Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 17:00)
Jei ka galima vartoti zodi krustis, uzsikrusti. Po Lino Kunigelio termino pavartojimo eteryje, jo nenubaude, vadinasi kalbininkai palaimino  ax.gif

Nepatinka man šitas žodis kažkodėl. Jei jau keiktis, tai riebiai ir necenzūriškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 16:55)
<p>jus net nesuvokiat, kad pacios atrodot, net ne juokingai o labai apgailetinai, kai zmones net nezino ka ir kodel valgo.... verysad.gif nori zudyti, bet nezino net kodel, valgo mesa ir gi nezino kodel, paklausus, kaip renkasi mesa irgi nezino kaip.....</p><p>tikrai Melanie Joy buvo teisi apie atmazkes kai klausiami konkretus klausimai...nei viena nesugebejot normaliai atsakyti, kodel sunu nevalgot, o toks paprastas klausimas...</p>

https://www.youtube....h?v=vCHilGJD7Aw

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2017 10 16, 17:03)
Nepatinka man šitas žodis kažkodėl. Jei jau keiktis, tai riebiai ir necenzūriškai biggrin.gif

O man kazkaip nieko. Vyras zemaitis, o zemaitijoje krustis nera vulgarus zodis. Pvz. Senis iskruso (sudauze) trobos langa.

Siaip iki siol esu itakota ispudzio, kaip Nakvisa konkreciai pasiunte IDOMUCIA.
Kartais pagalvoju, kad deretu kai ka taip pat pasiusti. Bet kazkaip nemoku va taip "skaniai" issireiksti.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 16, 17:03)
Kieno akyse apgailetinai atrodom? Tavo? Labai gerai. Jeigu zinok tu man kada pritartum, tikrai susimastyciau, kas su manimi negerai

Identiskai.
Ne karta ir ne du esu apie tai pagalvojusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 spalio 2017 - 16:16

Galiu pasakyti tik tiek – vargšai žodžiai, jeigu jiems reikšmes suteikiame pagal savo sugedimo laipsnį… Šį kartą klausiama apie vieną iš nekalčiausių žodžių. Ir vėl pažiūrėkime, ką mums sako „Lietuvių kalbos žodynas“. krùšti 

Skaitykite daugiau: http://bendraukime.l...utm_medium=Copy

Atsakyti

Šiaip aš ir kiaulių, vištų, ančių, jaučių nešaudau vos valgyt užsimaniusi. Ir ko Jūs prie tų šunų prikibot? Aš daugelio gyvūnų mėsos nesu ragavusi, nes jos pas mus niekas neparduoda ir produktų iš jos negamina. Kadangi jau mane minit, tai tiesiog patikslinu, diskusijos nesiekiu.

o kodel vien apie sunis jus negalite sneketi ir pateikti paparsto atsakymo, kodel ju nevalgot?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 17:15)
kodel vien apie sunis jus negalite sneketi ir pateikti paparsto atsakymo, kodel ju nevalgot?

O kodel jus nevalgote dobiliuku, va taip, konkreciai, atsakykite, KODEL?

Iltinius skirtus zolei valgyti juk turite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 spalio 2017 - 16:19
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 16, 14:58)
o nebūtų lengviau vyro ir vaikų savo paklausti?

Nuuuu. Bet tai bože bože, kiek ta psichinė gali neršt
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 17:14)
Galiu pasakyti tik tiek – vargšai žodžiai, jeigu jiems reikšmes suteikiame pagal savo sugedimo laipsnį… Šį kartą klausiama apie vieną iš nekalčiausių žodžių. Ir vėl pažiūrėkime, ką mums sako „Lietuvių kalbos žodynas“. krùšti </span></em>

<span style="text-align:center;background-color:rgb(245,245,245);">Skaitykite daugiau: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://bendraukime.lrytas.lt/man-rupi/2016/05/22/news/kalbininke-apgyne-zodi-krusti-stai-ka-jis-reiskia-is-tiesu-1255693/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy'>http://bendraukime.lrytas.lt/man-rupi/2016/05/22/news/kalbininke-apgyne-zodi-krusti-stai-ka-jis-reiskia-is-tiesu-1255693/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy</a></span></p>

Is Ubuntu*** pateiktos istraukos

"6. įkyriai siūlyti, brukti: Nekrùšk to savo tavoro, ans nėkam netikęs (Kvėdarna). Krùša piningus į akis, kad atiduočio prekę pigiau (Varniai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 spalio 2017 - 16:41
Bet tai kaip kai kurios juokingai atrodo biggrin.gif
Tokias protingas vaidina, tokias protingas, o is tikruju tokios eilinės bobelencijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 16, 15:32)
<p>Na, mano cuciką iškepus kaulai teliktų. Et, netinkamą nusipirkau.</p>

Buljonui sueitų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 17:12)
Siaip iki siol esu itakota ispudzio, kaip Nakvisa konkreciai pasiunte IDOMUCIA.
Kartais pagalvoju, kad deretu kai ka taip pat pasiusti. Bet kazkaip nemoku va taip "skaniai" issireiksti.
Identiskai.

Aš kai kasdien bendrauju su sandėliu, vairuotojais ir kt. panašiu personalu, tai beveik per 20 metų išmokau nesukti sau galvos, kad moteriai nekorektiška taip reikšti savo minčių.
Su žuvimis ir idiotais nediskutuoju.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 16:51)
<p>nu kad neatsake, sake neprieinama ir neskanu, bet neastake, kodel negali pati pasipjauti suns ir ar ragavo, kad sako, jog nesakni.</p>
<p>nebent koki posta praleidau.</p>
<p> </p>
<p>O jus savo nuomones kitos neturit?</p>
<p>Anonymus atsake ,kad jai per mazai mesos, bet vel toliau neatsake, kodel valgo vistas, antis  r t.t. taigi taip ir liko neaisku, ko jus tu sunu nevalgot? taip pat sake, jos suo brangus ir mazas, bet neatsake, kdoel is prieglaudu uz dyka nepasiima.</p>
<p> </p>
<p>tai daugiau atsakymu nebus, kaip suprantu pacios nezinot, kdole sunu neavlgot...</p>

A girdž, debilitike, o ką tavo diedas sako, kodėl neima šunų iš prieglaudos, kodėl neištroškina? Galėtų ir kokį katiną prigriebt, arba ką nors egzotiškesnio, gyvatę kokią. Tai kodėl, aaa? Klausei? Gi toks paprastas klausimas
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 16:55)
<p>jus net nesuvokiat, kad pacios atrodot, net ne juokingai o labai apgailetinai,

Aha, po tavęs tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 16 spalio 2017 - 17:08
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 17:15)
o kodel vien apie sunis jus negalite sneketi ir pateikti paparsto atsakymo, kodel ju nevalgot?</p>
[right][snapback]71844700[/snapback][/right]

Todel, kad ner kur nusipirkt.
Prieglaudos netinka, nes nedalina tan sunu dalimis ar farso pavidalu. O paciai skrost, isdarinet nei noro, nei laiko turiu. As ir vista ar kiaule dalim perku, ne ciela, su visais viduriais. Ar dabar biski aiskiau? Nes jei dar karta ta pati klausima uzduosi, tikrai pamanysiu, kad mesos trukumas organizme blokuoja gebejima mastyti
Atsakyti