Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Moonte @ 2017 10 19, 00:00)
Tiek ilgai pykti laiko zmones po skyrybu nesusitvarke gyvenimo, todel gyvena praeitimi.

Man pikta, kad su visokios issiskyrusios bobos buvo tragiskos, o kai suradau tyra, tai i mane ziuri, kaip i issiskyrusi padara. Sakysim myli, bet buvusios bobos yra slyksti praeitis nuo kurios nepabegsi. Veikia atstumianciai.
Issiskyres tai, kaip sedejes kalejime.

Jus nieko nesuvokiat, tik speliojat nesamones.
Atsakyti
Palik vaikus ramybėje, dūra.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 19, 00:07)
Man pikta, kad su visokios issiskyrusios bobos buvo tragiskos, o kai suradau tyra, tai i mane ziuri, kaip i issiskyrusi padara. Sakysim myli, bet buvusios bobos yra slyksti praeitis nuo kurios nepabegsi. Veikia atstumianciai.
Issiskyres tai, kaip sedejes kalejime.

Jus nieko nesuvokiat, tik speliojat nesamones.

As garsiai mastau, kodel jus pastoviai nukrypstat i pim... tema, dave- nedave. Sutikite, tai ganetinai keista, jei tai nera rupima problema.

Tai jus manote, kad ta neva tyra jusu moteris jus atstumia vien tik del jusu praeities?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 spalio 2017 - 23:12
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 00:08)
Palik vaikus ramybėje,  dūra.

Tu cia man? Betgi jis pats daugybe kartu yra pasakojes, kad nekencia savo vaiku ir dziaugiasi, kad vienas is jo vaiku mire. Normalus taip kalbetu?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 19, 00:11)
Tu cia man? Betgi jis pats daugybe kartu yra pasakojes, kad nekencia savo vaiku ir dziaugiasi, kad vienas is jo vaiku mire. Normalus taip kalbetu?

Nesvarbu las ka sako, biski smegenis ijunk.
Jis, jei is tikruju taip sako, yra psichiškai nesveikas. O tu nori lygiuotis i psichiškai nesveikus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 00:14)
Nesvarbu las ka sako,  biski smegenis ijunk.
Jis,  jei is tikruju taip sako,  yra psichiškai nesveikas. O tu nori lygiuotis i psichiškai nesveikus?

Ne tik paliko, bet dar ir jiems kenke, is kersto exbobai. Siuksle, psichas, tiek ziniu.
Atsakyti

Kodėl beprasmes? Ir taip iš bado kasmet miršta apie 3 mln. vaikų, norėtumėte, kad jų būtų šimtai milijonų, kad tik karvytėm ir vištytėm neskaudėtų?

jei zmones atsisakytu mesos, augilinio maisto uztektu  daug daugiau mzoniu ir neliktu bado, aisku, jei ne dirbtinai sudarytas politiku. tai jau senai paskaiciuota, kiek auginama pasaru, mzonem reiktu kelis kart maziau, taigi mesos noras ir sukelai bada tiem 3 mln vaiku :(

Atsakyti

Tau atrodo, jog nera kaciu, nes turi savo keistus reikalavimus - imti ir nekastruoti. Tai tokiems zmonems, aisku, kad nulis kaciu prieglaudose.

Isitikinimas, kad kate myzcios po kastravimo gristas vienos drauges patirtimi? O pries kastravima nemyzciojo? Tu visom temom nuomone susidarai is vieno neaiskaus atvejo? Nenorejai su veterineru pasikonsultuoti? 

Tu cia su kuo diskutuoji??? kam rasai savo nesamones, kaip mano zodzius?

Is vis prie ko cia tas myziojimas, siaip pasakiau kaip pvz tik tiek, kad drauges kate myzioja ant kilimelio, jei dezute neisvalyta idealiai ir viskas, man tai visiskai nebuvo kriterijus kazkoks. Man buvo kriterijus, kad kate ziauri ir neprognozuojama, nes brezdavo net vaikams iki kraujo visai be priezasties ir kai pasnekejau su zmonem, kurie augina kates dauguma sake, kad patartina bent viena vada leisti katei atsivesti, tada jau kastruoti. 

taigi man pasitvirtino, nes musu kate irgi kartais braizydavosi, nes per maza liko be mamos, o po vaiku gimimo pasidare labai svelni. Juk pacioje pradzioje sakiau, kad leisiu atsivesti kelias vadas, o tik paskui gal kastruosiu, nes 1.nenoriu ,kad isnyktu kates, 2. nenoriu, kad mano kate neturetu sanso tureti nei keliu vaiku ir 3. nenoriu buti dievuliu, kuris sprendzia va sitas gyvis nevertas tureti palikuoniu, Dievas jai idejo gimda nepagalvojas.....

Taigi nustokit cia kreizeti del tu kaciu, kas atrodo labai jau grauzdziai juokinga is zmoniu , kurie valgo tuos pacius gyvunus :oh: taip jais rupinates ? 

