Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 12, 15:31)
Na as jau paaiskinau, kad paleistuve man nesisieja su krikscionybe...Kaip debile irgi..Tai abu zodziai yra izeidimas. As nezinau kaip kitaip tau pasakyti, nes du kartus rasiau, o tu vel apie krikscionybe varai. Bet patikslinu, kad tavo svaidymasis tokiais terminais manes asmeniskai nepaliete. Jeigu koks brangus zmogus taip pasakytu, tada isizeisciau.
</p><p></p><p>Taip, man reikia irodymu ar logiskos priezasties, kad konkretus metodas yra veiksmingas, kitaip as jo nebandysiu, nebent tai butu vienintele iseitis ir jokiu kitu. Jei ne, tai aisku, kad zmogus linkes gydytis metodais, kurie patikrinti, zinomi, isbandyti, irodytas veiksmingumas. Ypac, kai liga yra rizikinga. O persalima galiu gydytis medumi ir arbata.
</p><p>Tos tukstantmeciu metodologijos nepadare tokio perversmo medicinoje ir gyvenimo trukmes skaleje kaip antibu, skiepu isradimas ir visa kita eile vakaru medicinos laimejimu. Labai dziaugiuosi, kad vakaru medicina keicia metodus, tobuleja, iesko. Tai tik parodo, kad jie atviri, mokosi, nebijo paneigti savo paciu teoriju.
</p><p></p>

as norejau ,kad pamastytum daugiau ir paanalizuotum, kodel manai, kad sis zodis izeidziantis, jei nesieji jo su krikscionybe, kodel nesieji ? is kur tada ta saprata, kas yra paleistuvavimas, ir kad tai blogai?, jau minejau kituose kulturuose moteris turejusi daug partneriu yra labai vertiniama, yra kulturu, kur moteris turi keleta vyru. Ar per sudetinga pamastyt, kaip ir kodel si savoka kyla is religijos?

Kazkaip man labai abejoniu kelia tavo : patikrinti, zinomi, isbandyti, irodytas veiksmingumas...Kiek metu naudojami KT, kuriuos vartoji? net gamintojai taip nedristu sakyti apei juos ,kaip pati parasei biggrin.gif

Ka turi omenyje gyvenimo trukmes skaleje? Manai medicina is esmes prisideda, kad zmones ilgiau gyvena? ne geresnes buities salygos, higiena ir t.t. ? zinai kiek zmones gyveno pries 10000 metu?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:47)
Nu o man labai idomu kas NEGERAI SU GRUZINAIS? Ubuntu, pasidalink!

visu nepazystu, bet kelis musu siame mieste, tai jie uzsiima vagystemis, aferomis, labai daug geria, daugiau net uz statistini lietuvi ir kai mano vyras atsisake su jais gert liko priesas, kazkokie nesveiki rimtai. O tas draugiskumas toks dirbtinis ir toks isaukstintas , jie tokie isivaizduoja, kad yra geri, nu tipo kas mano(vienas arbatos pakelis ) tas ir tavo, bet kas tavo (pilni namai) tas ir mano, nors tau visai nereikia, ten kas jo biggrin.gif Nezinau kaip jiems toliau sekasi, nes kaiminysteje nebegyvenam, gal pasodino....
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 15:43)
As irgi situo labai stebiuosi. Bet tai kad tos sumaisytos raides telefone net ne salimais randasi blink.gif . Man nuosirdziai nesuvokiama kas jai yra su ta rasyba. Jei ji ten paklode paraso, as jau beveik neskaitau, jei trumpesnis tekstas- tai reikia maziausiai du kart perskaityt, kad suprast.

O nemastai, kad zmones ne visi su telefonasi cia raso su klavaetura rasau ir su visais pirstais ir su 2 rankom biggrin.gif
Gi sakiau dirbu prie kompiuterio, as telefonu tik skambinu dazniausiai.

