Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Vilnera, ne as sugalvjau, jau senai yra padaryti to skaiciavimai. Given pridejo daug nuorodu jau. dar vien aidedu isiskaityk:

We currently produce enough calories to feed 10-11 billion people worldwide, however, the majority of this food goes to feed livestock, not hungry people. 

O dabar siek tiek logikos. Lenkai augina kiaules. Nustos jas valgyti, ims auginti daugiau morku ir kopustu. Ir ka darys? Nemokamai sius juos i Mali? Kad zemeje galima isauginti pakankamai kieki maisto visiems, cia nieko naujo. Problema, kad vienuose regionuose jo perdaug, kituose - per mazai. Bet ne per vegetarizma sitas problemas isspresi. Ar tu bent domejaisi kodel kai kuriose salyse badas kyla??? Vandens trukumas, karai, nestabili valdzia. Dabar pasakyk man, kaip lietuviams nustojus valgyt mesa pasikeis vandens kiekis, konfliktai Malyje?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 19, 12:00)
Jus skiriate kur laukiniai, kur naminiai gyvunai?

Ne viskas taip paprasta.
Yra sakysim valkataujancios kates kurios kaip ir buvo namines. Taip pat Anglijoje miestuose pilna valkataujanciu lapiu, kurios niekad nebuvo namines
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 12:05)
Viename sakinuke gali būti tokia gili mintis, kad apaksite, kai tuo tarpu rašinėlis gali būti kvailas.

Visiskai sutinku.
Man Moonte su Ubuntu rašinėlių resyme kaip vienas prie vieno. Neskaitau abieju, tiesa pasakius. Pasirinktinai paskaitau tris sakinius ar pirma paragrafu sakini.

Dar kazkas megsta cia daug pilstyti is tuscio i kiaura, bet negaliu pasakyti kas
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 10:08)
Tau sparnus pakarpau truputi, Ubuntu tai cia pajuokos objektas. O ka dar lojinu?

Tau mano penktadieniai parupo? Taigi savo dievuku👹👺😈 visko klausineji apie mane, kryziukus matai, tai nerodo mano vakarusku ir telefono tau? bigsmile.gif

As nemaliavoju. Nepataikei arba dievukai ne taip tau rodo.

Gariunus antra karta su tavim paminejau, nes visas tavo darbas platint papildus ir burt. Tai tokiems uzsiemimams labiausiai tinkama vieta 4u.gif .

Sparnų karpytoja biggrin.gif Kad pati jau nepaskrendi, o tik šliaužioji kaip kad nusipelnei savo nesveiku elgesiu ax.gif
Aš visada stebiu tuos, kurie nori virsti mano priešais. Tu gi mane kaltinai, kad per ilgokai forume praleidžiu, bet tai dabar matom visi čia KAS TOKIA net penktadienio naktis čia leidžia biggrin.gif biggrin.gif
Nesureikšmink taip savo asobos, nieko aš apie tave neklausinėju. Kartą pažiūrėjau ir užtenka suprasti, kad viską čia meluoji apie tobulas šeimas biggrin.gif
Pala, tai jau tu čia pas mus krištolinį rutulį įsigijai, kad aiškini koks mano darbas? Nepadarysi man konkurencijos, nevark. Vat tu tai tikrai briedą neši apie mano darbą. Bandyk spėti dar kartą biggrin.gif
Atsakyti

Ne, ne veiksmazodis . Paleistuve yra pagiriamasis zodis biggrin.gif

:D Del paleistuves nzn, bet pvz as niekaip negaliu suprasti kokia moteris yra bitch. Tau su kuo asocijuojasi? Man tai direktore su kostiumeliu. Tai nzn, jei kas pavadintu, cia isizeisti, ar padekoti. :D

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 19, 12:00)
čia jūsų interpretacija.
esmė ta, kad Ubuntu, aš, nevadinam jūsų BŪDVARDŽIAIS, DAIKTAVARDŽIAIS. mes įvardinam skaudų/nepriimtiną veiksmą per veiksmažodį.

o vat Ubuntu esat išvadinę kloune, nedašutėle, debilitke, ir tt.

lygis.  wub.gif

Ajajaj, kokia tu riūūūžava ir pūkuota su savo ubuntėla priešaky wub.gif Nes žinai, išvadinti kompleksuotomis, alkoholikėmis, narkomanėmis, paleistuvėmis tai taip miela wub.gif wub.gif wub.gif

Apaimestinis mandagumas, dvokiamtis šūdas, įvyniotas į saldainio popieriuką juk ne taip smirda, aniaaa? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 12:09)
Visiskai  sutinku.
Man Moonte su Ubuntu rašinėlių resyme kaip vienas prie vieno. Neskaitau abieju,  tiesa pasakius. Pasirinktinai paskaitau tris sakinius ar pirma paragrafu  sakini.

Dar kazkas megsta cia daug pilstyti is tuscio i kiaura,  bet negaliu pasakyti kas

Nezinau. Man atrodo Moonte nuosirdesne tikresne be to ji duoda daznai situacijose tikrai protingus patarimus.

O trukumu visi turi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 10:17)
Oj nygovory...as Monte apie 9 metai forume matau. Pasikeite moteris...kazko pradejo skraidyti  kazkur

Sparnai per tiek metų užauga, čia šefe jaučiasi, tipo jos teritorija, visus žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 19, 12:07)
Koks skirtumas, kas jį įsigijo, tavo sūnus nėra pilnametis, ar ne, tu jį išlaikai, šuo teoriškai yra jo, bet praktiškai šuo yra jūsų šeimos narys, ir jei susirgtų, vet išlaidas apmokėtum tu (arba draudimas, jei esi apdraudus) tu jį vedžioji, tu maitini. Kaip greičiausia ir kiti namiškiai, taigi tavo nešventinto tvarto gyvūlys yra jūsų šeimos dalis

Dar karta kartoju - As šuns nenorejau, nenorejau ir katės. Bet kadangi maniškis ne is dundukų ir mokosi ziauriai gerai, teko ispildyti jo nora.
O as vedzioju ar ne - kita tma. As jo niekada neismesiu, kai atsibos ar noresiu isigyti kate.. .pirstais i šiūkšlę neradysiu, nes as esu zmogus, atsakingas uz ta, kuri paemiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2017 - 11:14
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 19, 10:24)
O del pim... tai jums per sudetinga suvokti, nes lyginat mane su vyrais. Visai nebutina pasitiket kazkieno sapalionemis ir fantazijomis, tiesiog pasitikekit siuolaikines farmacijos pramones pasiekimais. Chemikalais kurie pakeicia ir fiziologija ir dalinai smegenu struktura. O kas ten lieka chirurgui dabaigti - jau smulkmena.

Tai kad nieko nepakeitė. Jūsų rašyboje nelabai moteriškumo įžvelgsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 12:12)
Sparnai per tiek metų užauga, čia šefe jaučiasi, tipo jos teritorija, visus žino biggrin.gif

Sakai kampus jau visus apzenklino? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2017 - 11:15
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 10:29)
O tu gali dabar normaliai atrasyt, tiesiog idomu.
Va as esiu Menkaverte tol, kol ji neprades mastyt. Nes baisu skaityti, kai saiposi is nelaimiu ir ligoniu. Va tas man uzkliuvo.
O tau kuom Moonte uzkliuvo? As suprantu, kad daugelyje kame gali nuomones nesutikt, but nesutarimu. Bet dabar rasai ir rasai kazkokias nesamoningas nuotrupas.

Oi, tu dar ir žmogėdra, ne tik mėsėda? biggrin.gif
Atsakyti