Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 22:39)
taip ir nepasakei kuom esi geresne uz karve, kad sugebi ja suvalgyti?

O kuom tavo zyliojantis diedas geresnis už karvę, bei vaikai, a, debilitike? Taip ir neatsakai, apsimeti, kad nematai, prietranka tu apgailėtina. Kokią tu turi teisę rodyt pirštais į kitus, moralizuot, kai pačios adamsų šeimynėlė ryja mėsą?
Atsakyti

čia tik PRADŽIOJE. etapas numeris vienas. nuo to pradėjo dauguma.

:D Negi tu manai visi baigsim vegetarais. Cia tai tikrai fanatizmas. 

Atsakyti

Mes priskiriami  zinduoliams ir tikrai ne daug kuom skiriames nuo gyvunu, kai kas is vsi nesiskiria, kai kas nei to lygio nesiekia...

Mes zindom vaikus ir karves, ir kiaules, ir suniukai zinda vaikus. Dabar vel mano kate atsivedusi kaciukus, daugumai moteru net reiktu pasimokyti tokio rupescio vaikais, tik cypteli ji is kar sallia, net valgo paskubom ir is kart parbega, jei kuris sukniaukia, juos visus islaizo, isglosto, apziuri. Nezinau galima jaustis protingesiais, turinciais kazkokiu kitu savybiu, bet galinciais juos zudyti ir valgyti, tikrai? tiek zmogus teismoko? kai is tikro pilna augalinio maisto, kai nekaras, ne badas, ne jokios ekstramalios salygos, tai kodel valgyti gyvunus,  kad skanu? ar tai nera ziauru?

jei ateitu kokios protingesnes butybes i susirinktu jusu vaikus maistui? kaip jaustumetes? manot karvem maziau graudu ir liudna pagal ju gebejima suvokti? arba jei mes moterys butume sustatytos kaip karves melzimui kas diena kol esam vaisingo amziaus , nuolat butume priverstos gimdyti per dirbtnius apvaisinimus ir tuos vaikus nuolat atimtu mesai ar dar kam? ar jus neigiat, kad gyvunai turi intelekta ir jausmus?

Mociute pasakodavo, akd negaledavo klausytis kiaules zveigimo, kai ja pjaudavo turedavo kur paslikti namie ir kad nematytu, nes per laika prsirisdavo prie jos, tai zmogiska, tik kazkokai baisi sistema ismoke mus valgyti gyvunus, kruie yra musu jaunesnieji broliai, kurie gal ne tokie gudrus kaip mes, bet ir ne tiek zalos pridaro...

Atsakyti

Jei nori daugiau gyvuliuku gyvybiu issaugit - baik cia rasyt fanatizmus.
Priesiska reakcija. Negi tau irgi nedasunta? Kuo daugiau rasai - tuo daugiau norisi cepeku, steiko, desrytes, saslyko ir dar kazin ko🐣🐷🐖🐄🦌🐃🐏...

Man tai ne tiek priesiska reakcija, kiek jus man primenat mesinius patiekalus, kuriu nematau ir uzmirsus esu. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 20:41)
Negi veganzimas taip keicia samone, kad visos priemones geros, savo ideologijai skleisti...

Kiekvienas, sėdintis už stalo, turi savo ideologiją, Moonte....
Čia M.Joy žodžiai.
kodėl tik veganai, manai, ateina su savo ideologija?
ir visavalgiai turi savo ideologiją: man patinka/tinka kitus naudoti/žudyti dėl savo skonio/pilvo. Aš užsimerkiu. Aš myliu tik šunis/kates.

Kodėl žmonės tokie žiaurūs gyvūnų atžvilgiu ir vis dar 21amžiuje?

kodėl?

Dėl žolių.
Kodėl manai, kad veganų mitybos racioną sudaro vien žolės?
Mūsų mitybos racioną sudaro žalumynai, vaisiai, grūdiniai, daržovės, grybai, sėklos, riešutai.
pilna kuom gyvent mėgautis, be smurto ir kraujo.
arba su kuo minimalesniu smurto ir kraujo.

beje, garšvos ir laukinės žolės yra superinės ir jų mitybinė vertė aukštesnė nei daugelio sukultūrintų prieskonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 spalio 2017 - 21:53
QUOTE(given444 @ 2017 10 16, 22:48)
čia tik PRADŽIOJE.
etapas numeris vienas.
nuo to pradėjo dauguma.

Ne ne...as palendricos i jokia morka neiškeisiu.

vartotojo įkelta nuotrauka

Oj, ne ta paveiksliuka idejau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 spalio 2017 - 21:58
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 22:49)
. Dabar vel mano kate atsivedusi kaciukus, daugumai moteru net reiktu pasimokyti tokio rupescio vaikais,

O tau reikėtų savo valkataujančią katę sterilizuoti, kad neperėtų potencialių prieglaudinių! Per tokius šlykštynes kaip tu, pilnos prieglaudos beglobių katinų, jų niekas nenori, jų paprasčiausiai nėra kur dėti, tfu bl, šlykštynė. Mėsos nevalgai, bet elementariai pasirūpinti kate smegenų neužtenka! Pakrutink siūlą, kur tavo ausis prilaiko ir pamąstyk:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

As tai nemanau, kad sekta. Tiesiog zmones turintys savus isitikinimus.

