Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 09 22, 15:57)
Taigi ar ne tu rasei, kad vyro pasta, telefona tikrini pastoviai, ar taves neapgaudineja? Tu gi rasei. Ir pietus  i darba veziojai.
As irgi kazkada esu telefa tikrinus. Ir ka? Ogi nieko. Nes zinau, kad jei noresiu apgaut - tai ir apgausiu ir nieks manes nesuseks. Taip ir jis. Tai kam sau galva nesamonem uzkimst?

"Vežiojai pietus..." Nu apsivožėlė visiška biggrin.gif Net neskiria kur aš rašau asmeniškai apie save, o kur rašau, kad tiesiog pritariu, kad toks elgesys galimas ir normalus man. Ir dar rašinėja kasdien išsijuosus ant manęs. Nu ir čiochnota boba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 22, 16:04)
Nori pasakyti,  kad lakstai paskui ir skaitai visus parašytus mano postus? Get a life...džyyyyzis
Fui...

Dabar parašys, kad jos atmintis auksinė ir absoliučiai viską atsimena ką kiekviena jai įdomesnė forumietė rašo biggrin.gif O realiai taip ir yra, kad savo gyvenimo neturi, nes nenormalu yra taip kimštis į galvą apie keliolika forumiečių viską, kai jie net ne kaimynai, ne bendradarbiai ir pan. Koks tikslas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 23, 11:39)
Dabar parašys, kad jos atmintis auksinė ir absoliučiai viską atsimena ką kiekviena jai įdomesnė forumietė rašo :D O realiai taip ir yra, kad savo gyvenimo neturi, nes nenormalu yra taip kimštis į galvą apie keliolika forumiečių viską, kai jie net ne kaimynai, ne bendradarbiai ir pan. Koks tikslas?

O kas čia tokio keisto? Žmogus tiesiog turi gerą atmintį.. Nebūtinai koks narys turi išskirtinai įdomus būt, ar neįdomus, tiesiog, jei bendrauta, tai ir prisimenama.. Aš irgi prisimenų krūvas nuomonių, net ir narių, kurių seniausiai nėr, tiesiog kažkaip taip gaunasi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 23, 10:39)
"Vežiojai pietus..." Nu apsivožėlė visiška biggrin.gif Net neskiria kur aš rašau asmeniškai apie save, o kur rašau, kad tiesiog pritariu, kad toks elgesys galimas ir normalus man. Ir dar rašinėja kasdien išsijuosus ant manęs. Nu ir čiochnota boba biggrin.gif
Papildyta:

Dabar parašys, kad jos atmintis auksinė ir absoliučiai viską atsimena ką kiekviena jai įdomesnė forumietė rašo biggrin.gif O realiai taip ir yra, kad savo gyvenimo neturi, nes nenormalu yra taip kimštis į galvą apie keliolika forumiečių viską, kai jie net ne kaimynai, ne bendradarbiai ir pan. Koks tikslas?

O ko tu putojies? Kad juokingai atrodai, taip savo vyra tikrindama?
Prie ko cia idomi / neidomi? Temose, kuriose lankausi gal 10 daugiausia nariu raso.Taip, mano atmintis gera, todel tikrai nera problemu, isejus snekai apie kazka, zinoti kas ka rase. O kas cia tau tokio nesuprantamo? Tu , ka pries kazkiek laiko perskaitai, jau uzmirsti? Ir bilobilis nebepadeda?
Cia tu, pasirodo, net draugu ir pazistamu realybej neturi, jei trukdai savo dievukus ir klausineji apie Aimejos ir mano vyrus lotuliukas.gif doh.gif .
Atsakyti

Dabar parašys, kad jos atmintis auksinė ir absoliučiai viską atsimena ką kiekviena jai įdomesnė forumietė rašo biggrin.gifO realiai taip ir yra, kad savo gyvenimo neturi, nes nenormalu yra taip kimštis į galvą apie keliolika forumiečių viską, kai jie net ne kaimynai, ne bendradarbiai ir pan. Koks tikslas?

