Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

pagal gydytojo rekomendacijas. Valgau jautiena-raudona mesa nes joje daugiausia gelezies, ko mano organizmui truksta.

Siaip mokslininkai nustato mesos mastinguma, ne as. As pasitikiu profesionalais.

tai gyvunai jums dzin pasakytu gydytoajs valgyt kate ir valgytum ? Tai kam issigalvota ta meile ir rupestis katem?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 18 spalio 2017 - 00:09
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71847057" data-time="1508276954"><div><p>Gali nekastruoti vienos kates. Uz keliu metu turesi jau n kaciu, kuriu teises turesi patenkinti. Ir nesigaus. Galima cia postringauti apie gyvunu teise i orgazma, bet grizk i realybe. </p><p>Sitoje temoje rimtai diskutuoti tiesiog neimanoma. </p></div></blockquote><p>Tai sakai gamta neturi reguliacinio mechanizmo ar zmogus taip viska isdarko?</p><p>Imanoma, kai nori, nuo intenciju priklauso</p>

Apie kokia gamta kalbam? I si procesa isikiso zmogus, kates, sunys yra ne laukines gamtos dalis, kur vyksta naturali atranka. Nereikia demagogijos.

Na galimai, jus tenkina, kad nepriziuretus kaciukus suvazineja masinos, suspardo chuliganai, aptenka ligomis ir t.t. Bravo ir tai sneka zmogus kalbanti apie gyvynu gyvybes svarba... TAi sakot tu niekam nereikalingu gyvuneliu kancios jums nemotais? Tai vadinate atranka. OK.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 01:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71847066" data-time="1508277434"><div><p>pagal gydytojo rekomendacijas. Valgau jautiena-raudona mesa nes joje daugiausia gelezies, ko mano organizmui truksta.

Siaip mokslininkai nustato mesos mastinguma, ne as. As pasitikiu profesionalais.</p></div></blockquote><p>tai gyvunai jums dzin pasakytu gydytoajs valgyt kate ir valgytyet ? Tai kam issigalvota ta meile ir rupestis katem?</p>

Kai per menesi valgau apie 800gr.-1000gr. mesos, todel didele reiksme teikiu maistingumui. Sunys ir kates ne maistingos, jei butu masitingi, ir tarkim del to as galeciau sumazinti mesos kieki iki 500gr, per menesi, to kiekio pakatu parupinti visas mano organizmo reikmes, pasirinkciau buten si varianta.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71847064" data-time="1508277318"><div><p>Is ko kilo sis klausimas? Kodel as tureciau saves bijoti?</p></div></blockquote><p>o is ko kilo jusu pirminis klausimas, kodle as tureciau savo vyro bijot paklaust. Kodel reikia is vis kisti mano vyrai, kai mes cia snekam. As kazko jusu klausiu , ne jusu vyru ar vaiku ar dar kokiu kaimynu,</p>

Taip kaip jus sureagavot i oponentes pasiulyma paklausti vyro.

Rimtai rasau, as buciau paklaususi? Nematau tame jokios tragedijos. Aplamai teiraujuosi vyro nuomone ivairiasi klausimais. TAd pakalusti vyro man yra norma.

Norit as savo paklausiu ka jis galvoja uzduotu klausimu? Jokiu problemu. Sis veiksmas man tikrai nesukelia negatyviu emociju.
Atsakyti

Apie kokia gamta kalbam? I si procesa isikiso zmogus, kates, sunys yra ne laukines gamtos dalis, kur vyksta naturali atranka. Nereikia demagogijos.
Na galimai, jus tenkina, kad nepriziuretus kaciukus suvazineja masinos, suspardo chuliganai, aptenka ligomis ir t.t. Bravo ir tai sneka zmogus kalbanti apie gyvynu gyvybes svarba... TAi sakot tu niekam nereikalingu gyvuneliu kancios jums nemotais? Tai vadinate atranka. OK.
Papildyta:

Kai per menesi valgau apie 800gr.-1000gr. mesos, todel didele reiksme teikiu maistingumui. Sunys ir kates ne maistingos, jei butu masitingi, ir tarkim del to as galeciau sumazinti mesos kieki iki 500gr, per menesi, to kiekio pakatu parupinti visas mano organizmo reikmes, pasirinkciau buten si varianta.