As nesutinku, kad buti vegetaru butinai yra moralinis apsisprendimas. Be taves, visi vegetarai kuriuos zinau visai ne del gailescio gyvunams tokiais patapo, o del grynai egoistiniu priezasciu: neskanu mesa, sveikatos ir pan. Tau moralinis aspektas labai svarbus, bet tikrai nereikia visu vegetaru ant vieno kurpaliaus mauti. 

Nepazystu, nei vieno vegetaro, kuris nepagalvotu apie gyvunus, tu priezasciu nebuna viena ir kelias nebuna trumpas pakeisti gyvenimo buda ir suvokimas, kad negali valgyti kito gyvuno tikrai nebuna vien de; sveikatos, Gal is pradziu kai kam taip ir buna, bet ir suvokima su laiku ateina...dazniausiai siaip ir apsiprendziama del gyvunu geroves pirmiausia, nes retai kam valgiusiam mesa ji neskani buna, tik pakeitus mastyma ir skonis pasikeicia.... ateina vaizidniai, nori valgyti mesa ir matai karves akis , taip pamazu suvoki, kad ci ane maistas ir tau jis neriekalingas, tai kitas gyvunas, gyva butybe, kuri turi tas pacias akis, ausis, jausmus, nora gyventi, myli svao vaikus ir juos gimdo ir maitina pienu, tai beveik kas valgyti kita zmogu....

Kaip kava kazkada atrodo man tokia skani buvo, o dabar smirdi :) 

Atsakyti

cia formuluoji viskai neteisingas mintis. As visa gamta gerbiu ir tausoju, ne tik gyvynus, Gla tau bus sunku suprasti, bet kiekveina diena pas mane smegenys suskasi del to, kad ismokt kaip gyvent kuriant, o ne niokojant, aks tikria mieste patingai labai sunku, nezinau kodel man otkie isbandymai, bet tame yra priezastis. taip pirkdama batus visada galvoju, kas ir kaip maziau kenks gamtai, todel renkuosi geriausios imanomo skokybes, pirkdama rubus, pirkdama buitine chemija, sampunus, muila, netgi ta pacia ksometika, visada mastau. Jei mokeciau isgyventi miske tai ir daryciau, bet kol kas nemoku. Gimiau ligoninej, uzaugau bute, iki gyvenimo kaime, net nezinojau, kad zole buna zmogaus dydzio, taigi ismokti man reikia labai daug ka. 

Aisku galit mane smerkti, del to,kad nemoku kol kas visko, bet kalbu kas teisinga, kiek norit, jei nuo to jums kazkas geriau darosi, bet gal geriau paciom nors siek tiek susimastyti tom temom, o ne neigti?

batai pvz odiniai ilgai laiko, jei kokybiski kelias kartas gali laikyti, ir bus taip is nuzudyto gvuno, jei is sintetikos vel naftos pupavomo metu, perdirbimo, pervezimo ir t.t. vel zus gyvunai tersis gamta.kaip sakot, kurie geriau, jei nori nekenkti Zemei?

taip dar vsi naudoju elektra mano elektra pareina is vejo jegainiu, atsinaujinanciu saltiniu, taip ir vejo jegaines nera labai eklogiskos, bet be elektros dar nemoku gyventi, nors jau kaip sniau sakiau stengiusoi taupyti ir veltui neikvoti.

taigi labai gali daug prie kur prikibti, tikrai neesu tobula ir darau daug dar negeru dalyku, bet as mokausi, keiciuoso, vis tieksu visa esama mano zala as bent nevalgau gyvunu vis tiek maziau zalos. O tu? jei jau nori i tuos asmeniskumsu leistis. kokius batus naudoji?ir kiek gyvunu per metus suvalgai?

Klausyk, per 40 su virs metu galima tikrai ismokti ir miske gyventi, ir urve. Tu gyveni taip, kaip tau patogiau, mol darydama kazkokius veiksmus del gamtos, kurie tau patogus. Ir jeigu nesioji odinius batus tai nebemoralizuok del gyvunu zudymo, nes tu ji skatini. 

Nesioju odinius, ir nesiosiu. Ir rankinukus. Bet tu matai, as neapsimetineju gailestingaja karviu gerbeja ir juo labiau neprilyginu gyvunu zmonems. Man cia isvis juokinga. Is visu siandieniniu kliedesiu, sitas pats didziausias. As manau tu net pati netiki tuo ka sakai. 

