Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ašaka @ 2017 10 18, 09:29)
iš bado kasmet miršta apie 3 mln. vaikų, norėtumėte, kad jų būtų šimtai milijonų, kad tik karvytėm ir vištytėm neskaudėtų?

apiat dvatsat piat.
kodėl negalima daryti gera ir vaikams, ir gyvūnams?
reiškia, niekuo nekaltos būtybės, išvis nevertos būti apgintos, kolei pasauly neišnyks visi nelaimingi vaikai?
gal galima mylėt taip visus, kaip šiuos rodomus šuniukus, ko karvės ir vištos blogesnės? jausmų neturi, nejaučia skausmo?

Kodėl vos gimę vienos dienos viščiukai tinkami mėsmalei, kuom vištos nusipelnė, kad joms nukapotų snapus, gyventų ant mažesnės nei A4 popieriaus erdvės visą savo nelaimingą gyvenmą? būtų verčiamos dėti daugiau kiaušinių po dirbtinėmis lempomis nei jų prigimtis leidžia ir netektų kalcio kauluose dedamų kiaušinių sąskaita?
kad jautukus kastruotų be anestezijos, kad karvės ištisas savaites bliautų atskirtos nuo jauniklio...
humaniška žmonija taip elgiasi gyvūnų atžvilgiu?
MEET YOU MEAT, kaip sakoma....ne šiaip kančios ten yra, o DAUG DAUG KANČIOS.....

Iš_Šviesos, tau nenusibosta sakyt, kad renkiesi negailestingumą ir valgymą/žudymą, analogiškai man neatsibosta klausti tų pačių klausimų: kodėl? kodėl mes tokie žiaurūs 21amžiuje....
viską beveik turime....skalbykles,ratus, indaploves, vaikų negalima diržu mušti, moterys seniai dirba valdžioje, nebeužguitos (tos, kuros to nori), plinta visokie tobulinimosi kursai, jogos, positive life-stiliai...
...tai prašom, laikas ATSISUKTI IR ATVERT ŠIRDĮ gyvūnams. keisti mąstymą.

Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 18, 17:21)
Back to reality, bitch.

wub.gif

ar motina tave taip vadino?
meiliau nebūna.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 19, 12:12)
Nezinau. Man atrodo Moonte nuosirdesne tikresne be to ji duoda daznai situacijose tikrai protingus patarimus.

O trukumu visi turi

Niekas ir nesako, kad ji kazkokia monstras, bet tu jos gyvenimo istorijos nezinai. Mane tik nuvyle su fake gyrimaisis koks jos vyras nuostabus yra ir buvo...nu nebuvo jis toks, nebuvo, o seip nieko pries neturiu. Tik tegul nemeluoju. Is kitu varneliu melagystes galiu pakesti, is protingu zmoniu - ne.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 12:01)
Tu nematai Montes,  kodel as tureciau matyti Ubuntę?

Netikiu,  kad  nera darbu aplinkui. Tau irgi padirbeti valytoja yra zapadlo,  kol susirasi ko nori?

Dėl montes šuns mūsų nuomonės gerokai skiriasi ir nei aš tavosios pakeisiu, savo taip pat nepakeisiu. Tu negali jos pakęst, tavo teisė galvot ką nori, bet mano manymu, tai, kaip ji pasielgė, yra ne pats žiauriausias variantas, bu aš negalėčiau savo durnikės atiduot, bet ji atidavė šunį į kaimą, giminaičiui, nenumetė į prieglaudą žiauriomis sąlygomis, neužmigdė. O tai, kad jos kalė numirė nuo piometros, būkim biedni, bet teisingi, taip gali atsitikti bet kuriai nesterilizuotai kalei. Tai, ką daro ubuntu, yra daug daug daug baisiau, aš su to pasekmėm susiduriu iš arti, taigi, montės šuns atidavimas yra tik gėlytės smile.gif

Burbanti, o kodėl aš tau turėčiau aiškintis, dirbu ar ne, yra pas mus darbų, ar ne? Tu man ne mama, juolab ne artimas žmogus, manęs finansiškai neremi, kodėl tau išvis turėtų rūpėti mano asmeninis gyvenimas? biggrin.gif
Atsakyti

Iš_Šviesos, tau nenusibosta sakyt, kad renkiesi negailestingumą ir valgymą/žudymą, analogiškai man neatsibosta klausti tų pačių klausimų: kodėl? kodėl mes tokie žiaurūs 21amžiuje....
viską beveik turime....skalbykles,ratus, indaploves, vaikų negalima diržu mušti, moterys seniai dirba valdžioje, nebeužguitos (tos, kuros to nori), plinta visokie tobulinimosi kursai, jogos, positive life-stiliai...
...tai prašom, laikas ATSISUKTI IR ATVERT ŠIRDĮ gyvūnams. keisti mąstymą.

Klausk tu paciu klausimu del morales. As del ju taves ir nekabinu. Tu kai rasai, kad mesa brudas, sirgsit, mirsit, samoningai meluoji, nes pasakai A, o nepasakai B.