O tai mes jau ne gamtos dalis? mes kazkur gal is visatos iskritom jau?

O tai kai tigrai vienas kita uzpuola suzeidzia, kai vilkai sueda eriuka, jums irgi baisu?

Siaip neesu maciusi, nei girdejusi apie kazkokius chuliganus, kurie Airijoje spardo kaciukus. Matot as ne Lietuvoje gyvenu ir kaciukus cia mielai pasiima auginti zmones. O tie, kurie laksto laisvi, tai turi ir ka paesti ir nesala per ziema, taigi irgi ne taip baisu. Zmones irgi cia kai kurie gatvese gyvena, tai nezinau kuriu labiau gailet?

Taip gamtos atranka ziauroka zmogaus akimis, bet jums neturetu tai buti ziauru  jus gi valgot tuos gyvunus, tai kam apsimetat gailestinga?

O jusu gydytojas nesidomi naujausiais moklso studijom, kad raudona mesa vigi kenkia zmogui, negirdejo dar? O jus zinot, kad gelezi isisavinti galima tik susitvarkius zaryna? ir davsinius dalykus? 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 18, 00:38)
. Vyras klause kodel, juk kiauliukai ganetinai sveiki padareljiai, vetas atsake, kad greiciausiai tai itakojo kraujomaisa.

MOralas, nenori rupintis, priziureti gyvu padaru, neimk, o jei paemei buk malonus atlik pareiga, DERAMAI RUPINKIS, nedaugin be proto, vien todel kad gyvunai dauginasi. Gyvunai ne zaislai.

Gali būti. Mes prieš pusantrų metų įsigijom du verpetuotus jūrų kiauliukus broliukus, išnaršiau visą internetą apie jų priežiūrą, žiūrėjau youtube video, nieko jiems netrūko, geriausias oxbow šienas, vitaminas c, daržovės, sausiukai. Ir ką.. Vienam, kai buvo 4 mėnesių, ištino priekinės kojos sanarys, galvojau, gal susižeidė ar ką. Vizitas pas vet, nuskausminamieji, antibiotikai. Po kelių mėnesių vėl tas pats. Tą kartą irgi pasveiko. Kitas buvo lyg ir sveikas, bet vieną rytą radau negyvą, o tam, kuriam tindavo koja, vėl ištino, tik tą kartą jau abi priekinės kojos. Nustojo valgyt, maišiau specialius miltukus su vandeniu, šėriau per švirkštą, bet deja, jo tai neišgelbėjo, teko užmigdyti, nes pasveikti jam nebebuvo jokių šansų. Vetas, kuris beje, turi patirties su triušiais ir jūrų kiaulytėm sakė, kad kažkas su juo buvo negerai nuo gimimo, jam, pasirodo, bubk ištinę ne tik priekinių, bet ir galinių kojų sąnariai bei stuburas, o kiauliukai buvo sulaukę vos metų. Vieną iš priežasčių, kodėl taip galėjo atsitikti, įvardijo inbreeding, kitaip tariant, kraujomaišą. Dabar vėl turim du, tuomet neturėjau su kuo palyginti, bet dabar galutinai įsitikinau, kad anie jau gimė nesveiki, išoriškai atrodė gražučiai, sveiki, bet deja, taip nebuvo, dabartiniai skiriasi kaip diena nuo nakties, judrūs, o jau popkornina, tai vaje biggrin.gif Auginot, turbūt žinot, kas tai yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:39)
as ikeliau ji kaip pavyzydi Lietuvos sviesuolio, vegano, kurio rastus dar ir dabar studijuoja zmones, jo vardu rengiamos sveikatos konferencijos pvz KU . Bet ir vel tu matai krislus , bet nematai rastu  ir nematai esmes, nematai sviesuolio Vyduno smile.gif 

Nuuu. O pati to pavyzdžio net nesugebi atidžiai persjaityti, kliedesine.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:41)
O ka stau cia juokinga, manai gyvunai neturi savo tesiu, Kodle manai, kad galima paimti gyvuna ir ji nukastruoti? manai gamta kvaila ir padare kates su lyt organais? ir galincias daugintis, tai zmogus tobilina kate? Kas tau is vis yra gyvunai? </p><p>kodel taip norisi is visko saipytis, o ne mastyti?</p>