Is tikro as labai pritariu Idomuciua, nereiktu zmonem is vis jokiu gyvunu laikyt namie, geriausia, kai jie gyvena savose aplinkuose, savuose namuose, todel niekad nepirkciau veislinio gyvuno, nes man ziauru, kai jie veisiami tik tam kad taip zmones nori ir visiskai tiem zmonem dzin, ko gyvunai nori... Priglaudziau kaciuka 1 men, naslaiti, ir leidziu jai augti ir tureti savu vaiku , viskas, temos pabaiga apie mano kate, jei norit toliau fantazuokit pieskit baisiausius siuzetus, jei tik jums smagiau ir jauciates del to ne taip blogai, kai valgot karves, kaules, visciukus ir kitus gyvunus....

p.s. info Cambalai ,nors mano kate ne veisline ir labai maza atskirta nuo mamos, ji niekada nemyza ir nesika, ne i dezute, turi savo kraika. Taigi , kaip priziuresi katina, kaip mylesi, jei netraumuosi tai ir kate darys ten kur reikia. Kaip ir mazi vaikai nuo streso gali i kelnias ar lova pradeti daryti, taip ir gyvunai jei stresuos, ar su jais kazka ne taip darysi, aisku gali kilti sutrikimu. be to kaip sakiau kates svaruoles, jei dezute smirdes gali specialiai pridaryti kitur.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 19 spalio 2017 - 01:18

Pilnas internetas paaiskinimu, pasigooglink!!! As tikrai nesivarginsiu. Be to, jeigu tu vietoj sudu savo makauleje turetum bent lasa smegenu, jau seniai butum tuo pasidomejus. Tiek visko issiguglini, o apie sterilizacija jau mat paaiskinti madamai reikia. Tu isvis kliedi, tavo manymu, visi suniukai kaciukai randa gerus namus Airijoj, nu wub.gifwub.gifwub.gifKas tau, gluspetre liepia isnaikinti kates? Tu turi ju paprasciausiai NEDAUGINTI, NE-DAU-GIN-TI. N.E.D.A.U.G.I.N.T.I nes dvorniu kaip prisikta, pilna ju. O, dar zmones su katinais palygink, o wow, kokie isminties perlai! Matai, zmogus atsako pats uz save, o gyvunas yra priklausomas nuo zmogaus, dar sito nesupratai? Tau isvis beviltiska kazka aiskint, nes buvai debile, esi debile ir liksi debile. Nyk googlintis, debilizmu cia nerasinejus, vemti vercia nuo tavo kliedesiu, pilna info internete tiek lietuviu, tiek anglu kalba, noresi- susirasi. Kita nare taip pat TAU nuorodas dejo, skaitei? Aisku, kad neskaitei, tai von skaityti, bl.

Tai kaip suprantu atsakymu nebus is taves, ne is googolio, nei pati nesuvoki , nei ka darai , nei del ko, tik kaip mantra kartoji nedauginti ir ramiai zmoniskai nesugebi sneketi, tiek to netraumuosiu ta tema daugiau taves, kad galetum ramiai bent miegoti... :oh: 

Atsakyti

Pilnas
Kokiam bomzyne tu gyveni? Pas mus ant gatviu niekas maisto nemeto, tam yra siuksliu bynai, siaip jau.

Atrodo nebuvusi savaitgali velai mieste :lol: papasakok bobutei savo, kaip pas mus svaru ir kaip niekas nieko ant zemes nemeto :lol: ir nepasakok, kad Tulamore iskirtine, patikek , ne kart aten ejau out ir maciau, kaip tvarkingai svaitagliais visi elgiasi :lol: Nors ir siaip diena ne kart esu maciusi, kaip met asiuksle svisi tiesiai ant saligatvio, nors ir siukslines salia...

Mano vaiku pirmas ispudis Lietuvoje, kaip cia svaru gatvese, papludumiuose ir t.t.

Aisku valo valo, jau ryte buna isvalyta dauguma, bet per diena vel pilna... Vien i parka nueini per pietu pertrauka ateina moskleiviai , tai paskui varnu buriai turi ka veikt ilgai :)

O gal tu is namu niekur neiseini is vis? todel tokia ir pikta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 19 spalio 2017 - 01:19

Dėl to ir negavai kačiuko ilgai, matė prižiūrėtojai, akd esi daugintoja.

:lol: niekas manes nemate, as paskambinau , suzinojau salygas ir neemiau is ten kaciuko, serlokai homsai :lol:

Atsakyti

Dar dadesiu tau, kaip dlia osobo tupoj dalbajobki.
Kiskiai gyvena GAM-TO-JE. Jie ne naminiai gyvunai. Dauginasi GAM-TO-JE.
Pvz lapes irgi gyvena GAM-TO-JE. Ir visai gali buti, kad pasigauna koki kiski pietums. GAM-TO-JE. Mitybos grandine. O gal tu girdejai, kad kas nors laukinius kiskius ir lapes sukistu i prieglaudas, o neatsiradus seimininkams, nudaigotu? Neee? Nu tai prie ko cia tie kiskiai? Kliedi tu.

O tu kur gyveni? kazkur is gamtos iskritus?

Tai sakai, jei gyvunas gyvena kazkokioje mistineje gamtoje ,lai ji kankina nieko baisaus? ir jei juos daugina, kad valgytu irgi galima kankiti, tik jokiu budu negalima leisti poruotis katinams, nes jie nebus suvalgyti ir galimai bus kai kurie kankinami? gera logika , nepasigincysi.... :hmm: 

Atsakyti