Bet va vis tiek skaitot ir skaitot ir atrasot ir atrasot. bigsmile.gif
Kazin kas durniau rasyti nesamones ar jas skaityti istisai g.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 12 rugsėjo 2017 - 17:46
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 18:32)
vel sapnus su realybe maisai?
Papildyta:

neisivaizudoju, paprasyk, kad parodytu, jei tau tai labai aktualu  mirksiukas.gif
Papildyta:

nu va ka ir sakau, tai taip iseitu visu veganu organizmai turetu buti taip nusilpe ar ne?

Ne tavo mados ;) Nenorėk, kad surasčiau, kur paskui dėsies iš gėdos? Bet gėdos jausmas tau svetimas, eilinį kartą išvartytum, nusikliedėtum kaip visada. Kai aš pasakiau, kad mano dukra nori tapti vegetare, bet aš abejoju, ar gaus visų reikiamų medžiagų, nes apie vegetarinę mitybą nenusimanau, tu nuvėmei, kad tipo užtenka tik nebevalgyt mėsos ir tiek, žiūriu su atmintėle nekokie reikaliukai?

O tai ką, gaila pasidalint patirtim? Gi apie muslimus daug žinai, kad geri meilužiai, gal sakau ir gruzinus išbandei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 18:51)

Labai teisingai klausimas "pastatytas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 18:51)
Bet va vis tiek skaitot ir skaitot ir atrasot ir atrasot.  bigsmile.gif

Tada tau išvis chrenova. Kompo klavišai didesni, nei telefono raidės, lengviau pataikyt, aš pvz tiek kompu, tiek telefonu labai greit rašau, nu bet raidžių nepainioju, ale pas tave čia ne klavišuose ar rašymo greityje esmė, o tai, kad su diagnoze esi, disleksija tau, ar kas, ir čia nieko gėdingo, bet normalus žmogus taip ir pasakys, kad negali normaliai rašyti, o ne dėlios debiliškas nuorodas ir klijuos diagnozes kitiems tease.gif Vienas vyriškis forume irgi žiauriai netaisyklingai rašė, keletas narių išreiškė pastabas, tai paprastai, žmogiškai ir atsakė kodėl, nepuolė nuorodų kilnot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 12, 18:33)
Papildai tau draugai smile.gif

Tai sakai, vien iš maisto neįmanoma gauti visų reikalingų medžiagų? hmm.gif Čia visavalgiams ar tik vegetarams- veganams taip?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 12, 19:21)
Tai sakai, vien iš maisto neįmanoma gauti visų reikalingų medžiagų? hmm.gif Čia visavalgiams ar tik vegetarams- veganams taip?

Lietuvoje tai tikrai niekaip. Dirvožemiai labai prasti, su ryškiu seleno trūkumu, Černobylio "prasibėgta", klimatas prastas nėra kelių derlių per metus, saulės beveik neliko. O kiek streso, skurdo, pastovaus nepasitenkinimo, neužtikrintumo rytojumi pas žmones. Be to, nacionaliniai mitybiniai ypatumai labai prasti, maišomis tarpusavyje absoliučiai nederantys ir virškinimui kenkiantys maistai, pvz. pieno produktai su uogomis, mėsa su bulvėmis ir pan.
Visavalgiai blogesnėje būklėje, nes veganai dažniau būna su suopročiu apie sveiką mitybą, produktų derinimą, tai trūksta mažiau. Labiau gal tik B12.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 rugsėjo 2017 - 18:28
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 12, 19:09)
Ne tavo mados ;) Nenorėk, kad surasčiau, kur paskui dėsies iš gėdos? Bet gėdos jausmas tau svetimas, eilinį kartą išvartytum, nusikliedėtum kaip visada.
Kai aš pasakiau, kad mano dukra nori tapti vegetare, bet aš abejoju, ar gaus visų reikiamų medžiagų, nes apie vegetarinę mitybą nenusimanau, tu nuvėmei, kad tipo užtenka tik nebevalgyt mėsos ir tiek, žiūriu su atmintėle  nekokie reikaliukai?

