Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 10 18, 09:08)
Slabo atsakyt, ania, nes jin tavo drauge? Megsti melagius?

atsakiau jau, neskaitei. nes putojais per daug.
kiekvienas eina į gailestingumą savo keliu ir tempu.
o aš klausiau tavęs tu savo ruožtu ką darai, be mankštos, dėl gyvų būtybių, a?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 18, 10:54)
Su ja viskas gerai, tiesiog ji myli gyvunus, labiau uz zmones.

Rupinasi besmegeniu daugintoju pridaugintais gyvunais, todel ir nera atspari apsileidimui - atsainu poziuri i gyvunu dauginima. Jusu meiles gyvunams skirtingos, tu hipotetiskai pergyveni del valgomos karves, ji pergyvena ir rupinasi realiais gyvunais.

Mažiukas pataisymas- KAI KURIUOS žmones. Nes nu tikrai, jei pvz man reikėtų rinktis, kam padėt, ar kokiai apsisnarglijusiai daugintojai ubuntu, ar apšašijusiam benamiui katinui, net nedvejodama rinkčiausi katiną.

Va va, ot tie dvigubi standartai, ar ne?
Atsakyti

FB buvo viena kvaiša prikirpta, jos alia vilkinė nė metų nesulaukus jau buvo sukergta su kažkokiu mišrūnu, o jau džiaugėsi šuniukais, dalijo draugėms, o jau visas FB meilės gyvūnėliams pilnas.... Na iš veido matėsi, kad ji ne viso proto (kažkas ten akivaizdžiai hne taip), bet Ubuntu, įtariu, tokio pat mąstymo.

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 18, 11:00)
Jei katė bastosi mieste-ji šeimininkų neturi. Nei čipuoja tie alia šeimininkai, nei ką. Vienas dingsta katinas-kitą pasiima, gi mažiukai tokieee faini. Ir garantuoju, jie jaučiasi darą gerą darbą. 

Nuuu. Vaikučiams pasidžiaugt ima, ir daugina, kad vaikučiai galėtų pasidžiaugt kačiukais. O kas vėliau jiems nutiks, pa barabanu wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 17, 23:24)
Turiu, debilėle.

štai, Moonte, šių moterų lygis.
ir aš ir Ubuntu taip šnekame ant jųjų?

bet tu lyg užsimerki prieš jų stilių.... ar tiesiog praleidi, nes jis tau atrodo "savaime pateisinamas" dėl tokios kaip Ubuntu.

Šneki man apie konsensusą, tačiau jei mano tikslas - raginti žmones mąstyti "kitaip", negaliu aš linkčioti ties kiekvienu jų piešinuku ar banalia fraze.
M.Joy kitaip nebūtų parašius savo knygos ir išdėsčius pozicijos, jei būtų galvojus kaip ginkdie neįskaudinti visavalgių.
O gal ši mokslininkė savo knygoje irgi privalėjo kas septynis sakinius atsiprašinėt visų visavalgių, kurie skaitydami pajus "nekokius jausmus"?

iš čia esančių moterų kiekviena traukia į savo poziciją, taip kad aš, tarkim, ne išimtis.
Ir gaila, kad tavo gydytojai profesionalai, rodo tau į raudoną mėsą, kaip į vienintelį geležies šaltinį ir nepasako apie visą kitą brudą, kuris slypi raudonoje mėsoje.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 18, 11:08)
Beje, vakar tau uzdaviau konkreciys klausimus apie Ubunte. Slabo atsakyt, ania, nes jin tavo drauge? Megsti melagius?

Varna varnai akies nekerta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 18, 11:10)

Arba neina. Arba eina į gailestingumą, bet ne ta kryptim, kuria Jūs norėtumėt kad eitų. Aš pvz. už tai, kad gyvūnai nebūtų kankinami iki tol, kol jie gyvi ir mano lėkštėje neatsiduria. Bet saulės energija neplanuoju pradėti maitintis vien todėl, kad kažkam nepatinka, jog žmogų gamta visaėdžiu sukūrė.

