Todel kad Monteverte pazistu ne vienerius metus, ir skaiciau ne viena jos posta, maciau kaip ji derigiasi is inteligentisku zmoniu. Pamegink papriestarauk jai kokiu nors klausimu, pamatysi visam grazume. Siuo metu Monteverte patiria tai ka dare su kitomis, susitiko pilnaverti priesininka. Pirma galvojau, kad gal nereiketu taip, reikia isikisti, dabar stebedama kas vyksta net idomu pasidare. Pastebiu kad Montevertes jau ne visada yra paskutinis zodis, kuo ji labai didziuodavosi, nes ji save pristatinejo kaip didziaja kovotoja, neleisiancia niekam sau lipti ant galvos.
Kad siandienine tavo priespriesa su ZKB, desninga. ZKB yra pagal natura greiciausiai cholerikas, kalba garsiai, neieskanti zodzio kiseneje, rezia tiesa i akis, todel nelinkusi veidmainiaujti, judri, akimirskniu pagauna "Kampa" meme tikrai nepavadinsi. Del morales turi aktyvia gyvenimo pozicija, kaip cholerikui budinga yra didelis jautrumas, todel empatiska, turi tvirta moralini pagrinda. Bet del jautrumo pasiduoda emocijom. Nera apsunkinta parodomuoju mandagumu, todel reiskia mintis nevyniodama i vata. TAi pastebeti nesunku. Todel jos reakcija i tavo rasomu postu maniera, yra desninga, net prognozuojama.
Anonimus pazistu, bet nerasysiu...
Cambala, teismuka, velgi tas pats cholerikas. Megsta dominuoti, turi tvirta savo vertybiu pagrinda, juo ir vadovaujasi vertindama kitus. nelinkusi perdaug blusinetis, isijautineti, ieskoti amoraliems veiksmams pateisinimu. Puiki atmintis "kaipd ramblio" ilgai atsimena. I mandaguma atsako mandagumu, i chamizma chamizmu. Todel nepagarbiai su kalbant sulauksi tokio pat atsako, be jokiu ten fanaberiju.
O kelti kalusimus blogai?
Man mielau kad zmones kelia klausimus, nei isnesinetu verdiktus.
Tu skiriesi nuo manes, tu jaunesne, protingesne, as gi kaip ten burbanti rase, esu klimaksine sene, pasiduodu emocijom. Tu labiau susipazinusi su dabartinem naujom technologijom, vadinasi didesnis kiekis informacijos prieinamas ir t.t. ir t.t. As pvz. mokinuosi is jaunos kartos, ir man tai negeda pripazinti.
Koks tarp manes ir taves skirtumas... Kaip jau sakiau, as sena, daug maciusi, daug patyrusi, o tai itakoja vertinima. Daugeli dalyku man yra elementarus, net neidomus, nes as jau juos istyrinejusi, kaip ir radau sau atsakyma. Juk pameni, kad as megstu diskutuoti tam kad isgrininti savo isvadas, mintis ir t.t. net kartais diskuotuoju velnio advokato pozoje. Moonte pries desim metu buvo labai nepakanti, dabar gi pakantesne zmogiskom silpnybem,. Keista, tave gi laikas itakoja priesingai, seniau tu buvai pakantesne, kai dabar daraisi labiau kategoriska.
As del tavo siliaus nepergyvenu, visai. man tik i akis krenta tavo daromos klaidos. Ir tiek "tai tavo preke" na nori pardavineti ja tokiu budu. Puiku, as rami. Tik nesistebek kad kol tu ja taip aprdavinesi pries tavo nosi bus pastoviai zutrenkiamos durys. Ir del to kalta ne preke, o tavo pardavimo maniera.
Negatyvus jausmas, negatyviam jausmui skirtumas. Pagaliau apeliuoji gi i prota , ne i emocijas. Emocijos neretai nustelbia protavima.
Betgi rimtai klimaksas ir kai kas daugiau turbūt, kad įsijautėte ponička į charakterizuojančiosios vaidmenį
Bene svieto lygintoja patapsite?