Tu ne idomesne. Tu forume issiskiri is blogosios puses. Aktualiju temoje del nuolatinio burbuliavimo kaip viskaaaaas blogai, kitose del vegetarizmo kisimo, savo vyro kontroles ir t.t.

Jeigu kuri nare parasys, kad neseka savo vyro, gi cia normalu. Neprisiminsi. O kai tu parasai, kad tikrini telefona, skaitai pasta, tai esi arba vienintele, arba viena is nedaugelio, todel tokius faktus labai lengva prisiminti. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 23, 12:48)
Prie ko cia idomi / neidomi? Temose, kuriose lankausi gal 10 daugiausia nariu raso.Taip,  mano atmintis gera, todel tikrai nera problemu, isejus snekai apie kazka, zinoti kas ka rase. O kas cia tau tokio nesuprantamo? Tu , ka pries kazkiek laiko perskaitai, jau uzmirsti? Ir bilobilis nebepadeda?
Cia tu, pasirodo, net draugu ir pazistamu realybej neturi, jei trukdai savo dievukus ir klausineji apie Aimejos ir mano vyrus lotuliukas.gif  doh.gif .

As tai jeibogu neatsimenu, nes man taip pajabat kuo ir kaip forumietės gyvena, kad net nemoku atpasakoti
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 23, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71810618" data-time="1506152379"><div><p>Dabar parašys, kad jos atmintis auksinė ir absoliučiai viską atsimena ką kiekviena jai įdomesnė forumietė rašo vartotojo įkelta nuotraukaO realiai taip ir yra, kad savo gyvenimo neturi, nes nenormalu yra taip kimštis į galvą apie keliolika forumiečių viską, kai jie net ne kaimynai, ne bendradarbiai ir pan. Koks tikslas?</p></div></blockquote><p>Tu ne idomesne. Tu forume issiskiri is blogosios puses. Aktualiju temoje del nuolatinio burbuliavimo kaip viskaaaaas blogai, kitose del vegetarizmo kisimo, savo vyro kontroles ir t.t.</p><p>Jeigu kuri nare parasys, kad neseka savo vyro, gi cia normalu. Neprisiminsi. O kai tu parasai, kad tikrini telefona, skaitai pasta, tai esi arba vienintele, arba viena is nedaugelio, todel tokius faktus labai lengva prisiminti. </p>

Jeigu tu, ir tokios kaip tu, yra sviesioji forumo puse, tau tada as esu Hilari Klinton.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugsėjo 2017 - 14:26
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 23, 15:22)
As tai jeibogu neatsimenu,  nes man taip pajabat kuo ir kaip forumietės gyvena,  kad net nemoku atpasakoti

Aik aik, o tai, kad montes diedas nemoka putkos laizyti ar kas kiek dantu turi ir nakti pazadinta pasakytum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 23, 15:24)
Aik aik, o tai, kad montes diedas nemoka putkos laizyti ar kas kiek dantu turi ir nakti pazadinta pasakytum lotuliukas.gif

Vajaaaazau...tai cia jau 'yz von vychodiasčyj' dalykas, kad diedas nemoka putės laižyti Cia jau ir is sapno atsikelus toki dalyka pasakyciau

O apie tave, tai gi zinai, kad myliu tave, tokią parazitką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugsėjo 2017 - 14:30

As tai jeibogu neatsimenu, nes man taip pajabat kuo ir kaip forumietės gyvena, kad net nemoku atpasakoti
Papildyta:
Jeigu tu, ir tokios kaip tu, yra sviesioji forumo puse, tau tada as esu Hilari Klinton.

O tu iskart interpretuoji mano nika kaip dvasine sviesa kazkokia  :D . Mano mintis visai ne ta buvo. 

