QUOTE(vilnera @ 2017 10 19, 08:46)
Betgi jūsų santuoka antra.
O pirmojoje abu buvot tyri (?), idealus atvejis. Bet ar jis užtikrino sėkmingą gyvenimą?
Zinot, cia tokia pat logika, kaip:
"Va vaziavau blaivas su tvarkinga auto bet mane tas neapsaugojo nuo avarijos, todel neaiskinkit, kad blaivumas ar tvarkingas automobilis turi kokia reiksme"
Su tyra moterim gyvent 10 kart geriau nei su naudota, bet aisku tai nieko neegarantuoja. Aisku ir as noreciau, kad ji man butu vienintele, taii neimanoma, va uz tai labiausia nekenciu ex.
Del to, kad vienas...
Na esat moterys, turrit patirti intuicija, matot, kaip bendrauju ir turetumet suvokti, kad man susirasti moteri butu paprasta. Jei ka tai vienam neteko gyvenime buti. Dar irstant seniems santykiams susirasdavau kita.
O del pim... tai jums per sudetinga suvokti, nes lyginat mane su vyrais. Visai nebutina pasitiket kazkieno sapalionemis ir fantazijomis, tiesiog pasitikekit siuolaikines farmacijos pramones pasiekimais. Chemikalais kurie pakeicia ir fiziologija ir dalinai smegenu struktura. O kas ten lieka chirurgui dabaigti - jau smulkmena.
Pim... tema svarbi tuo, kad ivertinti deklaruojamus moters jausmus.
Isskirciau kelias grupes:
1. Moterys kurios aplamai galvoja, kad vyrai tokie kaip moterys - absoliuciai beviltiskos egoistes, nesugebancios nieko suprasti apart saves.
2. Moterys kurios davimo reikalus naudoja savo tikslais. Jos tiesiog zino,, kad sarginiui suniui davus desros ir susidraugavus - bus galima apvogti jo seimininko nama
3.Moterys kurios i vyra ziuri kaip i zmogu, kaip i kitoki zmogu nei jos ir netaiko savo "as viska zinau". Tokiu nedaug.