O tai ką, gaila pasidalint patirtim? Gi apie muslimus daug žinai, kad geri meilužiai, gal sakau ir gruzinus išbandei? lotuliukas.gif

surask , kol kas dar nieko taip ir nesuradai ka zadejai biggrin.gif
Taip uztenka nevalgyti mesos, ji aplamai nereikalinga zmogui, nenori mesos valgyti ir nereikia ir viskas, cia IsSviesos buvo labai gera straipnsi idejus vieno gydytojo, jis minejo, kad yra vaiku, kurie paprasciausiai atsisako mesos, jiems nera poreikio jos valgyti.
Bet cia kalbam apie vegetarus o va kaip tapti vegetaru, tai as nezinau kaip reikia, visokiu ju ten yra visokiu rusiu i tai as nesigilinu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu apie musulmonus irgi ne is patirties asmenines zinau, kol kas man savo vyro visiskai uztenka smile.gif tai palei tave didelis organas geras meiluzis doh.gif nezinai kitu budu kaip suprasti vyras geras bus meiluzis ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 12, 19:27)
Lietuvoje tai tikrai niekaip. Dirvožemiai labai prasti, su ryškiu seleno trūkumu, Černobylio "prasibėgta", klimatas prastas nėra kelių derlių per metus, saulės beveik neliko. O kiek streso, skurdo, pastovaus nepasitenkinimo, neužtikrintumo rytojumi pas žmones.
Be to, nacionaliniai mitybiniai ypatumai labai prasti, maišomis tarpusavyje absoliučiai nederantys ir virškinimui kenkiantys maistai, pvz. pieno produktai su uogomis, mėsa su bulvėmis ir pan.
Visavalgiai blogesnėje būklėje, nes veganai dažniau būna su suopročiu apie sveiką mitybą, produktų derinimą, tai trūksta mažiau. Labiau gal tik B12.

Manau, jei itrauki ir laukinius augalus visiskai pilnai uztenka. Kitas dalykas, jei organizmas neisisavina, gali tonom valgyt gelezi, bet organizmas, jos kazkodle neisisavina, tada jau reikai eiskoti priezasciu ir daznai jau tada pakrypstama i dvasinius dalykus.
Cia tai jau visiskai sutinku.
B12 uztenka, jei zarnynas sveikas. Vienas siaip is svarbiausiu dalyku ir yra sveikas zarnynas gerai veikiantis, tada ir vitaminus ir mineralus pasisavina gerai is maisto, o jei uzakes , uzsiblokaves tai aisku kad nepasisavins...

Many people say that the only foods which contain vitamin B12 are animal-derived foods. This also is untrue. No foods naturally contain vitamin B12 - neither animal or plant foods. Vitamin B12 is a microbe - a bacteria - it is produced by microorganisms. Vitamin B12 is the only vitamin that contains a trace element - cobalt - which gives this vitamin its chemical name - cobalamin - which is at the centre of its molecular structure. Humans and all vertebrates require cobalt, although it is assimilated only in the form of vitamin B12.

B12 synthesis is known to occur naturally in the human small intestine (in the ileum), which is the primary site of B12 absorption. As long as gut bacteria have cobalt and certain other nutrients, they produce vitamin B12. Dr Michael Klaper argues that vitamin B12 is present in the mouth as well and intestines. Furthermore, Dr Virginia Vetrano states that active Vitamin B12 coenzymes are found in bacteria in the mouth, around the teeth, in the nasopharynx, around the tonsils and in the tonsilar crypts, in the folds at the base of the tongue, and in the upper bronchial tree. Absorption of the natural B12 coenzymes can take place in the mouth, throat, oesophagus, bronchial tubes and even in the upper small intestines, as well as all along the intestinal tract. This does not involve the complex enzyme mechanism for absorption (Intrinsic Factor) in the small intestine as required by cyanocobalamin. The coenzymes are absorbed by diffusion from mucous membranes (11).

