Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Hmmm... @ 2017 09 20, 14:58)
Kažin, o jei vyras uždirba 2t €, o žmona - 2,5t. €, vyro vyriškumas vis tiek kenčia...? Ar yra šeimoje ta pajamų riba, po kurios jau gali vyras nusiraminti ir nebežiūrėti į daugiau uždirbančią žmoną kaip į potencialų jo vyriškumą griaunantį baubą?

Taip riba yra. Manau jei vyras uzdirba 5000+ euru i rankas pastoviai, tai jam aplamai nereikalinga dirbanti zmona, o reikalinga mylinti namu zidinio kurstytoja.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 20, 00:37)
Viskas gerai, bet svarbiausia problema ar moteris gali/sugeba buti laiminga vien atsiduodama.
Jei negali, tai didelis trukumas.
O jei moteris nori, tai aisku nee problema ir ja pasirupinti.
Bet svarbiausia, moteris turi sugebet dziaugtis, ir kai jai nebuvo gerai tik mylimajam. Visa kita irgi reikalinga, bet paprasciau suderinti.
Kai moteris nesugeba atsiduot, tai jau neisprendziama.

Tai jei vyras geras , tai aisku moteris bus laiminga atsiduodama smile.gif Nu koks vyras tada, jei nesugeba suteikt malonumo ? ar jis jauciasi pasitenkines, kai mato, kad moteris nepatenkinta?
kam kurtis problemas lygioje vietoje, reik sugebet buti geru meiluziu, nebus reikalinga visa ta filosofija apie moteru TUREJIMA atsiduot, pacios nores ir prasys, ir bus laimongos... biggrin.gif
Nors siaip manau, jei zmones myli vienas kita, tai ir lovoje sugeba susiderinti...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 20, 08:03)
Tiesa sakant as isties nemastau apie savo gyvenimo tikslus. As gyvenu.</p>

Tai kam tada tokio temom klausineji, kuriu neapmastei?
Atsakyti

O man apskritai seimoje vyra vertinti pagal tai kiek jis uzdirba ir kiek kartu daugiau nei moteris... Nebent santuoka is isskaiciavimo. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 20, 08:30)
Tai gal nezinde. O ka ten atsistatyt po menesio? Paketu neturejai, kad neigali dirbt buvai? </p>

Tai zinoma viskas galima, sakiau kai badas spaudzia, bet jei nespaudzia, nu kuriu galu tai moteriai tystis i darba is kart po gimdymo, kam krautis sau nasta ant kupros?? o paskui puola visokios ligos nuo pervargimu....bent metus tikrai galma leisti sau pabuti ramiai su vaikeliu. ir kunas atsigaus ir PAZINDYTI bus galima ramiai, ir mamai maziau itampos ....ZINDYTI -SVEIKA MOTERIAI. ir aisku vaikui sveika MP.
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 20, 15:13)
Tai jei vyras geras , tai aisku moteris bus laiminga atsiduodama smile.gif Nu koks vyras tada, jei nesugeba suteikt malonumo ? ar jis jauciasi pasitenkines, kai mato, kad moteris nepatenkinta?
kam kurtis problemas lygioje vietoje, reik sugebet buti geru meiluziu, nebus reikalinga visa ta filosofija apie moteru TUREJIMA atsiduot, pacios nores ir prasys, ir bus laimongos... biggrin.gif
Nors siaip manau, jei zmones myli vienas kita, tai ir lovoje sugeba susiderinti...
Papildyta:

Tai kaip issprendet savo 2013 metu problema siuo klausimu, a , Sani/ Ubuntu? Juk neduodavai vyrui, rasei, kad tau nereikia, tu to ano pagal jo norus lovoj nedarysi. Tai ar duot pradejai tiek kiek jis nori ar jis pats nebenori ar jis pasikeite? Ar dvasiskai lovos reikalai susiderino?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 20, 15:03)
Tavo vyras nenusisekęs?

Tai žinoma, o kaip gi kitaip. Kaip ir visų kitų moterų, kurios nejaučia jokio kaifo dirbti už kapeikas arba gyvenimą paskirti namų židinio puoselėjimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 20 rugsėjo 2017 - 14:23
QUOTE(Hmmm... @ 2017 09 20, 08:33)
Žinoma, kad geriausia, kai šeimos nariai turi galimybę bendrauti tiesiogiai kasdien. Bet vėlgi, mano mama kartais išvažiuodavo į komandiruotę kokią keliom dienom. Nu ir niekur tas ryšys nedingo. Tėtis apkabindavo ir gerai būdavo smile.gif
Dirbo ji. Berods nuo tada, kai man suėjo pusantrų metų. Taip, svarbiausia buvo tai, kaip ji su manimi bendravo ir kaip manimi rūpinosi.