Zinok as mastau. Ir esu atvira sau - gyvenu ziuredama pirmiausia saves, o ne kiaules ir ozkos. Tu viena deklaruoji, kita darai. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 16, 22:53)
Kiekvienas, sėdintis už stalo, turi savo ideologiją, Moonte....
Čia M.Joy žodžiai.
kodėl tik veganai, manai, ateina su savo ideologija?
ir visavalgiai turi savo ideologiją: man patinka/tinka kitus naudoti/žudyti dėl savo skonio/pilvo. Aš užsimerkiu. Aš myliu tik šunis/kates.

Kodėl žmonės tokie žiaurūs gyvūnų atžvilgiu ir vis dar 21amžiuje?

kodėl?
Dėl žolių.
Kodėl manai, kad veganų mitybos racioną sudaro vien žolės?
Mūsų mitybos racioną sudaro žalumynai, vaisiai, grūdiniai, daržovės, grybai, sėklos, riešutai.
pilna kuom gyvent mėgautis, be smurto ir kraujo.
arba su kuo minimalesniu smurto ir kraujo.

beje, garšvos ir laukinės žolės yra superinės ir jų mitybinė vertė aukštesnė nei daugelio sukultūrintų prieskonių.

Su visa pagarba, as puikiai zinau garsvos, kiaulpieniu, dilegeliu ir t.t. nauda. Nereikia jau taip nuvertinti, na nekvaili esam, nors mesa valgom.
As matau kad iki tavo samones nedasibeldziu, tu kaip ta sugedusi plokstele, zombis. Sakai tau svarbus gyvunai, o gyvus zmones, ju skausma tau nusispjauti... Bravo.

Temoje, kurioje moteris kalbejo apie suicida, as pasidalinau savo motinos istorija. Va tavo ta palaikoma Ubuntu*** pradejo tuo manipuliuoti sioje temoje. Tu, pasinaudojai, isemei is posto fraze, ir panaudojai ideologijai skleisti. Apie kokia morale tu gali kalbeti. As galvojau kad Ubuntu*** eiline chame, o tu per laiko mazuma nesuvoki to, bet matau, kad as klydau... Tu neturi irgi nieko svento, kaip ta bezdzione su granata, mosuoji pakaruoklio namuose virvve... Ko vertos tos tavo deklaracijos apie morale, jei tu ta morale taikai selektyviai?
Tau svarbiau gyvunai, o man svarbiau zmones, ju jausmai, net del gyvunu yra amoralu purvinais batais braidyti po zmoniu sielas.

AS tave buvau ispejus, nelisti ten kur nenori listi, nes issitepsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 spalio 2017 - 22:11

78dc0ca55cef.jpg

biggrin.gifbiggrin.gif

Trenkta tu :D

Atsakyti

Klausyk, per 40 su virs metu galima tikrai ismokti ir miske gyventi, ir urve. Tu gyveni taip, kaip tau patogiau, mol darydama kazkokius veiksmus del gamtos, kurie tau patogus. Ir jeigu nesioji odinius batus tai nebemoralizuok del gyvunu zudymo, nes tu ji skatini. 

Nesioju odinius, ir nesiosiu. Ir rankinukus. Bet tu matai, as neapsimetineju gailestingaja karviu gerbeja ir juo labiau neprilyginu gyvunu zmonems. Man cia isvis juokinga. Is visu siandieniniu kliedesiu, sitas pats didziausias. As manau tu net pati netiki tuo ka sakai. 

Zinok as mastau. Ir esu atvira sau - gyvenu ziuredama pirmiausia saves, o ne kiaules ir ozkos. Tu viena deklaruoji, kita darai. 

nu per virsum 40 m tai tikiu ,kad galima ismokti, tik kad nei teik negyvenu dar , o mokausi ir dar daug trumpiau :) 

dabar perku sintetinius batus atradau labai gera forma Regatta , bet kaip ir sakiau del ju zusta ne ka maziau gyvunu ir ne pazense tarsa, tai nezinau , ka nori irodyti, del odiniu batu? turiu ir odinius , kai kuriuos labai senai pvz vieni vasarinia jau 10 m kaip nesioju ir vis geri, sintetinai tiek nelaiko... Tai manau iseina beveik tas pats gyvunu ir planetos geroves atzvilgiu sintetika arba oda, bet matau, kad vis daugeja kitu technologiju ir batai kuriami ne tik is naftos ar odos, tikiuosi greitai ju bus idesne pasiula ir visur. Nes bent Airijoje tai tikrai labai daug geru pokyciu  sveiko gyvenimo linkme.

o tu man pasakyk, kaip pereiti is tos tavo busenos i busena, kai nekenki palnetai? taip per viena nakti? labai noreciau ismokti, prasau pasidalink., dar kol kas tokio isminciaus neraday, bet va gal tu apsviesi, nes vis kartoji, kad as deklaruoju viena, o gyvenu kitaip ,nors taip nera, tik negyvenu dar taip kaip noreciau gyventi, bet kol kas nemoku , bet bent zinau link kur einu, ka ismokti reikia, taigi laukiu pasiulymu.

Atsakyti