Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(vilnera @ 2017 09 26, 11:36)
Tarpinis - kai pagalba ribota, padedi neatimdamas iš vaiko nei pasirinkimo laisvės, nei džiaugsmo PAČIAM veikt ir nusipirkt tai, ko JAM reikia. Negi tau nedaeina, kad deklaruodama, kad vaiką aprūpinsi viskuo, tu jį ne tik apdovanosi, bet ir nuskriausi? Mano tėveliai buvo šventai įsitikinę, kad privalu suduot indus, patalyne, rankšsluosčius nuo-iki. Ir sudavė. Ale tik kad aš jų nenaudojau, susipirkau viską savo, nes rinktis SAU, savo šeimai, savo namams yra džiaugsmas. Ir taip apie bet ką, pradedant studijomis, baigiant namais ir sutuoktiniais.
Papildyta:

O kas čia stebina, kad anksti? Dieną studijavau, vakarais dirbau, nekvalifikuotą darbą..  Gali ir netylėt, numanau, ką norėtum pasakyt - kad tėvai skurdžiai gyveno ir dirbt išvarė? Nuvilsiu, nieko panašaus, tiesiog aš labai norėjau SAVO buto.. smile.gif Labai labai. Tėvai juokėsi, kad kur jau čia taip, o man toks nikis dar labiau užėjo smile.gif Na ir per 4 atrodo metus susitaupiau ir nusipirkau..

Jo jo .. . .dabar gali pasakoti pasakas, kad is turtingos seimos esi, bet is principo atsisakei palikimo biggrin.gif

Oi nejuokinkit, moterėlės, su savo pagražintais gyvenimais rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 09 26, 11:38)
Net nebandysiu.

Butu netgi kvaila bandyti
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 26, 12:37)
Ir tu is biednystos...
Kaip jums sunku buvo augti,  mutant kitu vaiku galimybe tureti ka jie nori.

Tai kad nieko ten kažkas daugiau neturėjo, ko reiktų pavydėt.. A, pavydėjau draugei jos megztų megztinių-mama jos daug megzdavo, nuostabiai gražiai, tai iš to pavydo pati išmokau megzt. Iki dabar bendraujam su ta drauge ir jos šeima, mamai jos esu ne kartą dėkojus už tą gerą pvz.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 09 26, 11:44)
Tai kad nieko ten kažkas daugiau neturėjo, ko reiktų pavydėt.. A, pavydėjau draugei jos megztų megztinių-mama jos daug megzdavo, nuostabiai gražiai, tai iš to pavydo pati išmokau megzt. Iki dabar bendraujam su ta drauge ir jos šeima,  mamai jos esu ne kartą dėkojus už tą gerą pvz.. smile.gif

Nu tikra spaliukė, Lenino anūkė biggrin.gif
Atsakyti

Prabego mano vaikyste be jokiu pavydu ;) 

Atsakyti
Gerai, pasakysiu savo psichologinio bandymo paslapti - specialiai parasiau zodis 'Kembridźo Universitetas'. Ir pradejau stebeti kas paklius i pelėkautus. Pavydus is prigimties zmogus negali praeiti ramiai pro tai (kaip pelė pro suri)
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 26, 11:50)
<p>Prabego mano vaikyste be jokiu pavydu ;) </p>

Beziurint i kaimynu langus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugsėjo 2017 - 10:53
QUOTE(Moonte @ 2017 09 25, 21:05)
O ka, anot jusu reikia nutyleti ir neinformuoti zmogu?
Geriau kad butu sterilus...
Tuomet kiekvienamusu bjaruma suvokia skirtingai.

Nepasakokit man pasaku, ne del to sita info paraset, oi ne del to. Ir be to ji klaidinga. O ir skiepas negalioja visa gyvenima.

Prielaida, kad persirgus kiaulyte vyrams gresia nevaisingumas, moksliškai nėra įrodyta.
https://www.sveikasz...t/Vaikams1-1750
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 26 rugsėjo 2017 - 10:58
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 26, 11:57)
Nepasakokit man pasaku, ne del to sita info paraset, oi ne del to. Ir be to ji klaidinga. O ir skiepas negalioja visa gyvenima.