Tai va taip ir gerai, nors 1,5 m su jumis pabuvo, buvo tetis sali, kai mamos nebuvo, tai manau normalu, del to ir rysys yra, aisku ir meile buvo.
Kitaip yra, kai 6-9 men vaikas atiduodamas i darzeli, geresniu atveju auklei, mama/tetis prapuole darbuose , namuose daugiau sveciai. gerai jei bent aukel ta pati iki kol vaikas uzauga ir uzsimezga rysys, o jei keiciasi? Pinigu gal yra, bet kaip ta rysi palaikyt, as daugiau gal apie tokisu atvejus snekejau,. Bet aisku , kiekviena situacija skirtinga...Retai viskas buna idelu...
Mano drauge viena dirbo aukle didelioje seimoje, tai sake mama is vis nenorejo su vaikais bendrauti, man kazkaip baisokai skambejo, sake vienas vaikutis sirgo kakzuom, jam daznai skaudedavo galva, saukdavo mama, o ji uztrenkdavo duris ir iseidavo ...
Visgi viskas priklauso nuo tos meile sir vidiniu intenciju, paskui viskas susidelioja..
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 20, 14:50)
jei jums 55 metai o tam bernui 25, tai sakyciau visai normalus prasymas. Ar jus vakar gimusi?

Mes kalbejom apie normalius zmones , o ne apie istvirkusius.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 20, 15:09)
Taip riba yra. Manau jei vyras uzdirba 5000+ euru i rankas pastoviai, tai jam aplamai nereikalinga dirbanti zmona, o reikalinga mylinti namu zidinio kurstytoja.

O jei 2000 uždirba. Į rankas pastoviai. Ko jam tada reikia?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 20, 15:13)

Ubuntu, jus nei sugebate kita zmogu myleti nei zinot, kas tai yra.
Esat egoiste, tik apie savo malonumus mastot. Kaip kokiame turguje: "nu gerai duosiu as kopusta, jei man uz ji eura butinai duos, jei geras pirkejas duoda eura, tai gaus ir kopusta"
Ir uzdaras ratelis...

Meile, tai kai duodama nesitikint nieko atgal, ir dziugina, kad galejai suteikti laime mylimajam.
As tikrai sutikciau myletis, jei nejausciau pasitenkinimo, man uztenka kad bent MB gera.
O jus derates kietai, kaip filme, nebus pinigu negausi kedziu...

Manau daugeliui moteru tie orgazmai nera tokie butini. Geras dalykas, bet galima ir be ju pragyventi.

Vyrui kitaip, butina patirti.
Todel man moterys kurioms tie orgazmai labai svarbus, atrodo kazkokios nemoteriskos ir atgrasios.

As tikrai ne pries malonumus...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 20, 15:24)
Mes kalbejom apie normalius zmones , o ne apie istvirkusius.

Labai normalios ir gerbiamos visuomeneje moterys praktikuoja tokius dalykus.
Kai kurios net vyksta i Egipta ar Maroka.

QUOTE(Hmmm... @ 2017 09 20, 15:26)
O jei 2000 uždirba. Į rankas pastoviai. Ko jam tada reikia?

2000 nera daug, Montekristai pakaktu tik is bedos
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 20, 11:51)
Siaip darbe zmones vienas kitam padeda, kai kuriam nors reikia pagalbos. Bent jau normalus taip daro. Jei tavo kolegos nepadeda moteriai kokios 15 kg dezes panesti, tai jie tiesiog eiliniai chamai. Esme ne tai, ar vyras, ar moteris, o tai, kas daugiau jegu turi.
</p><p>O siaip tai man labai juokingos tokios visteles, kurios isidarbina i tradiciskai vyriskas laikomas pareigas, o tada pradeda, kad ji moteris, todel to, ano, trecio nemoka. Man idomu, ar tu tik sunkiu daiktu nenesioji (kas yra logiska ir pritariu), ar dar ir kitu dalyku nedarai, nes mol nemoteriska ir moteris per buka kokiu ten atsuktuvu naudotis.
</p>

lotuliukas.gif kokios is kart isvados
Kalbejau apie padavejos darba, kuri dirbau anksciau, taigi jis nei moteriskas, nei vyriskas, o kartais(labai retai) panesti kai ka reikia daugiau, ir niekas niekam neprirvalo padeti, visi turi savas pareigas. bet kai moki bendrauti ir draugiskai sutari su vaikinukais, tai jie ir padeda biggrin.gif Bet dauguma airiu - merginu nenori, kad joms padetu, nes tai jos laiko tarsi kaip pazeminima doh.gif Mes kartais kalbedavomes darbe tom temom, jom labai keista, kai as sakiau niekad nemokeciau uz vaikina kavineje, nes jos kviecia ir moka , tai airiai ir bijo joms kazka padeti, nes gali sulaukti nemalonumu biggrin.gif
Yra sferos, kurias zinau ir ka moku ta ir darau, jei nemoku prasau tu kas moka, pvz niekad nekeisciau rato, kazkada pameginau, aciu nebenoriu daugiau biggrin.gif bet lempute namuose laisvai isuku , jei vyro nera salia, bet siaip cia jo sfera, darbe nera prireike atsuktuvo, nedirbu mechanike ar kokia handyman biggrin.gif
Moteris pakankamai protinga turetu buti, kad jai nereiktu paciai atsuktuvu naudotis, sunkumu tampyti ir aplamai moteri sturetu sugebeti gyventi laisvai, lengvai dziaugtis gyvenimu, o sunkius darbus palikti vyrams, kurie su mielu noru ir dziaugsmu juos uz moteri padaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 09 20, 15:20)
Tai žinoma, o kaip gi kitaip. Kaip ir visų kitų moterų, kurios nejaučia jokio kaifo dirbti už kapeikas arba gyvenimą paskirti namų židinio puoselėjimui.

Tavo problemos, ne mano.
Atsakyti