Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 09:57)

Prabilo gi mat ganytoja biggrin.gif Čia didžiuliu gėriu supermamoje užsiiminėji jau keli mėnesiai lojindama kiekvieną, kas bent kuo nepatiko? biggrin.gif

Ach tai jau ne kiekvieną penktadienį vakarėliai? biggrin.gif
Ką tu sakai, ateina draugai ir ne į tave žiūri, o į savo telefonus? Eik tu vargšike apsimelavusi. Ką dar sugalvosi? biggrin.gif
Tai Gariūnuos bobas maliavoji? Čia tiek juos mini, tai negali tavęs ten nebūti biggrin.gif

Tau sparnus pakarpau truputi, Ubuntu tai cia pajuokos objektas. O ka dar lojinu?

Tau mano penktadieniai parupo? Taigi savo dievuku👹👺😈 visko klausineji apie mane, kryziukus matai, tai nerodo mano vakarusku ir telefono tau? bigsmile.gif

As nemaliavoju. Nepataikei arba dievukai ne taip tau rodo.

Gariunus antra karta su tavim paminejau, nes visas tavo darbas platint papildus ir burt. Tai tokiems uzsiemimams labiausiai tinkama vieta 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 01:54)
Tai kaip suprantu atsakymu nebus is taves, ne is googolio, nei pati nesuvoki , nei ka darai , nei del ko, tik kaip mantra kartoji nedauginti ir ramiai zmoniskai nesugebi sneketi, tiek to netraumuosiu ta tema daugiau taves, kad galetum ramiai bent miegoti... doh.gif </p><p></p>

Kokių atsakymų tu nori, psichine tu beviltiška, dvasios ubage? Dar kartą tau sakau, tau buvo pridėta nuorodų, info, tai ko čia plėšaisi, nevisprote, ar tu ant tiek neįgali, kad nesugebi susivesti į google keletos žodžių? Netgi beglobių katinų nerandi, nu jo, kad tik pateisint savo aplaidumą, neatsakinguną. Miegu ramiai, nepergyvenk, o tu, neėsdama mėsos, bet kankindama savo katę, jautiesi šventuole? Šlykštynių šlykštynė
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 02:13)
tureti socialinisu rysius, o lytiniu rysiu , jau neleisi tureti?

Ne neleisiu.
Nes.
Mano laikomi gyvunai yra misrunai (mix-taip dokumente parasyta), surinkti is gatves, kurie buvo ismesti labai mylinciu ir dauginimusi besirupinanciu seimininku. Todel, as negaliu garantuoti, kad ju palikuonys bus sveiki, del kraujomaisos ir kitu neprieziuros faktoriu, netures paveldimu ligu, bus stabilios psichikos.
Kita vertus, tokius gyvunus kokius turiu as, pilnos gyvunu prieglaudos. Veisti dar daugiau niekam nereikalingu gyvunu, mano galva yra sadizmas.

Kuo blogai beglobiai gyvunai, Jais niekas nesirupina, todel yra alkani, plinta ligos, kurios gali susargdinti ir zmones. Tokie gyvunai enra apaugoti, todel daznai patiria smurta, yra zalojami, nesuteikiama medicinine pagalba.

Pats baisiausias, bent jau man laikas, kai kates atsiveda kaciukus. Kiekviena karta praeidama pro valkataujancios kates jauniklius man kyla noras isspardyti subine dvikojui parazitui, kuris ja ismete i gatve. Gailestis, ir neviltis suvokiant, kad mano galimybes ribotos, negaliu surinkti ir suteikti visiem apleistiems gyvunams deramos prieziuros. TAd dantis sukandus praeinu pro sali, nors dar ilgai sirdyje jauciu ta atgarsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 spalio 2017 - 09:23
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 19, 07:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71848661" data-time="1508360733">
<div>
<p>O Kai kas keliais eina, kad tik susigrazintu išėjusi...
Niekaip nesuprantu kaip gali apie kitus taip rasyti moteris, kuria pačią vyras buvo palikes.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jau kartojai tą dešimt kartų, niekam neįdomu, supranti? Moontė įdomi, tu - ne. </p>

O tu zmogus, ismetantis augintinius is namu. Tu esi šiūkšlė. Atlieka. Susiradai toki pati šiūkšlę, kuris savo issigimėlei bobai leido tai padaryti.
Tu man atgrasi . Gimei niekas ir numirsi niekas.
Gyvunu kankintoja.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 02:02)
Atrodo nebuvusi savaitgali velai mieste lotuliukas.gif papasakok bobutei savo, kaip pas mus svaru ir kaip niekas nieko ant zemes nemeto lotuliukas.gif ir nepasakok, kad Tulamore iskirtine, patikek , ne kart aten ejau out ir maciau, kaip <em>tvarkingai </em>svaitagliais visi elgiasi lotuliukas.gif Nors ir siaip diena ne kart esu maciusi, kaip met asiuksle svisi tiesiai ant saligatvio, nors ir siukslines salia...</p>
<p>Mano vaiku pirmas ispudis Lietuvoje, kaip cia svaru gatvese, papludumiuose ir t.t.</p>
<p>Aisku valo valo, jau ryte buna isvalyta dauguma, bet per diena vel pilna... Vien i parka nueini per pietu pertrauka ateina moskleiviai , tai paskui varnu buriai turi ka veikt ilgai smile.gif</p>
<p>O gal tu is namu niekur neiseini is vis? todel tokia ir pikta?</p>