O jeigu tu tikrai nori gyvunus gelbeti, tai butu geriau kalbeti apie mesos kiekio mazinima. Sutinku, kad dauguma zmoniu suvartoja perdaug mesos. Butu ir zmonems, ir gyvunams geriau, jei kiekiai sumazetu. Visgi daugumai sveikata rupi, tai ir sakyk, kad jei suvalgysi po desra kas vakara, bus tas ir tas. Dabar kai akivaizdziai perdedi su mesos zala, plius kalbi apie visiska atsisakyma, iskart kyla atmetimo reakcija. :)

Ir vis dar labai noriu suzinoti, kas tave ismoke, kad paleistuve ir narkomane yra veiksmazodziai.

Atsakyti
Va https://www.youtube....h?v=RTkX24L31cE
ir kaip negėda žmogui ėsti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 12:59)
O kam ieskoti nauju draugu?  Nebent seni issilakste.
Tokiu atveju reikia gerai paziureti i veidrodi kas su pačiu negerai.

Draugai metams bėgant gali numirti, išvykti, susipykti, nutolti, gali jų išvis nebūt buvę, gal žmogui sunku su kitais, gal nemoka bendraut, maža ką. O bendraut norisi..
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 12:14)
Tai kad nieko nepakeitė. Jūsų rašyboje nelabai moteriškumo įžvelgsi smile.gif

Moteriskumas dabar ne madoje.
"Bobai jei nervuoja reikia duot i galva"
Uztenka tokios frazes, kad atrodyti "vyru"

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 12:09)
Dar kazkas megsta cia daug pilstyti is tuscio i kiaura,  bet negaliu pasakyti kas

Tu? lotuliukas.gif

Ok ok, joke
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 10 19, 12:00)
čia jūsų interpretacija.
esmė ta, kad Ubuntu, aš, nevadinam jūsų BŪDVARDŽIAIS, DAIKTAVARDŽIAIS. mes įvardinam skaudų/nepriimtiną veiksmą per veiksmažodį.

o vat Ubuntu esat išvadinę kloune, nedašutėle, debilitke, ir tt.

lygis.  wub.gif

Given444, veldamasi i tokia polemika, nukreipi zmones nuo savo misijos.
SAvo saliskumu, nustatai pries, vadinasi tavo pastangos nueis suniui ant uodegos. Toliau eskaluiodama tema, kas ka pasake, izvelgdama negatyva tik vienoje, tau oponuojancioje,puseje, nepripazindama savo salininkiu indelio i konflikta, prarandi pasitikejima t.t. ir t.t. Ir visai nesvarbu kad visi neva taip daro... Tug i ne visi, nes turi MISIJA ZADINTI.

Tau to reikia? Abejoju.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 19, 12:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71849154" data-time="1508403942"><div><p>Ne, ne veiksmazodis . Paleistuve yra pagiriamasis zodis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> biggrin.gif Del paleistuves nzn, bet pvz as niekaip negaliu suprasti kokia moteris yra bitch. Tau su kuo asocijuojasi? Man tai direktore su kostiumeliu. Tai nzn, jei kas pavadintu, cia isizeisti, ar padekoti. biggrin.gif
</p>

Hmmm...
Man greiciau tokia (sedziu kavineje, puskyciauju, tikekimes niekas neuzmate kokius paveikslelius sklaidau biggrin.gif )

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 19, 12:24)
Tu? lotuliukas.gif

Ok ok, joke

biggrin.gif
Atsiminiau - given444
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 12:14)
Dar karta kartoju -  As šuns nenorejau,  nenorejau ir katės. Bet kadangi maniškis ne is dundukų ir mokosi  ziauriai gerai,  teko ispildyti jo nora.
O as vedzioju ar ne -  kita tma. As jo niekada neismesiu,  kai atsibos ar noresiu  isigyti kate.. .pirstais i šiūkšlę neradysiu, nes as esu zmogus, atsakingas uz ta,  kuri paemiau.

Na bet vistiek pagal idomucios logiką jūs esat iškrypėliai. Ir visi, laikantys naminius gyvūnus yra iškrypėliai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 12:20)
Niekas ir nesako,  kad ji kazkokia monstras,  bet tu jos gyvenimo istorijos nezinai. Mane tik nuvyle su fake gyrimaisis koks jos vyras nuostabus yra ir buvo...nu nebuvo jis toks,  nebuvo,  o seip nieko pries neturiu. Tik tegul nemeluoju. Is kitu varneliu melagystes galiu pakesti,  is protingu zmoniu -  ne.

Buk atlaidesne kitu trukumams. Zmones dabar tokie kad reikia po trupini ieskoti geru savybiu, o jau blogu tai visi turi navalom. Moonte tikrai turi geru savybiu ir tai faktas.

Del vyro, jei ji stengiasi sukurti normalu gyvenime tai naturalu, kad jos nuomone gal ir ne visai teisinga, per pozityvi. Taciau kita vertus jei ji ne idealas tai ir vyras gal ne idealas, bet kuriuo atveju puiku, kad kazkas kuriama gero jos seimoje. Kad ir pamirstant juodus momentus
Atsakyti