http://www.vibrancyuk.com/B12.html
Papildyta:
i tema
http://psichika.eu/b...s-nemyli-saves/
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 12, 19:21)
Tada tau išvis chrenova. Kompo klavišai didesni, nei telefono raidės, lengviau pataikyt, aš pvz tiek kompu, tiek telefonu labai greit rašau, nu bet raidžių nepainioju, ale pas tave čia ne klavišuose ar rašymo greityje esmė, o tai, kad su diagnoze esi, disleksija tau, ar kas, ir čia nieko gėdingo, bet normalus žmogus taip ir pasakys, kad negali normaliai rašyti, o ne dėlios debiliškas nuorodas ir klijuos diagnozes kitiems tease.gif Vienas vyriškis forume irgi žiauriai netaisyklingai rašė, keletas narių išreiškė pastabas, tai paprastai, žmogiškai ir atsakė kodėl, nepuolė nuorodų kilnot lotuliukas.gif

tai kad ir atsakiau ir dar su nuorodomis, ten ir esme, nesupratai, ka padarysi, ir tasysi dabar sia tema per n puslapiu?
oi kaip noretum pripaisyti man kokia diagnoze ar ne? deja, nieko man nera , moku kai noriu ir reikia rasyti taisyklingai nors taip kazkokie zodziai gramatika jau siek tiek prisimirsusi, visgi tiek metu lietuviskai rasyti nereikejo, tik internete biggrin.gif tik nesivarginu cia atidziau ir leciau rasyti, nu bet tu nesuprasi biggrin.gif
Manau normaliem zmonem , nei tai uzkliuva, nei tai kelia problemu suprasti, kaip ir as nekreipiu demesio i kitu klaidas cia biggrin.gif bet kai ner prie ko prisikabint tai kliuva viskas ir gramatika ir darbas, ir viskas ir dar prisifantazuojat, ko nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 12 rugsėjo 2017 - 18:36
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 19:44)
B12 uztenka, jei zarnynas sveikas. Vienas siaip is svarbiausiu dalyku ir yra sveikas zarnynas gerai veikiantis, tada ir vitaminus ir mineralus pasisavina gerai is maisto, o jei uzakes  , uzsiblokaves tai aisku kad nepasisavins...

Many people say that the only foods which contain vitamin B12 are animal-derived foods.  This also is untrue.  No foods naturally contain vitamin B12 - neither animal or plant foods.  Vitamin B12 is a microbe - a bacteria - it is produced by microorganisms. Vitamin B12 is the only vitamin that contains a trace element - cobalt - which gives this vitamin its chemical name - cobalamin - which is at the centre of its molecular structure.  Humans and all vertebrates require cobalt, although it is assimilated only in the form of vitamin B12.

B12 synthesis is known to occur naturally in the human small intestine (in the ileum), which is the primary site of B12 absorption.  As long as gut bacteria have cobalt and certain other nutrients, they produce vitamin B12. Dr Michael Klaper argues that vitamin B12 is present in the mouth as well and intestines.  Furthermore, Dr Virginia Vetrano states that active Vitamin B12 coenzymes are found in bacteria in the mouth, around the teeth, in the nasopharynx, around the tonsils and in the  tonsilar crypts, in  the folds at the base of the tongue, and in the upper bronchial  tree. Absorption of the natural B12 coenzymes can take place in  the mouth, throat, oesophagus, bronchial tubes and even in the upper small  intestines, as well as all along the intestinal tract. This does not involve the complex enzyme mechanism for absorption (Intrinsic Factor) in the small intestine as required by cyanocobalamin. The coenzymes are absorbed by diffusion from  mucous membranes (11).