O kas tu manai yra gyvūnų prieglaudos ir tūkstančiai unwanted neglected katinų, "mąstytoja" tu bl?
Atsakyti

Taip kaip jus sureagavot i oponentes pasiulyma paklausti vyro.
Rimtai rasau, as buciau paklaususi? Nematau tame jokios tragedijos. Aplamai teiraujuosi vyro nuomone ivairiasi klausimais. TAd pakalusti vyro man yra norma.
Norit as savo paklausiu ka jis galvoja uzduotu klausimu? Jokiu problemu. Sis veiksmas man tikrai nesukelia negatyviu emociju.

Tai oponentei jau n kartu buvo atsakyta i si klausima :) taigi nepuskit burbulo lygioj vietoj.

Man nera normalu kisti vyra i diskusijas sm, o del mitybos jau senai esam viska tarpusavyje issiaiskine, zinau jo poziuri, zinau jo visus atsakymus, tik nezinau ,kodel as tureciau cia juos viesinti? jei jis noretu pats dayvauti diskusijoj, bet tai ne jo sritis :) Taigi, as nesitapatinu su vyru ir kitais, as turiu savo nuomone ir man idomi jusu nuomone, ne jusu giminaiciu ir atrodo tai aiskiai pasakiau jau dabar net  nezinau kiek kartu. Jus klausiat vyro, klausikit, pasakokit, ka jis atssakinejo, kodel manot,kad ir kiti turi pulti taip pat daryti? Tik as abejoju ar ZKB irgi klaustu savo vyro, tai gal jos vyro poziurio paklauskit? galesit viena kitos vyro nuomones aptarineti :oh:

Man asmensikai neidomu nuomone zmoniu, kurie patys cia gyvai nedalyvauja, nemegstu pletku ir sugedusiu telefonu. Uztenka jus savo nuomone pasaket, bent man , gal ZKB ir idomu, jos klauskit :) 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 01:16)
O tai mes jau ne gamtos dalis? mes kazkur gal is visatos iskritom jau?</p><p>O tai kai tigrai vienas kita uzpuola suzeidzia, kai vilkai sueda eriuka, jums irgi baisu?</p><p>Siaip neesu maciusi, nei girdejusi apie kazkokius chuliganus, kurie Airijoje spardo kaciukus. Matot as ne Lietuvoje gyvenu ir kaciukus cia mielai pasiima auginti zmones. O tie, kurie laksto laisvi, tai turi ir ka paesti ir nesala per ziema, taigi irgi ne taip baisu. Zmones irgi cia kai kurie gatvese gyvena, tai nezinau kuriu labiau gailet?</p><p>Taip gamtos atranka ziauroka zmogaus akimis, bet jums neturetu tai buti ziauru  jus gi valgot tuos gyvunus, tai kam apsimetat gailestinga?</p><p></p><p>O jusu gydytojas nesidomi naujausiais moklso studijom, kad raudona mesa vigi kenkia zmogui, negirdejo dar? O jus zinot, kad gelezi isisavinti galima tik susitvarkius zaryna? ir davsinius dalykus? </p>

As tai ne, ir neviedmainiausiu. laukineje gamtoje as prapulciau, esu suzalota civilizacijos.
Lygiai taip pat, civilizacija itakoja ir gyvunu gyvenima kurie yra prijauktinti zmogaus. TAi neigti gali, atsiprasau, tik demagogas.

Jei jus butumet gamtos vaikas, pries kelis lapus nevograutumet del pasiulymo jus konkreciai parktikuoti gyvenime savo idejas, eitumete gyventi i miska ir gvyentumete santarveje su savimi ir gamta.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 18, 00:42)
Tu savo, vargsele, nuomones neturi?Ar mano vyras tau autoritetas? ar amnezija ar dimensija, jau sakiau, as klausiau savo vyro nuomones ir ja zinau, o kaip su jusu nuomone, jos neturit?

Turiu, debilėle. O ko čia plėšais, juk savo diedo dar į vegetarą nepavertei, ania? Tai gal per mažai klausinėjai, labiau pasistenk.