Prielaida, kad persirgus kiaulyte vyrams gresia nevaisingumas, moksliškai nėra įrodyta.
https://www.sveikasz...t/Vaikams1-1750

Moonte baisiai pasikeite per paskutinius keleta metu. Gyvenimas ja pakeite, leidziu sau issakyti prielaida. Taip pat protinga, bet baili pasidarė ir pagiežinga.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 26, 10:36)
<p>O as nesuprantu pries ka tu kovoji ir apie kokias mamas, vaikus numetancias, kalbi. LT motinystes atostogos 2 m ir is mano pazistamu 100% visos isnaudojo ir kai kurios, jei finansai leido, dar ir 3ius metus namie saugojo, o tik tada i darzeli leido.</p>
<p>As suprantu tu kokiam kitos salies forume diskutuotum, kur moterys tikrai neturi galimybes ir motinystes atostogos yra 3 menesiai. Bet net ir tokiu atveju, mamos nekaltos, kad tokia tvarka.</p>
<p> </p>
<p>p.s. Ir man atrodo, kad ne del darzeliu ar seneliu vaikai neturi rysio su tevais. Kitas tevas gali visa para sedeti kartu, bet jei staugia ant vaiku, tai garantuotai vaikai tik ieskos kaip greiciau pabegt is namu. Ir pabegs.</p>

Tau bendravimas, nuomoniu issakymas, diskusija visada kaip kova atrodo? bigsmile.gif
Tai kad ir cia forume gyvenancios LIetuvoje dalis neaugino vaiku iki 2-3 m. ir nemato prasmes tame, apie tai ir snekam, be to dalis cia ir ne negyvena LIetuvoje, kaip ir tu pvz. biggrin.gif
Nu esme aisku ne darzelyje, bet visgi tevai kurie palieka vaikus nuo labai mazo amziaus po 8 val kasdien su kitais ir yra linke maziau bendraut su vaikais, be to ir laikas itaka turi, ypac anktyvoje vaikysteje, jei vaika matai tik po darbo kelias valandas, tai ir fiziskai sunku ta rysi kurt.
nesenai laida girdejau per radija, siaip ci agana daznai girdziu diskutuoja apie panasius dlaykus, moteru, vyru pareigas, kam iseit motinystes/tevystes atostogu ir pan. taigi snekejo apie problema ,kura iskele viena svyras, jis pasiliko su vaiku namie, o mama dirba, bet jis guodesi, kad ji visiskai neprisideda, kad nenori net bendrauti su vaiku grizusi po darbo, nes yra pavargusi.
Tiesa, isgirdau nauja termina - yummy daddy - tetis ,kuris pasilieka su kudikiu namie. is tikro sunkus pasirinkimai, sunkus derinimai, kam pasilikti, kam ta vaika auginti ir t.t. Airijoje gi visai nesenai istekejusios moteris is vis negalejo dirbi valstybinese tarnybose ir tt
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 26, 12:04)
Moonte baisiai pasikeite per paskutinius keleta metu. Gyvenimas ja pakeite, leidziu  sau  issakyti  prielaida. Taip pat protinga,  bet baili pasidarė ir pagiežinga.

Taip buna tada , kai nebuna meiles.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 26, 12:41)
Jo  jo .. . .dabar gali pasakoti pasakas,  kad is turtingos seimos esi,  bet is principo atsisakei palikimo  biggrin.gif

Oi  nejuokinkit,  moterėlės, su savo pagražintais gyvenimais  rolleyes.gif  biggrin.gif

Iš vidutinės, kodėl turtingos? Normalios, eilinės šeimos..

Kokia tu nuspėjama smile.gif
Aš suprantu, kad tau norisi iki padangių iškelt tėvų finansinės pagalbos pranašumą ir svarbą, kad be to niekaip, nes va nori pasirodyt svarbia, labai daug duodančia, na bet net ir čia.. Pamąstyk, ką tu pati duodi? Papą iki 18?
Atsakyti
Jo.. .nesijaucianti mylima, moteris pradeda keistis ne i geraja puse.
Gal but ir nereikia jaustis nemylima, greiciausiai uztenka buti netikrai, jog esi mylima
Atsakyti

Tau bendravimas, nuomoniu issakymas, diskusija visada kaip kova atrodo? bigsmile.gif
Tai kad ir cia forume gyvenancios LIetuvoje dalis neaugino vaiku iki 2-3 m. ir nemato prasmes tame, apie tai ir snekam, be to dalis cia ir ne negyvena LIetuvoje, kaip ir tu pvz. biggrin.gif

Oj, ne, tikrai ne visada kaip kova atrodo. Yra nares, kurios savo nuomone taip isdesto, kad malonu skaityti, net jeigu visiskai su jomis nesutinku.

Iki 2 m neaugino mazuma, negali neigti. Ir mazuma LT negyvena (4ios is viso, is kuriu 2 pasake, kad vaikus augino ilgai). Tai ir vat idomu pries ka tu kovoji. :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 26, 11:52)
Gerai,  pasakysiu savo psichologinio bandymo paslapti -  specialiai parasiau  zodis 'Kembridźo Universitetas'. Ir pradejau stebeti kas  paklius  i pelėkautus. Pavydus  is prigimties zmogus negali praeiti ramiai pro tai (kaip pelė pro suri)
Papildyta:

Beziurint i kaimynu langus.

Ne, cia tu dabar apsijuokei ir bandai pasitaisyti.
Ir juokesi cia is tavo to " mes stosim" biggrin.gif . Nesavarankiska augini.
Atsakyti