Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 10 18, 15:40)
Betgi rimtai klimaksas ir kai kas daugiau turbūt, kad įsijautėte ponička į charakterizuojančiosios vaidmenį biggrin.gif Bene svieto lygintoja patapsite?

biggrin.gif ji is manęs duoną bando atimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 18, 15:17)
As ne tavo charakterio, kad kisciau gyvunui vaistus, jei jis neserga. Ne baltas, o sviesiai pilkas su tamsiu snukuciu, tamsia uodega ir lapcem.
Cia tu savo ismanuji  ciuckina gal savo dumbliais, spirulinu ir cesnaku prievartauji, kad pagal save sprendi?
Aha, aha meditacijoje biggrin.gif . Moteris valgo vistiena ir kalakutiena, bulves, kiausinius, darzoves. Jai  80 metu, sexy bobute. O tu jai pavyyyyydi tongue.gif . Niekada neturesi tokio kuno kaip jinai, nes tau normalus maistas, toks kaip pienas, mesa, kiausiniai smirdi tongue.gif .

Kai susirgs - jau vėlu gali būti. Apie profilaktiką girdėjai?

Taigi visos jau žinom, kad tu su kūnu problemų turi, bepapė esi, tai nevaryk čia ant kitų. Tau iki mano kūno proporcijų kaip iki Mėnulio ax.gif
Atsakyti

Betgi rimtai klimaksas ir kai kas daugiau turbūt, kad įsijautėte ponička į charakterizuojančiosios vaidmenį biggrin.gifBene svieto lygintoja patapsite?

Siaip labai taikliai apibudino nares.

Atsakyti

biggrin.gifji is manęs duoną bando atimti biggrin.gif

eik tu, Monte i burbekles nepretenduoja.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 18, 15:44)

Taigi visos jau žinom, kad tu su kūnu problemų turi, bepapė esi, tai nevaryk čia ant kitų. Tau iki mano kūno proporcijų kaip iki Mėnulio ax.gif

Apie bepapes arba gerai, arba nieko biggrin.gif O tai pala, jei papai maži, eiti pasikart? Maži papai- kūno problema? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 18, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71847903" data-time="1508330646"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaji is manęs duoną bando atimti vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>eik tu, Monte i burbekles nepretenduoja.
</p>

I klimaksines durnes pretenduoja. Teisinguolė chrienava. Reikejo savo dieda savo laiku auklėti, kad is namu neitu, , o ne suaugusioms moteris smegenis lesti kazkokiame forume.

Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 18, 15:47)
Apie bepapes arba gerai, arba nieko biggrin.gif O tai pala, jei papai maži, eiti pasikart? Maži papai- kūno problema? hmm.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pyyyzdiec...papu matavimusis sesija prasidejo
Atsakyti

:D Nors griuk negyvas.

Mes zinom, kad tau Jakutiene patinka, bet nebutinai visos turi su karves tesmenim vaikscioti.

As nzn kuo Cambalai jos papai kliuna, bet jei uzpakalis 36, o papai b, tai cia labai teisinga proporcija. Man tokia moteris atrodo sportiskai ir graksciai, galima bele kaip rengtis, jokia iskirpte neatrodys vulgariai. Pazistu merginu su tokiom ismierom papus susidejusiu, tai neproporcingai gavosi. Is 500 m matyti, kad netikri. As ne eksperte, bet pasakojo, kad ypac po gimdymo, jei oda kazkiek istampyta negali deti mazu implantu. 

Atsakyti

9 metus neserga.
O kad tu is savo ismanaus ciuciko utopija darai - tai nk nuostabaus. Aisku, jei seimin8nke paciuozus, tai jin ir augintiniui dumblius, spirulinis ur cesnakus net pro sikna ikis, jei tas nesues.

Nu kaip bebape? Su papais as, 75 B.
O ant kurios as varau? As groziuosiu protinga, sportuojancia 80 imtmete senjora, kuri sveikai valgo, sportuoja ir kuriai tu baisiai dabar pavyyyydi. Net pazaliavusi turbut is pykcio dabar, ania 👹👺👹?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 18, 15:47)

Einam kartis, zkb😂😂😂. Dar Idomucia pasiimkim, tai irgi gyvenimas nemielas😁. Visiems kartu bus linksmiau kartis😂.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 18, 15:53)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  pyyyzdiec...papu matavimusis sesija prasidejo

O kuo daugiau moteriškėms matuotis? Pimpalų tai neturim biggrin.gif

Nu jei priskaičiuot idomucia, tai kabo ten kažkas hihihi.gif
Papildyta:
au iki mano kūno proporcijų kaip iki Mėnulio ax.gif

Foto į eterį prašom biggrin.gif Veido nebūtina
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 18, 16:06)
O kuo daugiau moteriškėms matuotis? Pimpalų tai neturim biggrin.gif

Nu jei priskaičiuot idomucia, tai kabo ten kažkas hihihi.gif

Sakai kabo? biggrin.gif
Be reikalo kabo...nenaudojamas
Jauciu jau kaip sudziuvusi desrele. Ech...prapuls geras daiktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 18, 16:02)
Einam kartis, zkb😂😂😂. Dar Idomucia pasiimkim, tai irgi gyvenimas nemielas😁. Visiems kartu bus linksmiau kartis😂.

Nors mano papainiai, tiksliau, spuogainiai už tavo mažesni, bet gal dar nesikarsiu, pagyvensiu šiek tiek lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 18, 16:09)
Sakai  kabo?  biggrin.gif
Jauciu jau kaip sudziuvusi desrele. Ech...prapuls geras daiktas  biggrin.gif

Aš tai visai norėčiau vyyintos dešros biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 18, 16:09)
Sakai  kabo?  biggrin.gif
Jauciu jau kaip sudziuvusi desrele. Ech...prapuls geras daiktas  biggrin.gif

Pas mane irgi virsuje B, bet pagal ugi tai mazoki atrodo. Reikes vel pabandyti progesteronais inicijuoti tolesni augima. MB tai sako, kad didesni uz jos daugeli pazistamu.
Bet paziurejus tai mazesni nei optimalus.

ir ten apacioj viskas OK. Jei ka tai tas daiktas naudojamas kaip maksties medziaga, tai negali buti sudziuves
Atsakyti