Aš dėl žmonių stengiuos daryti. Nedaug, bet šiek tiek bent. O dėl gyvūnų nieko nedarau (išskyrus tai, kad auginu šunį, juo rūpinuos, bet ans veislinis ir maistu su mėsa šeriamas, tai turbūt nesiskaito čia smile.gif). Ir neplanuoju artimiausiu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 18 spalio 2017 - 10:22
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 18, 11:12)
<p>FB buvo viena kvaiša prikirpta, jos alia vilkinė nė metų nesulaukus jau buvo sukergta su kažkokiu mišrūnu, o jau džiaugėsi šuniukais, dalijo draugėms, o jau visas FB meilės gyvūnėliams pilnas.... Na iš veido matėsi, kad ji ne viso proto (kažkas ten akivaizdžiai hne taip), bet Ubuntu, įtariu, tokio pat mąstymo.</p>

Žinau, apie ką kalbi. Tokia ten "mylėtoja", kad vaje vaje, ne vienas žmogus matė, kaip ji viešumoj šaukia, tampo ir spardo tuos šunis.
Atsakyti

Žinau, apie ką kalbi. Tokia ten "mylėtoja", kad vaje vaje, ne vienas žmogus matė, kaip ji viešumoj šaukia, tampo ir spardo tuos šunis.

Na va,,,

Kažkuriuo metu buvo man užėję-o gal nusipirkt neveislinį ex siamuką (tajuką). Pigu, gražu. Kai pasiskaitai atsi;liepimus, pavartai skelbimus-fantazija atšoka-visi beveik visi žvairumo defektą turintys, pilna skelbimų apie dovanojamus suaugusius ex siamukus - štai ko pridirbo daugintojai...

Tiesa, dabar yra jau tajukų veislynas LT-nectario, nuostabūs katukai. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 18, 11:19)
štai, Moonte, šių moterų lygis.
ir aš ir Ubuntu taip šnekame ant jųjų?

bet tu lyg užsimerki prieš jų stilių.... ar tiesiog praleidi, nes jis tau atrodo "savaime pateisinamas" dėl tokios kaip Ubuntu.

A girdž, nukvakėle. O kaip tavo numylėtoji ubuntu mane pavadino, praleidai kažkodėl, ania? wub.gif

O ką tu darai? Užmerki akis prieš savo draugiaškos neatsakingumą, vadinasi, lygiosios.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 18, 11:10)
atsakiau jau, neskaitei. nes putojais per daug.

Prie ko cia gailestingumas? Mes ne apie valgomus/ nevalgomus gyvulius dabar snekam.

As taves klausiu kaip tau skaitosi Ubuntu, kai visas cia isvadino besikrusanciomis paleistuvemis, alkoholikemis, narkomanemis, kompleksuotomis? Kai ant Lietuvos ir lietuviu varo? Kai ppurtesi kad ne ji S nare buvo, baisiausiai putojosi...
Ka manai apie tai? Laukiu atsakymo. Tada i tavo atsakysiu ka as darau del gyvu butybiu.

Atsakyti

Ir gaila, kad tavo gydytojai profesionalai, rodo tau į raudoną mėsą, kaip į vienintelį geležies šaltinį ir nepasako apie visą kitą brudą, kuris slypi raudonoje mėsoje.

Kokie brudai slypi? Kodel mums turi buti pavojingas produktas, kuriuos zmogus valgo tukstancius (jei ne milijonus) metu?  O tu darzoves perki tik ekologiskas? Garantuoji, kad nera nitratu, kad vaisiai nepurksti ir t.t.? Jeigu pradeti kelti standartus mesai (gyvuliai butinai lauke, serti tuo, ne anuo, be vaistu ir t.t.), tai tada ir visiems kitiems produktams ta pati taikyti reikia.

As pilnai suprantu tavo argumentus del morales, bet tas nuolatinis kartojimas, jog mesa brudas, cholesterolis kyla, tai yra melas ir tiek. Tu pati zinai, kad viskas priklauso nuo to kokia mesa valgai, kada, kiek ir t.t.

Atsakyti