Nu nu, ne kartą Tullamorej ėjai out lotuliukas.gif O aš čia GYVENU, gluše, jau beveik 12 metų, tai tu man nebandyk aiškinti, atmatėle, savo ligotos galvos kliedesių. Jo jo, neįšeinu, diedas prie radiatoriaus laiko pririštą lotuliukas.gif Tave gal muša stipriai, kad tokia traumuota?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 09:02)
Nu suprantama, sunku gi tiek metų Dievą vaidinti smile.gif

Anksciau irgi paklodes rasydavo, bet be kazkokio keisto prieskonio...net nemoku paaiskinti...co to ja, co to kamizielka moja.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 02:03)
lol: niekas manes nemate, as paskambinau , suzinojau salygas ir neemiau is ten kaciuko, serlokai homsai lotuliukas.gif

Vartykis, vartykis tease.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 19, 09:08)
Įdomi projekcija gavosi.. biggrin.gif Kai kitame matai tai, kas pačiam būdinga..  biggrin.gif Aš apie jūsų galias tas deklaruojamas smile.gif

Oj nygovory...as Monte apie 9 metai forume matau. Pasikeite moteris...kazko pradejo skraidyti kazkur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2017 - 09:17

Vartykis, vartykis tease.gif

Nėra malonu, turbūt, suvokti, kad net prieglaudinio tau niekas neduoda. 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 02:10)
O tu kur gyveni? kazkur is gamtos iskritus?</p><p>Tai sakai, jei gyvunas gyvena kazkokioje mistineje gamtoje ,lai ji kankina nieko baisaus? ir jei juos daugina, kad valgytu irgi galima kankiti, tik jokiu budu negalima leisti poruotis katinams, nes jie nebus suvalgyti ir galimai bus kai kurie kankinami? gera logika , nepasigincysi.... hmm.gif </p>

Aš bl miške negyvenu, tu lygtai irgi. O tu kam katinus daugini, kad juos valgytu kažkas, kiniečiams gal tieki? Ar kad žūtų po automobilių ratais ar būtų panaudoti kaip masalas šunų kovose? Variantų ne vienas. Pas mane logika yra, pas tave- jokios. Iškrypusi tu ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 19, 07:30)
Niekas iš niekur neatsiranda. Tokią ją ir kitus padarė aplinka, patirtys...</p>

Tai taip. Jos fb profilyje viena boba jai aršiai advokatavo, prisistatė esanti jos motina biggrin.gif tai smegenų lygiai tiek pat, kiek pas tą daugintoją. Spėju, ta mergiotė iš kokios alkoholikų šeimos, gal gimė paveikta alkoholinio sindromo, dėl to ir veidas toks keistas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 19 spalio 2017 - 09:52
QUOTE(vilnera @ 2017 10 19, 08:46)
Betgi jūsų santuoka antra.
O pirmojoje abu buvot tyri (?), idealus atvejis. Bet ar jis užtikrino sėkmingą gyvenimą?

Zinot, cia tokia pat logika, kaip:
"Va vaziavau blaivas su tvarkinga auto bet mane tas neapsaugojo nuo avarijos, todel neaiskinkit, kad blaivumas ar tvarkingas automobilis turi kokia reiksme"

Su tyra moterim gyvent 10 kart geriau nei su naudota, bet aisku tai nieko neegarantuoja. Aisku ir as noreciau, kad ji man butu vienintele, taii neimanoma, va uz tai labiausia nekenciu ex.

Del to, kad vienas...
Na esat moterys, turrit patirti intuicija, matot, kaip bendrauju ir turetumet suvokti, kad man susirasti moteri butu paprasta. Jei ka tai vienam neteko gyvenime buti. Dar irstant seniems santykiams susirasdavau kita.

O del pim... tai jums per sudetinga suvokti, nes lyginat mane su vyrais. Visai nebutina pasitiket kazkieno sapalionemis ir fantazijomis, tiesiog pasitikekit siuolaikines farmacijos pramones pasiekimais. Chemikalais kurie pakeicia ir fiziologija ir dalinai smegenu struktura. O kas ten lieka chirurgui dabaigti - jau smulkmena.

Pim... tema svarbi tuo, kad ivertinti deklaruojamus moters jausmus.
Isskirciau kelias grupes:
1. Moterys kurios aplamai galvoja, kad vyrai tokie kaip moterys - absoliuciai beviltiskos egoistes, nesugebancios nieko suprasti apart saves.
2. Moterys kurios davimo reikalus naudoja savo tikslais. Jos tiesiog zino,, kad sarginiui suniui davus desros ir susidraugavus - bus galima apvogti jo seimininko nama
3.Moterys kurios i vyra ziuri kaip i zmogu, kaip i kitoki zmogu nei jos ir netaiko savo "as viska zinau". Tokiu nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 19, 07:35)
Šuo ar katė kainuoja. Vien 5 paskutinės mano šunės dienos, per kurias-operacija, tyrimai n kartų, kasdien lašelinės mums kainavo apie 500 eurų. Tai turi būti tam pasirengęs, kad šuo gali sirgti, privalėsi daryti viską, kad jis išgyventų. Ir jokios garantijos, kad  išleidus krūvą pinigų pavyks, kad liks gyvas... </p>

Tai ne tik šuo ar katė, bet koks augintinis kainuoja. Aš dėl savo pirmųjų jūrkiaulių, kurių jau nebėra, paklojau netoli 500 eur
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 19, 07:41)
Va, kaimo pavyzdys. Prašom/</p>

Ne kaimo pavyzdys čia, o traumuoto psichinio ligonio palatos pavyzdys. Aš vaikystėj daug laiko praleidau kaime, tokių kliedesių negirdėjus nei iš vieno žmogaus.
Atsakyti