Nesu už tai, kad nuolat B12 gerti. Buvau jau tikrai seniai gėrusi, tai nusipirkau dėl šventos ramybės. Visgi visokių atvejų būta, buvo kam ir pritrūko, ypač kai ne vienam ir ne dviem mėsavalgiams jo irgi trūksta šiais laikais (nes nu visi gi žinom kokia ta mėsa, kaip gyvuliai daugumoj auginami). O aiškinimai kas tas B12, kur jo gauti dar gana migloti, nėra vieno bendro sutarimo ir tarp mokslo žmonių. Tu negali teigti, kad tavasis įdėtas šaltinis absoliučiai neginčytinas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 12, 19:53)
Nesu už tai, kad nuolat B12 gerti. Buvau jau tikrai seniai gėrusi, tai nusipirkau dėl šventos ramybės.  Visgi visokių atvejų būta, buvo kam ir pritrūko, ypač kai ne vienam ir ne dviem mėsavalgiams jo irgi trūksta šiais laikais (nes nu visi gi žinom kokia ta mėsa, kaip gyvuliai daugumoj auginami). O aiškinimai kas tas B12, kur jo gauti dar gana migloti, nėra vieno bendro sutarimo ir tarp mokslo žmonių. Tu negali teigti, kad tavasis įdėtas šaltinis absoliučiai neginčytinas.

taip sutinku, tik jau senokai mesos nevalgau, normoj visi rodikliai , bent is kraujo tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 12, 19:44)
surask , kol kas dar nieko taip ir nesuradai ka zadejai  biggrin.gif

Taip uztenka nevalgyti mesos, ji aplamai nereikalinga
zmogui, nenori mesos valgyti ir nereikia ir viskas

Nu apie musulmonus irgi ne is patirties asmenines zinau, kol kas man savo vyro visiskai uztenka smile.gif

tai palei tave didelis organas geras meiluzis doh.gif

nezinai kitu budu kaip suprasti vyras geras bus meiluzis ar ne?

tai kad ir atsakiau ir dar su nuorodomis, ten ir esme, nesupratai, ka padarysi, ir tasysi dabar sia tema per n puslapiu?
oi kaip noretum pripaisyti man kokia diagnoze ar ne? deja, nieko man nera , moku kai noriu ir reikia rasyti taisyklingai nors taip kazkokie zodziai gramatika jau siek tiek prisimirsusi, visgi tiek metu lietuviskai rasyti nereikejo, tik internete  biggrin.gif tik nesivarginu cia atidziau ir leciau rasyti, nu bet tu nesuprasi  biggrin.gif
Manau normaliem zmonem , nei tai uzkliuva, nei tai kelia problemu suprasti, kaip ir as nekreipiu demesio i kitu klaidas cia  biggrin.gif bet kai ner prie ko prisikabint tai kliuva viskas ir gramatika ir darbas, ir viskas ir dar prisifantazuojat, ko nera  biggrin.gif

Aniaa? Tau dar maža buvo tavo postų citatų alkoholio tema? Ai nu, suprantu, teški, kad geriančios kt krušasi su bet kuo, paleistuvauja, tai tikrai ne išvadinimas paleistuvėm, oi ne ne.. paleistuvauja ne paleistuvės, o vienuolės gal? Paleistuvė- kekšė- šliundra- prostitutė tai vienas ir tas pats, vadink kaip nori, esmė ta pati, ir tu taip išvadinai vartojančias kt moteris. Lygiai kaip ir alkoholio temoj, pareiški, kad aš ale daugiau geriu, tai čia ryškus noras pripaišyt alkoholizmą. Gali toliau spangti, vartytis, man tai kas, bet pati savęs neapgausi.

Ai, tai dabar jau pripažįsti, kad taip sakei, savo bėdų, sapnų kažkokių tai msn nepirši?

Ane? Iš kur tu gali žinoti, jei pati asmeniškai nebandei?

Kur čia taip išskaitei, kliedesėli? O dar kaltini kitus, kai tavo tekstus ne taip supranta.

Pvz? Nu aišku, iš daug ko galima NUSPĖTI, iš elgesio su moterim, etc, bet jei mikasius bus mažas, tai vistiek ne kažką..

