Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:48)

tik klausiau pagal ka atsirenki kuri gyvuna valgysi? ka tavo galvojimas tau sako?</p>

Pagal maistinguma.
Atsakyti

O kaip su zmogumi, gyvuno seiminko pareigomis?

O kas su mano pareigom? visi pirmi 3 kaciukai isaugo, buvo pakankamai mamos ismyleti iszindyti ir  nukeliavo i labai gerus namus. Jau minejau, kad nezinau gal ir kastruosiu savo kate ateityje, bet norejau suteikti sansu tureti vaiku, nes as ne Dievas as nezinau kam reikia , o kam nereikia tureti vaiku, taigi suteikiau tokia galimybe, kas tame blogo? Jei sterializuosim visas kates, apeisim pelem ir ziurkem, man tas irgi nelabai patinka.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71847048" data-time="1508276410"><div><p>Paklausk diedo, paskui parašyk, ką sakė.</p></div></blockquote><p>Tu savo, vargsele, nuomones neturi?Ar mano vyras tau autoritetas? ar amnezija ar dimensija, jau sakiau, as klausiau savo vyro nuomones ir ja zinau, o kaip su jusu nuomone, jos neturit?</p>

O jus bijote paklausti savo vyro nuomones?
Atsakyti

O jus bijote paklausti savo vyro nuomones?

jau senu seniausiai paklausiau ir zinau, o jus bijote saves?

Atsakyti

Pagal maistinguma.

pagal ka matuojate maistinguma? ar kas jums kita sismatuoja?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71847061" data-time="1508277118"><div><p>O jus bijote paklausti savo vyro nuomones?</p></div></blockquote><p>jau senu seniausiai paklausiau ir zinau, o jus bijote saves?</p>

Is ko kilo sis klausimas? Kodel as tureciau saves bijoti?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:36)
ko tu ci avel putojiesi, taigi postas skirtas ne tau , o cambalai as irgi ta jau buvau rasiusi, ir tu rasei, o ji vis tiek nemate, tai dar pakartojau, ko kisi nosi, kur ne tau ir net ne apie tave rasoma?</p><p>ir as sakiau,akd nedaugina ir ka, bet lapes DAUGINASI PACIOS smile.gif  Siaip buvo vienas epizotas, kur matosi ir lapiukai smile.gif </p><p></p><p>O tai augini iskastruotus katinus ir jautiesi gerute? jei sakai katinai spasirupinsi, tai jau kitus gyvunus tikrai gali valgyti? doh.gif</p><p></p><p>kodel tu istisai nusisneki?</p>

Neaiškink, dunduke, į kuriuos postus man atsakinėti, gerai? Iš kur tu taip gerai žinai, ką matė ar nematė cambala? Taigi ji aiškiai parašė, kad laiko nebent radę sužeistus, beje, ar tu pati bent minutę pažiūri savo įdėtas nuorodas? Iš paskutinės nuorodos žmogus aiškiai pasakė, KAD LAPIŲ LAIKYTI NAMUOSE NEREKOMENDUOJA, KAD LAUKINIŲ GYVŪNŲ VIETA YRA GAMTOJE!

Lapės, šiaip jau, nėra naminiai gyvūnai, kaip katės, tai jau greičiau išimtis, nei taisyklė. Už NAMINĮ gyvūną atsakomybę neša žmogus. Ar suprasi tu pagaliau, dunduke tu bl?

Jep, nesijaučiu nei kiek kalta, kad auginu kastruotus katinus, nedauginu beglobių, apšašijusių ligotų katinų, mano gyvūnai prižiūrėti, iššukuoti, kvepiantys, šeriami superpremium maistu, kur 75% MĖSOS, o ne atliekomis su 4% ale mėsos, kaip kad tu šeri savo nabagę katę, katinai sveiki, va ryžas drybso šalia, kas blogai? Skaniukų NATŪRALIOS DŽIOVINTOS MĖSOS pripirkta, o tu tik valkataut savo katę išleidi ir jautiesi superkūl gyvūliukų mylėtoja.

Visi mato, kas čia nusišneka. Ir tai tikrai nesu aš, kad ir kaip tu to norėtum, ane, kliedesine?

P.S. Kai tavo diedas sušlamščia kepsnį, ar neapsivemi iš pasišlykštėjimo?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71847059" data-time="1508277049"><div><p>Pagal maistinguma.</p></div></blockquote><p>pagal ka matuojate maistinguma? ar kas jums kita sismatuoja?</p>

pagal gydytojo rekomendacijas. Valgau jautiena-raudona mesa nes joje daugiausia gelezies, ko mano organizmui truksta.

Siaip mokslininkai nustato mesos mastinguma, ne as. As pasitikiu profesionalais.
Atsakyti

Gali nekastruoti vienos kates. Uz keliu metu turesi jau n kaciu, kuriu teises turesi patenkinti. Ir nesigaus. Galima cia postringauti apie gyvunu teise i orgazma, bet grizk i realybe. 

Sitoje temoje rimtai diskutuoti tiesiog neimanoma. 

Tai sakai gamta neturi reguliacinio mechanizmo ar zmogus taip viska isdarko?

Imanoma, kai nori, nuo intenciju priklauso

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:32)
o tu net nesupratai, kad apie joki veisima as nediskutuoju, as diskutuoju apie gyvuno teise laisvai daugintis ir gyventi lyt gyvenima smile.gif 

Vat tokius glušus kaip tu reikia bauduot tūkstantinėm baudom, o pinigus skirti beglobių prieglaudoms. Bože bože, kas per bukė wacko.gif
Atsakyti

Is ko kilo sis klausimas? Kodel as tureciau saves bijoti?

o is ko kilo jusu pirminis klausimas, kodle as tureciau savo vyro bijot paklaust. Kodel reikia is vis kisti mano vyrai, kai mes cia snekam. As kazko jusu klausiu , ne jusu vyru ar vaiku ar dar kokiu kaimynu,

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 18, 00:38)
Gyvuno teise gyventi lytini gyvenima.  biggrin.gif </p><p>Man cia vienai juokinga?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Čia net nejuokinga. Čia labiau graudu
Atsakyti