Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Moonte @ 2017 10 18, 22:42)
biggrin.gif

Man rupejo. Ir tikejausi butent tokios kokios sulaukiau.
DAr karta, aciu 4u.gif

Pati sau fainiausia, ania? lady.gif scenic.gif egypt.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 18, 22:50)
Pati sau fainiausia, ania? lady.gif  scenic.gif  egypt.gif  heart.gif

Kaip visuomet, jusu zodis turi buti paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 18, 22:31)
Lygtais neegzistuotų būrimai iš tirščių biggrin.gif Nu egzistuoja ir ką tu jiems? Tipo vieni kitiems žmonės prakeiksmų nesiunčia? Siunčia.
Žinok labai juokingai atrodai, kai bandai išlaužti kažką, kažkokią tai tipo šventą, ligonius ginančią, bet tuo pačiu mane ir kitas ligonindama, plūstiesi ant narių dieną iš dienos, be perstojo, net mačiau, kad penktadienį pirmą valandą nakties dar plūdaisi blink.gif  biggrin.gif  Taip atrodo sveikas žmogus? Tikrai tikrai? Gal pabandyk savo elgesio įrašą pasidaryti, nusifilmuok. Jei dar turi sveiko proto, tai tikrai išsigąsi 4u.gif

O kiek tokio po velėną? Ją meditacijos ir sportas bei puikūs genai matyt gelbėja smile.gif

Oi prabilo gi netampytoja. Aš tai tik papus dabar, o tu tai šūdmalė viską sumali, pradedant religija, nors už tai tau baudžiamoji grėstų, baigiant šunimis, vyrais, darbais, vaikais.

Oo, mano net dienotvarke stebi blink.gif 4u.gif . Bravo. Tik as galiu 2 h pamiegot, paskui padirbt, pabegiot, paskui namie apsikuop, nuvaryt i salona pagal savo isdestytas klientes, nevaziuot i kluba, ismanuji paminkt pertraukomis.
Oooo, Is penktadienio i sestadieni musu seimoj vakaruskos dazniausiai tongue.gif . As penktad vakara skaniai gaminu, vyras po darbu kazka pikantisko nuperka- uzsakom , dazniausiai draugu pasikvieciam . Ir pazvengiam visi kartu is veganiu pezalu. Ir is vehaniu ciuciku, kurie peskOotarai, pagal nupususia seimininke 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 18, 22:36)
Prie viso to, tai ji dar skundike?
Kaip zema...

Kaip bebutu, niekada nieko neskundziau, nes pati esu nesventa.

Aisku, kad skundike. Mane Ernojai buvo apskundus plepaluose.
Zema moteryte jin.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 18, 22:50)
Pati sau fainiausia, ania? lady.gif  scenic.gif  egypt.gif  heart.gif

Tu pradedi nuprotet 4u.gif . Kreipkis kol nevelu, bet nei vienas pakvakes nepripazista to 4u.gif . Gaila... 4u.gif
Atsakyti
Nusibodo ta tema apie sunpalaikius ir kates. Cia nesimato jokios gyvunu meiles, kazkada kai kurie laike nelaisveje ir zmones, nusipirkdavo ar veisdavo. Bet tai buvo uzdrausta.
Gyvunu laikymas butuose, namu valdose turetu buti uzdraustas. Isimtis galetu buti daroma tik zmonems gyvenantiems gamtos salygomis ar kokiuose vienkiemiuose. Tai yra vietovese artimose gyvunu aplinkai.
O visi tiek gyvuneliu zaisliuku, gvuneliu apsaugos signalizaciju ir net gyvuneliu ginklu laikytojai turi sulaukti draudimo su rimtomis bausmemis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 18, 22:59)
Nusibodo ta tema apie sunpalaikius ir kates. Cia nesimato jokios gyvunu meiles, kazkada kai kurie laike nelaisveje ir zmones, nusipirkdavo ar veisdavo. Bet tai buvo uzdrausta.
Gyvunu laikymas butuose, namu valdose turetu buti uzdraustas. Isimtis galetu buti daroma tik zmonems gyvenantiems gamtos salygomis ar kokiuose vienkiemiuose. Tai yra vietovese artimose gyvunu aplinkai.
O visi tiek gyvuneliu zaisliuku, gvuneliu apsaugos signalizaciju ir net gyvuneliu ginklu laikytojai turi sulaukti draudimo su rimtomis bausmemis.

