Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

o ko tu žievės negrauži? Ją irgi valgydavo iš bado, ko nevalgai, už dyką?

kur jums sunis is bado valgo? kinijoje net festivalis ta proga.

man idomu jus nepajegiat mastyti ar jums per daug ziaurus jusu egesys ir jus stengetes kazkaip apsukti tas mintis nuo saves. Koks skirumas ka kur kaip as valgau, kaip mano mityba susijusi su jusu? as klausiu, kodle jus sunu nevalgot? 

taip sudetinga pasakyti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 spalio 2017 - 15:36

kur jums sunis is bado valgo? kinijoje net festivalis ta proga.

man idomu jus nepajegiat mastyti ar jums per daug ziaurus jusu egesys ir jus stengetes kazkaip apsukti tas mintis nuo saves. Koks skirumas ka kur kaip as valgau, kaip mano mityba susijusi su jusu? as klausiu, kodle jus sunu nevalgot? 

taip sudetinga pasakyti?

Tau Hmm... senu seniausiai atsake. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 16, 16:40)

Ji neskaitytoja, ji rasytoja...

Pamenat ankedota apie ciukcia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 spalio 2017 - 15:43

Ji neskaitytoja, ji rasytoja...

Pamenat ankedota apie ciukcia biggrin.gif

Tai taip. Kadangi atsakymas nebuvo toks, kokio jai reikia, apsimete, kad nemato. 

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 10 16, 14:56)
Gal nustokit išsip..sinėti ir bandyti pritempti savo teorijas prie mano gyvenimo, a?
.....
Bet jei iki šiol esmės taip ir nesupratot, tai tiesiog nebėra prasmės tęsti.

Hmmm, ka as matau.
Tikrai nesidziaugiu, bet labai, labai suprantu sia reakcija.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 16, 16:45)
Tai taip. Kadangi atsakymas nebuvo toks, kokio jai reikia, apsimete, kad nemato.

Bet jus siandiena pasilinksminot...

Saunuoles, nes rimtai ziureti i Ubuntu*** rasomus vejus, neimanoma.

Jei ka, galiu Ubuntu suteikti 2ha baltuju dobiliuku pieva parupsnoti, juk augalai ir nenuodingi. Man negaila. O ir siloso, sienuko turime, galime pasidalinti. Ir dalgi jei nores galesime paskolinti, lai papjauna zalioj lankoj baltus dobilelius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 spalio 2017 - 15:53

nu kad neatsake, sake neprieinama ir neskanu, bet neastake, kodel negali pati pasipjauti suns ir ar ragavo, kad sako, jog nesakni.

nebent koki posta praleidau.

O jus savo nuomones kitos neturit?

Anonymus atsake ,kad jai per mazai mesos, bet vel toliau neatsake, kodel valgo vistas, antis  r t.t. taigi taip ir liko neaisku, ko jus tu sunu nevalgot? taip pat sake, jos suo brangus ir mazas, bet neatsake, kdoel is prieglaudu uz dyka nepasiima.

tai daugiau atsakymu nebus, kaip suprantu pacios nezinot, kdole sunu neavlgot...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 spalio 2017 - 15:52
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 16:50)
Hmmm, ka as matau.
Tikrai nesidziaugiu, bet labai, labai suprantu sia reakcija.

Nu aš labai stengiaus... bet pramušo ir mane šį kartą biggrin.gif

Ai, galima džiaugtis, man pačiai linksma buvo, kai nebesugalvojau, kaip čia taktiškiau ir tolerantiškiau išsireiškus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

jus net nesuvokiat, kad pacios atrodot, net ne juokingai o labai apgailetinai, kai zmones net nezino ka ir kodel valgo.... :( nori zudyti, bet nezino net kodel, valgo mesa ir gi nezino kodel, paklausus, kaip renkasi mesa irgi nezino kaip.....

tikrai Melanie Joy buvo teisi apie atmazkes kai klausiami konkretus klausimai...nei viena nesugebejot normaliai atsakyti, kodel sunu nevalgot, o toks paprastas klausimas...

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 10 16, 16:53)
Nu aš labai stengiaus... bet pramušo ir mane šį kartą  biggrin.gif

Ai, galima džiaugtis, man pačiai linksma buvo, kai nebesugalvojau, kaip čia taktiškiau ir tolerantiškiau išsireiškus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jei ka galima vartoti zodi krustis, uzsikrusti. Po Lino Kunigelio termino pavartojimo eteryje, jo nenubaude, vadinasi kalbininkai palaimino ax.gif
Atsakyti

nu kad neatsake, sake neprieinama ir neskanu, bet neastake, kodel negali pati pasipjauti suns ir ar ragavo, kad sako, jog nesakni.

nebent koki posta praleidau.

O jus savo nuomones kitos neturit?

Anonymus atsake ,kad jai per mazai mesos, bet vel toliau neatsake, kodel valgo vistas, antis  r t.t. taigi taip ir liko neaisku, ko jus tu sunu nevalgot? taip pat sake, jos suo brangus ir mazas, bet neatsake, kdoel is prieglaudu uz dyka nepasiima.

tai daugiau atsakymu nebus, kaip suprantu pacios nezinot, kdole sunu neavlgot...

Turim kiekviena savo nuomone, bet nei tau jos reikia, nei ka. 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 16:51)

Šiaip aš ir kiaulių, vištų, ančių, jaučių nešaudau vos valgyt užsimaniusi. Ir ko Jūs prie tų šunų prikibot? Aš daugelio gyvūnų mėsos nesu ragavusi, nes jos pas mus niekas neparduoda ir produktų iš jos negamina. Kadangi jau mane minit, tai tiesiog patikslinu, diskusijos nesiekiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 16 spalio 2017 - 16:03

jus net nesuvokiat, kad pacios atrodot, net ne juokingai o labai apgailetinai, kai zmones net nezino ka ir kodel valgo.... :( nori zudyti, bet nezino net kodel, valgo mesa ir gi nezino kodel, paklausus, kaip renkasi mesa irgi nezino kaip.....

tikrai Melanie Joy buvo teisi apie atmazkes kai klausiami konkretus klausimai...nei viena nesugebejot normaliai atsakyti, kodel sunu nevalgot, o toks paprastas klausimas...

Kieno akyse apgailetinai atrodom? Tavo? Labai gerai. Jeigu zinok tu man kada pritartum, tikrai susimastyciau, kas su manimi negerai. 

Atsakyti