Jeigu tu manai, kad gyvunas lygus zmogui, tai ne tik ju nevalgyk, bet nedaryk nieko, del ko jie mirsta. Nesinaudok jokiais civiliazijos laimejimais, nevazinek masina, negyvenk mieste, grizk i urva ir misk naturaliai uzaugusiais lapais, kiaulpienem ir garsvom. Nes tu supranti, kad net del tavo poreikio rasineti cia nesamones, tu naudoji elektra, o jos gaminimas kaip zinia tersia ir zudo.
p.s. ir as tikiuosi tavo vaikai bei tu pati nenenesiojat odiniu batu. Jei del maisto jie gali rinktis, tai batus tikrai gali pirkti kokius nori.
cia formuluoji viskai neteisingas mintis. As visa gamta gerbiu ir tausoju, ne tik gyvynus, Gla tau bus sunku suprasti, bet kiekveina diena pas mane smegenys suskasi del to, kad ismokt kaip gyvent kuriant, o ne niokojant, aks tikria mieste patingai labai sunku, nezinau kodel man otkie isbandymai, bet tame yra priezastis. taip pirkdama batus visada galvoju, kas ir kaip maziau kenks gamtai, todel renkuosi geriausios imanomo skokybes, pirkdama rubus, pirkdama buitine chemija, sampunus, muila, netgi ta pacia ksometika, visada mastau. Jei mokeciau isgyventi miske tai ir daryciau, bet kol kas nemoku. Gimiau ligoninej, uzaugau bute, iki gyvenimo kaime, net nezinojau, kad zole buna zmogaus dydzio, taigi ismokti man reikia labai daug ka.
Aisku galit mane smerkti, del to,kad nemoku kol kas visko, bet kalbu kas teisinga, kiek norit, jei nuo to jums kazkas geriau darosi, bet gal geriau paciom nors siek tiek susimastyti tom temom, o ne neigti?
batai pvz odiniai ilgai laiko, jei kokybiski kelias kartas gali laikyti, ir bus taip is nuzudyto gvuno, jei is sintetikos vel naftos pupavomo metu, perdirbimo, pervezimo ir t.t. vel zus gyvunai tersis gamta.kaip sakot, kurie geriau, jei nori nekenkti Zemei?
taip dar vsi naudoju elektra mano elektra pareina is vejo jegainiu, atsinaujinanciu saltiniu, taip ir vejo jegaines nera labai eklogiskos, bet be elektros dar nemoku gyventi, nors jau kaip sniau sakiau stengiusoi taupyti ir veltui neikvoti.
taigi labai gali daug prie kur prikibti, tikrai neesu tobula ir darau daug dar negeru dalyku, bet as mokausi, keiciuoso, vis tieksu visa esama mano zala as bent nevalgau gyvunu vis tiek maziau zalos. O tu? jei jau nori i tuos asmeniskumsu leistis. kokius batus naudoji?ir kiek gyvunu per metus suvalgai?