip nedristu sakyti apei juos ,kaip pati parasei

Ka turi omenyje gyvenimo trukmes skaleje? Manai medicina is esmes prisideda, kad zmones ilgiau gyvena? ne geresnes buities salygos, higiena ir t.t. ? zinai kiek zmones gyveno pries 10000 metu?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:47)
Nu o man labai idomu kas NEGERAI SU GRUZINAIS? Ubuntu, pasidalink!
visu nepazystu, bet kelis musu siame mieste, tai jie uzsiima vagystemis, aferomis, labai daug geria, daugiau net uz statistini lietuvi ir kai mano vyras atsisake su jais gert liko priesas, kazkokie nesveiki rimtai. O tas draugiskumas toks dirbtinis ir toks isaukstintas , jie tokie isivaizduoja, kad yra geri, nu tipo kas mano(vienas arbatos pakelis ) tas ir tavo, bet kas tavo (pilni namai) tas ir mano, nors tau visai nereikia, ten kas jo

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:43)
As irgi situo labai stebiuosi. Bet tai kad tos sumaisytos raides telefone net ne salimais randasi
. Man nuosirdziai nesuvokiama kas jai yra su ta rasyba. Jei ji ten paklode paraso, as jau beveik neskaitau, jei trumpesnis tekstas- tai reikia maziausiai du kart perskaityt, kad suprast.

O nemastai, kad zmones ne visi su telefonasi cia raso su klavaetura rasau ir su visais pirstais ir su 2 rankom

Gi sakiau dirbu prie kompiuterio, as telefonu tik skambinu dazniausiai.
Bet va vis tiek skaitot ir skaitot ir atrasot ir atrasot.

Kazin kas durniau rasyti nesamones ar jas skaityti istisai