QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 22, 19:03)
Grisiu prie Montekristos klausimo, kodel nesistatot tuos namukus, jei nuo ju spangstate, kainuoja tik 3000 svaru.
Bent jau mano seima, si moline suns buda, netenkintu. Dabartiniam mano name virtuve yra 36 kv. ir tai tikrai nera daug kai susirenka seimos nariai, virs 20 zmoniu. Per paskutini bulivakasi virem cepelinus, skutome du maisus bulviu, kad seimyna pamaitinti.
Kita vertus, as ne tokia turtinga kaip jus, jus daugiau uz mane uzdirbate (cia jus man taip pasakete, man tai ne problema, nesiblusinesiu kas daugiau, priimu kaip fakta), as pinigus skaiciuoju, nemetau juos vejais, todel noriu kad mano nama galima butu parduoti, o tam jis turi buti priduotas ir uzregistruotas registru centre, tai reiskia, kad priduodamas namas turi atitikti statybos reglamenta ir t.t.
Taigi, kiekvienam savo. As gyvenu name, o jus TIK nuomojates.
Suprasciau, kad zmogus dalintusi savo patirtim, kas geriau, kas blogiau. Dabar gi, ikeldineja pastoviai molines suns budas, aiskindamas kad ten vaikam gera gyventi, suprask dvasinga aplinka, kai pati, nuomojasi busta, suprask augina savo vaikus nedvasingai, juos traumuodama. Bet taip pagalvojus juk tas tamstos rojus kainuoja TIK 3000 svaru. Negi vaikai nenusipelne gyventi dvasingai, gamtos prieglobstyje, raveti morkas, klausytis pauksteliu ciulbejimo... O dabar turi glaustis nuomojame buste. Kazkaip nedvasingai.