Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Kas man vaidenasi?

A vyras mano cia prie ko? Tu irgi kryziukus matai😂😂😂? Kaip Menkaverte😲😈😨?

O tu va NeMoralizuoji?😃
Papildyta:
Apie kokia tu elektra dabar rasai? Cia tik laikina...Ji gi svajose turi molio trioba, kur zvake kurensis biggrin.gif.

Tai kai bus molio troboj, tada pakalbesim. Dabar prilygina gyvunus zmogui, alia vienintelis dalykas ko nedaro, tai kotletu needa. O visais kitais klausimais tai tersia ir naikina tuos gyvunus kaip reikalas, bile jai patogiau. Isverstaskure ir tiek. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 16, 21:18)

Apie kokia tu elektra dabar rasai? Cia tik laikina...Ji gi svajose turi molio trioba, kur zvake kurensis biggrin.gif .

Gal paziurekit i kalendoriu, cigonai taboruose turi dizelinius elektros generatorius, o ant molines trobos tai ir saule baterijos gal bus ir salia vejo turbina
Atsakyti

Gal paziurekit i kalendoriu, cigonai taboruose turi dizelinius elektros generatorius, o ant molines trobos tai ir saule baterijos gal bus ir salia vejo turbina

Del vejo turbinu isnyksta vabzdziai ir pauksciai, plius turbinos ne is ekologisku morku gaminamos, taigi tersia. Saules baterijos irgi ne is kopustu. Zodziu bet kokiu atveju ters gamta, kas atsilieps gyvunams. Tai ir siulau grizt i urva, ten vabalai naturaliai veisias, gal net kokie didesni zverys uzsuks. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 16, 10:09)
Jei visos pasaulio izimybes kazka darys, tu irgi pulsi?

turėjau omeny ką kita.
vat jūs čia linksniuojate, kad veganai kažkokia sekta, vos ne davatkų būrys.
normalūs, ne dundukai, mokslo ir literatūros genijai buvo vegetarai.
jie matyt jautė daugiau, norėjo žiūrėt plačiau (nei akla įdiegta to meto kultūros/protėvių), ir ta filosofija, kuri juos patraukė, yra artimesnė jums/mums nei atrodo iš pradžių.

Būti vegetaru - moralinis apsisprendimas.
Nebūti vegetaru- lygiai taip pat.
Apsispręskite už nežudymą.
Palaipsniui.

bet kviečiu.
Rimtai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 16, 20:24)
As kalbejau ne apie tas,  kurios tyliai skaito,  o apie tas,  kurios garsiai raso. Visos -  klounės.

Aha, ir viena centrinė klounė iš didžiosios K, pirštais nerodysim, kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 10:34[SIZE=7)
Jums alyvuoges tolygios kiaulei? Jums gyvunas vienodas su augalu? jus pati pjaunat gyvunus, galetumet papjauti? vaikus mokinat isdoroti kiaules, jas pjauti?</p>
<p>Neatsaket i klausima valgytumet suniuka, o gal valgot ? pagal ka renkates mesa,kuria valgot?[/SIZE]

teisingi klausimai.
yra braškė, bet nėra braškiena.
nėra kiaulės mėsos, bet yra kiauliena.
ir dar yra kraujas.
o aplink mes - gailestingieji.

eyes wide open.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 16, 22:10)
teisingi klausimai.
yra braškė, bet nėra braškiena.
nėra kiaulės mėsos, bet yra kiauliena.
ir dar yra kraujas.
o aplink mes - gailestingieji.

eyes wide open.

Jei nori daugiau gyvuliuku gyvybiu issaugit - baik cia rasyt fanatizmus.
Priesiska reakcija. Negi tau irgi nedasunta? Kuo daugiau rasai - tuo daugiau norisi cepeku, steiko, desrytes, saslyko ir dar kazin ko🐣🐷🐖🐄🦌🐃🐏...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 20:32)
Va jus, perzengete padorumo ribas, atvikdama istorija kuri buvo pasakojama ne jums, o zmogui, kuriam reikejo pagalbos.