Ane? bigsmile.gif Ką tu atsakei, tai tik tai, kad taisyklingai rašyti moki, ko tu iki šiol dar neparodei, o tos tavo nuorodos- tai tik varymas ant tų, kuriems užkliuvo tavo klaikus rašymas, tai ką tu paaiškinai? Sapnuoji gal? Ir vėl "nesupratai" ajajai lotuliukas.gif

Aš tau sakau, taip, kaip tu, rašo tik žmonės su diagnoze. Ir tau ne tik su minčių dėstymu, raidžių maišymu problemos, bet žiūriu, ir skyrybos ženklus nelabai nutuoki kur dėliot. Ir nesusireikšmink, nei aš noriu ten ką pripaišyt, nei ką, pasakau FAKTĄ. Just.

Normalūs žmonės, nesvarbu kur, darbe, namie ar viešojoj erdvėj stengsis tvarkingai rašyt, o ne su ta mintim "ai, belekokį sh sumalsiu, vistiek supras, ką noriu pasakyti". Čia tas pats, kas bezdėt prie stalo ir piktintis, kad visi raukosi, užuodę bezdalo smarvę ;)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 12, 18:11)
Tapti vegetaru, o ypač veganu reikia mokėti. Reikia žinoti kaip, kada ir kuo pasipildyti racioną.
Šiaip be abejo, tas pats galioja visiems, ypač kas valgo nesveikiau. Nebūtų tiek ir tokių ligų, jei žmonės suvoktų, kad nepakanka visiems vitaminams ir mineralams šiais laikais gauti vien tik eilinės maisto porcijos pusryčiams, pietums ir vakarienei.
Papildyta:

Bet tu ir nedacioka biggrin.gif Nu kokias žoles? Tu iš tiesų manai, kad augalinis maistas tai tik žolelės? biggrin.gif

Eik, tu. Mirsi taip pat kaip ir visavalgiai.
Papildyta:
[quote=Ubuntu***,2017 09 12, 18:32]Esme tokia, kad tai moterei sove i galva tapti vegetare, paskui vegane. Po keliu metu jai atrado vezi. Organizmas buvo ant tiek nusilpes nuo negavimo normaliu maistiniu medziagu, kad nesugebejo visiskai kovoti su liga. Net i ligonine gydytojai nebegulde, iskart i reanimacija. Ten ir uzgeso.Tai tas vyras vakar siule nepamesti sceikos nuovokos, netiketi ala autoritetais, o maitintis tuom, kuom yra pritaikytas zmogaus organizmas.
Tikrai??? ka tada reiskia jos postas? cia vegenai ir vegetarai zodziai pamineti siaip sau ne prie ko?
tikria neturejo omeny, kad nuo veganines mitybos zmogus nusilpo, nes ji nera pritaikyta zmogaus organizmui?
Tarkim nenorejo pirtemti veganines mitybos prie vezio priezasciu, bet ar neraso, kad  ta mityba nusilpnino moteri ir ji jau pasveikti negalejo? Taip iseitu visi veganai turetu mirinet nuo visokiu ligu, nes ju organizmas toks baisiai issekes ar ne taip? O mesaedziai gyvent islgai , sveiki ir laimingi?
As is vsi nesurpantu kam tokias nesamones rasinet, jai kardiochirurgas ne autoritetas, o kazkoks straipnis  apie geriancius gruzinus- autoritetas  biggrin.gif
Papildyta:

vel sapnus su realybe maisai?
Papildyta:

neisivaizudoju, paprasyk, kad parodytu, jei tau tai labai aktualu  mirksiukas.gif
Papildyta:

