QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 22, 19:41)
Savotiškas

bet tikrai organiškai įsilieja į aplinką. O kadangi viskas daryta savomis rankimis, tai tai šeimai jame gyventi tikriausiai ypač jauku.
Bet šitą jau buvote įdėjusi anksčiau. Namukų per daug neįsidėmiu, ne mano stiliaus. Bet šeimos nuotrauką įsidėmėjau
Taip buvau idejusi nuotrauka, bet cia radau straipsni kiek jiems viskas kainavo UK
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 09 22, 19:21)
Si seima pasistate
o as o as o mano rumai, o mano grazus gyvenimas, o tu tik nuomuojiesi nu kaip jau geriau pasijutot, kad jus taaaaipgerai gyvenat, ir kad jusu virtuve toooookia didele, ir kad seima valgo tieeeek cepelinu dar pusti jusu nereikia?
ta savo dvasinguma ir supratima suiskiskit i viena gera vieta, nes nieko nesuprantat , aisku ir nenori suprasti, nes juk rasai tik pasigriti koooookiaaaa grazi jusu seima ir juuuuusuuuu gyvenimas
O gal tu siaip pavyzdi siemoms, kurios darniai,graziai gyvena, kaip si is straipnsio ir lieji cia savo pagieza?
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2017 09 22, 20:21)
Asaka, buvo ne tarybines KT , o pirmos kartos, visame pasaulyj ejos tokios pat prastos buvo. Niekas nieko nekaltina, tik ir girtis nera kuom, jei prisidare moterys abortu. Gal del to tokios ir ziaurios moterys ir zmones ziaurus? Psichologai pastebi apie po abortini sindroma ne tik pas moteri, bet ir pas visus vaikus net veliau gimusius, pasamoneje islieka baime...