Nu. Burbanti palyginus su ja bozyj oduvancik

Man irgi juokingai susiskaite.
18 -19 metu jaunuoliai vieni turi jau kazkur stoti, o ne su mamytem.
Papildyta:
Jei policijoj dirbtu tokie kaip tu - tikrai butu policija kaip is " policijos akademija".
O tau Pernavas irgi bukas?
Nu kuokingai, bet va kazkam tai iprasmina visa gyvenima. Nes nieko kito be vaiko juk nera . Gyventi vaiko gyvenima. Pasirinkimo klausimas
Papildyta:
Laimei dar tokiu atveju negirdejau gyvenime gyvai, bet man siaip liudna, kai vaikai auga su seneliai, darzeliuose, per atostogas tevai vieni atostogauja, o paskui tevai dejuoja, kai pasensta, kad vaikai nelanko, nesidomi nebendrauja...kazin kodel...
O as nesuprantu pries ka tu kovoji ir apie kokias mamas, vaikus numetancias, kalbi. LT motinystes atostogos 2 m ir is mano pazistamu 100% visos isnaudojo ir kai kurios, jei finansai leido, dar ir 3ius metus namie saugojo, o tik tada i darzeli leido.
As suprantu tu kokiam kitos salies forume diskutuotum, kur moterys tikrai neturi galimybes ir motinystes atostogos yra 3 menesiai. Bet net ir tokiu atveju, mamos nekaltos, kad tokia tvarka.
p.s. Ir man atrodo, kad ne del darzeliu ar seneliu vaikai neturi rysio su tevais. Kitas tevas gali visa para sedeti kartu, bet jei staugia ant vaiku, tai garantuotai vaikai tik ieskos kaip greiciau pabegt is namu. Ir pabegs.