nu va ka ir sakau, tai taip iseitu visu veganu organizmai turetu buti taip nusilpe ar ne?
]
Bet visi normalios psichikos suprato ka rasiau, ja tas mirusios nuo vezio moters brolis rase. Tik tau nedasuto, isvartei.
ALio, TETA UBUNTE!!!. JAU REKIU TEKSTE - KUOM GRUZINAI BLOGI!!! Gali tiesiai sviesiai, be pakl8dziu, be varteliojimusi? Kas su jais negerai?
Nes as daug kur buvau, o vat Gruzijoj nebuvau. Niriu gal kita met , bet gal neverta ten vaziuot, taves paklausius? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 rugsėjo 2017 - 20:09
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 12, 10:18)
Moonte,  rašau ką 'matau'. Is karto perspeju,  kad tai  nera  joks  linciavimas. As irgi  pasikeiciau  per  tiek metu. Bet as tai pripažįstu ir suprantu,  kad  jau nebebusiu  tokia,  kokia  buvau  anksciau.
Tu esi protinga  moteris, cia be variantų. Ir klimaksas  cia ne kaip pašraipa,  o kaip ne tik organizmo,  bet ir asmenybės pokyciai (labai keistai  nuskambejo  menopauzes  prilyginimas nešvankybems. Tu bijai pradeti senti,  nebuti reikalinga savo vyrui,  nes jis,  kaip anglai sako -  ageist?  Bijai,  kad jis neiskeistu  tave i  jaunesne,  kai baigsis tavo reproduktyvumas?). As pati esu ankstyvojoje menopauzėje  biggrin.gif ,  naujame etape,  nė  kiek ne prastesniame  uz  buvusius. Taip  kad  apie 'padjopkes'  uzmirsk.. .tik isiklausyk.
Per tiek metu,  kiek cia lankaisi,  esi pripratus girdeti,  jog esi protinga ir t.r. Todel be abejo pas tave susiformavo  poziuris (apie save pačią) vadinamas 'uzkelta saviverte'. Zmonems tai budinga...visiems.  Pas tave issivyste toks,  kaip cia tiksliau pasakius,  pjedestalo jausmas ,  tu pasijautei vos ne Indira  Gandhi.
Bet kuo  daugiau metu tu mamkose reiskiesi,  tuo  daugiau apie save pasakoji. Ir kartais tavo veiksmai (tavo gyvenime) prieštarauja tavo pasiulymams kaip 'dylinti' su  lyginai  tokiomis paciomis  problemomis mamku pasnekovems,  ypač Kai  pati sakai,  jog labai patenkinta esi savo gyvenimu. It doesn't make sense.
Apsiribosim  tuo,  ka parasiau. Daugiau neisim giliau,  nes tau bus nemalonu,  kad griaunu tavo pastatyti smelio pili  mamkose.

Eiline zodine diareja, kurie nieko nepatvirtina, o tik atestuoja tave ir parodo tavo asmeninius skeletus. Na tarkim, klimaksa as patyriau dar neturedama 30 metu, kai del vezio man pasalino kiausides. Apie taia s rasiau SM, jei ka. Taigi, tau dar viena proga, kurios deka galesi isvystyti savo meslinas izvalgas. Fontanuok toliau, mane tu izeisti JAU negali...

Noriu padekoti, SM dalyvems uz palaikyma. As labai, labai vertinu tai, kad buten jus, asmenys kuriu mintys man idomios, i kuriu izvalgas visada isiskaitau, palaikete mano pozicija diskusijoje, isreiskete savo nuomone. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 12, 21:05)
ALio, TETA UBUNTE!!!. JAU REKIU TEKSTE - KUOM GRUZINAI BLOGI!!! Gali tiesiai sviesiai, be pakl8dziu, be varteliojimusi? Kas su jais negerai?
Nes as daug kur buvau, o vat Gruzijoj nebuvau. Niriu gal kita met , bet gal neverta ten vaziuot, taves paklausius? blink.gif

Taigi jau atrašė, yra aukščiau šiame puslapyje biggrin.gif O išvadas pasidarė NET iš kelių jos kaimynystėje gyvenusių gruzinų biggrin.gif
Atsakyti