Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Moonte @ 2017 10 18, 10:51)
Todel, mastantys, humaniski zmones atlieka PREVENCIJA, nedaugina niekam nereikalingu gyvunu, tam kad veliau ju niekas nezudytu.

Vat būūūūūtent. Jei visi būtų tokie besmegeniai, kaip ubuntu, situaciha būtų dar baisesnė. Juk prieglaudos galėtų išvis neegzistuoti, jei didelė dalis žmonių turėtų bdnt lašą atsakomybės.
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 18, 12:47)

Tu rimtai nesupranti kodel?

Moonte, kad ir megeja pagrazinti savo gyvenima, bet ji ir kitu neuzmirsta, ji daug padejus ir padeda, tiek zmonems, tiek gyvunams. Jinai yra geros ir gailestingos sirdies. O tu...tu ne pirstu guvenime nepajudinsi, jei is to sau naudos neturesi. Nei tau ko gaila, nei tu pasirupinti kuo sugebi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 spalio 2017 - 11:54

Vat būūūūūtent. Jei visi būtų tokie besmegeniai, kaip ubuntu, situaciha būtų dar baisesnė. Juk prieglaudos galėtų išvis neegzistuoti, jei didelė dalis žmonių turėtų bdnt lašą atsakomybės.

ji problemos sprendimą mato veislinių kačių, veislynų išnykime. Tada visi pultų imti beveislius.

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 18, 13:38)
ji problemos sprendimą mato veislinių kačių, veislynų išnykime. Tada visi pultų imti beveislius.</p>

Absoliučiai iškrypęs suvokimas. Buvau vienoj fb grupėj, adminas estas, protingas žmogus, daugintojų nepateisino, o narių toj grupėj daugiausia airiai, tai man vemti vertė skaityti kliedesius, kaip varoma ant veislynų ir ant žmonių, kurie tas veislines kates įsigyja, mol pilnos prieglaudos benamių, reikia benamiukus imti, o ne veislinius pirkti. Taip, beglobių pilna, o vat paklaustos, iš kur tie beglobiai atsiranda, juk iš dangaus nenukrenta, vėl pradėjo pezėt apie veislynus, o tikrosios bėdos, kad atsilupėliai gyvūnėlių ale mylėtojai leidžia "naminėms" katėms nuolatos daugintis, tame bėdos nemato. Veislyyyyynai didžiausias blooooogis!
Papildyta:
Kokie man šio veislyno meinai gražūs, negaliu wub.gif karsta.gif
http://www.amibial.pl/boys.htm
Patinka man meinai piktesnio snukelio, norėčiau tokio, tik jaučiu, mano ryžikas nebūtų labai sužavėtas nauju įnamiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 18 spalio 2017 - 13:11
QUOTE(cambala @ 2017 10 17, 22:20)
Man juokingas del to, kad Sibiras, Neva ir maskaradas neikaip nesirisa biggrin.gif .

Sibiro katės yra natūralios atrankos produktas, vėliau jau selektyviai buvo atrenkami tėvai, kurie buvo kryžininkai išgauti būtent katino, kuris gali gyventi atšiauriomis Rusijos Sibiro gamtos sąlygomis. Ilgai ši veislė buvo nepripažįstama kaip atskira rūšis.
Nevos Maskaradinė yra Sibiro veislės porūšis. Jiems davė pavadinimą Piterio kačių parodos metu. Neva - upė, Maskaradinė - nuo šiam porūšiui būdingo kailio piešinio ant snukio. Jis panašus į kaukę.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 18, 14:38)
Sibiro katės yra natūralios atrankos produktas, vėliau jau selektyviai buvo atrenkami tėvai, kurie buvo kryžininkai išgauti būtent katino, kuris gali gyventi atšiauriomis Rusijos Sibiro gamtos sąlygomis. Ilgai ši veislė buvo nepripažįstama kaip atskira rūšis.
Nevos Maskaradinė yra Sibiro veislės porūšis. Jiems davė pavadinimą Piterio kačių parodos metu. Neva - upė, Maskaradinė - nuo šiam porūšiui būdingo kailio piešinio ant snukio. Jis panašus į kaukę.

Na taip, sita as zinau.
Tiesiog kai isgirsti pvz birmos, siamo, persu, kazkaip mintimis nusikeli i tam tikras salis. O pas sita - placioji tevyne biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 17, 20:08)
Mano katinas nesipurto kaip tu, ramus murklius. Jam niek9 netruksta.
Gal ir nesiskundi silpnumu, bet haliucinacijos ir paranoja pas tave ryskeja.

Te, paskaityk kuom grazioji senjora maitinasi tongue.gif
https://m.delfi.lt/k...php?id=71594684

Tai prišėrei vaistų ir sėdi ramus, baltas biggrin.gif

Čia ne mityboje reikalas, čia meditacijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 18, 14:49)
Na taip, sita as zinau.
Tiesiog kai isgirsti pvz birmos, siamo, persu, kazkaip mintimis nusikeli i tam tikras salis. O pas sita - placioji tevyne biggrin.gif .

Na bet jie yra šeimos katinai. Jiems reikia daug meilės, dėmesio, meilės demesio. Kaip šunys. Ir visada kur nors šalia. Urmu susirango ant kelių, lovoj, galvūgalyje. Dievinu šitą veislę.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 18, 14:53)
Tai prišėrei vaistų ir sėdi ramus, baltas biggrin.gif

Čia ne mityboje reikalas, čia meditacijoje biggrin.gif

As ne tavo charakterio, kad kisciau gyvunui vaistus, jei jis neserga. Ne baltas, o sviesiai pilkas su tamsiu snukuciu, tamsia uodega ir lapcem.
Cia tu savo ismanuji ciuckina gal savo dumbliais, spirulinu ir cesnaku prievartauji, kad pagal save sprendi?