Dimensija tu dimensija. Pasigooglinsi, ką tas žodis reiškia?
Atsakyti

O kas tu manai yra gyvūnų prieglaudos ir tūkstančiai unwanted neglected katinų, "mąstytoja" tu bl?

Kur tu cia Airijoje randi tukstanciu katinu prieglaudose, man pavargt reikejo , kol viena kaciuka radau. Ir tai ne prieglaudoje radau , o pas zmogu, per skelbima ir tai skelbimas tik iseina su paprastais kaciukais, jau dinge per kelias dienas. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 18, 00:49)
Gali nekastruoti vienos kates. Uz keliu metu turesi jau n kaciu, kuriu teises turesi patenkinti. Ir nesigaus. Galima cia postringauti apie gyvunu teise i orgazma, bet grizk i realybe. </p><p>Sitoje temoje rimtai diskutuoti tiesiog neimanoma. 

Nu. Katės vaikus atidavinėja lengva ranka, o vat karvės vaikučių gailisi. Ubuntu, o tu pagal ką atsirenki ko gailėt, veršiuką nuo karvės atskirt ajajaj kaip blogai, nemoraluuuu, baisuuuu, o kačiuką nuo katės? Tai augink visus, nesterilizuok, po metų ar dvejų turėsi visą fermą wub.gif
Atsakyti

As tai ne, ir neviedmainiausiu. laukineje gamtoje as prapulciau, esu suzalota civilizacijos.
Lygiai taip pat, civilizacija itakoja ir gyvunu gyvenima kurie yra prijauktinti zmogaus. TAi neigti gali, atsiprasau, tik demagogas.

Jei jus butumet gamtos vaikas, pries kelis lapus nevograutumet del pasiulymo jus konkreciai parktikuoti gyvenime savo idejas, eitumete gyventi i miska ir gvyentumete santarveje su savimi ir gamta.

Airijoje beveiknera laukines gamtos taigi katinam kaip vienas didelis kiemas, ypac saviatgali tereikia i gatves iseiti vakare maisto apsciai :lol: nelyginkit ssavo aplinko ssu mano, jei net nezinot, akip ci agyvenimas vyksta. Aisku as neesu uz tai,kad paimti ir paleisti kaciukus likimo valiai , todel ir rinkau atidziai seimas jiems, taigi nereiki aant manes krauti visu probmelu susijusiu su ziauriais zmonem. bet del to ,akd tokiu yra as irgi neprivalau savo katei uzdrasu tasivest bent keliu vadu ar ne?

ir vel pasiulymas i miska eiti:oh: Jau klausiau, kur man ta miska rasti i kuri galeciau eiti, su mielu noru gal ir nueitume su vyru, jau ne kart asnekejom kur dingti nuo tos durnos civilizacijos? gudrios jus pasiusti i miska, o konkreciau jau ir slabo .... :lol: Gal galiu LIetuvoje nueiti bele kur ir apsigyventi miske? pasistatom namuka ir gyvenam? nes pvz Airijoje nei misku nera, tera egliu plantacijos ant privacios zemes, panasu ir Lieuvoje greit taip bus...

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 18, 01:21)
Auginot, turbūt žinot, kas tai yra smile.gif

Pas mus ir dabar yra, viena kriuksike. Vyras ismylejo i tuos gyvunelius, niekada nebuciau pagalvojusi.

Siaip mes laikome ir sunis ir kates. Nekilmingus su jusiskiu grazuoliu tikrai nesulyginsi, visi vienaip ar kitaip suzaloti, sunkai galejo rasti seimininkus, bet labai, labai mylimus.

Ka padarysi priedurniu seima esam.
Atsakyti

Nu. Katės vaikus atidavinėja lengva ranka, o vat karvės vaikučių gailisi. Ubuntu, o tu pagal ką atsirenki ko gailėt, veršiuką nuo karvės atskirt ajajaj kaip blogai, nemoraluuuu, baisuuuu, o kačiuką nuo katės? Tai augink visus, nesterilizuok, po metų ar dvejų turėsi visą fermą wub.gif

as nieko nesigailiu. As uz nauralia , neiskraipyta gamta ir naturalius procesus. Kaciuko neatskyriau gimusio nuo kates, kai jau patys atsiskyre tai ir atidaviau kitoms seimoms.

Atsakyti