Jus tai stebina? Pas ją nei padorumo, nei gėdos jausmo nerasta.
Atsakyti

Jeigu tu manai, kad gyvunas lygus zmogui, tai ne tik ju nevalgyk, bet nedaryk nieko, del ko jie mirsta. Nesinaudok jokiais civiliazijos laimejimais, nevazinek masina, negyvenk mieste, grizk i urva ir misk naturaliai uzaugusiais lapais, kiaulpienem ir garsvom. Nes tu supranti, kad net del tavo poreikio rasineti cia nesamones, tu naudoji elektra, o jos gaminimas kaip zinia tersia ir zudo.

p.s. ir as tikiuosi tavo vaikai bei tu pati nenenesiojat odiniu batu. Jei del maisto jie gali rinktis, tai batus tikrai gali pirkti kokius nori.

cia formuluoji viskai neteisingas mintis. As visa gamta gerbiu ir tausoju, ne tik gyvynus, Gla tau bus sunku suprasti, bet kiekveina diena pas mane smegenys suskasi del to, kad ismokt kaip gyvent kuriant, o ne niokojant, aks tikria mieste patingai labai sunku, nezinau kodel man otkie isbandymai, bet tame yra priezastis. taip pirkdama batus visada galvoju, kas ir kaip maziau kenks gamtai, todel renkuosi geriausios imanomo skokybes, pirkdama rubus, pirkdama buitine chemija, sampunus, muila, netgi ta pacia ksometika, visada mastau. Jei mokeciau isgyventi miske tai ir daryciau, bet kol kas nemoku. Gimiau ligoninej, uzaugau bute, iki gyvenimo kaime, net nezinojau, kad zole buna zmogaus dydzio, taigi ismokti man reikia labai daug ka. 

Aisku galit mane smerkti, del to,kad nemoku kol kas visko, bet kalbu kas teisinga, kiek norit, jei nuo to jums kazkas geriau darosi, bet gal geriau paciom nors siek tiek susimastyti tom temom, o ne neigti?

batai pvz odiniai ilgai laiko, jei kokybiski kelias kartas gali laikyti, ir bus taip is nuzudyto gvuno, jei is sintetikos vel naftos pupavomo metu, perdirbimo, pervezimo ir t.t. vel zus gyvunai tersis gamta.kaip sakot, kurie geriau, jei nori nekenkti Zemei?

taip dar vsi naudoju elektra mano elektra pareina is vejo jegainiu, atsinaujinanciu saltiniu, taip ir vejo jegaines nera labai eklogiskos, bet be elektros dar nemoku gyventi, nors jau kaip sniau sakiau stengiusoi taupyti ir veltui neikvoti.

taigi labai gali daug prie kur prikibti, tikrai neesu tobula ir darau daug dar negeru dalyku, bet as mokausi, keiciuoso, vis tieksu visa esama mano zala as bent nevalgau gyvunu vis tiek maziau zalos. O tu? jei jau nori i tuos asmeniskumsu leistis. kokius batus naudoji?ir kiek gyvunu per metus suvalgai?

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 16, 22:05)

Būti vegetaru - moralinis apsisprendimas.
Nebūti vegetaru- lygiai taip pat.
Apsispręskite už nežudymą.
Palaipsniui.

bet kviečiu.
Rimtai.

Ne ne...jau cia tu perfrazavai kaip tau geriau.

Gydytojai sako:
Buti vegetaru - moralinis apsisprendimas
Buti veganu - jau diagnoze

Rimtai
Neissigalvoju
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 16, 21:18)
Jinai moralizuoja moralizuotojas  biggrin.gif </p>

Jos nickas įpareigoja biggrin.gif
Atsakyti

Jei nori daugiau gyvuliuku gyvybiu issaugit - baik cia rasyt fanatizmus.
Priesiska reakcija. Negi tau irgi nedasunta? Kuo daugiau rasai - tuo daugiau norisi cepeku, steiko, desrytes, saslyko ir dar kazin ko🐣🐷🐖🐄🦌🐃🐏...

tave taip stipriai veikia kiti zmones? tai tada tave labai lengva valdyti.

Atsakyti