As zinau kas toks ir kada buvo. Nesuprantu jo sasaju su medicina. Juo labiau, kad pries tiek metu apie zmogaus kuna mazai zinojom, palygint su dabar.
Ir jeigu kazkas parase apie kazkoki atgimima kas 7 m, tai as automatiskai nemanau, kad tai tiesa. Nu man tikrai argumentu svariu reikia. As isvis netikiu jokiom magijom, mistikom, letiniais uzdegimais nuo mesos (
) ir ten kitais neapciupiamais dalykais.
Man tai idomu kaip tavo protas veikia. Niekaip negali pieno atsisakyti, tai susiradai filosofa, kuria butent teige, jog uztrunka 7 m. Tu realiai neieskai saltiniu objektyviai, atvirom akim. Tu ieskai tu, kurie kazkaip tavo idejas ir elgesi paremtu. Sitoje situacijoje labai aiskiai pasimate sitas.
O prie ko cia sasajos su medicina, kodel viskas turi ristis su medicina? as neieskojau sasaju su medicina, siaip norejau pamineti zymu lietuvi vegana ir netycia atradau si jo straipnsi. Pvz ka medicina zino apie zmogaus energetika ir kaip ja veikia tam tikri maisto produktai?
Nu netikek ar tikek kuom nori. As jau senai buvau girdejus, kad kas 7 m atsinaujina visos zmogaus lasteles bet to tikrai netikrinau nei tyrimais, nei moksliniais ekspermentais
3/7/9 skaiciai kurie daznia kartojasi visur mitologijose, religijose, pasakose, manau jie turi kazkokia prasme ir reiksme. 7 m pradedavo vaikai eiti i mokykla, 14 jau laikomas paaugliu, 21 kai kur tik leidziama alkoholi isigyt, airijoje tada buvo duodamas raktas nuo namu ir skaitomaakd jau zmogus subrendes ir t.t.
Vargeli tu mano vargeli, tyrinetoja tu musu
nieko as neieskau paprasciausiai perskaiciau straipsni pasidalinau ir viskas, jus cia prie manes kabinejates del to pieno, gal pati nustok ji valgyti, gal atsakyk mesos, kodel aiskini kaip man keisti mityba ir kokiu greiciu, gal as is vis niekad nenustosiu valgiusi grietine, gal nustosiu rytoj, koks tau skirtumas, vis tiek tai bus geirau, nei valgyti nuolat mesa, nemanai? gyvunams geriau, ne tau? jei karve gerai auginama, jei versiukas nuo jos neatimamas, tai peino produktai nera smurtinis maistas. O aiskinti kam kaip ir kokiu greiciu keisti mityba manai turi tam pakankmai ziniu, kvalifikacija, ka pati taip ausktini, turi medicinini issilavinima?( cia jusu stilium)
As nei vienai nesiulau, nei keisti mitybos, nei kazka valgyt ar kazko nevalgyt, paprasciausiai diskutuoju, KODEL vienaip ar kitaip elgetes ar masot, kodel zmones labiau myli ir rupinasi vienais gyvunais ir valgo kitus, sioje potemeje, anksciau domejausi kodel jums kosmetika atrodo grazina moteri, o ne bjauroja, arba kodel manot, kad KT vartojimas nekenkia ir t.t. cia tik klausimai, tik diskusija, kodes pas jus tiek prievartos tiek savo tiek kitu atzvilgiu?
Tai kaip atsirenkat kuri gyvuna saugot, augint, mylet, o kuri valgyti? pagal isvaizda? buda? intelekta?ar palei tai kaip jus visuomene ismoko?