Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

O ko neskaičiuojat kiek miršta pas visavalgius?
Vat kai procentaliai turėsite skaičius, palyginimus iš viso pasaulio, tada ir pateikite. Nes šiaip jau vegetarų per pasaulį yra gana daug (pvz. net tokioje Lenkijoje teko gyventi ir maitintis tam tikros įstaigos valgykloje dar prieš 15 metų kažkur, tai sakykime maždaug iš 100 valgančiųjų, kaip minimum 17 vegetarų buvo), o jūs ir į jus panašūs valkiojate po internetą tik kelis išeskaluotus atvejus ax.gif

Aš negirdėjau, kad visaėdis vaikas mirtų dėl to, kad valgo mėsą.

Atsakyti

apie picas snekam ne paie sviezius pomidorus :)  ir produktai tuose restoranuose atkeliauja is Italijos miltai , konservuoti pomidorai  ir t.t. tai gal nesvaik :) ne tik valgiusi, bet ir iskept moku :)

Tai va butent, kad is konservu viskas, o ne svieziu. Ten svieziu pomidoru padazas, visiskai kitas skonis. Ir as tikiu, kad tu pica darai, bet kad su italu meistrais negali lygintis, tai tikrai.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 16:11)
Amway netestuoja ant gyvunu is kur tokios zinios?

Ajajaj, tokia visažinė, o elementariai nepasidomi, ką perki.
https://www.peta.org...animal-testing/
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 03, 15:31)
kai pati smirdi, tai ir viskas aplinkui kas gera ir natūralu smirdi, na kas gi to dar nežino? biggrin.gif

tai sakai gimei iš debilų protėvių, jei viduramžiuose debilai buvo? Nu matosi, matosi, kad giminėlė tavo nekažką biggrin.gif

Sakau dvokua veganu kavine. Jei te nedvoktu - tai kavine nebutu tuscia. Kai japonu restoranas buvo - tai vietos penktad - sekmad reikdavo palaukt.

Tai visgi patvirtini, kad mastymas tavo viduramziu biggrin.gif . Zyniai visokie, burtai...Greiciausiai net siki kaip tavo proteb)viai - i duobe?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 03, 15:48)
Plia tai tu net apie jūrų bei vandenynų taršą nežinai? Ant tiek atsilikus?

Ne tau klausimas buvo, smirduke😁.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 16:19)
Abu , bent seniau geros budavo dabar jau senokai buvau smile.gif oi domino is vis brudas, kaip ir visos fabrikines picos smile.gif

Per kurią vietą brudas? Aš apskritai picos nelabai mėgstu, bet jei palyginti sirocco ir domino picas, domino skanesnė. Su fabrikinėm šaldytom nėra ko lygint.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 03, 16:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71824883" data-time="1507035222"><div><p>Tipo susikarpai lino drobes gabalus, dediesi i tarpkoji, anie susikraujuoja ir paskui tu juos plauni ir vel naudoji????

Dzyyyzis kaip šlykštu...viaukt...</p></div></blockquote><p>Taurele gi. Siaip ne stebuklas, vietoj to, kad kraujas isteketu, viduj kliurksi, bakterijos veisias sau siltai.
</p>

Fui, kaip slykstu...
As fb maciau, galvojau gal cia koks bajeris na pan kaip bezdanti taupykle.
Pasirodo realiai jas kazkas naudoja. Fui.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 17:16)
Nu siaip pasidomekit ka pati, man tikrai nesinori cia gamtines zemdirbystes pagrindu pasakoti. Is tikro, jei turit darza galit ismeginti , labai saunus dalykas. 
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://gerazemdirbyste.wordpress.com/2011/03/01/sepp-holzer-permakulturos-europoje-pradininkas/'>https://gerazemdirbyste.wordpress.com/2011/03/01/sepp-holzer-permakulturos-europoje-pradininkas/</a></p>

Kodėl manot, kad nepraėjau per tai? smile.gif Floros temoj net dalinausi kažkada:)

Gerą nuorodą įmetėt, priminėt man šį žmogų, youtube daug filmukų yra jo. Ir-reiktų pastebėt, kad jo ūkis-mišrus, gyvulininkystė padeda ir papildo augalininkystei - pvz: išbarstomi grūdai ir kiaulės jų ieškodamos, išdirba dirvą, patręšia prie to pačio.. Patinka man jo idėjos.
https://www.youtube....h?v=TWweaQOL-iA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 03 spalio 2017 - 15:52
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 03, 15:53)
Matosi, kad tu nesimaitini, todėl ir trūksta nuovokos biggrin.gif Nu pvz. ginkgo medžio lapai tongue.gif

Tai tu ropsties i ginkmedi ir dantim plesai lapus blink.gif ? Sakau, kad laukine, net ne is viduramziu.
Atsakyti

Tai tu ropsties i ginkmedi ir dantim plesai lapus blink.gif? Sakau, kad laukine, net ne is viduramziu.

Blogai supratai. Lietuviai iltinius dantis turi, nes pries tukstancius metu, per atostogas Japonijoje, sliuokdavo i ginkmedi ir plesydavo lapus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 03 spalio 2017 - 15:55

Blogai supratai. Lietuviai iltinius dantis turi, nes pries tukstancius metu, per atostogas Japonijoje, sliuokdavo i ginkmedi ir plesydavo lapus.

Nenušviotęs žmogus to tiesiog nesupras. Tad grįžkime namo, plėšykime savo iltiniais dantimis mėsą ir jauskimės kalti, labai labai kalti.

Arba ne.

Atsakyti
Vyras Dubline nupirko suši su krabų mėsa, o kiti su keptu unguriu, laukiu nesulaukiu kol parveš, niam niam, kaip skanu. Pas mus bažnytkaimy kiniečių restoranų jaip priš.. o vat japonų nei vieno, galėtų atsidaryt, pirkčiau ir pirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 03, 17:54)
<p>Blogai supratai. Lietuviai iltinius dantis turi, nes pries tukstancius metu, per atostogas Japonijoje, sliuokdavo i ginkmedi ir plesydavo lapus.</p>

biggrin.gif
Vargšai, vargšai arkties regiono tautelių gyventojai, kur apskritus metus vien mėsa minta.. Jų iltys, kaip tigrų, matyt, burnoj netelpa...verysad.gif
Atsakyti