Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 10:15)
Anksciau irgi paklodes rasydavo,  bet be kazkokio  keisto prieskonio...net nemoku paaiskinti...co to ja,  co to kamizielka moja.

O tu gali dabar normaliai atrasyt, tiesiog idomu.
Va as esiu Menkaverte tol, kol ji neprades mastyt. Nes baisu skaityti, kai saiposi is nelaimiu ir ligoniu. Va tas man uzkliuvo.
O tau kuom Moonte uzkliuvo? As suprantu, kad daugelyje kame gali nuomones nesutikt, but nesutarimu. Bet dabar rasai ir rasai kazkokias nesamoningas nuotrupas.
Atsakyti

Tai ne tik šuo ar katė, bet koks augintinis kainuoja. Aš dėl savo pirmųjų jūrkiaulių, kurių jau nebėra, paklojau netoli 500 eur

Būtent. Dėsi kiek reikia, jei yra šansas. Įtariu, kad mūsų unikumas leistų savo katei ar šuniui kankintis, juk natūrali atranka. Ir TIKRAI, nė neabejoju, nesutiktų užmigdyti. Nes juk ne dievas ji....

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 19, 07:53)
Rašė FB vienos prieglaudos savanorė-kai atsirado alia vilkinė kalė, buvo marios norinčių priglausti geruolių. O kai sužinojo, kad..sterilizuota-neliko nė vieno.

Vat vat. Ir tai tikrai ne vienetinis atvejis, tų daugintojų kaip prišikta visur
Atsakyti

Didžioji dauguma daugintojų siekia pasipelnyti bet kokia kaina. Jie tai daro iš godumo, mūsų unikumas-iš durnumo.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 19, 11:24)
Zinot, cia tokia pat logika, kaip:
"Va vaziavau blaivas su tvarkinga auto bet mane tas neapsaugojo nuo avarijos, todel neaiskinkit, kad blaivumas ar tvarkingas automobilis turi kokia reiksme"

Su tyra moterim gyvent 10 kart geriau nei su naudota, bet aisku tai nieko neegarantuoja. Aisku ir as noreciau, kad ji man butu vienintele, taii neimanoma, va uz tai labiausia nekenciu ex.

Ne visai geras pvz. Dar patirties reikia, jei jos daugiau, avarijų tikimybė mažesnė lyg?..
Man atrodo, dabartiniuose santykiuose jūs pats esat kitoks, nes turit patirties. Todėl ir tą tyrumą vertinat kitaip, ir duodat daugiau, ir gal į kažką reaguojat ramiau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 09:06)
, tai kate katinu ir tris galejo per pusdieni perturet.

Tikrai taip biggrin.gif

"Turi savo katiną" Griūk negyvas lotuliukas.gif
Atsakyti

Tikrai taip biggrin.gif

"Turi savo katiną" Griūk negyvas lotuliukas.gif

O ką, Airijoj katės neturi savo etatinių kavalierių? 

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 10 19, 09:12)
Nagi todėl, kad katės yra plėšrūnai, ir valkataujančios katės, deja, minta ne tik maisto atliekomis. O Jūs jas dauginate.

Dauguma čia diskutuojančių suvokia ir priima tai, kad žmonės yra visavalgiai, katės - mėsėdės, o Jūs spangstate dėl maistui žudomų gyvūnų, bet pati auginate mėsėdę ir dar leidžiate jai veistis.s

Paukščiukais pvz. Ta kliedesinė elementariai bet nesugeba pasidomėti, kiek naminės katės sumedžioja paukščių, nors iš tiesų jos visai nėra alkanos.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 19, 10:29)
traumuoto psichinio ligonio palatos

As paprastai nekreipiu demesiu i kales lojima.
Na pamastyk, ka cia rasia apie ligonius? Kai duoda F64.0 tai zinok gerai patikrina smegenis, kad atfiltruot asmenis kuriems "uzejo - praejo". Nesi jokia psichiatre, jau greiciau pati labai nestabili psichiskai atrodai. Ten zinok per testus jie specai zmones isvesti is kantrybes ir leisti atsiskleisti, todel ismok valdytis, nes gali prie progos ir sizes diagnoze gaut. O jei neiseina valdytis (kaip cia uzsikuriai del gyvunu) tai jau problem.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 19, 10:10)
Ne neleisiu.
Nes.
Mano laikomi gyvunai yra misrunai (mix-taip dokumente parasyta), surinkti is gatves, kurie buvo ismesti labai mylinciu ir dauginimusi besirupinanciu seimininku. Todel, as negaliu garantuoti, kad ju palikuonys bus sveiki, del kraujomaisos ir kitu neprieziuros faktoriu, netures paveldimu ligu, bus stabilios psichikos.
Kita vertus, tokius gyvunus kokius turiu as, pilnos gyvunu prieglaudos. Veisti dar daugiau niekam nereikalingu gyvunu, mano galva yra sadizmas.

Kuo blogai beglobiai gyvunai, Jais niekas nesirupina, todel yra alkani, plinta ligos, kurios gali susargdinti ir zmones. Tokie gyvunai enra apaugoti, todel daznai patiria smurta, yra zalojami, nesuteikiama medicinine pagalba.

Pats baisiausias, bent jau man laikas, kai kates atsiveda kaciukus. Kiekviena karta praeidama pro valkataujancios kates jauniklius man kyla noras isspardyti subine dvikojui parazitui, kuris ja ismete i gatve. Gailestis, ir neviltis suvokiant, kad mano galimybes ribotos, negaliu surinkti ir suteikti visiem apleistiems gyvunams deramos prieziuros. TAd dantis sukandus praeinu pro sali, nors dar ilgai sirdyje jauciu ta atgarsi.

Moonte, labai gražiai, kantriai jai paaiškinot. Bet ji vistiek nesupras, atvems eilinę išsivartymų dozę.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 11:17)
Oj nygovory...as Monte apie 9 metai forume matau. Pasikeite moteris...kazko pradejo skraidyti  kazkur

O kas tamstai pasidarė?.. Anksčiau lyg į asmeniškumus taip nebuvai linkus?..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 10:12)
O tu zmogus,  ismetantis augintinius is namu. Tu esi šiūkšlė. Atlieka. Susiradai toki pati šiūkšlę,  kuris savo issigimėlei bobai leido tai padaryti.
Tu man atgrasi . Gimei niekas  ir numirsi niekas.
Gyvunu kankintoja.

Ok, gali atsakyti nuoširdžiai, o ubuntu kas? Ji juk kankina savo katę. Jai px, kur paklius jos pridauginti kačiukai. Ir lai neseka pasakų, tų kačiukų auginimui mažai kas ima, žmogaus sielos kiaurai nepermatysi, gipsiai pvz ima kačiukus kaip masalą šunų kautynėms, ant sudraskymo, bet ar jai tai bent per nago juodymą rūpi? Ar jai rūpi tos krūvos kačiukų geraširdžių fostererių namuose? Nei velnio nerūpi.
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 19, 10:17)
Nėra malonu, turbūt, suvokti, kad net prieglaudinio tau niekas neduoda.

O žinai kur dar priežastis gali būti? Prieglaudos veltui ndi kačiukų, nei šuniukų nedalina, ima mokestį, kad bent dalinai atpirktų čipavimo, skiepų ir sterilizacijos kainą? Ta katinų daugintoja taip daro? Galėčiau lažintis, kad ne. Juk skiepai, čipai, sterilizacija- baubų baubas.
Atsakyti