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 09 23, 11:08)
O kas čia tokio keisto? Žmogus tiesiog turi gerą atmintį.. Nebūtinai koks narys turi išskirtinai įdomus būt, ar neįdomus, tiesiog, jei bendrauta, tai ir prisimenama.. Aš irgi prisimenų krūvas nuomonių, net ir narių, kurių seniausiai nėr, tiesiog kažkaip taip gaunasi ir tiek.

Aha, gerą. Pripaišė man nebūtų dalykų, su kitomis narėmis irgi pykstasi, nesąmones rašo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 23, 12:48)
Prie ko cia idomi / neidomi? Temose, kuriose lankausi gal 10 daugiausia nariu raso.Taip,  mano atmintis gera, todel tikrai nera problemu, isejus snekai apie kazka, zinoti kas ka rase. O kas cia tau tokio nesuprantamo? Tu , ka pries kazkiek laiko perskaitai, jau uzmirsti? Ir bilobilis nebepadeda?
Cia tu, pasirodo, net draugu ir pazistamu realybej neturi, jei trukdai savo dievukus ir klausineji apie Aimejos ir mano vyrus lotuliukas.gif  doh.gif .

Normalūs žmonės galvoje laiko kitą jiems svarbią informaciją, o ne forumiečių, kurių net nemato reikalus biggrin.gif
Aš judvi dvi patikrinau tik pasitikslinimui ar jau tikrai jūs tokios tobulos ir laimingos kaip dedatės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 22, 19:41)
Savotiškas  smile.gif bet tikrai organiškai įsilieja į aplinką. O kadangi viskas daryta savomis rankimis, tai tai šeimai jame gyventi tikriausiai ypač jauku.
Bet šitą jau buvote įdėjusi anksčiau. Namukų per daug neįsidėmiu, ne mano stiliaus. Bet šeimos nuotrauką įsidėmėjau  smile.gif

Taip buvau idejusi nuotrauka, bet cia radau straipsni kiek jiems viskas kainavo UK smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 09 22, 19:21)

Si seima pasistate smile.gif
o as o as o mano rumai, o mano grazus gyvenimas, o tu tik nuomuojiesi nu kaip jau geriau pasijutot, kad jus taaaaipgerai gyvenat, ir kad jusu virtuve toooookia didele, ir kad seima valgo tieeeek cepelinu dar pusti jusu nereikia? biggrin.gif
ta savo dvasinguma ir supratima suiskiskit i viena gera vieta, nes nieko nesuprantat , aisku ir nenori suprasti, nes juk rasai tik pasigriti koooookiaaaa grazi jusu seima ir juuuuusuuuu gyvenimas biggrin.gif

O gal tu siaip pavyzdi siemoms, kurios darniai,graziai gyvena, kaip si is straipnsio ir lieji cia savo pagieza?

Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2017 09 22, 20:21)

Asaka, buvo ne tarybines KT , o pirmos kartos, visame pasaulyj ejos tokios pat prastos buvo. Niekas nieko nekaltina, tik ir girtis nera kuom, jei prisidare moterys abortu. Gal del to tokios ir ziaurios moterys ir zmones ziaurus? Psichologai pastebi apie po abortini sindroma ne tik pas moteri, bet ir pas visus vaikus net veliau gimusius, pasamoneje islieka baime...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 rugsėjo 2017 - 19:20

Oi negaliu ;) baime pas vrliau gimusius vaikus :)))

ubuntu garantuoju tiki tele.. kazkuo kad vaikas paveldi buvusiu jo mamos makstyje informacija :)))

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 23, 20:20)
<p>Oi negaliu ;) baime pas vrliau gimusius vaikus smile.gif))</p><p>ubuntu garantuoju tiki tele.. kazkuo kad vaikas paveldi buvusiu jo mamos makstyje informacija smile.gif))</p>

mankstyje????? blink.gif blink.gif blink.gif
gal pasidomek paskutinem pasaulio naujienom, nors kokios cia naujienos jau mokslas senai tyrinejama, kiek ir ko jaucia vaikas nuo pradejimo, tau rimtai tas negirdeta???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 rugsėjo 2017 - 19:42