Visiems giliai px, kas tau nusibodo. Ir px, ka tu galvoji apie sunu, kaciu laikyma butuose ar namuose, laike ir laikys ir asilu nuomones neklaus.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 18, 23:05)
Visiems giliai px, kas tau nusibodo. Ir px, ka tu galvoji apie sunu, kaciu laikyma butuose ar namuose, laike ir laikys ir asilu nuomones neklaus.

Kai kurie iskrypeliai galvoja, kad gali namuose laikyti nelaisveje ir mergaites. Tik va jie jau prisibijo istatymo, bet kazkada laike verges ir vergus ir "asilu nuomones" neklause
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 18, 23:10)
Kai kurie iskrypeliai galvoja, kad gali namuose laikyti nelaisveje ir mergaites. Tik va jie jau prisibijo istatymo, bet kazkada laike verges ir vergus ir "asilu nuomones" neklause

O kliedintys iskrypeliai, lyginantys naminius gyvunus su mergaitemis, siaip jau galetu nekomentuoti ir taip akivaizdziai nedemonstruoti savo diagnozes.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 18, 23:12)
O kliedintys iskrypeliai, lyginantys naminius gyvunus su mergaitemis, siaip jau galetu nekomentuoti ir taip akivaizdziai nedemonstruoti savo diagnozes.

Kazkada visai nesenai niekas nelygino zmoniu su gyvunais. Zmoniu negalima buvo uzmusinet, o gyvunus galejai viesai kankinti ir skersti. Dabar, kaip zinia tai uzdrausta. Viskas vystosi. Gal kazkada uzdraus savo uzgaidu tenkinimui laikyti ir gyvunus, o ne tik mergaites berniukus ir gyva darbo jega
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 18, 23:15)
o ne tik mergaites berniukus ir gyva darbo jega

Tave, kaip suprantu, tvirkino vaikystej, is ten trauma? Vargsas, uzjauciu
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 18, 23:18)
Tave, kaip suprantu, tvirkino vaikystej, is ten trauma? Vargsas, uzjauciu

Netvirkino ir man nereikia laikyti gyvunu asmeniniams igeidziams tenkinti.
Turiu zmona. Su ja ir bendrauju. Visapusiskai.
O buna tokiu kurios laiko sunis.
Karta dar rusu laikais viena merga ilipo i trulika su sunimi, norejo pazymet taloneli, pasilenke, tas suo iskart ant jos uzsoko. Ana israudo ir islipo.

Dar buvo Sanciuose rusu karinis dalinys, tai karininkas nusove savo zmona, nes suzinojo, kad suni ji irgi myli
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 18, 23:25)
Karta dar rusu laikais viena merga ilipo i trulika su sunimi, norejo pazymet taloneli, pasilenke, tas suo iskart ant jos uzsoko. Ana israudo ir islipo.

Dar buvo Sanciuose rusu karinis dalinys, tai karininkas nusove savo zmona, nes suzinojo, kad suni ji irgi myli

Jezau doh.gif

Ir vel pim....
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 18, 23:25)

Ta prasme? Kokiems igeidziams? Nu jei tu iskrypelis zoofilas, tada taip, tau negalima artintis prie gyvunu.
Jeigu tu esi ligonis, kuriam vaidenasi iskrypimai, pisimaisi su sunimis ar pan. Tai gydykis arba bent garsiai nekliedek. Kam taip atvirai demonstruoti savo iskrypeliskuma?
Atsakyti