Aha, aha meditacijoje biggrin.gif . Moteris valgo vistiena ir kalakutiena, bulves, kiausinius, darzoves. Jai 80 metu, sexy bobute. O tu jai pavyyyyydi tongue.gif . Niekada neturesi tokio kuno kaip jinai, nes tau normalus maistas, toks kaip pienas, mesa, kiausiniai smirdi tongue.gif .
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 18, 14:59)
Na bet jie yra šeimos katinai. Jiems reikia daug meilės, dėmesio, meilės demesio. Kaip šunys. Ir visada kur nors šalia. Urmu susirango ant kelių, lovoj, galvūgalyje. Dievinu šitą veislę.

Tikrai taip. Vos rakini duris, tai tik strykt is savo miegojimo ir pasitinka kaip suo, seimininkui grizus. Miega kartu su sunum lovoj. Tai kai sunus isvaziuoja, tas ateina ji palydet, apsitrina i jo tase, kojas. O kai grizta savaitgali, tai katinas vel vaiksto paskui sunu kokia valanda, murksi, trinasi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 18, 11:08)
Priimu Moonte, ir pažiūrėk, niekaip būdvardžiais nevadinu šia esančių žmonių, o Cambalos, ŽKB, Anonymous postų gražumai ką tau rodo? kodėl tik Montevertė tau agresyvi?

Ji net neskiria agresijos nuo tiesiog griežtesnio būdo, tai apie ką ir kalbėti?
Atsakyti

Ji net neskiria agresijos nuo tiesiog griežtesnio būdo, tai apie ką ir kalbėti?

:D 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 18, 11:56)
Todel kad Monteverte pazistu ne vienerius metus, ir skaiciau ne viena jos posta, maciau kaip ji derigiasi is inteligentisku zmoniu. Pamegink papriestarauk jai kokiu nors klausimu, pamatysi visam grazume. Siuo metu Monteverte patiria tai ka dare su kitomis, susitiko pilnaverti priesininka. Pirma galvojau, kad gal nereiketu taip, reikia isikisti, dabar stebedama kas vyksta net idomu pasidare. Pastebiu kad Montevertes jau ne visada yra paskutinis zodis, kuo ji labai didziuodavosi, nes ji save pristatinejo kaip didziaja kovotoja, neleisiancia niekam sau lipti ant galvos.

Kad siandienine tavo priespriesa su ZKB, desninga. ZKB yra pagal natura greiciausiai cholerikas, kalba garsiai, neieskanti zodzio kiseneje, rezia tiesa i akis, todel nelinkusi veidmainiaujti, judri, akimirskniu pagauna "Kampa" meme tikrai nepavadinsi. Del morales turi aktyvia gyvenimo pozicija, kaip cholerikui budinga yra didelis jautrumas, todel empatiska, turi tvirta moralini pagrinda. Bet del jautrumo pasiduoda emocijom. Nera apsunkinta parodomuoju mandagumu, todel reiskia mintis nevyniodama i vata. TAi pastebeti nesunku. Todel jos reakcija i tavo rasomu postu maniera, yra desninga, net prognozuojama.

Anonimus pazistu, bet nerasysiu...

Cambala, teismuka, velgi tas pats cholerikas. Megsta dominuoti, turi tvirta savo vertybiu pagrinda, juo ir vadovaujasi vertindama kitus. nelinkusi perdaug blusinetis, isijautineti, ieskoti amoraliems veiksmams pateisinimu. Puiki atmintis "kaipd ramblio" ilgai atsimena. I mandaguma atsako mandagumu, i chamizma chamizmu. Todel nepagarbiai su kalbant sulauksi tokio pat atsako, be jokiu ten fanaberiju.

O kelti kalusimus blogai?
Man mielau kad zmones kelia klausimus, nei isnesinetu verdiktus.

Tu skiriesi nuo manes, tu jaunesne, protingesne, as gi kaip ten burbanti rase, esu klimaksine sene, pasiduodu emocijom. Tu labiau susipazinusi su dabartinem naujom technologijom, vadinasi didesnis kiekis informacijos prieinamas ir t.t. ir t.t. As pvz. mokinuosi is jaunos kartos, ir man tai negeda pripazinti.
Koks tarp manes ir taves skirtumas... Kaip jau sakiau, as sena, daug maciusi, daug patyrusi, o tai itakoja vertinima. Daugeli dalyku man yra elementarus, net neidomus, nes as jau juos istyrinejusi, kaip ir radau sau atsakyma. Juk pameni, kad as megstu diskutuoti tam kad isgrininti savo isvadas, mintis ir t.t. net kartais diskuotuoju velnio advokato pozoje. Moonte pries desim metu buvo labai nepakanti, dabar gi pakantesne zmogiskom silpnybem,. Keista, tave gi laikas itakoja priesingai, seniau tu buvai pakantesne, kai dabar daraisi labiau kategoriska.

As del tavo siliaus nepergyvenu, visai. man tik i akis krenta tavo daromos klaidos. Ir tiek "tai tavo preke" na nori pardavineti ja tokiu budu. Puiku, as rami. Tik nesistebek kad kol tu ja taip aprdavinesi pries tavo nosi bus pastoviai zutrenkiamos durys. Ir del to kalta ne preke, o tavo pardavimo maniera.

Negatyvus jausmas, negatyviam jausmui skirtumas. Pagaliau apeliuoji gi i prota , ne i emocijas. Emocijos neretai nustelbia protavima.

Betgi rimtai klimaksas ir kai kas daugiau turbūt, kad įsijautėte ponička į charakterizuojančiosios vaidmenį biggrin.gif Bene svieto lygintoja patapsite?
Atsakyti